back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Raed arafat - strainul care face mai multe pentru romania decat multi dintre romani

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 August 2010, ora 13:12

Raed Arafat - a studiat medicina in Romania. Multi ar zice ca a fost norocos ca a nimerit in Romania, insa el provine dintr-o familie instarita si ar fi putut studia in orice alta tara europeana.

In Romania a facut multe. Este cunoscut ca parintele serviciului SMURD (Serviciul Medical de Urgenta Resuscitare si Descarcerare), un serviciu complex care poate salva cu mult mai multe vieti decat o facea vechiul serviciu de Ambulanta.

Acum lucreaza in Minister si si-ar putea petrece timpul in scaunul de la birou toata ziua. Insa cu siguranta nu o face, caci este vazut mereu acolo unde este mai multa nevoie de el.

In recentul eveniment de la maternitatea Giulesti a fost cel care a coordonat operatiunile de salvare (ce mai era de salvat). Si aici si in alte cazuri a parut ca fiind omul pe care te poti baza, omul de incredere, profesionistul. Ceilalti din sistem par cu secole in urma lui.

Din cand in cand, mai merge sa faca de garda la spital, garda voluntara, "ca sa nu-si iasa din mana" zice el.

Cu siguranta, e persoana care face pentru tara asta cu mult mai multe decat fac toti politicienii la un loc.
Multi dintre romani ii datoreaza viata.

Pe acest forum am vazut si multe "contre" religioase intre forum-isti.
Ghiciti ce: Raed Arafat este musulmanul care primeste cele mai multe acatiste de la romanii crestini, de la noi.

Deci, "cine este aproapele tau?"
Evident, poate fi oricine: strain, necunoscut, de alta religie, etc.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 13:19

Bravo lui, daca face treaba a mii si mii de medici. E un supraom. .

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 August 2010, ora 15:20

Strainilor le pasa mai mult decat romanilor....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 15:26

De la: Ebony, la data 2010-08-18 15:20:40Strainilor le pasa mai mult decat romanilor....

Eu am avut si mai am un sirian dentist. A lucrat f bine si a tinut cont de mine. Nu numai ce vroia el sa faca.
Dar pe Raed as vrea sa vad ce poate el sa faca ptr a revigora sanatatea. Fara ajutorul intregului sistem, mai usor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 09:47

De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 15:26:27
De la: Ebony, la data 2010-08-18 15:20:40Strainilor le pasa mai mult decat romanilor....

Eu am avut si mai am un sirian dentist. A lucrat f bine si a tinut cont de mine. Nu numai ce vroia el sa faca.
Dar pe Raed as vrea sa vad ce poate el sa faca ptr a revigora sanatatea. Fara ajutorul intregului sistem, mai usor.

Sigur ca Raed singur nu poate face un nou sistem de sanatate in Romania.
El poate fii insa un exemplu perntru ceilalti, pentru cei care au putere de decizie, au mijloace, dar prefera sa-si vada in continuare doar propriile interese, niste spagari in stil mare, de la ministrii in jos.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 20:53

dl.Raed Arafat nu mai este de mult un strain.El este roman si inca unul adevarat.Si-a demonstrat fidelitatea fata de tara,spiritul cetatenesc.Profesionist specializat intr-o meserie de importanta capitala-interventiile de urgenta- da dovada de talent de organizator si ambitie ptr a reusi luptand cu toate greutatile.El este un adevarat reformator al organizarii serviciului de urgenta.L-ati vazut cu totii in seara cu tragedia de la Spit.Giulesti cu cat calm si spirit organizatoric a salvat ceea ce inca se mai putea salva,a evitat un dezastru si mai mare .
De am avea mai multi oameni ca el !!!!
Elf shukran,habibi !

miriam_h57

15 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 August 2010, ora 09:30

Pe langa cele amintite este si un individ foarte modest. Am calatorit cu Dumnealui in avion. Nu am avut placerea sa discut cu Dansul, dar mi s-a spus si am si vazut ca lumea poarta discutii in mod absolut relaxat.

Asta e semn de cultura si de bun simt!

twe5wer

4 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 10:31

Raed Arafat nu e chiar dezinteresat. Sa lasam patetismul si cultul personalitatii atat de specifice naivitatii romanesti si manipularii media. Unde credeti ca s-au dus banii de pe studiile de fezabilitate facute pe vremea lui Nicolaescu? Numai in buzunarul lui Nicolaescu? Gresit.
SMURD Tg Mures si nu numai are contract cu tv , mai ales Pro TV ca sa vina sa ii filmeze numai cand vor ei, nu preiau decat ce cazuri le convine lor, daca e un amarastean cazut in strada nu se deranjeaza, stati linistiti.
Credeti ca echipajele de pompieri si ambulante nu se descurcau cu coordonatorul de serviciu? Aceia sunt adevaratii eroi, nu neaparat d-l Arafat care profita de orice ocazie sa iasa la tv si sa pozeze in Messia.
Mai invatati sa vedeti si ce se ascunde in spatele paradei. Oameni competenti si profesionisti din sistemul de prespital au fost marginalizati si siliti sa plece ca sa se poata dezvolta un sistem de paramedici cu o pregatire subliminala de 6 luni, care nu au responabilitate juridica (nu poti da in judecata un paramedic care a facut o greseala si poate a omorat pe cineva) si o institutie care nu arata decontul nimanui, apartinind de ministerul de interne, exact ca si serviciile de informatii.

Asa ca e bine sa mai si coboram pe pamant dupa ce cadem intr-un extaz natang.

cristighiorghiu

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2010, ora 10:54

In primul rand este om.
Un adevarat OM.

sorin_gliga_teodor

49 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 August 2010, ora 11:10

este un DOCTOR interesat de oameni cand a vrut la cluj sa deschida smurdul funar i-a taiat macaroana si asa a plecat la mures felicitarii
in schimb pt ministru sanatatii .....

ioana1984brad

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2010, ora 11:21

Trebuia sa se gaseasca careva sa ne aduca cu picioarele pe pamant. Pt ca sunt oameni care nu suporta un om laudat pe merit. In cazul asta, Raed Arafat, chiar merita!

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 11:40

multa sanatate ii doresc acestui OM, ca mai intai de toate este un OM in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca este medic de profesie. SA FITI ALATURI DE NOI, SI SA NU NE DEZAMAGITI ! VA MULTUMIM !........FOCSANI.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 August 2010, ora 11:40

De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 13:19:21Bravo lui, daca face treaba a mii si mii de medici. E un supraom. .

A terminat medicina la noi ....fiind medic bun s-a gandit la Smurd pe care l-a fondat si a creat locuri de munca la mai multe persoane ...care s-au axat pe medicina de prim ajutor ....I-a placut la noi in tara , asa ca a cautat sa demonstreze ca se poate .Acum a avansat pe langa putere si personal mai mult coordoneaza de cat face ceva anume .Deci tot interesul personal primeaza ca la oricine care e la putere .

GINA
5oct_1959

12 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 11:52

De la: ktn91land, la data 2010-08-18 13:12:50Raed Arafat - a studiat medicina in Romania. Multi ar zice ca a fost norocos ca a nimerit in Romania, insa el provine dintr-o familie instarita si ar fi putut studia in orice alta tara europeana.

In Romania a facut multe. Este cunoscut ca parintele serviciului SMURD (Serviciul Medical de Urgenta Resuscitare si Descarcerare), un serviciu complex care poate salva cu mult mai multe vieti decat o facea vechiul serviciu de Ambulanta.

Acum lucreaza in Minister si si-ar putea petrece timpul in scaunul de la birou toata ziua. Insa cu siguranta nu o face, caci este vazut mereu acolo unde este mai multa nevoie de el.

In recentul eveniment de la maternitatea Giulesti a fost cel care a coordonat operatiunile de salvare (ce mai era de salvat). Si aici si in alte cazuri a parut ca fiind omul pe care te poti baza, omul de incredere, profesionistul. Ceilalti din sistem par cu secole in urma lui.

Din cand in cand, mai merge sa faca de garda la spital, garda voluntara, "ca sa nu-si iasa din mana" zice el.

Cu siguranta, e persoana care face pentru tara asta cu mult mai multe decat fac toti politicienii la un loc.

Ghiciti ce: Raed Arafat este musulmanul care primeste cele mai multe acatiste de la romanii crestini, de la noi.

Este un exemplu de OM pentru toti medici nostri inumani, pentru toti aceia ce-si fac meseria numai pentru bani ignorand OMUL!

9am034561

10 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:09

De la: twe5wer, la data 2010-08-21 10:31:52 Raed Arafat nu e chiar dezinteresat. Sa lasam patetismul si cultul personalitatii atat de specifice naivitatii romanesti si manipularii media. Unde credeti ca s-au dus banii de pe studiile de fezabilitate facute pe vremea lui Nicolaescu? Numai in buzunarul lui Nicolaescu? Gresit.
SMURD Tg Mures si nu numai are contract cu tv , mai ales Pro TV ca sa vina sa ii filmeze numai cand vor ei, nu preiau decat ce cazuri le convine lor, daca e un amarastean cazut in strada nu se deranjeaza, stati linistiti.
Credeti ca echipajele de pompieri si ambulante nu se descurcau cu coordonatorul de serviciu? Aceia sunt adevaratii eroi, nu neaparat d-l Arafat care profita de orice ocazie sa iasa la tv si sa pozeze in Messia.
Mai invatati sa vedeti si ce se ascunde in spatele paradei. Oameni competenti si profesionisti din sistemul de prespital au fost marginalizati si siliti sa plece ca sa se poata dezvolta un sistem de paramedici cu o pregatire subliminala de 6 luni, care nu au responabilitate juridica (nu poti da in judecata un paramedic care a facut o greseala si poate a omorat pe cineva) si o institutie care nu arata decontul nimanui, apartinind de ministerul de interne, exact ca si serviciile de informatii.

Asa ca e bine sa mai si coboram pe pamant dupa ce cadem intr-un extaz natang.
daca erai atenta ,atunci cand i s-a spus d-nului raed ca este un erou,acesta a raspuns ca eroii sunt pompierii care au salvat ce se mai putea salva.intreaba-i pe targ-mureseni ce a insemnat SMURDUL pt.ei si apoi sa critici.poate ca a facut si greseli dar suntem oameni,si nu cred ca cineva nu a gresit niciodata.

mihaela
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 12:17

De la: 9am153886, la data 2010-08-21 11:52:21
De la: ktn91land, la data 2010-08-18 13:12:50Raed Arafat - a studiat medicina in Romania. Multi ar zice ca a fost norocos ca a nimerit in Romania, insa el provine dintr-o familie instarita si ar fi putut studia in orice alta tara europeana.

Este un exemplu de OM pentru toti medici nostri inumani, pentru toti aceia ce-si fac meseria numai pentru bani ignorand OMUL!

Initiativa laudabila.
De multe ori un profesionist are nevoie si de ...un...multumesc...
Ca sa reuseasca sa schimbe mentalitatea medicilor si a guvernantilor???... Va trebui sa reuseasca sa schimbe intati mentalitatea populatiei.....romane...

Daca nu va fi sufocat de invidiosi...

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:17

Pentru unele forumiste (gen twe5wer) :
Bunicul meu, un priapic (mort la 98 ani, in urma unei hernii) avea o vorba : Pe unele le mananca pizma, in loc sa le manance...altceva !

M-am saturat, ATAT A FOST sa fie ! Privesc cum cade soarele-n apus si-astept raspunsuri care n-or sa vie la intrebari pe care nu le-am pus... P.S.- asta mi se intampla undeva pe o plaja imensa din Aurora, WestCoast - OREGON
tiberiosaraiva

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:32

Comentariul dumneavoastra este foarte intemeiat,caci Raed Arafat ca orice om dornic de a face CEVA IMPORTANT PTR OAMENI,ORI POPULATIE, CU SIGURANTA si-a ales Rominia ptr a pune planurile la care se gindea de mult in aplicare ,caci asa cum cunosc eu musulmanii,ei vor sa faca ceva care sa se vada in folosul omenirii asa cum CORANUL INVATA,si cum am vazut, si am intilnit musulmani dornici sa te ajute,eu (este parerea mea)ma gindesc ca Raed Arafat a ales tara noastra caci stia ca aici isi putea vedea visul implinit,adica ceea ce vedeti acum,de aceea eu ma gindesc caci acest DOMN ar putea foarte bine sa ocupe postul de Ministru al Sanatatii,caci lucrurile s-ar scimba radical .

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:34

Pentru Raed Arafat nu exista o usa prin care nu poate trece ,pentru a veni in sprijinul nostru, al oamenilor !Pentru acest om , cum spun cei de la ProTv,Jos Palaria !

teo
gabi_sib

67 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 21 August 2010, ora 13:20

Catre

MS Raed Arafat

Multumim ! Stim tot, de SMURD , inca de la Tg Mures ! Ai citit Corul copiilor ucisi din Surasul Hirosimei de Eugen Jebbeleanu ? Citeste mai jos corul copiilor salvati de Maria ta :

اشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكاشككرشكركر
اشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكرراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكراشكرشكرااشكراشكراشكراشكاشكراشكراشكراشكراشك...............................................................................................................................................................

Eu ( si pentru numele lui Dumnezeu si a lui Alah deopotriva sper ca nu numai eu ) te astept din tot sufletul cu toate voturile mele si ale familiei mele la

PREZIDENTIALE !

Cel putin te rugam :

قبول منصب وزير الصحة

Dinamic

284 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 13:40

Un simplu multumesc Domnule Raed si Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa intelepciune si dragoste pentru natia asta napastuita. Multumim ca existati.....

9am22290

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2010, ora 13:42

Felicitari ...... il admir si il stimez pe acest OM care merita acel scaun care este facut pentru aceasta profesie ,
Sa traiesti multi ani cu sanatate si putere de munca si poate reusiti sa va fie alaturi oameni cu aceleasi calitati , interese , performante , ......
Dumnezeu sa va fi alaturi si sa va ajute in tot ce faceti ......

Fosta membra 9am.ro

60 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 14:00

De la: 9am22290, la data 2010-08-21 13:42:44
Felicitari ...... il admir si il stimez pe acest OM care merita acel scaun care este facut pentru aceasta profesie ,
Sa traiesti multi ani cu sanatate si putere de munca si poate reusiti sa va fie alaturi oameni cu aceleasi calitati , interese , performante , ......
Dumnezeu sa va fi alaturi si sa va ajute in tot ce faceti ......

Așa este , tot respectul pentru acest om. Din p�cate topicul este ales �n mod eronat. Acest om este rom�n . C�nd aud mulți rom�ni referindu-se la alți cet�țeni rom�ni de o alt� etnie sau origine , categorisindu-i drept str�ini , sau știu eu dup� denumirea etniei arat� o obtuzitate �n g�ndire pentru c� �n mediocritatea lor consider� c� dac� au avut norocul s� se nasc� din p�rinți rom�ni sunt superiori celor ce nu au avut acest noroc. Eu care m� �nt�lnesc destul de des cu ai noștrii concet�țeni prin UK , v� asigur c� �n proporție de peste 80% aceștia evit� s�-și afirme ob�rșia rom�neasc� pe care at�t de tare o c�nt� și-o sl�vește acas�. De unde at�ta inconsecvenț� ? Pe cine tr�deaz� ei dac� nu , tot pe sine ?

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:25

Este un om prea cinstit pentru aceasta tara. Unul ca el nu va fi niciodata ministrul sanatatii.La noi ca sa primesti laurii trebuie sa fe pe atat de imbecil pe cat de hot si pana in final se va gasi si pentru el o jigodie care sa-i fure meritele si sa il bage in umbra.Omul asta merita sa conduca tot ce putem numi sanatate la noi . Bravo Raed esti mai roman decat romanii.

9am141713

5 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 15:06

Sa traiesti omule si sa pui tara asta la punct !Da-le exemplu guvernantilor nostrii !

neinfricatul

19 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 15:24

Romania are un serviciu de Ambulanta care trebuia doar putin investit in el sa si poata desfasura in bune conditii activitatea. Insa sa vrut infintarea inca a unui serviciu paralel cu masini super dar fara oameni pregatiti .Citi din dumneavoastra ati fost tratati de SMURD si citi de AMBULANTA

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:36

De la: neinfricatul, la data 2010-08-21 15:24:01Romania are un serviciu de Ambulanta care trebuia doar putin investit in el sa si poata desfasura in bune conditii activitatea. Insa sa vrut infintarea inca a unui serviciu paralel cu masini super dar fara oameni pregatiti .Citi din dumneavoastra ati fost tratati de SMURD si citi de AMBULANTA

Doar de ambulanta.
SMURDUL e ptr cazuri de interventii paramedicale, accidente. Se simtea nevoia unui astfel de serviciu.

9am188928

9 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 15:50

intodeauna l am admirat pe raed arafat si am urmarit activitatea sa ,sunt impresionata la modul pozitiv de tot ce a facut acest medic .de nu a fost de la inceput numit ministrul sanatatii ?nu ar trebui sa fie un ministru care cunoaste in profunzime situatia sanatatii din romania ?de ce nu se mai acorda refugiatilor si veteranilor gratuitati dar nu la medicatie de doi lei ci la cea care sa fie eficienta si de caliatyate ?oare cei din guvernul si parlamentul ROMANIEI isi trateaza parintii cu medicatie gratuita de doi trei lei ? ce stie satulul despre nevoile flamandului ?sa traiasca familiile lor cu 1500 de lei pe luna .AMIN.

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:50

Solutie pentru Romania :
Pote fi clonat Raed Arafat ?
Oferim la schimb 1000 ( una mie ) de imbecili, din Ministerul Sanatatii, in frunte cu ministrul. pentru inca doi ca Raed Arafat !
Nota : pot avea ce religie doresc !

onlyme

40 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 18:12

Am citit toate postarile voastre si pot spune ca unele dintre ele chiar sunt naive! Stie vreunul dintre voi cum este organizat acest serviciu SMURD? Multi ridicati osanale lui Raed, dar nu spuneti nimic despre oamenii din spatele lui, cei care fac treaba adevarata! De acord ca este un bun organizator, dar atat! Nu este nici D-zeu, nici Allah. Toate reusitele lui sunt obtinute cu ajutorul oamenilor care muncesc in acest sistem. Cati au avut nesansa dintre voi sa aveti nevoie de serviciile SMURD si l-a vazut pe Raed acolo, prezent la locul faptei?
V-ati pus vreodata intrebarea cum de apare SMURD-ul in toate colturile tarii, daca baza este la Tg.-Mures?
Primul elicopter care a avut pe el sigla SMURD a fost a CONGAZ-ului de la Medias. Toate zborurile de urgenta erau facute de pilotii Congaz-ului cu elicopterul Congaz-ului, la "chemare". Fara ei SMURD-ul n-ar fi fost decat un alt serviciu de ambulanta, care ar fi operat intr-o zona restransa.
Acum toate zborurile SMURD se fac cu elicopterele MI, cu pilotii MI si cateodata, cand situatia este grava, cu elicopterele armatei. Deci, toata aceasta "mobilitate" a SMURD-ului este data de elicoptere, care NU sunt ale SMURD, iar pilotii NU sunt platiti de SMURD!
Vis-a-vis de ambulantele cu sigla SMURD: exista in toate centrele de judet, la spitalele asa-zis judetene sau municipale. Echipajele care le opereaza sunt medici si asistente de la acele spitale, de obicei de la serviciul de urgenta, care fac aceasta treaba in "turele" lor libere. Zicea cineva ca personalul este scolarizat, pregatit "doar" 6 luni! Trebuie sa fii idiot sa debitezi asa ceva! Oamenii aia au deja studii si experienta in medicina, asa cum am scris mai sus.

In concluzie, SMURD-ul nu inseamna numai Raed. Inseamna toti medicii, asistentele, pilotii, echipajele de descarcerare care lucreaza impreuna. Toti acesti oameni sunt romani, nu musulmani veniti pe meleaguri romanesti sa ne invete cum sa facem un lucru bun, care ne dau un exemplu demn de urmat despre ce inseamna sa fi OM si ne arata tuturor ca se poate,ca OAMENI inca exista in Romania. Daca toti acesti oameni nu si-ar face treaba, ma intreb pe cine a-ti injura? Nu cumva pe Raed?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Raed Arafat - strainul care face mai multe pentru Romania decat multi dintre romani
Mergi la: