back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viitorul presedinte al romaniei va fi : razvan ungureanu !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 August 2010, ora 16:51

De la: dor_de_dor, la data 2010-08-18 16:23:05
De la: gabigabi, la data 2010-08-18 15:47:36
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 14:44:40
De la: gabigabi, la data 2010-08-18 11:59:38erata : s-au strecurat citeva greseli in textul de mai sus ....pe ici- pe colo...scuzati ,va rog !

Eu nu te scuz. Este inadmisibil ce faci.....

nu mai faaaaac, nu mai fac ! taticu' ,daca tu crezi ca n-am recit textul inainte de a -i da drumul sa plece , te-nseli matalutza ....dar, pirdalnicele astea de greseli se "pitesc", se fac invizibile chiar , Special ca sa te faca de rusine....

Doamna gabigabi, eu am postat un text si dupa ce am vazut greselile l-am reluat "la mana" am corectat peste tot si dupa ce l-am postat a doua oara a aparut tot cel original. Mi-e si jena dar uneori nu mai putem sa intervenim, asa ca tuturor ni se intampla din cand in cand dar colegii nostri inteleg cuvintele din fraze si eu spun ca ideea conteaza si dupa aceea greselile. Dar promit ca atunci cand il prind pe nastasemihail cu lipsa unei virgule din text il !

galina, nu te supara pe el, ca a glumit ! de altfel, dupa emoticoanele de certareti , m-a pupat ....uite asa :

@ Mihaile, nu ma pot pronunta de loc in legatura cu ce va sa fie inainte si dupa 2012 ! nici din pct. de vedere politic, nici a fatidicei date de 21.12.2012 ! .....era un titlu foarte sugestiv : "cronica unei morti anuntate ",parca asa se chema si noi parca si traim asemenea titlu ! nu stiu ce va fi la toamna-iarna ,cind frigul din case ii va enerva si revolta pe oameni ....in functie de asta ,se poate schimba totul ! chiar, nu stiu !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:54

De la: gabigabi, la data 2010-08-18 16:51:39
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-18 16:23:05
De la: gabigabi, la data 2010-08-18 15:47:36
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 14:44:40
De la: gabigabi, la data 2010-08-18 11:59:38erata : s-au strecurat citeva greseli in textul de mai sus ....pe ici- pe colo...scuzati ,va rog !

Eu nu te scuz. Este inadmisibil ce faci.....

nu mai faaaaac, nu mai fac ! taticu' ,daca tu crezi ca n-am recit textul inainte de a -i da drumul sa plece , te-nseli matalutza ....dar, pirdalnicele astea de greseli se "pitesc", se fac invizibile chiar , Special ca sa te faca de rusine....

Doamna gabigabi, eu am postat un text si dupa ce am vazut greselile l-am reluat "la mana" am corectat peste tot si dupa ce l-am postat a doua oara a aparut tot cel original. Mi-e si jena dar uneori nu mai putem sa intervenim, asa ca tuturor ni se intampla din cand in cand dar colegii nostri inteleg cuvintele din fraze si eu spun ca ideea conteaza si dupa aceea greselile. Dar promit ca atunci cand il prind pe nastasemihail cu lipsa unei virgule din text il !

galina, nu te supara pe el, ca a glumit ! de altfel, dupa emoticoanele de certareti , m-a pupat ....uite asa :

@ Mihaile, nu ma pot pronunta de loc in legatura cu ce va sa fie inainte si dupa 2012 ! nici din pct. de vedere politic, nici a fatidicei date de 21.12.2012 ! .....era un titlu foarte sugestiv : "cronica unei morti anuntate ",parca asa se chema si noi parca si traim asemenea titlu ! nu stiu ce va fi la toamna-iarna ,cind frigul din case ii va enerva si revolta pe oameni ....in functie de asta ,se poate schimba totul ! chiar, nu stiu !

Romanul=las,nu o sa se intample nimic,doar suntem o tara de propietari

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 16:59

DOR DE DOR
Ref dl Stolojan
Si totusi ,haideti sa nu-l facem carpa de sters pe jos pe dl Stolojan.
In primul rand sa nu uitati faptul ca a preluat PNL intr-o situatie critica,mai ales in teritoriu.Sa nu uitati ca ,datorita muncii sale a reusit sa propage partidul intr-un timp relativ scurt la procente semnificative(daca memoria nu ma inseala ,de la 6-7% la cca 20%.)El a reorganizat PNL ul si l-a pregatit de alegeri.
Pe de alta parte,sa nu uitam ca in perioada in care a fost prim -ministru a luat o serie de masuri care au salvat tara de la faliment/incetare de plati.Masurile au fost dure,mai ales aceea cu nationalizarea valutei .Dar ,nu s-a lasat condus de frica de consecinte sau de populism.A taiat in carne vie.Nu uitati ca tari ca Bulgaria dadusera deja cu fundul de pamant.Datorita dlui Stolojan nu am ajuns intr-o astfel de situatie.
Eu cred ca atunci cand analizam o personalitate trebuie sa vedem si pe cele bune si pe cele ,daca nu rele ,macar discutabile.
Chestia cu ce-a facut el la Min Fin,Crescent sau Banca Mondiala nu cred ca au relevanta .

Raporteaza abuz de limbaj
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 17:04

De la: gabigabi, la data 2010-08-18 15:58:53da, este foarte probabila avansarea dnei Udrea spre functie si o aud pe Sulfina Barbu cum pregateste terenul debarcarii lui Boc din functia de pres. a partidului .....intrebarea este insa : Lenus, va suporta tutela Basescului sau primul de care se va debarasa ,va fi chiar el ? asa de bine seamana amindoi ....sunt din acelasi aluat !

@ 639 - berbecul incapatinat .....fecioara, si ea ! deci , tinem aproape ! "hai la lupta cea mare " ! aaaaaa, in tiparul de comportament al berbeacai nu prea e loc de Tipatesti....nu prea le are pe alea cu fundu'n doua luntri !

DNA GABI :
GUNS & ROSES care va sa zica.Bineee! Pastram ambasadele ,nu le expulzam.Sanatate.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 17:13

calitatea de "cheie" atribuita dlui Stolojan ,cred ca este supraevaluata ! poate fi o cheie a dezlagarii misterului ce a inconjurat momentul retragerii candidaturii lui si inlocuirea cu dl.Basescu si ,a memorabilei scene cu lacrimi : oh, draga Stolo ! scena in care, in prima instanta , CEL CARE NU MINTE NICIODATA , ne spune cit de grav bolnav este draga Stolo, ca mai apoi, la insistentele obraznicilor de ziaristi sa spuna ca a fost necesara retragerea , ptr. ca era SANTAJABIL ! de catre cine, nu ne-a spus in clar, dar ....puncte puncte....stiti voi cine ! "cheia" in care se poate citi ce s-a intimplat atunci si de atunci incoace, sta in faptul ca cel care-l are la mina pe draga stolo si-l santajeza , scotindu-l in fata sau retragindu-l dupa cum cere momentul si Stolojan se supune fara cricnire , este chiar dl. Basescu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 17:54

De la: 9am074639, la data 2010-08-18 17:04:27
De la: gabigabi, la data 2010-08-18 15:58:53da, este foarte probabila avansarea dnei Udrea spre functie si o aud pe Sulfina Barbu cum pregateste terenul debarcarii lui Boc din functia de pres. a partidului .....intrebarea este insa : Lenus, va suporta tutela Basescului sau primul de care se va debarasa ,va fi chiar el ? asa de bine seamana amindoi ....sunt din acelasi aluat !

@ 639 - berbecul incapatinat .....fecioara, si ea ! deci , tinem aproape ! "hai la lupta cea mare " ! aaaaaa, in tiparul de comportament al berbeacai nu prea e loc de Tipatesti....nu prea le are pe alea cu fundu'n doua luntri !

DNA GABI :
GUNS & ROSES care va sa zica.Bineee! Pastram ambasadele ,nu le expulzam.Sanatate.

deci ,nu mai sunt tiriie briu ? inca nu v-am vazut raspunsul dat pe celalalt topic, in care incerc sa limpezesc situatia, ptr.. ca, dupa cum am zis : nu pot sa stau cu fundu-n doua luntri !
- trandafir -trandafir, da' ce arme redutabile are si el !

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2010, ora 18:29

De la: 9am074639, la data 2010-08-18 16:59:05DOR DE DOR
Ref dl Stolojan
Si totusi ,haideti sa nu-l facem carpa de sters pe jos pe dl Stolojan.
In primul rand sa nu uitati faptul ca a preluat PNL intr-o situatie critica,mai ales in teritoriu.Sa nu uitati ca ,datorita muncii sale a reusit sa propage partidul intr-un timp relativ scurt la procente semnificative(daca memoria nu ma inseala ,de la 6-7% la cca 20%.)El a reorganizat PNL ul si l-a pregatit de alegeri.
Pe de alta parte,sa nu uitam ca in perioada in care a fost prim -ministru a luat o serie de masuri care au salvat tara de la faliment/incetare de plati.Masurile au fost dure,mai ales aceea cu nationalizarea valutei .Dar ,nu s-a lasat condus de frica de consecinte sau de populism.A taiat in carne vie.Nu uitati ca tari ca Bulgaria dadusera deja cu fundul de pamant.Datorita dlui Stolojan nu am ajuns intr-o astfel de situatie.
Eu cred ca atunci cand analizam o personalitate trebuie sa vedem si pe cele bune si pe cele ,daca nu rele ,macar discutabile.
Chestia cu ce-a facut el la Min Fin,Crescent sau Banca Mondiala nu cred ca au relevanta .

Cum sa nu aiba? Tocmai ca din aceste cauze a putut fi santajat, dar pentru politica viitoare eu l-am scos din carti, asa, ca despre morti numai de bine. Sa nu crezi ca vreau sa anulez cele scrise de tine, nu, dar pentru mine acest domn "draga stolo" nu mai are nici o relevanta. Daca am scris despre el a fost conjunctural.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:08

dor de dor
de acord.viitorul sau politic este terminat.ma refer la cel de premier sau de presedinte.ca deputat ,nu.
eu doar am vrut ,inotand din greu contra curentului intre voi PNL istii, sa fac niste precizari de bun simt.vad ca le acceptati si ma bucura.o seara buna.
PS": ce legatura este intre g.alina si dor cu dor?? Primul mesaj era de la g.alina.
voi sunteti precum haiducii lui sapte cai sau ca ala din cartea lui Eliade care calarea mai multi cai deodata?

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:14

dna Gabi
Ba sunteti in cautare continua de galceava.E clar ca asta va este firea si ca nu este o "favoare "ptr mine.
Voi incerca sa coexist pasnic.O seara buna.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:18

Dna Gabi
Nu eu i-am dat calitatea de "cheie" ,ci dna G.Alina.
Eu doar am facut o figura de stil si am spus ca este pacat ca s-a rupt i broasca.Si pe asta mi-o cenzurati??

9am188469

5 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 20:27

MA BUCUR UN OM INTELIGENT CU CARACTER IL VOI SUSTINE LA FEL CA PE T BASESCU

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:30

De la: 9am188469, la data 2010-08-18 20:27:02MA BUCUR UN OM INTELIGENT CU CARACTER IL VOI SUSTINE LA FEL CA PE T BASESCU

Si eu tot la fel!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:52

De la: 9am074639, la data 2010-08-18 20:08:35dor de dor
de acord.viitorul sau politic este terminat.ma refer la cel de premier sau de presedinte.ca deputat ,nu.
eu doar am vrut ,inotand din greu contra curentului intre voi PNL istii, sa fac niste precizari de bun simt.vad ca le acceptati si ma bucura.o seara buna.
PS": ce legatura este intre g.alina si dor cu dor?? Primul mesaj era de la g.alina.
voi sunteti precum haiducii lui sapte cai sau ca ala din cartea lui Eliade care calarea mai multi cai deodata?

In topic se vorbeste despre un prezumtiv presedinte si de aceea am omis sa scriu despre aceea de deputat sau oricare alta functie in cadrul conducerii de partid.
Acum la PS: eu am fost "Dor_de_dor", am fost banata (stearsa) datorita unui defunct si mi-am infiintat altul "g_alina". Incercand sa schimb niste date din rubrica din dreapa in care ne invita sa le schimbam, cand am schimbat numele din avatar am descoperit si pe dor_de_dor care s-a reactivat cu toate mesajele. De teama ca voi fi banata le-am pastrat pe amandoua. Daca observi jos, la fiecare mesaj este rubrica pentru semnatura si apare Galina la amandoua conturile si care e de fapt numele meu real. Cand vreau sa intru pe 9am prin @gmail, il folosesc pe acela care are mesaj sau sunt anuntata ca am fost "vizitata". Acum incerc sa pun acelasi avatar dar vad ca mi-l refuza.
PS: nu trebuia sa scrii "voi" pentru ca nu trebuie sa generalizezi sau daca mai stii si pe altii care au mai multe conturi, li te adresezi fiecaruia in parte. Nici mie nu mi-ar placea ca scriindu-ti cineva o observatie sa se extinda la voi. Cred ca ai inteles, mai cred ca nu te-ai suparat si ca primesti si de la mine :Noapte buna" insemnand astfel ca ti-am multumit pentru urare.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 20:56

Razvan=roman, Ungureanu=?
Cine e ?

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 20:59

Dor de dor

Mutumesc ptr info.Nu este vorba de vreo supsonerie. Nu am vrut sa fiu nepoliticos fata de persoana primei interventii (cu g.alina) si de la care s-au declansat discutiile noastre.Cu bine.Tinem legatura.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 06:33

De la: 9am074639, la data 2010-08-18 20:18:43Dna Gabi
Nu eu i-am dat calitatea de "cheie" ,ci dna G.Alina.
Eu doar am facut o figura de stil si am spus ca este pacat ca s-a rupt i broasca.Si pe asta mi-o cenzurati??

uffff,ce subiectiv sunteti ! da, g alina sau dor de dor, ca-i aceeasi persoana, a spus chestia cu " cheia ", iar postarea mea, daca totusi o sa vreti sa va uitati la ea, o sa vedeti ca Nu are un "adrisant " precis ....mi-am exprimat un gind si am asteptat sa vad cine raspunde !
P.S. o precizare : NU sunt Liberal cu acte-n regula, ca sa zic asa ! la momentul despre care deja vorbiram ( nici olteanca nu sunt, sunt bucuresteanca get-beget ) , votantii aliantei D.A au fost obligati sa faca o optiune : B sau T ? ocazie cu care s-a vazut ca bazinul electoral al PNL.ului a ramas constant ,cam in aceeasi proportie de 16-20 %

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 06:36

De la: Will, la data 2010-08-18 20:56:58Razvan=roman, Ungureanu=?
Cine e ?

Romino-ungur-evreu. Ungur dupa nume. Si om in devenire. Dupa care devine normal. Adica poate trai si fara presedintie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 06:40

De la: dor_de_dor, la data 2010-08-18 20:52:39

In topic se vorbeste despre un prezumtiv presedinte si de aceea am omis sa scriu despre aceea de deputat sau oricare alta functie in cadrul conducerii de partid.
Acum la PS: eu am fost "Dor_de_dor", am fost banata (stearsa) datorita unui defunct si mi-am infiintat altul "g_alina". Incercand sa schimb niste date din rubrica din dreapa in care ne invita sa le schimbam, cand am schimbat numele din avatar am descoperit si pe dor_de_dor care s-a reactivat cu toate mesajele. De teama ca voi fi banata le-am pastrat pe amandoua. Daca observi jos, la fiecare mesaj este rubrica pentru semnatura si apare Galina la amandoua conturile si care e de fapt numele meu real. Cand vreau sa intru pe 9am prin @gmail, il folosesc pe acela care are mesaj sau sunt anuntata ca am fost "vizitata". Acum incerc sa pun acelasi avatar dar vad ca mi-l refuza.
PS: nu trebuia sa scrii "voi" pentru ca nu trebuie sa generalizezi sau daca mai stii si pe altii care au mai multe conturi, li te adresezi fiecaruia in parte. Nici mie nu mi-ar placea ca scriindu-ti cineva o observatie sa se extinda la voi. Cred ca ai inteles, mai cred ca nu te-ai suparat si ca primesti si de la mine :Noapte buna" insemnand astfel ca ti-am multumit pentru urare.

buna dimineata, Galina ! ce-ai vrut sa spui cu " decedatul "? cine-i el ? BAD ? e pe bune ? ce s-a intimplat ? .... asta , daca vrei sa-mi spui , bineinteles ! o zi buna !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 06:42

De la: nastasemihail, la data 2010-08-19 06:36:56
Cine e ?

Romino-ungur-evreu. Ungur dupa nume. Si om in devenire. Dupa care devine normal. Adica poate trai si fara presedintie.

nu prea, caci legatura este ombilicala !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 06:48

De la: gabigabi, la data 2010-08-19 06:42:58
Cine e ?

Mie mi-e mai frica de mitele blinde, decit de dulaii care latra.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 07:49

De la: nastasemihail, la data 2010-08-19 06:48:48
Cine e ?

dulau care latra ? iar o sa spui ca te contrazic, dar mie mi se pare ca Nu prea .....e dulaul ala care, pe tacute si sestache ,te trezesti cu el in spate ....ai vazut ce rima am gasit ?
mitza blinda, zgirie rau !

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 08:07

De la: gabigabi, la data 2010-08-19 07:49:37
De la: nastasemihail, la data 2010-08-19 06:48:48
Cine e ?

dulau care latra ? iar o sa spui ca te contrazic, dar mie mi se pare ca Nu prea .....e dulaul ala care, pe tacute si sestache ,te trezesti cu el in spate ....ai vazut ce rima am gasit ?
mitza blinda, zgirie rau !

Mie nu-mi mai este frica de nici un fel de caine: de cand am intrat in "epoca noua capitalista"/m-am ferit de o greseala lingvistica si am introdus "noua", m-am invatat cu tot felul de caini: de rasa, maidanezi, rapciugosi, etc. Doar de Bassescu care latra tot timpul mi-e frica pentru ca felul cum are vocea nu prevesteste niciodata ceva bun. Eu cred ca ar trebui sa se deschida si alte topice cu alti politicieni, eventuali candidati la presedintie ca sa-l lasam pe ungureanu sa mai respire putin in tacerea lui de aur!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 08:12

De la: gabigabi, la data 2010-08-19 06:40:00
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-18 20:52:39

buna dimineata, Galina ! ce-ai vrut sa spui cu " decedatul "? cine-i el ? BAD ? e pe bune ? ce s-a intimplat ? .... asta , daca vrei sa-mi spui , bineinteles ! o zi buna !

Buna-dimineata! Ti-am trimis un mesaj privat.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 08:24

Multumesc ! ma duc acum sa-l deschid !

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 09:25

De la: gabigabi, la data 2010-08-19 08:24:20 Multumesc ! ma duc acum sa-l deschid !

Si eu iti multumesc!!!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 09:34

Ca sa ma obisnuiesc in timp cu numele presupusului "viitor candidat la presedintia tarii" am copiat textul rostit de Basescu la numirea lui in functie.

T. B�sescu: Numirea lui M. R. Ungureanu va cre�te credibilitatea SIE
.�nchide Imaginea 1/1.Mihai R�zvan Ungureanu a fost �nvestit ca director al Serviciului de Informa�ii Externe, �n prezen�a pre�edintelui Traian B�sescu. �eful statului a declarat c� are �ncredere �n noul �ef al SIE. El spune c� a colaborat foarte bine cu Ungureanu �i �n trecut.
"Am convingerea c� �i preg�tirea pe care o are, de istoric, dar �i de om de externe va fi o contribu�ie foarte bun� la cre�terea serviciului �i a credibilit��ii activului de comand� al serviciului �n ansamblu", a spus Traian B�sescu.
Ungureanu a fost validat miercuri de Parlament �i a depus jur�m�ntul �n fa�a Legislativului. Din cei 318 parlamentari prezen�i la �edin�a comun� de miercuri, 295 au votat pentru validarea lui Ungureanu, iar 23 au fost �mpotriv�.
Mihai R�zvan Ungureanu este al cincilea �ef al SIE dup� 1989 �i a ocup� func�ia r�mas� vacant� dup� demisia lui Claudiu S�ftoiu, �n martie. P�n� �n februarie, Mihai R�zvan Ungureanu a fost ministru de Externe �n cabinetul T�riceanu. Dup� ce a p�r�sit postul, a refuzat oferta PNL de a candida pentru Parlamentul European.

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 10:09

Noi am inceput sa discutam tema din topic fara sa avem cateva date certe despre biografia lui Mihai Razvan Ungureanu. Cred ca prin citirea datelor de mai jos, multi dintre noi vor vedea altfel lucrurile si putini isi vor sustine dizertatiile de pana acum.

Mihai-R�zvan Ungureanu s-a n�scut la data de 22 septembrie 1968 �n municipiul Iași, fiind fiul prof. dr. Ștefan Ungureanu, fost viceprimar al municipiului Iași (1996-2000). �n perioada studiilor efectuate la Liceul de matematic�-fizic� "Costache Negruzzi" din Iași (pe care l-a absolvit ca șef de promoție �n anul 1987)[1], din 1985 și p�n� la Revoluția din 1989 a fost membru supleant �n Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist.[2][3]
�n anul 1988, a devenit student la Facultatea de Istorie-Filosofie din cadrul Universit�ții "Al. I. Cuza" din Iași. Conform agenției de pres� Amosnews, �n timpul evenimentelor de la Iași, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studenții care aruncau manifeste �n �ncercarea declanș�rii unei revolte anticomuniste �n c�mine.[4] �n perioada c�t a fost student, a deținut pozițiile de membru al Senatului Universit�ții "Al. I. Cuza" din Iași (1990-1992) și de Secretar executiv al Asociației Internaționale a Studenților �n Istorie, Budapesta - Bruxelles (1990-1993).
Mihai-R�zvan Ungureanu a absolvit �n anul 1992 Facultatea de Istorie-Filosofie din cadrul Universit�ții "Al.I. Cuza" din Iași. �n anul 1993 a susținut masteratul �n Studii Ebraice la Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies din cadrul Universit�ții Oxford, iar la 27 martie 2004 a obținut doctoratul �n istorie modern� la Facultatea de Istorie a Universit�ții "Al. I. Cuza" din Iași, cu o tez� cu tema �Convertire și integrare �n societatea rom�neasc� la �nceputul epocii moderne", av�ndu-l ca �ndrum�tor științific pe acad. prof. dr. Alexandru Zub.
Dup� absolvirea Facult�ții �n anul 1992, Mihai R�zvan Ungureanu a devenit pentru o scurt� perioad� profesor la Liceul de Filologie-Istorie "Mihai Eminescu" din Iași. Din același an, este angajat drept cadru didactic universitar de Istoria modern� a Rom�niei la Facultatea de Istorie a Universit�ții �Al. I. Cuza� din Iași, dețin�nd pe r�nd urm�toarele grade didactice: preparator (1992-1995), asistent (1995-1998), lector (1998-2004) și apoi conferențiar (2004-2006). �n anul 2007, devine profesor universitar de Istoria modern� a Rom�niei la Facultatea de Istorie a Universit�ții din București.
Mihai R�zvan Ungureanu�n paralel cu activitatea didactic�, conf. dr. Mihai R�zvan Ungureanu a desf�șurat și o bogat� activitate științific�, fiind membru al Societ�ții Rom�ne de Heraldicã, Sigilografie și Genealogie a Academiei Rom�ne, filiala Iași (din 1993), membru al board-ului științific al Fundației Soros pentru o Societate Deschis�, Iași - București (1996-1998), director al Centrului de Studii Rom�nești din Iași al Fundației Culturale Rom�ne (1996-1999), membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997), Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998), membru al Consiliului Institutului de Studii Genealogice și Heraldic� "Sever Zotta" din Iași (din 1998) etc.
�n perioada 1998-2000, a deținut și funcția de membru al Consiliului Național al Reformei �nvãțãm�ntului din cadrul Ministerului Educației Naționale. Din anul 2004, conduce, �n calitate de director, Centrul de Studii Iudaice din cadrul Facult�ții de Istorie a Universit�ții "Al. I. Cuza" din Iași.
Mihai-R�zvan Ungureanu a susținut cursuri la o serie de instituții de �nv�ț�m�nt superior din țar� și de peste hotare: profesor invitat (Gast Wissenschaftler) la Departamentul de Istorie European�, Universitatea Albert-Ludwig din Freiburg im Breisgau, Germania (1993-1997), profesor asociat la Școala de Studii Slavone și Est-Europene, Universitatea din Londra, Marea Britanie (1996-1998), lector la Școala NATO (SHAPE) din Oberammergau, Germania (din 2001), lector asociat la Școala Național� de Studii Politice și Administrative din București (din 2002), lector la Centrul de Studii de Securitate "George C. Marshall" din Garmisch-Partenkirchen, Germania (din 2003). De asemenea, din anul 2005, este și profesor asociat la Universitatea Național� de Ap�rare.
Activitatea diplomatic�:
Mihai R�zvan Ungureanu �i Leonard Orban semn�nd Tratatul de Aderare al Rom�niei la Uniunea European�, Luxemburg, 25 aprilie 2005�n perioada 1998-2001, Mihai-R�zvan Ungureanu a �ndeplinit funcția de secretar de stat �n Ministerul Afacerilor Externe. Apoi, este numit �n funcția de director general � emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (2001-2003) și coordonator-adjunct al Inițiativei de Cooperare Sud-Est European� (SECI) (2003-2004), ambele cu sediul la Viena.
�n paralel cu aceste atribuții, a fost ales ca Președinte al Institutului Rom�n pentru Studii Strategice din București (din 2001), membru al board-ului administrativ al New Europe College din București (din 2002) și membru al board-ului științific al Centrului pentru Politici de Securitate din Szeged, Ungaria (din 2003). Mihai R�zvan Ungureanu deține gradul diplomatic de Ministru consilier (din 2003). �n anul 2004, s-a �nscris �n Partidul Național Liberal.
Mihai-R�zvan Ungureanu a fost numit �n funcția de Ministru al Afacerilor Externe la data de 29 decembrie 2004, �n Guvernul T�riceanu.
El a demisionat din funcția de ministru de externe �n data de 4 februarie 2007, la dou� zile dup� ce premierul C�lin Popescu T�riceanu i-a cerut s�-și prezinte demisia, �n urma situației create de reținerea a doi muncitori rom�ni (Nelu Ilie și Adrian G�ncean) �n Irak. Cei doi, care lucrau la o baz� militar� american� �n calitate de subcontractori, fuseser� acuzați de spionaj, deoarece au f�cut fotografii f�r� aprobare �n interiorul bazei. Premierul a invocat �n cererea de demisie adresat� lui Ungureanu c� el a aflat din pres�, dup� trei luni, de arestarea �n Irak a muncitorilor rom�ni, �n timp ce președintele B�sescu fusese informat, la c�teva zile dup� arestare.
Mihai R�zvan Ungureanu a recunoscut c� nu l-a informat pe primul ministru cu privire la situația celor doi muncitori rom�ni arestați �n Irak, �ntruc�t s-a considerat c� problema c�dea exclusiv �n sarcina Ministerului, fiind un caz de intervenție consular�. El a declarat c� i-a raportat situația președintelui Traian B�sescu, care era singurul �n drept s� decid�, �n virtutea subordon�rii instituționale, dac� aceștia erau o problem� consular� sau de alt� factur�.
El a afirmat c� decizia de a renunța la portofoliu este un gest de onoare, deși �și susține punctul de vedere anterior.
�R�spunsul meu nu poate fi dec�t unul singur, este un r�spuns de onoare, unul prin care �mi asum orice fel de vin� și de responsabilitate, validat� sau nu.[5]�
�Mihai R�zvan Ungureanu

(Cam atat am gasit pe Google despre T.M.Ungureanu)
Ce vreau sa mentionez este faptul ca pentru a candida va fi necesar sa-l propuna un partid dar de regula candidatul pentru functia suprema in stat este presedintele partidului. Daca va candida ca independent, are sanse minime pentru ca un mare procent de locuitori al satelor nu au auzit de el. Proportia fiind inversata la Elena Udrea. Nu cred ca Basescu va juca in favoarea lui ca sa devina presedinte PDL si nu vad nici un al partid din cele cu procente mici. Cred ca va ramane doar presedintele nostru pe forum!!!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 10:18

dna Gabi - buna dimineata!
Nu ma suferiti si pace ! Mie ,insa ,imi sunteti simpatica cu energia dvs debordanta.
1.Sigur ca sunt subiectiv.Cine spune ca este obiectiv nu are simtul realitatii.
2.Am inteles ca nu sunteti liberala cu acte in regula.Dar sunteti "cu sufletul" ca in "Setea"lui Popovici,nu-i asa??Poate sunteti doar candidata de partid (ha,ha,ha) demonstrand de ce sunteti in stare sa faceti ptr partid.Am glumit.Nu sariti iar in sus.
De acord.Nu trebuie sa fi membru de partid ca sa ai anumite convingeri si ,chiar,partizanat.De altfel,v-am marturisit ca si eu am convingeri liberale(dar nu partizanat).Nu prea mi le regasesc in ceea ce fac partidele "liberale" de azi.Dar asta-i alta poveste.
3.Asa este ,din "Da" cel mai bine sta PNL cu peste 20% si poate chiar sa mai creasca.Dar,nu sunt pe pozitii egale fata de populatie in acest moment.Uitati ca unii stau in tribuna si fluiera(PNL),altii sunt in joc si incaseaza fluieraturile(PDL).Este normal.Unii isi erodeaza pozitiile cu masuri antipopulare,altii preiau voturile electoratului suparat,ori tacand din gura sau ,cum se zice popular,mergand pe burta,ori luand pozitii populiste.Asa este in "democratie".Este un joc,ca ne place,sau nu.
In rest,o zi buna!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 10:29

Bravo,dna Galina!!
Si prezentarea ,dar si concluzia sunt excelente!!
Din pacate,oameni de valoare trebuie sa stea la dospit ptr ca nu sunt intrati in jocurile de partid.Fie ca este vorba de cel liberal (iata ,iar ,un punct negativ ptr dl Tariceanu care -si alunga oamenii de valoare ptr a pastra maiestrii combinatiilor precum dl Rujeanu) fie ca este vorba de democrati(aici este deja o lupta declansata ptr putere). Intradevar,este greu de crezut ca dl Basescu il va promova,dar cu el nu se stie niciodata.Daca ar face-o ar fii inspirat.
M-as mandri sa am un astfel de presedinte.Pana atunci,asa cum spuneti,el este alesul de pe forum.O mica satisfactie,nu-i asa??

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 19 August 2010, ora 10:38

dl Mihai
Asa este dovedit :matzele blande zgaraie.Dar daca este o matza educata care ne impune si noua sa fim educati si civilizati(Doamne,cata nevoie avem de asa ceva!!!),parca ar merita.Cu dulaii care latra (sa stiti ca sunt destui care latra ,dar si musca ,eu am avut vreo sapte) ne-am cam lamurit.
Ce-ar fi sa incercam ??Cine-l propune si sustine in campanie,asa cum bine se intreba dna Galina??

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Viitorul Presedinte al Romaniei va fi : Razvan Ungureanu !
Mergi la: