Info
x
Viitorul presedinte al romaniei va fi : razvan ungureanu !
|
kuhn 20 mesaje Membru din: 28/05/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 August 2010, ora 15:17
De unde stii ? Este mult prea devreme sa afirmam asa ceva. Deocamdata Basescu sta bine mersi pe scaunul prezidential. Pana la alegeri mai sunt 4 ani si se pot intampla multe.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 15:19
De la: Apex, la data 2010-08-16 14:37:33De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 14:04:50De la: Apex, la data 2010-08-16 13:57:15 Si eu eram sigur ca nu ti-ai luat medicamentele si ca iar iti manifesti crizele pe forum...Bai Apex ,iar ai avut o criza ? .Spune multumesc ca nu sunt mogul rau ,ca sa vezi ce te speriai cand stingeai lumina( inainte sa te rogi la Basescu si sa te culci). PS:Pastilele mici si rosii seara,cele galbene dimineata.Nu fa invers, ca iar apari facand spume la gura pe forum...De data asta te iert, dar daca se mai repeta iau in considerare si ideea ta:iti pun bratara care sa te curenteze cand mai esti violent. .Hai, fii dilau cuminte si vorbeste civilizat, ca nu esti pe maidanele portocalii ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 15:43
De la: 9am074639, la data 2010-08-16 13:54:07Da,dna Gabigabi,aveti dreptate,nu trebuie deloc neglijat Dl Diaconescu.Evident ca nu este prost. n-am dorit, neaparat, sa fac o comparatie intre DDD- iata cum se face un brand si se impune ! si Hitler ,ci am vrut sa atrag atentia, inca o data ca, la vremuri de cumpana, de criza, apar si prolifereaza oameni ciudati, cu idei "mai altfel " si gasesc, din pacate, sustinatori ..... asa s-au nascut dupa Marea Criza, in toata Europa, partide extremiste care initial nu au fost luate in serios, pina s-a-ntimplat ce s-a intimplat ! - de ce-i reprosati lui DDD ceea ce Basescu a experimentat cu succes deplin si a reusit un mandat si 1/4 de primar general si 6 ani de presedentie ? e mai demagog si populist DDD decit Bas' ? neeeee ! - pe cine a tradat Tariceanu ? aduceti-mi aminte ! alegerile generale dintrun partid si schimbarea conducerii lui ,in mod democratic, este Tradare ? in ce fel, ca nu inteleg !? aaaaaa..... Tariceanu a dat impresia la un moment dat ca nu s-ar da inapoi de la o refacere a aliantei D.A....la asta v-ati referit ca la o "tradare " ? - Vanea are dreptate : sintagma "toti o apa s'un pamint " este demoralizatoare si te face sa-ti pui intrebarea : la ce sa ma mai duc la vot ? pe cine sa aleg ?P.S. cine "contabilizeaza " datele si tine dosarele, STIE exact Cine si Cita Vina are in tot ce ni se intimpla de 20 ani ! |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 15:53
De la: 9am074639, la data 2010-08-16 13:54:07 Domnule ,eu va spun sincer ca NU STIU ca Tariceanu sa fi tradat pe cineva si nici de Antonescu nu stiu sa-l fi tradat pe Tariceanu. Daca va referiti la distrugerea aliantei D.A. atunci avem perceptii diferite asupra evenimentelor, iar daca va referiti la alegerile interne ale PNL unde a castigat Antonescu ,atunci va asigur ca nu este normal sa vedeti inlocuirea unui sef de partid cu un altul , drept ...tradare. Astept insa sa imi spuneti exact in ce anume consta tradarea lui Tariceanu si cea a lui Antonescu . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:10
Domnul RAZVAN UNGUREANU, este un intelectual de elita , european, onest, dar dupa cum se opineaza aici e nevoie de interventie psihiatrica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:33
De la: Apex, la data 2010-08-09 16:01:14 Raporteaza abuz de limbaj |
|
bunicul 12 mesaje Membru din: 25/03/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:36
Terminati dracului odata cu securistii.Mai vreti inca unul???Sunteti nebuni de legat.
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:39
Io, sint telectual, ne-securist, ma alegeti?
|
|
|
|
Seeker 3 mesaje Membru din: 11/11/2008 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 19:22
razboi
|
Seeker 3 mesaje Membru din: 11/11/2008 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 19:23
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 19:28
De la: Will, la data 2010-08-16 17:39:38Io, sint telectual, ne-securist, ma alegeti? Mai intrebi!!! da' ne iei in Canada, da?
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 19:37
dle Vanea,
Cred ca termenul folosit de tradare nu este adecvat si suna ca in piesele lui Caragiale .L-am preluat asa cum vad ca l-au folosit unii pe forum.Este adevarat ca au fost batalii politice .S-a jucat de ambele parti cu garda jos si cu lovituri sub centura. Eu personal nu am nici o simpatie particulara fata de dl Basescu asa cum nu ma simt atasat de niciun politician actual. L-am votat pe dl Basescu ,in primul mandat, ptr ca am avut convingerea ca Alianta Da va face lucruri formidabile ptr tara ,la referndum nu mi-a placut -emotional ,in primul rand-coalizarea fostilor camarazi de lupta cu dusmanii ,iar in al doilea mandat ptr ca nu am avut alte optiuni conform constiintei mele .Din cate am vazut dvs respectati acest lucru. Va rog sa nu ma judecati prin aceasta prisma asa cum nici eu nu indraznesc sa o fac referitor la simpatiile dvs politice. .Ce-i imput eu dlui Tariceanu este ca a fost o ocazie unica de a da lovitura de grazie PSD ului cu alianta Da si dl.Tariceanu nu a marsat,a fost slab,ezitant .Mai mult ,s-a aliat cu PSD ul. Sunt convins ca a existat o intelegere preelectorala intre Basescu si Tariceanu care nu a fost respectata.Cel care nu a respectat-o se pare ca a fost Dl Tariceanu.Era vorba de alegeri anticipate care ar fi dat cu rotile in sus PSD ul. Este adevarat ca ,pe de alta parte ,erau miscari in partidul sau ,unii incepusera dezertarile si plecarea catre PDL.Nu vom sti niciodata ce a fost acolo.Sunt unii care spun ca PD incerca sa inghita PNL.Poate.Dar , ocazia aia unica nu stiu cand o vom mai avea.De asemenea,mersul PNL la guvernare ,impreuna cu PSD ul in tribunele parlamentului este alt capitol neplacut pe care il imput dlui Tariceanu. Imprastierea banilor obtinuti din privatizarea BCR in apropierea alegerilor catre teritorii clientelei PNL si ..PSD ,iar este de imputat.In pragul unei crize nu se procedeaza asa.Un fel de :daca castigam este bine,daca nu ,dupa noi potopul.NU se lasa un deficit in buget atunci cand exista o crestere frumoasa economica. In ceea ce-l priveste pe dl Antonescu,nu cred ca modul in care a organizat alegerile in partidul domniei sale este cel mai democratic mod posibil.S-ar putea sa gresesc,dar mie ,personal nu mi-a placut.De asemenea,nu mi-a placut modul in care l-a tratat pe dl Tariceanu.I-a fost sef ,pana una, alta. Si ca sa fiu 100% sincer ,apreciind talentul de mare orator al domniei sale ,este ceva care imi spune ca nu este persoana care poate conduce tara asta.Este ceva subiectiv,ok,dar nu-mi pot reprima antipatia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 22:25
Dna Gabi,comparatia dvs a fost amuzanta si nici nu mi-a trecut prin cap sa va critic.
Evident ca nu poate si si reala.Dar,asa cum ati precizat, in momente nenorocite de criza economica,social-politica ,in anumite conjuncturi, se poate intampla orice. Daca doriti sa-l sustineti pe dl Diaconescu ,treaba dvs.Faceti ce va cere constiinta dvs.Eu nu o voi face.E prea mare ingramadeala pe la el pe acolo,nu se va simti lipsa mea. La intrebarile referitoare la preferatul dvs.dl.Tariceanu ,i-am raspuns dlui Vanea. Chestia cu demagogia ,populismul - nu o sa ma convingeti ca dl Basescu detine monopolul.Eu neavand partizanat politic cred ca ii vad mai clar pe absolut toti practicand copios aceste metode..Daca ma contraziceti este ,iarasi, treaba dvs. Inteleg ca sustineti ca si dl Vanea ca " toti sunt o apa si un pamant" "demobilizeaza " si oamenii nu stiu cu cine sa voteze.Am recunoscut ca este posibil si asa ceva.Dar,Iarasi,nu puteti sa-mi schimbati parerea.De altfel va aduc aminte o replica monumentala dintr-O Scrisoare pierduta spusa de cetateanul turmentat:"eu cu cine votez??" Se pare ca nici acum aceasta dilema nu-si gaseste rezolvarea !De ce oare?? Seara buna. PS : din nou nu m-ati inteles.Cand am spus "contabilizare" evident ma refeream la populatie care ,sper sa tina minte(i.e.:sa bage la cap,sa contabilizeze) toate gafele,greselile,matrapazlacurile clasei politice si sa decida in cunostiinta de cauza.Deci ,nu este vorba de dosare si persoane care sa le tina ca la "cadre". |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 09:47
De la: 9am074639, la data 2010-08-16 19:37:56dle Vanea, Domnule ,pe Basescu il durea drept in kur de lovituri de gratie date PSDului si dorea exact ce doreste si acum:CAT MAI MULTA PUTERE. Poate nu va amintiti exact ce anume a refuzat atunci Tariceanu si cum anume planuia Base chipurile sa lichideze PSDul. Tariceanu a refuzat ca PD si PNL sa fuzioneze asa cum dorea PDul .Daca facea acest lucru puteam sa il numim fara ezitare groparul PNLului si cel mai prost conducator avut de PNL. Nu a acceptat insa aceasta idee FSNista care ,departe de a da o lovitura de gratie PSDului,ducea doar la bipartidism, in care PNL nu mai exista ca partid in sine ci doar se pierdea in masa FSN2. Rezultatul acestui refuz,a fost tentativa lui Base de a distruge PNL-ul,fragmentarea acestuia si ani buni de atacuri necontenite si de minciuni lansate la adresa celor care au refuzat sa se urce in barca sa .Cat de tare ura Base PSDul s-a vazut dupa alegeri cand "si-a vazut visul cu ochii" si i-a adus la guvernare. Despre banii din privatizarea BCR si "risipa" facuta de Tariceanu,am mai discutat si nu vreau sa ma repet mereu,mai ales deoarece astfel de afirmatii (imi cer scuze),sunt prostii basesciene.Cat timp Romania era pe locul intai in privinta cresterii economice ,nu aveam datorii ,aveam un volum record de investitii straine iar populatia urcase in clasamentul european al nivelului de trai catre jumatate (acum suntem pe ultimul loc) ,astfel de abureli nu se merita discutate serios. Chestia cu "traitul bine in mod fals" este o idiotenie iar cei care percuteaza la asa ceva ar trebui sa se gandeasca ca acum TRAIESC RAU IN MOD REAL .De altfel nu inteleg cum de il acuzati pe Tariceanu de risipa cand el s-a opus majorarii cu 50% a salariilor profesorilor iar Basescu a promulgat legea. Alegerile din PNL au fost al dracului de democrate si doar domnul Basescu ,un fan al acuzatiilor fata de PNL ,l-a gasit nedemocratice. Cat de democratice sunt PSD si PDL se poate vedea. PSDul ii interzice fostului presedinte sa mai faca declaratii publice iar PDLul a renuntat dracu' la ideea de a mai organiza alegeri, deoarece oricum se stie ca Base este sefu'... |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 10:31
buna dimineata, domnilor @Vanea si @639 !
@639 , la ceea ce a spus Vanea, as mai vrea sa va aduc aminte ca, dupa ce Bas' s-a vazut cu sacii-n caruta si cu ajutorul lui PUR l-a impus pe Tariceanu ca Premier, in stilul lui caracteristic a inceput sa vorbeasca despre "solutia imorala" ,insultindu-i crunt, pina oamenii s-au retras de la guvernare ....asa-i ? pai, draga domnule, trebuie sa fi fost Nebun ,Tariceanu, sa nu traga si din asta o invatatura de minte si sa-si dea partidul pe mina lui Bas' ! Bas' nu-i cel mai recunoscator din lume si eu spun ca sufera de sindromul "puiului de cuc " : prin ce aliante a intrat, cu ce oameni s-a aliat ,a sfirsit prin a-i impinge afara din cuib pe aia si a ramine el Sef ! sa-i enumar pe toti cei de care s-a folosit si pe care i-a eliminat apoi ? si iar vreau sa va aduc aminte ca prin februarie au fost grave inundatii .....ce trebuia intii de facut in acest caz ? alegeri anticipate ? eu i-am dat dreptate lui Tariceanu in tot ce-a facut si optiunea me din acea clipa a fost catre el si am devenit si mai atenta la ce face si zice Jupinu' ! ...l-am votat in 2004 ,dar notiunea de "presedinte jucator" abia atunci mi-a devenit clara si NU mi-a placut ce intelegea el prin asta ! cit inca suntem intro Rep. Parlamentara, acea notiune NU EXISTA ! - pai, daca il simpatizez pe Tariceanu si PNL .ul,dimpreuna cu dl. Antonescu, cum as putea sa-l votez pe DDD ? ce logica e asta ? de unde ati dedus una ca asta ? ptr. ca am atras atentia ca nu trebuie ignorat ci, din contra, trebuie sa fim atenti la el ? m-ati ucis cu chestia asta !
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:43
De la: reio, la data 2010-08-09 16:03:31neee ! Elena Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:43
De la: 9am188648, la data 2010-08-17 11:43:13De la: reio, la data 2010-08-09 16:03:31neee ! Elena Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:01
De la: gabigabi, la data 2010-08-17 10:31:27buna dimineata, domnilor @Vanea si @639 ! Buna dimineata doamna Gabi! Imi place de voi liberalii cum le gasiti mii de scuze penelistilor, iar cu Base deveniti mai rai decat Torquemada! Liberalii se gandeau la inundatii si Tariceanu se dadea de ceasul mortzii sa le faca hotel sinistratilor din Timis insa i-a durut fix in cioareci anul trecut cand in plin haos creat de criza economica, au demis guvernul, lasand cateva luni tara in debandada. Apoi chestia cu puiul de cuc vezi ca se aplica mai bine liberalilor, pentru ca ei au procedat asa! Cand au rupt alianta DA, au dat afara de la guvernare toti ministrii PD, desi fara Basescu si PD nu ar fi avut nicio sansa sa ajunga la guvernare, PNL avand cam 20% din voturi. Scuza cu ruperea aliantei din cauza ca Base voia sa-i inghita pe liberali fuzionand cu ei, e vrajeala curata! Daca te uiti in istoria PNL de dupa revolutie o sa vezi prin cate aliante si fuziuni a trecut partidul. Motivul real al ruperii aliantei a fost refuzul lui Basescu de a-i servi pe finantatorii liberalilor. Gabi, fii sincera te rog, inca il mai simpatizezi pe Tariceanu? Dupa ce stii ca a trimis biletelul roz prin care ii cerea lui "draga Traiane" sa aiba grija de niste dosare la DNA ale lui Patriciu? Adica sa faca trafic de influenta ca sa il scoata basma curata pe conul Dinu? Pai cum ramane atunci cu dorinta ta exprimata de atatea ori de a trai intr-o tara curata, fara coruptie, sa fie anchetati jefuitorii Romaniei si sa li se confiste averile? Cum ramane cu justitiara care vrea judecarea coruptilor din PDL? Ceva scartzaie Gabi, scartzaie rau de tot! Una spuneti si alta faceti! De ce nu ma mai mira nimic? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:06
dna Gabi + dl Vanea,bun dimineata!
Ca in bancul cu rabinul si cei doi evrei,si dvs aveti dreptate. Intradevar, dlui Basescu ii place puterea,nimeni nu poate nega asta. Si totusi ,cred ca mai degraba decat asta,are o indarjire ,o ambitie formidabila de a nu pierde odata angajat in vreo actiune. Intradevar, a adoptat politica presedintelui jucator,dar ... fara minge.Patru ani doar a avut discursuri si atat.Nu putea face mai mult fiind constrans de catre constitutie sa aiba doar anumite prerogative si de catre un Parlament majoritar impotriva lui.. Ideea bipartidismului,este drept ,a facut-o cunoscuta chiar public ca pe un deziderat al lui ,ca in America ..zice dumnealui.Era si suparat de ciocnirile cu Voiculescu si cei din grupul sau. Nu stiu daca l-a durut acolo unde ati mentionat dvs ,dar sunt convins ca PSD si PUR erau cei mai mari dusmani ai sai.Declaratia sa ca ar fi fost fericit ca PDL se aliase la guvernare cu PSD sunt convins ca a fost de conjunctura,chiar o declaratie idioata,de-a dreptul.A sictirit pe multi care doreau alianta de dreapta refacuta ,nu o strutzocamila(si eu am fost profund dezamagit).Dar nici dl Antonescu nu a facut vreun efort ,,nu a dus nicio tratativa menita sa armonizeze interesele partilor.Eu,vreti sa nu ,consider ca si dl Antonescu este legat de ceea ce doreste dl Patriciu. Dupa cum ati observat ,si eu am mentionat ca in perioada in care se punea problema demisiei dlui Tariceanu si cea a unor alegeri anticipate,au avut loc si miscari de trupe in in PNL spre PD.Dar,daca nu ma insel , si aici fac apel la memoria si sinceritatea dvs ,erau defazate.Mai intai a venit refuzul dlui Tariceanu puternic influentat de dl Patriciu care avea interese si obligatii mari la PSD,apoi miscarea dlui Basescu de a incuraja grupul Stolojan de a da PNL peste cap sau de a migra la PD. A fost un joc dur ,dar Dl Tariceanu a rezistat.Dar asta,dupa ce incepuse inghetul relatiei intre ei. Chestia emotionala de care vorbeste dna Gabi, cu inundatiile si preocuparea dlui Tariceanu de a gasi solutii ptr rezolvarea problemelor aparute ca urmare a acestora ma face sa rad.Dl Tariceanu nici nu a catadicsit sa mearga acolo pana nu a fost impins de la spate de catre dl.Basescu.(si credeti-ma ca sta nu este o imputare adusa domniei sale). Populismul pe atunci ,nu-i statea in caracter dlui Tariceanu.Ulterior a invatat si dlui sa aplice aceasta politica a populismului. Va repet,imi pare rau ca o Alianta Da in care am crezut cu tot sufletul s-a naruit. INca cred,dar ,nu stiu cum se va mai putea reface si cu ce protagonisti. Referitor la perioada de avant Tariceanu,nimeni nu o poate contesta,decat daca are o rea vointa. Si totusi,cresterea economica nu s-a produs pe acei vectori sanatosi care sa permita o permanentizare a cresterii. reale S-a bazat pe cresterea consumului intern(au crescut veniturile salariale ,intrarile de bani din partea celor ce lucrau afara ,care au stimulat consumul si ,pe langa import(!!??) chiar productia interna in anumite laturi ale sale.S-a bazat pe constructii (de asemenea o activitate conjuncturala bazata pe cresterea salariala si pe politica nesabuita a bancilor de a da credite intr-o veselie,fara acoperire).As puta spune ca nu a fost o crestere economica chiar sanatoasa.Productia ptr export si exportul nu mergea asa de promitator.INfrastructura ,dupa cum stiti ,mergea cu mers de melc. Dle Vanea,indiferent de cat de bine mergea economia,nimeni nu iti permite sa dai banii de-a azvarlita in teritoriu clientelei .Cum este posibil ca intr-un an de crestere de peste 7-8% a economiei sa lasi un deficit bugetar de peste 5-6%,sa lasi multi furnizori ai statului neplatiti (au fost vreo 2 miliarde de euro ),TVA nerambursat.Cum este posibil sa maresti efectivul bugetarilor (aici opera incepuse cu succes din perioada PSD) cand ai un deficit in buget?Marirea de salarii si pensii (aici,daca nu ma insel si dl Basescu a mers intr-o oarecare masura cu decizia dlui Tariceanu) cand inca nu ai incasari la buget care sa-ti permita acest lucru?? Inca ceva,economia noastra este arendata capitalurilor straine in proportie de 80% Cat din profitul rezultat ramane in tara?Sigur ,nu-i vina dlui Tariceanu,el chiar a creat conditii de atragerea a capitalurilor straine Dar baza impozitare este subtire.Incasarile la buget subtiri Si atunci,de ce marire de salarii,de ce pensii marite?? Eu cred ca toate astea sunt greseli.Guvernul Dlui Tariceanu are si parti bune, dar si mai putin bune.Haideti sa nu-l idilizam. na Gabi,eu am inteles ce ati dorit dvs sa spuneti referitor la DD.Va necajesc cat pot ca sa intretinem discutia la cald. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:33
De la: black10131307, la data 2010-08-17 12:01:54 fara Basescu si PD nu ar fi avut nicio sansa sa ajunga la guvernare, PNL avand cam 20% din voturi. Hai sa vedem rezultatele de la alegerile din 2004 : SENAT : PSD+PUR-37,16% Alianta D.A -31,7% PRM - 13,63% UDMR -6,26% DEPUTATI : PSD+PUR-36,64% Alianta D.A -31,26% PRM - 12,93% UDMR -6,20% Daca PNL avea cam 20% din voturi atunci PDul avea cam 12% .Asa iese prin scadere Black,32-20 fac 12. Ca urmare este destul de limpede ca motorul aliantei DA au fost liberalii .Recunostinta PDului s-a vazut ... La prezidentiale Basescu a avut 51% in fata lui Nastase.Mai scadem procentele PNLului ca sa intelegi ce vreau sa iti spun ?Vreau deci sa iti spun ca pe Basescu liberalii l-au facut presedinte.Recunostinta lui Base s-a vazut ... Cum poti spune ca Basescu a adus PNLul la guvernare ?In primul rand asa era protocolul incheiat in cadrul aliantei DA.( De fapt nu era chiar asa dar s-a imbolnavit dragul de Stolo si Base a ajuns presedinte in loc de premier.)In al doilea rand ,nu-ti mai amintesti de "solutia imorala" cand inclusiv Base a negociat la Grivco si a adus PURul la guvernare formand alaturi PNL ,PD si UDMR o majoritate guvrnamentala ? Pe scurt trebuie sa intelegi ca PNLul l-a facut pe Base presedinte in 2004,un lucru pe care ,nu il poti nega.Majoritatea guvernamentala s-a facut prin negocieri, si nu Base a adus PNLul la guvernare, ci PNLul,PDul,UDMR-ul si PURul au putut forma o majoritate parlamentara si un guvern, cu un premier care era normal sa fie liberal, atat conform protocolului aliantei DA ,cat si ponderii PNL in cadrul majoritatii parlamentare nou alcatuite.De altfel nici nu avea Base alta varianta, deoarece, daca incalca protocolul cu PNLul si il numea pe Boc(spre exemplu) premier de atunci ,pierdea majoritatea parlamentara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:56
Indiferent cine va fi presedinte in RO. tot tiganeala va fi si nimic constructiv ,tv. vor da ro. fete frumoase pt. a se masturba la tv.in felul acesta vor uita si de ce se uita si la ce se uita .fata e frumoasa ce mai conteaza .manipularea e la moda ca si prostia .EXP. romanii isi aleg coducatorii foarte ,foarte gresit ; Videanu a fost cel mai bun primar al capitalei,a facut ceva care trebuia continuat insa nu le-a placut bucurestenilor bordurile ,e ami cinstit sa pui asfalt pe pamant asa ca au ales un primar pe cinste Dr .Oprescu un hot de prima clasa si nimeni nu il ataca prin emisiuni de ore in sir la tv.ce mai conteaza ca de cand este primar NU a facut nimic dar in schimb se platesc facturi lunar cu lucrari pe hartie si banii se impart frateste cu cei care decid la tv .pe cine sa aduca in mod fals in atentia pubicului.Videanu a platit borduri a pus borduri .Doctorul Oprescu plateste ca va face canalizre si stazi si va da asfalt pe pamant .Nu l-ati vrut pe Blaga ca ardeleanul va facea o capitala europena ,il aveti pe Oprescu care va opereaza cu bisturiul chirurgical ;va ia tot si nu va da nimic .dar cel mai tragic e ca fura si de la noi si nu-i de mirare ca noi nu mai vrem capitala la Bucuresti ,nu stiti sa alegeti si ne iau hoti vostri toti bani .vrem independenta ,sunteti hoti nu va mai vrem .
M
|
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:36
E u om cu cap si studii, conduce SIE, dar nu stim cum sta cu dublura cu actualul presedite ??!! Adevarul e ca e tanar , mai rau nu ar fii sunt chiar sigur !! Z. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 14:34
De la: 9am188648, la data 2010-08-16 17:10:28 Aici ca pe multe alte forumuri, personaje oribile in caracter si minte din P.S.D, in special, supravegheaza atenti ca niste, nu caini, ci ca niste hiene ordinare ciolanul stapanului si osciorul lor. Ei se gudura si isi etaleaza asa zisa pricepere politica, avantajoasa de contracararea la tot ce le atinge interesele. Ieri pe Realitatea TV, niste maimute paroase, mereu aceleasi in fata celor doua blonde oribile ca, caracter, isi debitau mirarea ca acum sau gasit cei din P.S.D sa se certe pentru capra de Geona, in loc sa se unesca si sa dea guvernului la cap. Aceste specimene de pe forum, urmarestele raspunsurile, sunt elemente distructive asemenea stapanilor lor. Lichelele le va veni randul ! Unde ati adus Romania, lichele ordinare? Furt, spaga, coruptie, menelisme, relatia, incompetenta, ruda, neamul, baiatul de baiat, nepotul , relatia si ce este a statului nu ne intereseaza in caz ca nu poate fi furat sau distrus ! Animalelor ! Copi abia nascuti, au ars de vii din cauza politici voastre de criminali. De ce nu este bun Ungureanu ? De ce nu va convine lichele ordinare ? Va convine banda care se roteste la furat de 20 de ani ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
liviu_doru2008 87 mesaje Membru din: 17/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:04
74639 o zi femeie o zi barbat ? Deserviciile ne testeaza reactiile de respingere la adresa Gunoaielor portocali , nici o schimbare , domna ! Vax nu apare ?
CREDINTA SI CALITATE !!!
|
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:27
Crima Organizata Rosie, Caracatita, Ciuma Rosie din P.S.D, nu a votat legea A.N.I. Ei, lichelele acestei tari si hotii de inceput, isi apara in continuare privilegiile cu domnul Ponta, interfata pentru Tiganovicii din P.S.D., Adrian Nastase, Ion Iliescu etc. Gunoaie nationale !
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:31
De la: 9am074639, la data 2010-08-17 12:06:16dna Gabi + dl Vanea,bun dimineata! eh si uite asa ,dupa o asemenea lecturare, imi vine sa mai iau o pauza ca sa-mi racoresc creierii ! 639 , presedintele jucator a facut "minge" din toate Institutiile Statului ! s-a bagat in tot si-n toate, a facut Justitie la tv. indicind cine-s raii si dusmanii tarii si-a batut joc de Intelectualii acestei tari ,la modul general si si-a batut joc de medicii acestei tari in mod special, cu remarca aceea cu medicul armean....nu mai vreau sa-mi amintesc ptr. ca ma apuca toti si-a batut joc de profesori, iar pensionarii sunt Cancerul ce trebuie scos din sistem ! m-am saturat de el ca de mere acre ....m-am saturat de grobianismul lui ; de mizeria lui morala ! PRESEDINTELE unei tari este cel mai bun "brand " al acelei tari ; este Modelul oferit unei Natiuni ! regret, cu un asemenea model si brand,nu-i de mirare ca ni se spune tiganii europei !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 16:35
Lasa ca vine DDD si va stimparati.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 17:29
am uitat sa mai spun ceva : este uimitor cum aceleasi fapte, vorbe si decizii ,pot fi interpretate atit de diferit de cei care privesc ! cind Bas' a fazut ca manevra cu unirea PNL.ului cu PDL.ul nu reuseste ,caci are o boala pe PNL, l-a reactivat pe draga Stolo care a rupt acea bucata din partid ,atasind in coada PD acel L de care lumea a ris, observind pe buna dreptate ca PD minus L este partidul de buzunar al presedintelui ! ....puteti crede oricit doriti ca el este omul care are ambitia de a duce la bun sfirsit ce incepe .....eu vad altceva : un om cu o ambitie nemasurata de a fi SEFUL si totul este subordonat acestei pohte ce'o pohteste si e dispus la orice ptr. asta, inclusiv sa distruga o tara !....orice om cu scaun la cap, care Stia ca vine Criza peste noi ,ar fi lasat ambitia lui bolnava de o parte si, ptr. ca se constituise o majoritate parlamentara care-l sustinea pe Iohannis, accepta ! accepta ptr. ca RO este mai Importanta decit orice alta ambitie personala a unui om....oameni se duc, presedintii azi sunt ,miine nu, dar ROMANIA e Vesnica !
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 17:30
De la: Apex, la data 2010-08-09 16:01:14 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 17:32
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:35:51Lasa ca vine DDD si va stimparati. puschea pe limba ta ! zi-i Doamne Fereste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.Spune multumesc ca nu sunt mogul rau ,ca sa vezi ce te speriai cand stingeai lumina( inainte sa te rogi la Basescu si sa te culci).
sa ma mai duc la vot ? pe cine sa aleg ?
74639 o zi femeie o zi barbat ? Deserviciile ne testeaza reactiile de respingere la adresa Gunoaielor portocali , nici o schimbare , domna ! Vax nu apare ?
s-a bagat in tot si-n toate, a facut Justitie la tv. indicind cine-s raii si dusmanii tarii