back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cand invadam cotroceniul noi cetatenii romaniei pentru arestarea si condamnarea lui traian basescu la jilava?

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:25

De la: twincle, la data 2010-09-20 16:31:14
De la: blueali208, la data 2010-09-13 00:08:28twincle: nu-i chiar "o mina" de romani simpatizanti ai psd si pnl...nu uitati ca jumatate de tara am votat cu ei! din cele trei mari partide -numai trei pentru ca romanu-i prost rau,doar atita stie...- am preferat PNL asa ca basescu nu e presedintele meu! cei care l-ati votat: traiti bine??? eu NU!!!!! si ca mine,mai mult de jumatate din tara,chiar si dintre cei care l-au votat pe marinar isi dau seama acuma cit de prosti au putut fi! asa ca...nu suntem chiar asa putini cum sperati voi sa fim cei care nu il vrem pe marinarul vostru beat si chior! si la propriu si la figurat! basescu nu e presedintele meu!!!
Nu am facut parte din nici un partid, decit in P.C.R., dar nu neg ca am votat Basescu, in speranta ca vor dispare lichelele de genul ,si mai ales coordonate de Iliescu!Nu voi spune probabil prea curind ca o duc bine, dar mai nimeni nu munceste ,dar toti vrem sa fim platiti ! Ti se pare corect>mie nu !

Sper ca vorbesti in nume propriu, cand e vorba de munca si plata. Pentru ca eu chiar am muncit timp de 23 de ani fara sambete, fara duminici si fara concedii medicale. Iar acum dupa atatia ani de plata cand am ajuns sa-mi cer drepturile, apar niste tovarasi securisti care nu au muncit o zi din viata lor si s-au scaldat in privilegii, si spun ca nu am voie.
Daca ai votat cu basescu sa-l "stapanesti" sanatos. Eu NU AM VOTAT IN VIATA MEA DEMAGOGI, SI NICI FOSTI SECURISTI.
Iar in ceea ce priveste disparitia lichelelor, alea coordonate de Iliescu, nu trebuie sa fii doctor in stiinte politice ca sa-ti dai seama ca ele nu numai ca au disparut dar sunt in prim- planul vietii politice, in frunte cu tovarasul basescu, fost membru al FSN. Cel despre care procurorii lui Morar au spus ca nu a creat nici un prejudiciu in dosarul Flota. Probabil ca o fi disparut in Triunghiul Bermudelor.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 01:33

Cu ce? cu flori de ziua marinei? sau a portilor deschise,io nu vin ca nu suport parfumul de basini

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 01:37

De la: 9am178165, la data 2010-09-20 20:25:53
De la: blueali208, la data 2010-09-13 00:08:28twincle: nu-i chiar "o mina" de romani simpatizanti ai psd si pnl...nu uitati ca jumatate de tara am votat cu ei! din cele trei mari partide -numai trei pentru ca romanu-i prost rau,doar atita stie...- am preferat PNL asa ca basescu nu e presedintele meu! cei care l-ati votat: traiti bine??? eu NU!!!!! si ca mine,mai mult de jumatate din tara,chiar si dintre cei care l-au votat pe marinar isi dau seama acuma cit de prosti au putut fi! asa ca...nu suntem chiar asa putini cum sperati voi sa fim cei care nu il vrem pe marinarul vostru beat si chior! si la propriu si la figurat! basescu nu e presedintele meu!!!
Nu am facut parte din nici un partid, decit in P.C.R., dar nu neg ca am votat Basescu, in speranta ca vor dispare lichelele de genul ,si mai ales coordonate de Iliescu!Nu voi spune probabil prea curind ca o duc bine, dar mai nimeni nu munceste ,dar toti vrem sa fim platiti ! Ti se pare corect>mie nu !

Sper ca vorbesti in nume propriu, cand e vorba de munca si plata. Pentru ca eu chiar am muncit timp de 23 de ani fara sambete, fara duminici si fara concedii medicale. Iar acum dupa atatia ani de plata cand am ajuns sa-mi cer drepturile, apar niste tovarasi securisti care nu au muncit o zi din viata lor si s-au scaldat in privilegii, si spun ca nu am voie.
Daca ai votat cu basescu sa-l "stapanesti" sanatos. Eu NU AM VOTAT IN VIATA MEA DEMAGOGI, SI NICI FOSTI SECURISTI.
Iar in ceea ce priveste disparitia lichelelor, alea coordonate de Iliescu, nu trebuie sa fii doctor in stiinte politice ca sa-ti dai seama ca ele nu numai ca au disparut dar sunt in prim- planul vietii politice, in frunte cu tovarasul basescu, fost membru al FSN. Cel despre care procurorii lui Morar au spus ca nu a creat nici un prejudiciu in dosarul Flota. Probabil ca o fi disparut in Triunghiul Bermudelor.

zicea un bedeleu ca flota a bagat=o marinelu in baie ,io zic ca in Groapa Marianelor , sa nu o mai gaseasca decat amiralu chiomb cu Batiscaful

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 01:52

Eu am 42 ani vechime din care 40 la siguranta circulatiei,30 Impiegat miscare CFR UNDE FACEAM FUNCTIE DE IDM ,CASIER DE BILETE,SEF MANEVRA,MANEVRANT,MAGAZINER, pentru ca se incarcau carbuni in incinta statiei,aveam unitate militara ,unde se incarcau si descarcau vagoane,aveam depozite de materiale ,faceam circulatie pe 1 linie si formam trenuri,navete ,iar pensia nesimtita o am de aproape 1000 lei ,in timp ce clientii puterilor pe posturi infiintate doar pentru acastiga voturi prin care se scurge bugetul tarii ,acesti domni unii stau chiar degeaba ,nici macar nu au obiectul muncii ,neexistand ramura in care ei sunt secretari mai degraba bine a zis cine a inventat numele SECRETAR DE STAT,ADICA DE STAT PE SCAUN DEGEABA,

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 08:22

De la: TEPARUL, la data 2010-09-22 01:52:22

Eu am 42 ani vechime din care 40 la siguranta circulatiei,30 Impiegat miscare CFR UNDE FACEAM FUNCTIE DE IDM ,CASIER DE BILETE,SEF MANEVRA,MANEVRANT,MAGAZINER, pentru ca se incarcau carbuni in incinta statiei,aveam unitate militara ,unde se incarcau si descarcau vagoane,aveam depozite de materiale ,faceam circulatie pe 1 linie si formam trenuri,navete ,iar pensia nesimtita o am de aproape 1000 lei ,in timp ce clientii puterilor pe posturi infiintate doar pentru acastiga voturi prin care se scurge bugetul tarii ,acesti domni unii stau chiar degeaba ,nici macar nu au obiectul muncii ,neexistand ramura in care ei sunt secretari mai degraba bine a zis cine a inventat numele SECRETAR DE STAT,ADICA DE STAT PE SCAUN DEGEABA,

Eu cred ca secretar de stat vine de la "a secreta de la atata stat". Adica se "usureaza" pe scunele pe care zac degeaba. Da domnule, si stai putin, pe langa munca matale sa fii si femeie si sa ai ce-i drept cam tarzior un copilas. Iar acesti nemernici de securisti de pe topice sa vina sa-ti zica sa treci la munca, CE DACA AI LEGE INSPIRATA DIN TARI CIVILIZATE, CE DACA DREPTUL EUROPEAN ARE PRIORITATE DOM`LE IN FATA DREPTULUI INTERN, nu, sa treci la munca, unde ghici ce te asteapta?
Salariul scazut cu 25% din care sa platesti si bona ca dee, cine sta cu copilul? Si uite asa vin 3 "destepti" ca cizma sovietica din care s-au inspirat, sa-ti nenoroceasca viata.
Ce zici amice Tepar, sa nu-ti vina sa pui mana pe maceta?????

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:11

De la: 9am178165, la data 2010-09-22 08:22:30
De la: TEPARUL, la data 2010-09-22 01:52:22

Eu cred ca secretar de stat vine de la "a secreta de la atata stat". Adica se "usureaza" pe scunele pe care zac degeaba. Da domnule, si stai putin, pe langa munca matale sa fii si femeie si sa ai ce-i drept cam tarzior un copilas. Iar acesti nemernici de securisti de pe topice sa vina sa-ti zica sa treci la munca, CE DACA AI LEGE INSPIRATA DIN TARI CIVILIZATE, CE DACA DREPTUL EUROPEAN ARE PRIORITATE DOM`LE IN FATA DREPTULUI INTERN, nu, sa treci la munca, unde ghici ce te asteapta?
Salariul scazut cu 25% din care sa platesti si bona ca dee, cine sta cu copilul? Si uite asa vin 3 "destepti" ca cizma sovietica din care s-au inspirat, sa-ti nenoroceasca viata.
Ce zici amice Tepar, sa nu-ti vina sa pui mana pe maceta?????

Chiar daca vrei sa te duci la munca nu ai unde pentru ca unii din cei de la puterile de dupaaaaaa,au facut legi prin care in loc sa creeze locuri de munca,au permis demolarile fabricilor si au exportat metalele rezultate din demolari,iar manii,mani iau uitat sa-i investeasca in construirea altor fabrici si uzine ,penca don pedro dupa bulibaseala din 89 a zis sus si tare ca industria noastra e un morman de fiare vechi siii ca atare hai s-o exportam ca fier vechi ,iar acum base si ai lui ne trimite la munca ,,unde ca nici daca sapi unde au fost fabricile nu dai nici de caramizi , dar , de metale, nici gand.tot asa s-a dus si parcul de vagoane CFR,LOCOMOTIVELE SINELE DE CALE FERATA,TRAVERSELE DIN BETON SI LEMN,VAPOARELE ,TEVILE DE LA SISTEMELE DE IRIGATII ALE CELOR 7000000 HA IRIGATE etc,etc.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:21

acum citii si eu intrebarea unde-s generalii sa ne conduca,,pai ei sunt bine mersii miliardarii ei sunt, ,dar nu toti , stapanii a 'ce a mai ramas din ce a fost , cum sa vina?pai sa se caute ei pe ei ,sunt in cardasie aproape toti cei care decid .si se santajeaza unii pe altii,sau se apara unii pe altii ,ei fac banii noi ii dam si ce ramane ,,? foamea.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 12:38

De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:21:25 acum citii si eu intrebarea unde-s generalii sa ne conduca,,pai ei sunt bine mersii miliardarii ei sunt, ,dar nu toti , stapanii a 'ce a mai ramas din ce a fost , cum sa vina?pai sa se caute ei pe ei ,sunt in cardasie aproape toti cei care decid .si se santajeaza unii pe altii,sau se apara unii pe altii ,ei fac banii noi ii dam si ce ramane ,,? foamea.

Eu iti spun: basescu a dat in boala lui ceausescu si anume, megalomania!!!!! Adica idiotul se crede invulnerabil!!! Poate ca asa lucreaza Dumnezeu: "cand vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii ia mintile"!!!!!
Poate ca de la orgoliul lui de maimutoi prost, i se va trage!!!!!!!

9am186292

53 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 22:58

Mi-am adus aminte ca rusii au pus in formol pe Lenin si eu as propune pedepse , altele decat sunt si anume in ordinea functiilor la toti PDL-stii sa li se decupeze de pe spate o suprafata de piele in raport cu functia si puse in formol cu etichete nume si prenume ca urmatoarele generatii sa traga invataminte cum aceste vietuitoare in frunte cu batracianul base au asuprit sase ani poporul ,au luat de lagura copiilor painea, au lasat batranii sa moara de foame, au batjocorit si desfiintat societati,au mintit , au calcat legile in picioare,au facut si fac infractiuni, etc. si cel mai grav dezradacinarea poporului cu ajutorul amenintarilor si terorizarilor.Cu securistii si cei ce executa intocmai ordinele batracianului , daca -mi este ingaduit as face o trupa de soc si cu biciul pe ei as construi canalul Bucuresti-Dunare,numai asa isi pot spala pacatele.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 00:16

De la: 9am178165, la data 2010-09-26 12:38:31
De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:21:25 acum citii si eu intrebarea unde-s generalii sa ne conduca,,pai ei sunt bine mersii miliardarii ei sunt, ,dar nu toti , stapanii a 'ce a mai ramas din ce a fost , cum sa vina?pai sa se caute ei pe ei ,sunt in cardasie aproape toti cei care decid .si se santajeaza unii pe altii,sau se apara unii pe altii ,ei fac banii noi ii dam si ce ramane ,,? foamea.

Eu iti spun: basescu a dat in boala lui ceausescu si anume, megalomania!!!!! Adica idiotul se crede invulnerabil!!! Poate ca asa lucreaza Dumnezeu: "cand vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii ia mintile"!!!!!
Poate ca de la orgoliul lui de maimutoi prost, i se va trage!!!!!!!

PERFECT

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 00:20

De la: 9am186292, la data 2010-09-26 22:58:54 Mi-am adus aminte ca rusii au pus in formol pe Lenin si eu as propune pedepse , altele decat sunt si anume in ordinea functiilor la toti PDL-stii sa li se decupeze de pe spate o suprafata de piele in raport cu functia si puse in formol cu etichete nume si prenume ca urmatoarele generatii sa traga invataminte cum aceste vietuitoare in frunte cu batracianul base au asuprit sase ani poporul ,au luat de lagura copiilor painea, au lasat batranii sa moara de foame, au batjocorit si desfiintat societati,au mintit , au calcat legile in picioare,au facut si fac infractiuni, etc. si cel mai grav dezradacinarea poporului cu ajutorul amenintarilor si terorizarilor.Cu securistii si cei ce executa intocmai ordinele batracianului , daca -mi este ingaduit as face o trupa de soc si cu biciul pe ei as construi canalul Bucuresti-Dunare,numai asa isi pot spala pacatele.

N-ai rezolvat nimic ,pedeapsa usoara ,pentru ca termina repede ,deoarece canalul este deja construit peste 70% de Ceausescu.SI astia vor sa-l termine .si-au dat seama ca e necesar.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 00:26

De la: black10131307, la data 2010-08-11 09:38:11
De la: 9am178165, la data 2010-08-11 09:25:00Da prieteni, timpul faptelor a sosit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Propuneri????????

Eu propun sa nu mai stai pe ganduri. Acum este momentul sa-l surprinzi pe Basescu cu pantalonii in vine, cand este la toaleta. Sari tu primul gardul la Cotroceni ca te urmam si noi mai tarziu!
Vezi sa nu uiti sa iti iei si sabia cu tine!!! Sa nu pleci cu mana goala de acasa ca nu ai cu ce sa-l ataci dupa aceea pe Base! Sa-ti iei si o sfoara ca sa poti sa-l legi.

Eu credeam ca-i cu izmeele-n vine din alta cauza .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 15:53

De la: TEPARUL, la data 2010-09-28 00:26:48
De la: black10131307, la data 2010-08-11 09:38:11
De la: 9am178165, la data 2010-08-11 09:25:00Da prieteni, timpul faptelor a sosit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Propuneri????????

Eu propun sa nu mai stai pe ganduri. Acum este momentul sa-l surprinzi pe Basescu cu pantalonii in vine, cand este la toaleta. Sari tu primul gardul la Cotroceni ca te urmam si noi mai tarziu!
Vezi sa nu uiti sa iti iei si sabia cu tine!!! Sa nu pleci cu mana goala de acasa ca nu ai cu ce sa-l ataci dupa aceea pe Base! Sa-ti iei si o sfoara ca sa poti sa-l legi.

Eu credeam ca-i cu izmeele-n vine din alta cauza .

VEZI DE TREABA CA ATATA ALCOOL NU IARTA!!! Intreaba orice doctor, dupa atatea spirtoase, "a pus pusca in cui", degeaba, nu mai ia foc!!!!
De-acu, parcheaza langa nevasta, ca deja ca barbat, e "mos" !!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 14:38

V-ati gandit prieteni? Ati luat o hotarare? Haideti ca suntem multi cei ce-l vrem aruncat in inchisoare pe criminalul in serie, basescu!!!!!!!!!!!!!

9am159824

6 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 23:40

Unde a-ti fost la revolutie cind tiganii l-au pus pe Iliescu presedinte? Ungurii l-au folosit pe el si tigania lui pentru a lipi transilvania la ungaria.Acum in tara tiganilor vreti sa faceti dreptate? Dreptatea cui ;a europei,a americanilor ? Chiar nu stiti ca tara a fost folosita si distrusa dintotdeauna de straini prin prostia conducatorilor iubiti ? Planul SUA si Rusiei de a imparti rominia ca yugoslavia este in actiune.

silviu_m74

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 15:05

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 14:38:36V-ati gandit prieteni? Ati luat o hotarare? Haideti ca suntem multi cei ce-l vrem aruncat in inchisoare pe criminalul in serie, basescu!!!!!!!!!!!!!
cap ai , minte ce-ti trebuie???? ai cap doar sa nu-ti ploua in gat....in rest sa auzim numai de bine !!!!!

www.4life-romania.ro
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 15:10

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 14:38:36V-ati gandit prieteni? Ati luat o hotarare? Haideti ca suntem multi cei ce-l vrem aruncat in inchisoare pe criminalul in serie, basescu!!!!!!!!!!!!!

Te pomenesti ca v-ati hotarat sa actionati!!!! Hai, s-auzim!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 17:15

SUCCESURI
Noua sute de milioane de euro costa Vila de pe Rue P�ri� Mazamet Nr. 12, Paris.
Proprietar in acte: ELENA B�SESCU!

Pe strada P�ri� Mazamet, la numarul 12, se afla cea mai luxoasa vila din zona Parisului...
Insasi strada respectiva, fiind una pe care doar bogatasii lumii isi pot permite sa locuiasca.
Imobilul este o rarirate pe piata imobiliara franceza, deoarece a apartinut unor inalti demnitari ai Frantei.
O astfel de achizitie, atat in Franta, cat si in mai toate tarile Europei Occidentale�

Necesita ani de munca si un credit ipotecar pentru care cineva ar plati aproape toata viata.
Si totusi, ea a fost cumparata, cu plata integrala� de sute de milioane de euro!
In pretul acesta intra inca 2 vile, mult mai mari, in care au fost cazati ofiteri S.P.P. din garda duduii prezidentiale, de catre Elena B�sescu!
Interesant de aflat de unde a avut fata lui tata banii cu care a cumparat superba casa.

Mai mult ca sigur, aceasta nedumerire se va adauga celorlalte suspiciuni pe care opinia publica le are cu privire...
La prosperitatea familiei lui Traian B�sescu.
NOTA REDAC�IEI
Informa�iile ne-au fost puse la dispozitie, printr-un important om de afaceri francez, la randul sau europarlamentar...
Chiar de catre reprezentantul agentiei imobiliare pariziene, prin care EBA si-a achizitionat bijuteria locativ� de 900.000.000 euro bani gheata!
De unde a avut banii, avand in vedere ca ilustrul sau tata este bugetar cu un salariu de 4.000 roni, mama este casnica...
Iar salariul sau de europarlamentar, chiar daca e consistent, nu i-ar ajunge nici sa cumpere un perete al acestei vile?
Probabil ca din... succesuri, nu?

Trimiteti mai departe... sa vada si sa afle toata tara, unde sunt banii nostri!
Si ni se spune ca suntem tampiti daca nu acceptam micsorarea pensiilor si salariilor.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2011, ora 20:43

De la: 9am178165, la data 2011-02-22 17:15:51SUCCESURI
Noua sute de milioane de euro costa Vila de pe Rue P�ri� Mazamet Nr. 12, Paris.
Proprietar in acte: ELENA B�SESCU!

Pe strada P�ri� Mazamet, la numarul 12, se afla cea mai luxoasa vila din zona Parisului...
Insasi strada respectiva, fiind una pe care doar bogatasii lumii isi pot permite sa locuiasca.
Imobilul este o rarirate pe piata imobiliara franceza, deoarece a apartinut unor inalti demnitari ai Frantei.
O astfel de achizitie, atat in Franta, cat si in mai toate tarile Europei Occidentale�

Necesita ani de munca si un credit ipotecar pentru care cineva ar plati aproape toata viata.
Si totusi, ea a fost cumparata, cu plata integrala� de sute de milioane de euro!
In pretul acesta intra inca 2 vile, mult mai mari, in care au fost cazati ofiteri S.P.P. din garda duduii prezidentiale, de catre Elena B�sescu!
Interesant de aflat de unde a avut fata lui tata banii cu care a cumparat superba casa.

Mai mult ca sigur, aceasta nedumerire se va adauga celorlalte suspiciuni pe care opinia publica le are cu privire...
La prosperitatea familiei lui Traian B�sescu.
NOTA REDAC�IEI
Informa�iile ne-au fost puse la dispozitie, printr-un important om de afaceri francez, la randul sau europarlamentar...
Chiar de catre reprezentantul agentiei imobiliare pariziene, prin care EBA si-a achizitionat bijuteria locativ� de 900.000.000 euro bani gheata!
De unde a avut banii, avand in vedere ca ilustrul sau tata este bugetar cu un salariu de 4.000 roni, mama este casnica...
Iar salariul sau de europarlamentar, chiar daca e consistent, nu i-ar ajunge nici sa cumpere un perete al acestei vile?
Probabil ca din... succesuri, nu?

Trimiteti mai departe... sa vada si sa afle toata tara, unde sunt banii nostri!
Si ni se spune ca suntem tampiti daca nu acceptam micsorarea pensiilor si salariilor.

A fost o farsa lansata pentru un anume tabloid!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cand invadam Cotroceniul noi cetatenii Romaniei pentru arestarea si condamnarea lui traian basescu la Jilava?
Mergi la: