Info
x
Cum se masoara iubirea
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2010, ora 22:19
Gata am gasit cu ce. Cu pupicuri. La altii cu bani.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 10 August 2010, ora 22:21
cu Lovemetrul
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 10 August 2010, ora 22:22
Mihai
bea niste apa, sa ti se opreasca sughiturile
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2010, ora 23:06
in sfarsit,nea mihai te felicit,ai gasit cheia fericirii,tine-o tot asa
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2010, ora 08:32
De la: nastasemihail, la data 2010-08-10 22:19:21Gata am gasit cu ce. Cu pupicuri. La altii cu bani. Daca ai scris acelasi raspuns de 29 de ori inseamna ca ai vrut sa te convingi pe tine si nu pe cititori. Noua ne era de-ajuns o singura data pentru ca te cunoastem si stim cat de sever esti in puterea de a ne lamuri!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 11 August 2010, ora 11:37
Se masoara foarte simplu .Se stie ca in creierul celor indragostiti sunt prezente secretii de testosteron, oestrogen, dopamina, norepinephrina, serotonin, sxytocin, si vasopressin.Se masoara aceste secretii si se stabileste nivelul de dragoste. In principiu se poate utiliza si masurarea NGF insa domeniul nu este inca suficient studiat
Plasma levels of NGF, BDNF, NT-3 and NT-4 were measured in a total of 58 subjects who had recently fallen in love and compared with those of two control groups, consisting of subjects who were either single or were already engaged in a long-lasting relationship. NGF level was significantly higher (p!0.001) in the subjects in love [mean (SEM): 227 (14) pg/ml] than in either the subjects with a long-lasting relationship [123 (10) pg/ml] or the subjects with no relationship [149 (12) pg/ml]. Notably, there was also a significant positive correlation between levels of NGF and the intensity of romantic love as assessed with the passionate love scale (rZ0.34; pZ0.007). No differences in the concentrations of other NTs were detected. In 39 subjects in love who—after 12–24 months—maintained the same relationship but were no longer in the same mental state to which they had referred during the initial evaluation, plasma NGF levels decreased and became indistinguishable from those of the control groups. Taken together, these findings suggest that some behavioural and/or psychological features associated with falling in love could be related to raised NGF levels in the bloodstream. PS:Altfel se poate si in "numar pupici","ore zi de gandit la persoana de care esti indragostit" sau astfel de metode absolut empirice si nestiintifice.
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2010, ora 13:33
De la: vaneamarin, la data 2010-08-11 11:37:18Se masoara foarte simplu .Se stie ca in creierul celor indragostiti sunt prezente secretii de testosteron, oestrogen, dopamina, norepinephrina, serotonin, sxytocin, si vasopressin.Se masoara aceste secretii si se stabileste nivelul de dragoste. In principiu se poate utiliza si masurarea NGF insa domeniul nu este inca suficient studiat Du-te mai Vanea, cu stiinta asta mai incolosa, auzi, dragoste = secretii Mi-ai distrus un templu sufletesc! uite, cam asa:www.youtube.com/watch?v=O57wkDBUyZo&feature=related Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2010, ora 14:28
De la: vaneamarin, la data 2010-08-11 11:37:18Se masoara foarte simplu .Se stie ca in creierul celor indragostiti sunt prezente secretii de testosteron, oestrogen, dopamina, norepinephrina, serotonin, sxytocin, si vasopressin.Se masoara aceste secretii si se stabileste nivelul de dragoste. In principiu se poate utiliza si masurarea NGF insa domeniul nu este inca suficient studiat nea marine,ai pus-o,vezi ca te cauta aia de la nasa de-o ora,sa vezi ce-o sa patesti,ai divulgat calculelele lor secrete
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 11 August 2010, ora 16:12
Vanea, eu stiam ca testosteronul e in alta parte....
Am glumit, stiu ca este in creier. Ce a iesit.
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2010, ora 16:34
Se masoara foarte simplu .Se stie ca in creierul celor indragostiti sunt prezente secretii de testosteron, oestrogen, dopamina, norepinephrina, serotonin, sxytocin, si vasopressin.Se masoara aceste secretii si se stabileste nivelul de dragoste. In principiu se poate utiliza si masurarea NGF insa domeniul nu este inca suficient studia.
Nu putem sti ce cantitate din fiecare aceste ingreniente trebuie sa existe pentru o unitate de iubire? Eu stiu ca daca sparg sase oua, adaug sase linguri de ulei, sase de faina, mirodenii, nuci, si le dau pe mana mixerului la sfarsit ma aleg cu continutul unei unitati kek. Daca lipseste din creier una din secretiile enumerate mai sus nu mai iubesti? Intreb pentru ca vreau sa aflu ce mi-a lipsit mie de un mare numar de ani ca am ramas sa-l iubesc numai pe Dumnezeu si neamurile.
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 11 August 2010, ora 18:54
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-11 16:34:44 Daca lipseste din creier una din secretiile enumerate mai sus nu mai iubesti? Intreb pentru ca vreau sa aflu ce mi-a lipsit mie de un mare numar de ani ca am ramas sa-l iubesc numai pe Dumnezeu si neamurile. Si nu inteleg ,ce anume ar trebui sa iubim ?Si doar Dumnezeu ne ajunge daca il iubim sincer ,dumneavoastra insa, va iubiti si neamurile. Ce altceva va mai trebuie? Eu spre exemplu nu imi iubesc toate neamurile din simplul motiv ca NU POT sa fac asta. Imi iubesc prietenii,familia(in sensul acela restrans), unele rude ,CRED ca il iubesc si pe Dumnezeu insa intr-un fel foarte uman ...acela in care il pui pe cruce pentru tine. Imi displace profund sa declar ca il iubesc pe Dumnezeu ,asta este o problema foarte delicata . Avem toti tendinta sa ne punem bine cu "sefii" si ne putem minti foarte usor.Cand esti indragostit de cineva ,daca acel cineva iti cere niste lucruri normale,bune ,RESPECTI ACELE CERINTE .Respectati cumva toate cerintele lui Dumnezeu ?Daca da va felicit ,inseamna ca IL iubiti cu adavarat si ca sunteti primul om pe care il stiu eu ca face asta .Restul,ca si mine,il pun pe cruce. Sigur ca nu secretiile de pe creier arata ceva ,asta este o prostie "stiintifica", spusa in gluma pe un topic care mie mi-a parut ca lasa loc de glume . PS:Intuiesc evident ce anume v-ati mai dori sa iubiti .Asteaptati cu calm , lucrurile astea nu sunt de gluma, iar graba duce doar la nefericire.
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2010, ora 19:01
De la: vaneamarin, la data 2010-08-11 18:54:32De la: dor_de_dor, la data 2010-08-11 16:34:44 Daca lipseste din creier una din secretiile enumerate mai sus nu mai iubesti? Intreb pentru ca vreau sa aflu ce mi-a lipsit mie de un mare numar de ani ca am ramas sa-l iubesc numai pe Dumnezeu si neamurile.
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
Postat pe: 11 August 2010, ora 19:22
De la: XYW, la data 2010-08-11 14:28:59De la: vaneamarin, la data 2010-08-11 11:37:18Se masoara foarte simplu .Se stie ca in creierul celor indragostiti sunt prezente secretii de testosteron, oestrogen, dopamina, norepinephrina, serotonin, sxytocin, si vasopressin.Se masoara aceste secretii si se stabileste nivelul de dragoste. In principiu se poate utiliza si masurarea NGF insa domeniul nu este inca suficient studiat Domnu' ,mi-am asumat riscul, deoarece am vazut ca omenirea are parte de suferinta din cauza ca nu stie cum se masoara dragostea. .Din dragoste de oameni am postat aceste date, secrete inca pentru multi ! Ii doare in '14 dom'le pe cei mai multi oameni daca iubesc CU ADEVARAT pe cineva sau nu.Vor doar sa fie iubiti, nu si sa iubeasca,una din cele mai mari greseli posibile.Se simt in general tradati,nefericiti in dragoste, etc.Aproape ca iti vine sa le spui ca nu trebuie sa mai iubeasca niciodata ,deoarece dragostea este generatoare de nefericire ,de suferinta. Oricum,faptul ca nu stiu cum se masoara dragostea, ca sa isi verifice sentimentele in mod logic , este bulversant si duce la haos pentru omenire. . Altfel, oricine intelege (si vorbesc aici despre dragostea la care se gandesc cei mai multi ) ca gelozia nu este compatibila cu dragostea,violenta nu este compatibila cu dragostea ,minciuna nu este compatibila cu dragostea ,lipsa de incredere nu este compatibila cu dragostea ,lacomia fata de celalalt nu este compatibila ,etc.Dragostea se masoara prin absenta unor astfel de porcarii.
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2010, ora 19:26
iubirea nu poate incapea in masurile cunoscute noua, ea nu apartine strict inimii sau creierului
Iubirea ne de multa putere si ne face vulnerabili Substanta relatiei dintre oameni ar trebui sa fie ( intr-o lume ideala) tocmai iubireaSI CAT DE MULT NE LISPESTE ........ Suntem capabili sa iubim pe cel de alaturi dincolo de slabiciuni, de defecte (presupuse sau reale), de conditie sociala de saracie - bogatie .... de canoanele societatii in care traim ???? Eu am o profesie pe care nu o poti face decat daca iubesti omul asa cum este .... in momentele sale de slabiciune, de tristete, disperare si speranta .... uneori irationala Iubesc cu toate simturile mele doi omuleti in devenire (cu speranta, lumina si entuziasm) si un om ajuns la maturitate (cu incredere si cu pasiune fierbinte) si alti oameni de langa noi (cu simpatie si lealitate) Si mai am multe .... tare multe de invatat despre iubire si ma tem ca este o blasfemie sa ma pronunt asupra unui sentiment atat de complex ......... Raporteaza abuz de limbaj
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 August 2010, ora 19:42
De la: vaneamarin, la data 2010-08-11 18:54:32De la: dor_de_dor, la data 2010-08-11 16:34:44 Daca lipseste din creier una din secretiile enumerate mai sus nu mai iubesti? Intreb pentru ca vreau sa aflu ce mi-a lipsit mie de un mare numar de ani ca am ramas sa-l iubesc numai pe Dumnezeu si neamurile. Domnule Vanea, mi-a placut tot timpul comentariile pe care le faceti si prin interventia mea nu am facut altceva decat sa sper ca va implic in continuare in discutii. Mai intai trebuie sa va aduc la cunostinta ca nici un program gasit pe internet nu m-a ajutat sa-mi fac rost pe tastatura de un î din a. (restanta din alta interventie). Acum vreau sa precizez ca eu iubesc numai pe Dumnezeul meu care nu se confunda cu cel facuti de pamanteni. Nu am nimic in comun cu ei ( in care includ si sfintii si moastele, icoanele, sculpturile, etc). Lui nu-i cer nimic decat ca ii miltumesc dimineata ca sunt in viata si seara ca am mai trait o zi. Asta nu inseamna ca nu imi iubesc si moartea pe care o stiu prietena mea de cand am constientizat ca o port in sufletul meu. Chestiunea cu cantitatea de... ceea ce ati scris ca ar produce sentimentul de iubire (dar nu si ca-l mentine), bineinteles ca am luat-o ca o gluma. Nici eu nu iubesc chiar toate neamurile dar vedeti, pe cineva tot trebuie sa am "la inima". Faptul ca aici nu spunem "nuda veritas" e normal sa comentam in fel si chip informatiile. PS: Daca banuiti ce anume mi-as mai dori sa iubesc scrieti-o fara teama ca ar mai afla si altii! Dar lasati-ma sa mai rad un pic pentru recomandarea "asteptati cu calm...". Eu astept cu calm doar sa se trezeasca moartea din sufletul meu, incolo viitorul e de fapt "amintiri din trecut".(iata ca nu stiu ce emoticon se potriveste pentru a fi corecta dar si sa va flateze! )
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
|
|

Mi-ai distrus un templu sufletesc! uite, cam asa:
intr-o lume ideala) tocmai iubirea