back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un adevarat model pentru noi toti - raed arafat

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:05

De la: dandragos69, la data 2010-08-17 14:52:30
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:48:35
De la: 9am178165, la data 2010-08-17 13:38:13
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:12:59Bravo lui.

Dar cu medicii nostrii ce facem. In gonim din tara si ii inlocuim cu arafat?
Fiindca asta e un motiv de plecare. Prigoana lor din partea statului si mediei, care ii denigreaza. Pe linga lipsa de bani.

Medicii scumpul meu nu trebuie goniti, EI PLEACA SINGURI!!! Si acesti oameni trebuie sa manance, sa plateasca chirii, cablu, energie electrica, au nevoie de alimente si de incaltaminte. Un medic rezident avea 1000 de Ron/luna inainte de scaderea salariilor cu 25%, adica un om care e toata ziua in spital si are garzi de noapte. Nu vrea basescu cumva ca medicii sa-si ia un al doilea job, ca taximetristI?
Credeti ca unui chirurg e normal sa-i stea mintea in timpul interventiei chirurgicale, la ce pune pe masa la cina? Sau daca poate plati consumul? Sau ca tot vine toamna, daca ii ajung banii pentru rechizite la "ala micu`"?
Asteptati domnilor in aceste conditii medicina eficienta in Romania, ca in curand NU VETI MAI AVEA DELOC!!!!!

Tocmai de aia nu prea tin cu raed, ci cu medicii nostrii goniti de un guvern idiot.
A facut asta vreun gest de imbunatatire a mediului medical? Adica medicii sa poata functiona normal in tara? eu nu sint asistat de sistemul de stat de atita raed. Doar de cel privat.

O fi bun, dar sa ramina la asistenta de urgenta, acolo e bun.

Tipic romanesc: atunci cand apare cineva care face un lucru bun, oricare ar fi acel lucru, toti ceilalti se reped sa-i dea in cap. Acum poate intelegeti de ce-am zis mai devreme ca romanii nu au discernamant...

Bai individule, imi pleaca fata din tara din cauza sistemului.
"Tipic rominesc" - numai stereotipuri aruncati. De fapt sinteti palfonati in fata realitatii si aruncati cu slogane.. Asta e sistemul care nu da perspective tinerilor. Un sistem plafonat
Mai ma facea cineva ca tin cu partea ailalta. Tin cu mine, cu interesul meu. Si mi-a fost atins a nu stiu cita oara, de incompetenta si reaua vointa a celor ce conduc. Conduc in ura fata de oameni. De 20 de ani numai au distrus. Nu e unul mai bun ca altul. Nu au nici o capacitate de sinteza si de a vedea societatea in ansamblu. Stiu doar sa ia.
In schimb ptr ei si-au tras tot ce aveau nevoie. Toti nu numai astia.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:07

Raed e bun cu smurdul, dar vorba aia, daca taceai, filozof ramineai. Trebuia sa ramina cu smurdul, ca sistemul medical il depaseste. E gigantic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:07

De la: Bi_anca, la data 2010-08-17 14:59:55
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 14:46:07
De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 14:36:02
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 14:12:05
In privinta medicilor. Atita timp cit fata mea pleaca din cauza incompetentei si a mafiei celor din acest sistem, nu voi tine cu mai nimeni.care conduce sistemul.
Nici nu a intrat in sistem si si-a dat seama ca va fi muritoare de foame aici.

Si nu-si poate deschide cabinet. Sint conditii f grele. .

Mihai,chiar te inteleg.Nimanui nu-i place sa-i plece copilul in strainatate. Pe de alta parte sa-i dea Dumnezeu sa o duca bine acolo si sa fie fericita,pana la urma asta conteaza.

Da, asa e. Va cunoaste lumea, chiar daca e de fapt aceeasi.

Scoateti din cap ideea asta Mihai. Sunt extrem de diferiti strainii, chiar daca la prima vedere diferentele pot sa nu sara in ochi....

... pentru orice roman cu ochii deschisi, strainatatea inseamna ... VALORI, ETICA, MORALA pe care noi le-am pierdut ... nu e raiul pe pamint pentru emigranti, dar intre ei, pentru ei, aceste lucruri functioneaza si ii ajuta sa fie uniti pentru a fructifica la maxim totul ... INDIVIDUALISMUL romanesc de astazi nu este un succes si produce efectele care se vad ...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:09

De la: marco, la data 2010-08-17 15:07:27
In privinta medicilor. Atita timp cit fata mea pleaca din cauza incompetentei si a mafiei celor din acest sistem, nu voi tine cu mai nimeni.care conduce sistemul.

Mihai,chiar te inteleg.Nimanui nu-i place sa-i plece copilul in strainatate. Pe de alta parte sa-i dea Dumnezeu sa o duca bine acolo si sa fie fericita,pana la urma asta conteaza.

Scoateti din cap ideea asta Mihai. Sunt extrem de diferiti strainii, chiar daca la prima vedere diferentele pot sa nu sara in ochi....

... pentru orice roman cu ochii deschisi, strainatatea inseamna ... VALORI, ETICA, MORALA pe care noi le-am pierdut ... nu e raiul pe pamint pentru emigranti, dar intre ei, pentru ei, aceste lucruri functioneaza si ii ajuta sa fie uniti pentru a fructifica la maxim totul ... INDIVIDUALISMUL romanesc de astazi nu este un succes si produce efectele care se vad ...

Eu sunt plecata de 10 ani, iar valorile de care vorbesti tu le vad doar la televizor...IN SLOGANURI POLITICE !!!!

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:11

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:07:12Raed e bun cu smurdul, dar vorba aia, daca taceai, filozof ramineai. Trebuia sa ramina cu smurdul, ca sistemul medical il depaseste. E gigantic.

... raed e alternativa pe care romanii nu o pot produce ... deocamadata ... e precis, stabil, hotarit, modest, muncitor, si rezista la compromisuri si stress ... are calitatile pentru care fata dumitale trebuie sa plece din romania ... pentru ca nu le are ... raed a inceput in conditii mult mai severe decit orice roman si a pedalat pina a ajuns unde este ... ai nostri ca brazii dar viseaza mai rau ca in seherezada ... scuze ...

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:15

De la: Bi_anca, la data 2010-08-17 15:09:50

Eu sunt plecata de 10 ani, iar valorile de care vorbesti tu le vad doar la televizor...IN SLOGANURI POLITICE !!!!

... e o chestie pe care TREBUIE sa o observi daca ai timp de socializare cu cei din jur, fara discriminare ... exista doua lumi acolo ... cea a marilor orase, pline de emigranti care trebuie motivati si de sloganuri polotice ... si cea a satelor (mici orasele in miniatura) unde lumea e complet diferita de agitatie haorica dupa bani din orase ... acolo gasesti oameni si familii de calitate si cu valori foarte bine conservate daca ai sanse sa te integrezi printre ei (chiar daca nu locuiesti acolo) ... in aceste sate vezi realitatea corecta ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:20

De la: marco, la data 2010-08-17 15:11:35
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:07:12Raed e bun cu smurdul, dar vorba aia, daca taceai, filozof ramineai. Trebuia sa ramina cu smurdul, ca sistemul medical il depaseste. E gigantic.

... raed e alternativa pe care romanii nu o pot produce ... deocamadata ... e precis, stabil, hotarit, modest, muncitor, si rezista la compromisuri si stress ... are calitatile pentru care fata dumitale trebuie sa plece din romania ... pentru ca nu le are ... raed a inceput in conditii mult mai severe decit orice roman si a pedalat pina a ajuns unde este ... ai nostri ca brazii dar viseaza mai rau ca in seherezada ... scuze ...

Te inseli amarnic. Fata mea nici nu a ainceput activitatea, si nu are de gind sa munceasca pe...nimic. Raed parca are salariul care il va avea fata mea. Deci vor fi...EGALI. Incompetent e inmdividul asta ca nu poate nici salva nici face ceva ptr sistem. E un ingimfat si inchipuit

Fata mea e a doua sau a treia din promotia ei. In liceu era tot asa. A luat olimpiade de chimie si romina, pina pe locul 3-4 pe tara si Bucuresti. Asa ca nu-mi face fata cum nu e, ca va fac pe toti care tineti cu mizerabili astia de nu va mai spala nici Dunarea.Mizerabili ce nu stiu nici cu ce se maninca inforamtiile de baza din scoala.
Am un copil exceptional, si nu o spun eu, ci modul cum a stiut sa invete.

Nu as da pe o mie de arafati un romin capabil ca ea. Dar va fi de alta natie. Oameni ca voi faceti sa plece oameni.
Daca tii cu un singur om impotriva tuturor, deja ai pus-o de harta cu mine.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:24

In timpul lui raed, pleaca medicii, nu in alte timpuri. E ultimul individ care va mnai face asta in aceasta tara ca deja iese la iveala ca nu tine cu sistemul sanitar, ci cu EL.
Un om f egoist.
La persoanele cunoscute a venit bine mersi SALVAREA NORMALA, NU SALVAREA LUI. Si au fost multumiti. Probabil va dispare si asta. Si va fi in loc disperarea oamenilor ce mor in casa.
Nu va fi asa, ca se vor revolta toti.

july

563 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:28

Mihai, nu fii suparat. Bucura-te ca ai o fata care se va descurca : aici sau in alta parte.
Vrem sa-i tinem langa noi, dar de multe ori nu se poate. Trebuie sa-i lasam sa se descurce singuri .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:29

Fiecare trebuie sa fie constiincios si competent in munca lui. Nu sa fie o persoana ce isi aroga dreptul de a-l coordona pe altul ca o papusa. Atunci sa faca el treaba, cel ce conduc oamenii ca papusile.
Nu asa se conduce. Sper ca am fost inteles, ca nu un conducator ii conduce pe oameni. Ci oamenii il accepta, si ii acorda increderea. Deci conducatorul ia de la oameni ceva, si in locul acelui ceva trebuie el sa munceasca. conducatorul.

Un conducator bun e cel ce face sa functioneze sistemul si fara el.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:30

De la: july, la data 2010-08-17 15:28:11Mihai, nu fii suparat. Bucura-te ca ai o fata care se va descurca : aici sau in alta parte.
Vrem sa-i tinem langa noi, dar de multe ori nu se poate. Trebuie sa-i lasam sa se descurce singuri .

Sint de acord. Ea nu stie ce spun eu pe aici, dar banuie.
Si mai mult nu spun, sa poata pleca

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:33

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:20:53
De la: marco, la data 2010-08-17 15:11:35

Te inseli amarnic. Fata mea nici nua ainceput activitatea, si nu are de gind sa munceasca pe...nimic. Raed prca are salariul care il va avea fata mea. Deci vor fi...EGALI. Incompetent e inmdividul asra ca nu poate nici salva nici face ceva ptr sistem. E un ingimfat si

Fata mea e a doua sau a treia din promotia iei. In liceu era tot asa. A luat olimpiade de chimie si romina, pina pe locul 3-4 pe tara. Asa ac nu-mi face fata cum nu e, ca va fac pe toti acre tineti cu mizerabili astia de nu va mai spala nici Dunarea.
Am un copil exceptional, si nu a spu eu, ci modul cum a stiut sa invete.

Nu as da pe o mie de arafati un romin capabilca ea. Dar va fi de alta natie. Oameni ca voi faceti sa plece oameni.
Daca tii cu un singur om impotriva tuturor, deja ai pus-o de harta cu mine.

... esti dumneata ... INGIMFAT ... si fata dumitale la fel ... nu poti compara pe Raed cu fata dumitale ... unul munceste in sistem de urgenta de 20 de ani iar fata dumitale vinde castraveti la gradinar ... ca va face si va drege ... sa fim realisti ... fata dumitale vrea ceea ce omul asta a obtinut dupa 20 de ani de munca ca in conditiile romaniei de atunci si de astazi ... iar fata dumitale vrea sa emigreze ca sa ia, by default, un salariu egal cu acesta dar fara a face eforturile acestuia ... cale batuta ... e frumos cind scoti castanele din foc cu mina altuia dar oricit de nationalist as fi nu se merita sa nu apreciem un om de calitate ... un roman importat ...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:33

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:24:36In timpul lui raed, pleaca medicii, nu in alte timpuri. E ultimul individ care va mnai face asta in aceasta tara ca deja iese la iveala ca nu tine cu sistemul sanitar, ci cu EL.
Un om f egoist.
La persoanele cunoscute a venit bine mersi SALVAREA NORMALA, NU SALVAREA LUI. Si au fost multumiti. Probabil va dispare si asta. Si va fi in loc disperarea oamenilor ce mor in casa.

Domnule nu va dati seama ca sunteti orbit de ura!!!!!!! Ce v-a facut omul asta???? E cumva ministrul sanatatii sa prim ministru si inca nu am afalt eu????? A introdus el coplata in sistem, ocupandu-se cu "extragerea" ultimilor banuti din bunzunarul oanenilor care deja platesc asigurare medicala, in loc sa se ocupe cu modernizarea spitaleor si aparaturii medicale (vezi cazul de la maternitatea Giulesti)? A taiat el salariile medicilor? A redus el nu numarul si valoarea medicamentelor compensate? A vrut el sa privatizeze sistemul de urgenta din Romania?
De ce alunecati in capcana dezimformarilor, domnule?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 15:41

Bai, uite ce este. Cit timp pleaca medici din tara si orice om, tineti cu lichelele. De orice culoare ar. fi. Persoanele pleaca de saracie lucie, si mafiile profesionale. Cind o sa vad oameni venind sa infiinteze afaceri aici, o sa tin si cu dracul.
City timp un....dumnezeu scapa de oameni si nu face nimic, nu e ce spune.
Ptr mine raed e un smurdist si un medic oarecare, de succes. si cam atit. Nu mai faceti dumnezei din oameni normali ca asta e un motiv de pleaca oameni din pseudodemocratia asta.

Nu va citesc, ca sinteti patimasi fara motiv. Eu sint lovit de astia, si nu am de gind sa polemizez cu voi.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:49

Nu cred ca si-a pus nimeni problema de a fi sau nu dumnezeu! Insa ma surprind sentimentele dumneavoastra negative fata de unul din putinii oameni care mai fac ceva ca lumea in tara asta!

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:01

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:41:52Bai, uite ce este. Cit timp pleaca medici din tara si orice om, tineti cu lichelele. De orice culoare ar. fi. Persoanele pleaca de saracie lucie, si mafiile profesionale. Cind o sa vad oameni venind sa infiinteze afaceri aici, o sa tin si cu dracul.
City timp un....dumnezeu scapa de oameni si nu face nimic, nu e ce spune.
Ptr mine raed e un smurdist si un medic oarecare, de succes. si cam atit. Nu mai faceti dumnezei din oameni normali ca asta e un motiv de pleaca oameni din pseudodemocratia asta.

Nu va citesc, ca sinteti patimasi fara motiv. Eu sint lovit de astia, si nu am de gind sa polemizez cu voi.

... dormiti in liniste ... sint multi capsunari care infinteaza firme ... pina si tiganii au inteles ce trebuie sa faca si importa capital in tara (chiar daca e rezultatul infractionunilor) ... deocamdata smurdul a fost creat prin ... VOLUNTARIAT ... si de aceea mi se pare ca omul are o calitate in plus de a face oamenii cu care lucreaza sa renunte la pretentii pentru a ajuta pe cineva ...
... ce gasesti in spitale (in marea majoritate) ? ... debandada ... proceduri nerespectate ... indolenta ... pretentii exagerate comparativ cu posibilitatile masei de oameni normali care le calca pragul ... clinici devenite ''neoficial'' particulare ... garzi care trec doar pe la pacientii lor ... medicamente furate ... asistente care se aroga doctori ... doctori care fac pe managerii sau pe primarii ... doctori care pleaca acasa cu 5-10 milioane spaga zilnic ... rezidenti care sint folositi ca secretare sau sa experimenteze si ei pe cineva ... face cineva ceva ? ... se chinuie cineva cu sistemul din interior ? ... aduce cineva un suflu nou ? ...
... cine pleaca din romania de ''sila'' e treaba lui ... pe mine foamea ma obligat ... dar nu am scuipat niciodata de unde am plecat ... si nici nu mi-am vindut viata si viitorul pentru bani ... nu am mai mult ca altii dar nici nu pot sa ma pling ... am ceea ce am semanat ... si toti vor avea la fel ...

... iar daca d-zeu trebuie implicat si el in toata chestia atunci puteti ramine cu - bai, mai, beii ... atit poti atit faci ...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:04

De la: marco, la data 2010-08-17 15:15:30

... e o chestie pe care TREBUIE sa o observi daca ai timp de socializare cu cei din jur, fara discriminare ... exista doua lumi acolo ... cea a marilor orase, pline de emigranti care trebuie motivati si de sloganuri polotice ... si cea a satelor (mici orasele in miniatura) unde lumea e complet diferita de agitatie haorica dupa bani din orase ... acolo gasesti oameni si familii de calitate si cu valori foarte bine conservate daca ai sanse sa te integrezi printre ei (chiar daca nu locuiesti acolo) ... in aceste sate vezi realitatea corecta ...

Eu stau intr-o suburbie plina de vile si de batranei simpatici....care nu raspund la buna ziua daca se afla in compania nevestelor si care, cand sunt singura, sunt persoanele cele mai educate din lume.
Nu te lasa inselat de aparente, pt. ca pretentii ca sunt educati au toti, dar e doar o spoiala.

Iti dai seama ce-i de capul lor in momentul in care ai de rezolvat vreo problema...atunci li se umfla tarata si le iese arama pe fata.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:06

Ati inteles gresit. Nu reusita lui cu smurdul e problema. Ci nereusita lui de a aduce sistemul medical conform ...nivelului lui de trai. Atit.
Iar altii care ne cdonduc sa ne aduca la nivelul lor de trai pe toti.
Nu simtim nevoia de pedepse, ci de nivel de tari ca al lor.

Astia stiu doar sa pedepseasca si sa nu lase oamenii sa desfasoare afaceri. Asta e principala lor grija. Si sa plece toti din tara.

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:12

De la: Bi_anca, la data 2010-08-17 16:04:17
De la: marco, la data 2010-08-17 15:15:30

Eu stau intr-o suburbie plina de vile si de batranei simpatici....care nu raspund la buna ziua daca se afla in compania nevestelor si care, cand sunt singura, sunt persoanele cele mai educate din lume.
Nu te lasa inselat de aparente, pt. ca pretentii ca sunt educati au toti, dar e doar o spoiala.

Iti dai seama ce-i de capul lor in momentul in care ai de rezolvat vreo problema...atunci li se umfla tarata si le iese arama pe fata.

... am trecut de faza asta ... iar cei care si-au dat arama pe fata i-am sters din lista persoanelor interesante ... important sa incerci sa ai nevoie de ei cit mai putin ca sa nu le dai sansa sa isi arate nationalismul ... si sa apelezi doar cind este extrema nevoie la cei cu care te intelegi mai bine ...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:15

Eu cred ca principala lor grija este sa-si umfle buzunarele prin orice misloace si sa aiba puterea absoluta in tara asta. Restul sunt doar consecinte!!!

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:20

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:06:17Ati inteles gresit. Nu reusita lui cu smurdul e problema. Ci nereusita lui de a aduce sistemul medical conform ...nivelului lui de trai. Atit.
Iar altii care ne cdonduc sa ne aduca la nivelul lor de trai pe toti.
Nu simtim nevoia de pedepse, ci de nivel de tari ca al lor.

Astia stiu doar sa pedepseasca si sa nu lase oamenii sa desfasoare afaceri. Asta e principala lor grija. Si sa plece toti din tara.

... deja vorbim de altceva ... omul a facut ceea ce poate intr-un timp dat ... nu merge sa bati din palme si sa schimbi ceva ... mentalitatea o schimbi greu ... va amagiti singur ... daca in fiecare spital ar fi existat cite un arafat care sa se bata cu mentalitatile am fi discutat altfel astazi ...

... inca ceva ... din revolutia romana cineva tot ar fi cistigat ... daca nu astia atunci poate altii ... sau poate eu ... eu nu imi mai acresc viata gindindu-ma - daca si poate ... iar cei care ne conduc vor intelege mai tirziu ca fara romanii cei mici si multi si ei sint niste ... NIMENI ... dar nici nu pot sta si spera ca ei vor intelege asta de la sine ... doar timpul le va da peste bot ... chiar daca eu nu voi avea nivelul lor de trai ... si nici nu il caut in mod deosebit ... sint fericit cu ceea ce am - familie si copii ... restul sint prostii ... crede-ma ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:26

De la: 9am178165, la data 2010-08-17 15:33:38
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:24:36In timpul lui raed, pleaca medicii, nu in alte timpuri. E ultimul individ care va mnai face asta in aceasta tara ca deja iese la iveala ca nu tine cu sistemul sanitar, ci cu EL.
Un om f egoist.

Domnule nu va dati seama ca sunteti orbit de ura!!!!!!! Ce v-a facut omul asta???? E cumva ministrul sanatatii sa prim ministru si inca nu am afalt eu????? A introdus el coplata in sistem, ocupandu-se cu "extragerea" ultimilor banuti din bunzunarul oanenilor care deja platesc asigurare medicala, in loc sa se ocupe cu modernizarea spitaleor si aparaturii medicale (vezi cazul de la maternitatea Giulesti)? A taiat el salariile medicilor? A redus el nu numarul si valoarea medicamentelor compensate? A vrut el sa privatizeze sistemul de urgenta din Romania?

Pe undeva ai dreptate. dar e totusi secretar de stat, nu un medic oarecare. Putea avea un cuvint greu de spus in organizarea sist sanitar.

marco

627 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:31

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:26:25
De la: 9am178165, la data 2010-08-17 15:33:38
Un om f egoist.

Pe undeva ai dreptate. dar e totusi secretar de stat, nu un medic oarecare. Putea avea un cuvint greu de spus in organizarea sist sanitar.

... fragment dintr-un interview ...

Recunoate c a avut momente cnd i-a venit s-i ia cmpii, dar a rmas aici, fiind probabil musulmanul care primete cele mai multe acatiste.

i ne-a pus diagnosticul corect: Mi-e necaz c n Romnia, n orice domeniu, prea puin lume merge pn n pnzele albe pentru a realiza ceva de folos.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:33

Eu stiu un fenomen real petrecut cind se faceau inventii si inovatii prin intreprinderi. Apareau la osim citeva zeci, de inventii, practic identice, fara sa aiba legatura intre ei, In tara, dar si in strainatate. Deci meritul unei persoane, cel mai adesea poate fi de inlaturare a rivalilor.

Vezi si explozia de muzica la noi, la mijlocul deceniului 9. Explozia de firme din dec 9 si dupa.
Deci meritele mai multora, nu un singur om.

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:41

Sa inteleg si eu: medicii pleaca din cauza lui Raed sau din cauza ca acum au aparut contracte de munca oficiale, in domeniu, in tari civilizate ? Reducerea salariului cu 25 % sa nu aiba nici o importanta ?
Daca era altcineva in guvern nu mai plecau ?
Stergem tot ce a facut bun pana acum (de exceptie in cazul Romaniei) si-l bagam in rahat doar pentru ca e in guvernul asta de loaze ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:45

De la: reio, la data 2010-08-17 16:41:47Sa inteleg si eu: medicii pleaca din cauza lui Raed sau din cauza ca acum au aparut contracte de munca oficiale, in domeniu, in tari civilizate ? Reducerea salariului cu 25 % sa nu aiba nici o importanta ?
Stergem tot ce a facut bun pana acum (de exceptie in cazul Romaniei) si-l bagam in rahat doar pentru ca e in guvernul asta de loaze ?

E treaba lui ca merge la drum cu ei. sau si el e la fel? Eu sint sigur ca e la fel, nu e mai breaz.

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:45

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 15:05:51
De la: dandragos69, la data 2010-08-17 14:52:30
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:48:35
De la: 9am178165, la data 2010-08-17 13:38:13
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:12:59Bravo lui.

Dar cu medicii nostrii ce facem. In gonim din tara si ii inlocuim cu arafat?
Fiindca asta e un motiv de plecare. Prigoana lor din partea statului si mediei, care ii denigreaza. Pe linga lipsa de bani.

Medicii scumpul meu nu trebuie goniti, EI PLEACA SINGURI!!! Si acesti oameni trebuie sa manance, sa plateasca chirii, cablu, energie electrica, au nevoie de alimente si de incaltaminte. Un medic rezident avea 1000 de Ron/luna inainte de scaderea salariilor cu 25%, adica un om care e toata ziua in spital si are garzi de noapte. Nu vrea basescu cumva ca medicii sa-si ia un al doilea job, ca taximetristI?
Credeti ca unui chirurg e normal sa-i stea mintea in timpul interventiei chirurgicale, la ce pune pe masa la cina? Sau daca poate plati consumul? Sau ca tot vine toamna, daca ii ajung banii pentru rechizite la "ala micu`"?
Asteptati domnilor in aceste conditii medicina eficienta in Romania, ca in curand NU VETI MAI AVEA DELOC!!!!!

Tocmai de aia nu prea tin cu raed, ci cu medicii nostrii goniti de un guvern idiot.
A facut asta vreun gest de imbunatatire a mediului medical? Adica medicii sa poata functiona normal in tara? eu nu sint asistat de sistemul de stat de atita raed. Doar de cel privat.

O fi bun, dar sa ramina la asistenta de urgenta, acolo e bun.

Tipic romanesc: atunci cand apare cineva care face un lucru bun, oricare ar fi acel lucru, toti ceilalti se reped sa-i dea in cap. Acum poate intelegeti de ce-am zis mai devreme ca romanii nu au discernamant...

Bai individule, imi pleaca fata din tara din cauza sistemului.
"Tipic rominesc" - numai stereotipuri aruncati. De fapt sinteti palfonati in fata realitatii si aruncati cu slogane.. Asta e sistemul care nu da perspective tinerilor. Un sistem plafonat
Mai ma facea cineva ca tin cu partea ailalta. Tin cu mine, cu interesul meu. Si mi-a fost atins a nu stiu cita oara, de incompetenta si reaua vointa a celor ce conduc. Conduc in ura fata de oameni. De 20 de ani numai au distrus. Nu e unul mai bun ca altul. Nu au nici o capacitate de sinteza si de a vedea societatea in ansamblu. Stiu doar sa ia.
In schimb ptr ei si-au tras tot ce aveau nevoie. Toti nu numai astia.

Domnule Nastase, sunteti rauvoitor, nu arunca nimeni cu stereotipii. Insa lumea nu se invarte in jurul unei singure persoane si-a problemelor ei, asa cum nici Soarele nu se invarte in jurul Pamantului chiar daca 42% dintre romani cred asta. Atata vreme cat vom ramane canalizati pe propria persoana nu vom evolua ca popor. Vom ramane populatie !

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:53

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:45:09
De la: reio, la data 2010-08-17 16:41:47Sa inteleg si eu: medicii pleaca din cauza lui Raed sau din cauza ca acum au aparut contracte de munca oficiale, in domeniu, in tari civilizate ? Reducerea salariului cu 25 % sa nu aiba nici o importanta ?

E treaba lui ca merge la drum cu ei. sau si el e la fel? Eu sint sigur ca e la fel, nu e mai breaz.

Eu nu prea cred sau, mai bine zis, nu vreau sa cred. Ceva fapte care sa te duca la concluzia asta ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:55

Stereotipii sint oameni care iau toate meritele unui sistem. Sint medici ce muncesc si altii ce iau meritele tuturor. Si le insusesc. Voi fi binevoitor cind va fi sistemul medical ptr oameni, nu ptr personalitati.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 16:58

De la: reio, la data 2010-08-17 16:53:56
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:45:09

Eu nu prea cred sau, mai bine zis, nu vreau sa cred. Ceva fapte care sa te duca la concluzia asta ?

Dezintegrarea sist sanitar, cind si el este secretar de stat.
Cind pedepsesti oameni ce salveaza oameni sau aduc omeni la viata, e ceva al dracului de rau in sistem.

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Un adevarat model pentru noi toti - RAED ARAFAT
Mergi la: