back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se masoara iubirea

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

9am188648

241 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2010, ora 16:06

IUBIREA NU SE MASOARA SE SIMTE. Din tot ce se posteaza pe "NET"" e o mare lipsa de iubire

la romani ci mai multa ura.Chir cand arati partile negative ale unei persoane sau sistem daca o faci cu buna intentie are alt impact. Totul trebuie facut cu dragoste daca dorim indreptarea unor situatii persoane.

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 17:20

Raporteaza abuz de limbaj
g_nuni

7 mesaje
Postat pe: 22 August 2010, ora 21:24

“Orice om pe care nu pot sa-l iubesc inseamna pentru mine un prilej de adanca tristete.
Orice om pe care l-am iubit si nu-l mai pot iubi inseamna pentru mine un pas spre moarte.
Atunci cand n-am sa mai pot iubi pe nimeni, voi muri.
Voi care stiti ca meritati dragostea mea, aveti grija sa nu ma ucideti. “
GEO BOGZA
Cred ca iubirea se masoara in oamenii pe care ii iubim,sau uram dupa caz....
Abia acum inteleg de ce Basescu ucide tot mai multi oameni...

9am243257

15 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 06:31

De la: XYW, la data 2010-08-07 01:23:56UITE CUM STATEAM IO ASA SI MA GANDEAM LA IUBIRE SI M-A LOVIT DIRECT IN MOALELE CAPULUI O INTREBARE LA CARE,CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA,SPER SA GASESC UN RASPUNS CAT DE CAT CONVENABIL

INTREBAREA ESTE:
IN CE UNITATE DE MASURA ESTE MASURATA SAU CANTARITA IUBIREA ???
CUM MASURAM IUBIREA CUIVA SI CUM NE PUTEM DA SEAMA CINE IUBESTE MAI MULT???
PUTEM SA NE DAM SEAMA DACA CINEVA NE IUBESTE CU ADEVARAT,CUM SI CAT DE MULT ???

ASTEPT RASPUNSURILE SI OPINIILE DUMNEAVOASTRA PE ADRESA REDACTIEI

S-AUZIM NUMAI DE BINE !!!

IN FUNCTIE DE MARIMEA SOLDULUI DE PE CARD

Fosta membra 9am.ro

387 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:31

te-a lovit tare.

Fosta membra 9am.ro

290 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 19:10

Intre dragoste si ura, e doar un pas. Puneti un grilaj intre ele si nu le masurati.

,,A gândi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
averea1916

206 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 22:34

De la: XYW, la data 2010-08-07 01:23:56UITE CUM STATEAM IO ASA SI MA GANDEAM LA IUBIRE SI M-A LOVIT DIRECT IN MOALELE CAPULUI O INTREBARE LA CARE,CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA,SPER SA GASESC UN RASPUNS CAT DE CAT CONVENABIL

INTREBAREA ESTE:
IN CE UNITATE DE MASURA ESTE MASURATA SAU CANTARITA IUBIREA ???
CUM MASURAM IUBIREA CUIVA SI CUM NE PUTEM DA SEAMA CINE IUBESTE MAI MULT???
PUTEM SA NE DAM SEAMA DACA CINEVA NE IUBESTE CU ADEVARAT,CUM SI CAT DE MULT ???

ASTEPT RASPUNSURILE SI OPINIILE DUMNEAVOASTRA PE ADRESA REDACTIEI

S-AUZIM NUMAI DE BINE !!!

In centimetri ,apoi in bani ,mai tirziu in iluzii si realizari.

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 01:33

iubirea este in mine si in ea ,deci tot in mine,eu sunt ea,ea este mine,acum stiu ca de fapt avem un singur suflet ....care insa uneori se regaseste in alt suflet.....insa de fapt se regaseste pe sine.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 08:47

De la: _KARPOV, la data 2011-10-01 01:33:45

iubirea este in mine si in ea ,deci tot in mine,eu sunt ea,ea este mine,acum stiu ca de fapt avem un singur suflet ....care insa uneori se regaseste in alt suflet.....insa de fapt se regaseste pe sine.

Te apropii...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 15:05

Pai ia sa vedem........pentru mine iubirea se cam masoara si anume:
Intre iubirea fata de mine si fata de copii mei,sau
Iubirea fata de mine si fata de sot,sau parinti sau prietena............Iar aceasta cantitate de iubire pe care o ai fata de tine in comparatie cu iubirea pentru ceilalti iti descrie caracterul.
Oare care ar fi idealul iubirii ca masura,intre tine si ceilalti?

Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 11:30

ce intrebari stupide... oare mai exista iubire? eu sunt mai sceptica ura cat cuprinde la maxim asta am observat in ultimul timp la oamenii

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 15:57

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-10-16 11:30:05 ce intrebari stupide... oare mai exista iubire? eu sunt mai sceptica ura cat cuprinde la maxim asta am observat in ultimul timp la oamenii

...URAAAAAA.... ca doar ea ne mai tine-n viata...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 17:54

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-10-16 11:30:05 ce intrebari stupide... oare mai exista iubire? eu sunt mai sceptica ura cat cuprinde la maxim asta am observat in ultimul timp la oamenii
Nu esti ceea ce gindesti ca esti.........dar ESTI ceea ce gindesti

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 18:00

De la: XYW, la data 2011-10-16 15:57:48

Chiar?????? Pe mine nuuu........pe mine ma omoara

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2011, ora 23:45

De la: lilu_67, la data 2011-10-16 18:00:14

well,well....nu prea contează, dacă ceea ce simte pentru mine cineva, este iubire sau ură. ambele sunt în favoarea mea! .....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 22:34

De la: Dorulet, la data 2011-10-16 23:45:31

well,well....nu prea contează, dacă ceea ce simte pentru mine cineva, este iubire sau ură. ambele sunt în favoarea mea! .....
Si cu ce te favorizeaza ura cuiva? Daca nu sint prea indiscreta

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 15:40

De la: lilu_67, la data 2011-10-17 22:34:26

...păi din moment ce mai tot timpul se va gândi la mine

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 15:04

De la: Dorulet, la data 2011-10-19 15:40:59
De la: lilu_67, la data 2011-10-17 22:34:26

...păi din moment ce mai tot timpul se va gândi la mine
Da.....dar stii ca puterea gindului este foarte mare.....daca stii sa o folosesti.

Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 15:33

Iubirea te ridica, iubirea te coboara iubirea, i-ti da viata iubirea te omoara de asta ati auzit?

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 23:04

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-10-20 15:33:27Iubirea te ridica, iubirea te coboara iubirea, i-ti da viata iubirea te omoara de asta ati auzit?
Doar daca esti inconstient ,te poate omori

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 10:22

eu stiam ca femeia te ridica....si te coboara... si alea alea.....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 10:25

mai Florine, te-ai damblit?.... cu ce sa masori iubirea.... cu sublerul, sau cu kilowatul.
Era bancul ala cu sablonul...la farmacie.... poate incercam cu ala

Daniela
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 11:38

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-10-20 15:33:27Iubirea te ridica, iubirea te coboara iubirea, i-ti da viata iubirea te omoara de asta ati auzit?

Da! Auzim mereu daca intram pe Pro tv. la stirile de la ora 17, unde mereu aflam cati tampiti (tampite) se sinucid cand li se pare ca nu mai sunt iubiti de cei pe care, cred ei ca ii iubesc! Daca ar fi sa ma iau dupa acele versuri ar trebui sa stau ceva timp sa inventariez de cate ori ar fi trebuit sa ma "omoare" iubirea dar si pe cei pe care nu i-am mai iubit!
Cat priveste titlul, iubirea nu se masoara: ori iubesti, ori nu! Dar cand "nu" incepi sa cauti motivele pentru care "nu", insa uneori nici nu-ti mai amintesti pentru ca "in zare rasare alt soare"!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
gabriel_fratila

411 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:20

Un grup de psihologi a pus unor copii cu vârste cuprinse între 4 si 8 ani urmatoarea întrebare:

“Ce înseamna dragostea?"

Raspunsurile primite au fost mai adânci decat ne-am putea imagina. Iata-le:

"- Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui." (Billy - 4 ani)

"- Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc." (Karl - 5 ani)

"- Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui." (Chrissy -6 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK." (Danny - 7 ani)

“- Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti." (Bobby - 7 ani)

"- Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti..." (Nikka - 6 ani - ne-ar trebui cateva milioane de Nikka pe aceasta planeta)

"- Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani)

"- Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford." (Chris - 7 ani)

"- Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua." (Mary Ann - 4 ani)

"- Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele." (Lauren - 4 ani)

"- Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine." (Karen - 7 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol." (Mark - 6 ani)

"- Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des... Oamenii uita." (Jessica - 8 ani)

Masurati voi daca vreti

Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 19:37

De la: gabriel_fratila, la data 2011-10-22 15:20:05Un grup de psihologi a pus unor copii cu vârste cuprinse între 4 si 8 ani urmatoarea întrebare:

“Ce înseamna dragostea?"

Raspunsurile primite au fost mai adânci decat ne-am putea imagina. Iata-le:

"- Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui." (Billy - 4 ani)

"- Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc." (Karl - 5 ani)

"- Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui." (Chrissy -6 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK." (Danny - 7 ani)

“- Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti." (Bobby - 7 ani)

"- Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti..." (Nikka - 6 ani - ne-ar trebui cateva milioane de Nikka pe aceasta planeta)

"- Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani)

"- Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford." (Chris - 7 ani)

"- Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua." (Mary Ann - 4 ani)

"- Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele." (Lauren - 4 ani)

"- Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine." (Karen - 7 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol." (Mark - 6 ani)

"- Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des... Oamenii uita." (Jessica - 8 ani)

Masurati voi daca vreti
Super.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 22:04

asta mi se pare geniala !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 07:15

"- Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani) ;))

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 11:26

De la: Ingrid, la data 2011-10-23 07:15:08"- Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani) ;))

imi inchipui ce discutii are baietelul cu mama lui, in fiecare dimineata, ca nu vrea sa se imbrace si cu altceva

Daniela
SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 21:36

Masura iubirii ?Pai este cam complicat.Acum 35 de ani cind am cunoscut-o pe nevasta mea,doream sa o duc repede in pat dar nu o iubeam,pe urma am simtit un fel de mila si nu am vrut sa o las singura,dupa vreo 7 zile am mers la cununie,ca sa o trec pe numele meu.Cind a ramas insarcinata,am inceput sa o iubesc,cu gindul la cel mic,dupa ce a nascut un baiat am felicitato si o iubeam mai mult,abia cind am constatat ca este din nou insarcinata,am inceput sa ma gindesc daca ma iubeste,dar cind a nascut fetita m-am convins.Daca nu aveam pe nimeni sa ne ajute lucram in schimburi opuse,asa ca toata iubirea se rasfringea asupra copiilor.Din iubire pentru copii ,stateam si noaptea la coada la pui,asa ca m-am calit in dragoste,la Revolutie ,am simtit cu adevarat ca iubesc nevasta si copii ca eram sa nu mai es viu din Televiziune in 22 -23 dec.1989.Au trecut anii ,au crescut copii sub atenta noastra supraveghere ,dragoste si cu multa daruire.Au trecut si ei la formarea unor familii,eu am ramas cu nevestica ,abia acum am inceput sa o iubesc !

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 22:12

De la: intelus1946, la data 2011-10-23 21:36:35Masura iubirii ?Pai este cam complicat.Acum 35 de ani cind am cunoscut-o pe nevasta mea,doream sa o duc repede in pat dar nu o iubeam,pe urma am simtit un fel de mila si nu am vrut sa o las singura,dupa vreo 7 zile am mers la cununie,ca sa o trec pe numele meu.Cind a ramas insarcinata,am inceput sa o iubesc,cu gindul la cel mic,dupa ce a nascut un baiat am felicitato si o iubeam mai mult,abia cind am constatat ca este din nou insarcinata,am inceput sa ma gindesc daca ma iubeste,dar cind a nascut fetita m-am convins.Daca nu aveam pe nimeni sa ne ajute lucram in schimburi opuse,asa ca toata iubirea se rasfringea asupra copiilor.Din iubire pentru copii ,stateam si noaptea la coada la pui,asa ca m-am calit in dragoste,la Revolutie ,am simtit cu adevarat ca iubesc nevasta si copii ca eram sa nu mai es viu din Televiziune in 22 -23 dec.1989.Au trecut anii ,au crescut copii sub atenta noastra supraveghere ,dragoste si cu multa daruire.Au trecut si ei la formarea unor familii,eu am ramas cu nevestica ,abia acum am inceput sa o iubesc !

Cred ca te-ai exprimat putin gresit: "Abia acum am timp sa-mi dau seama ca tot timpul am iubit-o!"

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SE MASOARA IUBIREA
Mergi la: