Info
x
Cand invadam cotroceniul noi cetatenii romaniei pentru arestarea si condamnarea lui traian basescu la jilava?
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 14:18
Este greu de spus! LINGAII si hotii sunt mana-n
mana cu el.Sper ca Romanii sa inteleaga CA NU SE MAI POATE,sa actioneze,cu toate CA-MI ESTE FRICA ,CA VARSAREA DE SANGE VA FI MAI MARE CA-N1989 . Dar decat sa mori de foame mai bine sa mori EROU. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 15:04
De la: black10131307, la data 2010-08-13 13:02:47De la: 9am178165, la data 2010-08-13 12:49:48V-ati mai gandit? Pe cand arestarea lui traian basescu? Stii ce? Afla ca traim intr-o tara libera!!!! Am o informatie pentru tine: REGIMUL DICTATORIAL AL LUI CEAUSESCU A PIERIT DEMULT, SI AFLA CA ASTAZI POTI VORBI LIBER ORICE!!!! In ceea ce priveste activitatea de instigare la lovitura de stat, afla ca aceasta mai trebuie si dovedita!!! Pe de alta parte in SUA nu a existat niciodata un presedinte care sa fi pretins sau sa fi detinut puterea absoluta, si asta in conditiile in care SUA este o republica prezidentiala. Sub acuzatia de subminare a puterii de stat au foat inchisi luptatorii anticomunisti, sunt onorata de asa o companie, iar tu ameninti exact ca tortionarii acelor timpuri ( anii `50-`60). Eu nu sunt aplaudaca nimanui, mie imi place libertatea in spirit, a exprimarii si in actiune. Poti acuza de subminare a puterii de stat 85% din populatie, ca un asa procent l-ar inlatura maine pe basescu. Probabil ca pe un oportunist ca tine, faptul ca as fi saltata de securitatea lui basescu din care cel mai probabil faci si tu parte, te-ar satisface nespus, dar sunt la fel de convinsa ca daca maine s-ar schimba puterea PRIMUL APLAUDAC AI FI TU, SECURISTUL DE SERVICIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baieti din acestia ca tine mai sunt, chiar pe acest forum. Rezultatele incercarilor lor de a ma inspaimanta LE POTI CONSTATA CU OCHIUL LIBER!!!!
|
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 19:25
Daca la ziua marinei Basascu a fost huiduit de marinari,daca la inundatii a trebuit sa ia UM din V.Dornei sa-l pazeasca de propriul popor,de ce nu-si da demisia ?Apoi vor fi judecati toti incepand cu Vantul si terminand cu toti care au facut afaceri cu statul,punand la pret adaos mai mare de 30%.Cei care s-au inbogatit legal sau au venit in tara cu m3 de bani nu vor pati nimic.Si trebuie propusa legea scaunului electric sau a incinerarii , aici trebuie sa vedem ce spune poporul.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am209898 2 mesaje Membru din: 7/08/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 August 2010, ora 19:31
Bai black 1313...cat de imbecil poti fi ca sa compari romania cu SUA? Nu exista termeni de comparatie din nici un punct de vedere..sau poate ar fi unul...foarte multi retardati, asa cum au mai ramas si in tara asta si care pot fi manipulati foarte, dar foaaarte usor..Nu era nici o instigare, doar propunea arestarea lui basescu. daca zicea sa ne adunam si sa ii macelarim, atunci s-ar zice...Oricum, sunt de acord cu arestarea lui basescu. as propune ca toate averile pe care le detin politicienii si rudele lor sa fie confiscate si date tarii...asa vom putea recladi, cu siguranta. si inca ceva: nici macar nu am televizor, nu am nevoie, dar e suficient sa privesc un pic in jur si sa strabat tara asta ca sa vad in ce hal a ajuns.
|
|
blueali208 110 mesaje Membru din: 23/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 19:55
m-as mira sa explodeze mamaiga...pina si expresia e obosita...
desi odata i-am dat votul meu lui iliescu in defavoarea lui Vadim,acum mai c-as zice ca singura sansa a Romaniei ar fi Vadim...din pacate,mamaligile care ma inconjoara imi taie orice iluzie de mai bine a tarii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 21:55
De la: 9am209898, la data 2010-08-15 19:31:12Bai black 1313...cat de imbecil poti fi ca sa compari romania cu SUA? Nu exista termeni de comparatie din nici un punct de vedere..sau poate ar fi unul...foarte multi retardati, asa cum au mai ramas si in tara asta si care pot fi manipulati foarte, dar foaaarte usor..Nu era nici o instigare, doar propunea arestarea lui basescu. daca zicea sa ne adunam si sa ii macelarim, atunci s-ar zice...Oricum, sunt de acord cu arestarea lui basescu. as propune ca toate averile pe care le detin politicienii si rudele lor sa fie confiscate si date tarii...asa vom putea recladi, cu siguranta. si inca ceva: nici macar nu am televizor, nu am nevoie, dar e suficient sa privesc un pic in jur si sa strabat tara asta ca sa vad in ce hal a ajuns. Marlane da-mi adresa de la caminul pentru retardati unde esti si vin si va sponsorizez eu cu un televizor. |
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 22:01
De la: 9am178165, la data 2010-08-15 15:04:45De la: black10131307, la data 2010-08-13 13:02:47De la: 9am178165, la data 2010-08-13 12:49:48V-ati mai gandit? Pe cand arestarea lui traian basescu? Stai linistita femeie, ti-am vazut poza aia facuta la balci si te asigur ca nu m-ar satisface nimic in legatura cu tine. In plus, ti-am mai spus ca ne-ai priva pe mine si pe colegii de birou de ocazia de a ne amuza copios cand iti citim postarile. |
|
9am210430 3 mesaje Membru din: 15/08/2010 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 23:02
caut donator pusca cu luneta, preferabil calibru mare sa nu mai aiba sanse de scapare, de restul ma ocup eu.
|
|
|
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:04
De la: 9am178165, la data 2010-08-10 17:05:38Haideti fratilor sa stabilim odata ziua si ora arestarii lui traian basescu!!!!!!!!
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 07:58
De la: black10131307, la data 2010-08-15 22:01:06De la: 9am178165, la data 2010-08-15 15:04:45De la: black10131307, la data 2010-08-13 13:02:47De la: 9am178165, la data 2010-08-13 12:49:48V-ati mai gandit? Pe cand arestarea lui traian basescu? Sincer, ce te "mananca" pe tine? Afla ca parerile tale ma lasa complet rece si nu stiu de ce nu poti sa-ti vezi de "ciorba" ta ca oricum nu postezi idei cu "miez"!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 August 2010, ora 09:38
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 10:04
Observ ca garnitura de "adi" cu calitatea de "om prosper de afaceri", a fost inlocuita cu o alta care se declara "militari", dar vreau sa spun, "care lucreaza la birou". Banuiala mea este ca aceste postari fac parte din atributiile de serviciu, iar din cand in cand mai incearca cate o intimidare de genul: "o sa ai neplaceri multiple", "vei fi saltat", "vei da cu subsemnatul", "vei fi acuzata de instigare la subminarea autoritatii de stat". Toate acestea presarand din belsug un limbaj foarte colorat, chiar obscen.
Va las pe dvs. dragi cititori sa identificati cine sunt persoanele cu un astfel de comportament si sa le puneti o eticheta.
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 11/08/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 10:12
iar vrei niste politicieni care sa ne conduca? pt ce? sa-l dea jos pe basescu si sa ramana ei sa faca acelas lucru ? crezi ca exista in acest moment macar un singur om in politica romaneasca care sa se gandeasca la drepturile si nevoile romanului? NU EXISTA. in decembrie '89 am iesit in strada pt ca am crezut in revolutie. ei au stat pititi si au iesit la sfarsit doar pt a se imbogatii de pe urma sangelui varsat. si moartea este prea blanda pt ei.
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 10:27
De la: 9am210191, la data 2010-08-16 10:12:11iar vrei niste politicieni care sa ne conduca? pt ce? sa-l dea jos pe basescu si sa ramana ei sa faca acelas lucru ? crezi ca exista in acest moment macar un singur om in politica romaneasca care sa se gandeasca la drepturile si nevoile romanului? NU EXISTA. in decembrie '89 am iesit in strada pt ca am crezut in revolutie. ei au stat pititi si au iesit la sfarsit doar pt a se imbogatii de pe urma sangelui varsat. si moartea este prea blanda pt ei. Dar nu se poate sa vina niste politicieni responsabili care sa nu faca ce face Basescu ci sa faca lucruri bune pentru tara ? Vedeti ca fatalismul asta mioritic, "toti sunt la fel",este de provenienta basesciana si nu are ca scop decat sa scuze actuala incapacitate si minciuna a puterii portocalii. Pe vremea lui Tariceanu, cand era prosperitate in tara,multi romani au preferat luptele corp la corp cu mogulii iar acum spun fatalisti ca "TOT AIA ESTE", desi acum se maresc preturile,se indatoreaza tara asa cum nu a mai fost pana acum,se micsoreaza lefurile sau pensiile,a crescut somajul,s-au inchis firme prin forfetar,am ajuns pe ultimul loc in Europa ca nivel de trai si in mod evident ne indreptam catre dezastru.Este absurd sa ii bagam pe toti intr-o oala comuna,sa ne plangem ca nu o ducem bine dar,IN MOD ABSURD SI DE NEINTELES,in loc sa schimbam ce ne deranjeaza,sa oftam prosteste si spunem ca si daca vin altii tot asa fac ca Basescu. .
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 10:33
De la: 9am210191, la data 2010-08-16 10:12:11iar vrei niste politicieni care sa ne conduca? pt ce? sa-l dea jos pe basescu si sa ramana ei sa faca acelas lucru ? crezi ca exista in acest moment macar un singur om in politica romaneasca care sa se gandeasca la drepturile si nevoile romanului? NU EXISTA. in decembrie '89 am iesit in strada pt ca am crezut in revolutie. ei au stat pititi si au iesit la sfarsit doar pt a se imbogatii de pe urma sangelui varsat. si moartea este prea blanda pt ei. Societatea este condusa de politicieni oriunde in lume. Ei ar trebui sa fie reprezentantii nostri ai cetatenilor, adica sa ne reprezinte interesele. Conform teoriei, asta ar trebui sa fie politicienii intr-o democratie!! La noi, pe de alta parte, romanii tolereaza un sistem cvasifeudal, acceptandu-l pe politicianul la putere, ca "stapan absolut"!! Romanul nu iese in strada pentru libertatea personala, pentru demnitate, pentru dreptul la libera exprimare, pentru dreptul la munca, pentru dreptul de a primi penalitati pentru fiecare zi de intarziere a platii sumelor cuvenite din partea statului catre cetateni cau companii (intocmai ca intre doua persoane private sau companii) pentru dreptul de a fi informat cu privire la banii pe care ii plateste statului si care ar trebui sa se intoarca la el sub forma de servicii: sanatate, educatie, pensii si asigurari sociale. Nu draga mea, romanul nu face nimic din toate astea, el se multumeste doar cu "firmiturile" de la masa stapanului. Ocazional, in momentul in care aceste firmituri nu ii mai ajung pentru supravietuire ( in nici un caz pentru un trai decent), are loc o rabufnire violenta ca cea din 1989. Sa nu ma intelegi gresit: nu cred ca TOTI romanii sunt asa, dar pentru ca am dat exemplul cu decembrie 1989, atunci, marea majoritate care nu gandeau asa au primit cate un baston de miner in gura cu aprobarea tacita a celor mai multi dintre romani. De asta suntem "ultimii oameni" in Italia, in Franta si prin alte parti. Pentru ca NU AVEM DEMNITATE PERSONALA, SI NICI MACAR NU STIM CE INSEAMNA ASTA. O dictatura draga mea desi pare la momentul actual foarte potrivita pentru multi, nu ar face decat sa distruga si ultimile "caractere adevarate" din Romania, ultimile persoane care mai au ceva "vlaga" in ele. Situatia ar fi foarte asemanatoare cu cea de dupa 1947 cand elitele au fost omorate sau au fugit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am209898 2 mesaje Membru din: 7/08/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:30
De la: black10131307, la data 2010-08-15 21:55:16De la: 9am209898, la data 2010-08-15 19:31:12Bai black 1313...cat de imbecil poti fi ca sa compari romania cu SUA? Nu exista termeni de comparatie din nici un punct de vedere..sau poate ar fi unul...foarte multi retardati, asa cum au mai ramas si in tara asta si care pot fi manipulati foarte, dar foaaarte usor..Nu era nici o instigare, doar propunea arestarea lui basescu. daca zicea sa ne adunam si sa ii macelarim, atunci s-ar zice...Oricum, sunt de acord cu arestarea lui basescu. as propune ca toate averile pe care le detin politicienii si rudele lor sa fie confiscate si date tarii...asa vom putea recladi, cu siguranta. si inca ceva: nici macar nu am televizor, nu am nevoie, dar e suficient sa privesc un pic in jur si sa strabat tara asta ca sa vad in ce hal a ajuns. Bai, dar prost mai esti...sau, la fel ca si zeul tau, basescu, selectezi cateva cuvinte dintr-un text si incepi cu ironia...am spus ca nu am nevoie...televizorul l-am dat unor saraci acum 2 ani, dupa ce un an l-am tinut in casa fara sa-l folosesc..dar daca vrei sa donezi, sunt convins ca nu va trebui sa cauti prea mult ca sa gasesti doritori...din beneficiile pe care ti le-a oferit basescu in schimbul preaslavirii sale, sunt sigur ca poti face pe sponsorul.. |
|
9am175241 2 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:36
in SUA PRESEDINTELE NU -SI PERMITE SA FACA CE FACE BASESCU , DECI ,CLAR ,POPORUL DOAR POATE SI TREBUIE SA-L DEA JOS ,NU ATENTAT LA PERSOANA LUI , DECI SA NU CONFUNDAM LUCRURILE CI TREBUIE SA PLECE, DEOARECE TOT POPORUL LA ALES SI DACA AR AVEA BUNSIMT AR PLECA SINGUR,
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:46
De la: 9am209898, la data 2010-08-16 12:30:48De la: black10131307, la data 2010-08-15 21:55:16De la: 9am209898, la data 2010-08-15 19:31:12Bai black 1313...cat de imbecil poti fi ca sa compari romania cu SUA? Nu exista termeni de comparatie din nici un punct de vedere..sau poate ar fi unul...foarte multi retardati, asa cum au mai ramas si in tara asta si care pot fi manipulati foarte, dar foaaarte usor..Nu era nici o instigare, doar propunea arestarea lui basescu. daca zicea sa ne adunam si sa ii macelarim, atunci s-ar zice...Oricum, sunt de acord cu arestarea lui basescu. as propune ca toate averile pe care le detin politicienii si rudele lor sa fie confiscate si date tarii...asa vom putea recladi, cu siguranta. si inca ceva: nici macar nu am televizor, nu am nevoie, dar e suficient sa privesc un pic in jur si sa strabat tara asta ca sa vad in ce hal a ajuns. Da ma, ai dreptate, asa cum si vulpea zicea ca sunt acri strugurii la care nu ajungea! Il tineai degeaba in casa si l-ai dat unor saraci...
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:20
blackule ,ai dreptate ,eu cu prostii matin la suprafata !
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am029286 5 mesaje Membru din: 8/04/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 18:10
visati frumos, copii, azi e mai rau decit pe vremea lui Ceausescu, atunci trebuia sa te feresti doar de asa zisa securitate dar acum nu stie nimeni in ce tabara se afla, suntem condusi pe sistemul divide et impera Peste asta in toate posturile cheie sunt montate papusi semidocte dornice de putere care sa faca cu cei de la talpa tarii ce vreau ei , Voi n-ati vazut cind au inceput grevele bugetarilornici un ziarist nu ales pentru interviu pe cineva cu salariul minim au fost intrbati despre salariu persoane cu salarii de la 1000 la 1800 lei ori sunt multi care aveau 605 lei,pe aia nu au reusit sa-i vada? Vazind salariile astea cei cu salarii mai mici din alte ramuri au zis in sinea lor""la astia ce le trebue?daca eu am destul cu 600 el de ce nu are cu1800..........pe de alta parte am vazut la televizor un reportaj in care cineva spunea ""anultrecut de ce nu au facut sindicatele greva cind firmele private au facut disponibilizari unde au fost sindicatele???dar, oare citi angajati ai firmelor private sunt sau au fost membrii de sindicat??cite firme private nu au pus conditia ""la mine nu faceti sindicat, cite firme private nu au medii toxice si au pus angajatii sa semneze ca totul este in regula ...samd...Romanul a semnat ca deh,alfel nu avea bucata de piine pe masa .Acum dupa ce am plecat capul...e greu sa=l ridicam,NOI AM INVATAT PROVERBUL""CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE , DAR NU AM INVATAT SI CONTINUAREA:NICI NU=L LASA SA SE RIDICE VREODATA""".ASA CA SUNTEM NITE OI FARA PASTOR, FIECARE PASTE CE POATE PINA MAI POATE...PRIMA DATA TREBUE CINEVA CARE SA STIE CUM SA DESCHIDA OCHII POPULATIEI MAJORITARE , CINEVA CARE SA DESCOPERE ADEVARATELE VALORI NATIONALE IN MATERIE DE CONTRA MANIPULARE SI API SA INCERCAM O TREABA DACA VREM CU ADEVARAT SA REUSIM. DOAR UNITI PUTEM FACE CEVA DACA INTRADEVAR VREM SA IASA BINE SA NU PATIM CA IN 89!!!!!
|
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 19:18
Va anunt ca la ziua marinei Base a fost huiduit, de fostii colegi, iar multi militari si politisti vor trece de partea poporului in caz de revolta, insa fara revolta poporul nu v-a putea sa dea jos haita de lupi nesatui inbogatiti pe seama saracilor,trebuie facuta o judecata tuturor celor care au condus tara la dezastru.Cred ca-i duce mintea sa traga in popor cum au facut liberalii si taranistii in 1933.Dupa mine sunt cel putin 500 000 de romani care pot conduce aceasta tara spre bine.
|
Belzebuth 3 mesaje Membru din: 17/08/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 16 August 2010, ora 20:14
Eu sunt preg�tit!
Mi-am ascu�it toporul... Ce democra�ie? Ce alegeri libere? útia au venit la putere (nu mai amintesc cum) �i n-au de g�nd s� mai plece, ci eventual s� �i-o consolideze printr-o dictatur� mascat�... Nu e nevoie de �nc-o revolu�ie! Demonstrativ doar, �ntr-o pia�� public� (de ex.VICTORIEI), c��iva ''reprezentan�i de seam� ai poporului'', s� fie tra�i �n �eap�, pe roat�, etc. (dup� preferin�e) �i doar astfel responsabiliza�i, ale�ii neamului POATE au s� �nceap� s� �in� cont de nevoile oamenilor... Altfel, de-acum �nainte: O S� TR�I�I �i mai ''BINE''!!! Din ce �n ce mai ''bine''!... Voluntari?!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 17 August 2010, ora 02:01
De la: 9am178165, la data 2010-08-09 10:01:59Stiti ca altfel NU SE POATE!!!!!!!! GENERALII? IN aripa franta a pedeleilor,asa zisii traseisti,tradatori,zic unii,turnatori altii,oameni de bine unii,non oportunisti altii,dependanti unii Unirea -Na- Pa - R-litilor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 02:04
De la: 9am186292, la data 2010-08-16 19:18:35 Va anunt ca la ziua marinei Base a fost huiduit, de fostii colegi, iar multi militari si politisti vor trece de partea poporului in caz de revolta, insa fara revolta poporul nu v-a putea sa dea jos haita de lupi nesatui inbogatiti pe seama saracilor,trebuie facuta o judecata tuturor celor care au condus tara la dezastru.Cred ca-i duce mintea sa traga in popor cum au facut liberalii si taranistii in 1933.Dupa mine sunt cel putin 500 000 de romani care pot conduce aceasta tara spre bine. DE ACORD Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 02:06
De la: bseceta, la data 2010-08-16 17:20:22blackule ,ai dreptate ,eu cu prostii matin la suprafata ! PROSTI DA MULTI ,DAR PAN LA URMA OSA TE TRAGA LANGA CEASCA Raporteaza abuz de limbaj |
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 14:06
INVADAM COTROCENIUL de ziua portilor deschise , partea muzeala.in rest numai vise si teme postate de oameni cu alte orientari si fara discernamant la problemele reale ale ROMANIEI actuale.
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:04
De la: 9am178165, la data 2010-08-09 10:01:59Stiti ca altfel NU SE POATE!!!!!!!! CRED CA AI FACE MAI BINE SA PROFITI DE NOUL PROGRAM AL DOAMNEI UDREA, "MAREA PENTRU TOTI" ! CAZARE IEFTINA, PLAJA CURATA, APA CALDA - FARA ALGE SI PESTI MORTI - TE RECULEGI, ITI FACI PLANURI SI LA TOAMA .... REVII CU O PROPUNERE MAI INTELEAPTA !
Raporteaza abuz de limbaj
DDR
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:09
De la: luter, la data 2010-08-17 14:06:51INVADAM COTROCENIUL de ziua portilor deschise , partea muzeala.in rest numai vise si teme postate de oameni cu alte orientari si fara discernamant la problemele reale ale ROMANIEI actuale. Asa credea si cel pe care oamenii "il alinta" Nea' Nicu atunci cand a plecat in Iran!!!!
|
IOAN_CRACIUN0 7 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:38
daca dorim sa traim intro tara democrata nu putem folosi asemenea limbaje... sa invatam sa alegem ...si dupa aia sa pretindem.nu este frumos sa ataci asa vulgar un presedinte in exercitiu .este presedintele nostru ...bun s-au rau ...la ales poporul roman.o sa vedeti ca va depasi base si aceste momente critice .
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:46
De la: IOAN_CRACIUN0, la data 2010-08-17 15:38:13daca dorim sa traim intro tara democrata nu putem folosi asemenea limbaje... sa invatam sa alegem ...si dupa aia sa pretindem.nu este frumos sa ataci asa vulgar un presedinte in exercitiu .este presedintele nostru ...bun s-au rau ...la ales poporul roman.o sa vedeti ca va depasi base si aceste momente critice . Dar e frumos sa minti electoratul la fiecare cinci minute??? Chestii absolut scarboase de genu' "imi dau demisia in cinci minute", "o ea explic de unde am avut bani pt. casa din Mihaileanu", "la anul iesim din criza", "nu vom avea un acord cu FMI", "nu scad pensiile si salariile", "eram beat cand am zis asta", "profesorii merita o salarizare decenta" etc.
|
|
|

iar acum spun fatalisti ca "TOT AIA ESTE", desi acum se maresc preturile,se indatoreaza tara asa cum nu a mai fost pana acum,se micsoreaza lefurile sau pensiile,a crescut somajul,s-au inchis firme prin forfetar,am ajuns pe ultimul loc in Europa ca nivel de trai si in mod evident ne indreptam catre dezastru.
.
Chestii absolut scarboase de genu' "imi dau demisia in cinci minute", "o ea explic de unde am avut bani pt. casa din Mihaileanu", "la anul iesim din criza", "nu vom avea un acord cu FMI", "nu scad pensiile si salariile", "eram beat cand am zis asta", "profesorii merita o salarizare decenta" etc.