back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Deduceri cu bonuri fiscale?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 August 2010, ora 14:58

De la: Iatecos, la data 2010-07-30 10:25:22ASTIA CHIAR NU-SI DAU SEAMA CA-S PENIBILI IN OCHII EUROPENILOR?

PE BAZA UNUI DISCURS PRONUNTAT - DEMAGOGIC, SECRETARII DE PARTID DIN VREMEA LUI CEAUSESCU AU FOST DEPASITI DE O DORINTA MAI VECHE A DOMNULUI BOC, DE A AVANSA INAINTE DE REVOLUTIE...ACEST LUCRU S-A INTAMPLAT DUPA REVOLUTIE, MAI TARZIU, ODATA SI CU AVANSAREA LUI BASESCU...ASADAR, TOTI PIONIERII FRUSTRATI AU DEVENIT ACUMA CONDUCATORII ACESTEI TARI...
Dute ,tu isteato!Ti-a trebuit mult pina sa scrii prostiile astea , sau ti-a venit brusc inspiratia?

Raporteaza abuz de limbaj
teo
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 11:52

De la: twincle, la data 2010-08-06 14:58:59
De la: Iatecos, la data 2010-07-30 10:25:22ASTIA CHIAR NU-SI DAU SEAMA CA-S PENIBILI IN OCHII EUROPENILOR?

PE BAZA UNUI DISCURS PRONUNTAT - DEMAGOGIC, SECRETARII DE PARTID DIN VREMEA LUI CEAUSESCU AU FOST DEPASITI DE O DORINTA MAI VECHE A DOMNULUI BOC, DE A AVANSA INAINTE DE REVOLUTIE...ACEST LUCRU S-A INTAMPLAT DUPA REVOLUTIE, MAI TARZIU, ODATA SI CU AVANSAREA LUI BASESCU...ASADAR, TOTI PIONIERII FRUSTRATI AU DEVENIT ACUMA CONDUCATORII ACESTEI TARI...
Dute ,tu isteato!Ti-a trebuit mult pina sa scrii prostiile astea , sau ti-a venit brusc inspiratia?

Dar la noi se practica de mult.
DONA, SENSI BLUE ...farmaciile...GIMA, super market La cumparaturi de 500 RON primesti un bonus de 10 RON...

Carduri ...in functie de cumparaturi ...bonus...

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 11:58

De la: 9am207537, la data 2010-07-26 09:47:38O tanpenie ceva mai mare ca Boc ,Praf in ochii prostimi.

La noi chiar se practica de prin anii ...'90...

1- fidelitate cumparatori
2- fidelitate comercianti

gugulanul

54 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:42

Vrea sa ne certam cu toti buticarii care nu dau bonuri
Asa obliga buticarul sa dea bonuri fiscale, si nu mai trebuie sa plateasca un om de la fisc sa il controleze.Cu bonuriele ce facem ????
Sigur nu ne va da nimic ,totul este o minciuna

Viki
Fosta membra 9am.ro

117 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2010, ora 14:49

De la: gugulanul, la data 2010-08-07 14:42:05Vrea sa ne certam cu toti buticarii care nu dau bonuri
Asa obliga buticarul sa dea bonuri fiscale, si nu mai trebuie sa plateasca un om de la fisc sa il controleze.Cu bonuriele ce facem ????
Pana la urma chiar ar trebui sa VA DEA ceva? Pai asa este normal sa si faceti daca doriti sa traiti mai bine. Ce este anormal in a cere bon atunci cand cumperi ceva? Doamne , doar vreti SA VA DEA si mai ne miram de ,,salutul'' romanesc dat pe posturile franceze. Sunteti de plans dragii mei.

Poldark

13 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2010, ora 15:08

Si astia au pierdut notiunea de raspundere, si ei sunt constienti ca asa de mult s-a scapat controlul legilor care nu sunt aplicate, dapai cum naiba sa fie respectate ?
Sigura ca da, daca le spui ceva, ei vin si spun ca nimeni nu este mai presus de lege, dar nu si inmintea lor de guvernanti si parlamentari care se cred dumnezei, intre ei sunt cei mai mari traficanti de orice si incurajatori de incalcarea legi si ei sunt primii care incalca legea, doar pe scurt daca ati observat cand sunt votarile in parlament anumite grupari voteaza la vedere, cu toate ca constitutia spune clar, vot secret, si atunci la ce sa te astepti cand turma asta de adunaturi din parlament si guvern calca in picioare aceasta tara !?
Boc a luat-o razna, nu degeaba ia tras taso cu oul in cap de pasti !
Eiiiii, pana la toamna mai rabda Romanu dar dupa toamna la intrare in iarna nu prea mai cred !

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 18:53

De la: gugulanul, la data 2010-08-07 14:42:05Vrea sa ne certam cu toti buticarii care nu dau bonuri

La cei corecti se dau si bonusuri.

Eu am primit de la DONA si GIMA.

ce ce au facut evaziune fiscala nu vor da carduri...

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 August 2010, ora 07:17

Ar trebui un exemplu, ca sa pricepem :
Parlamentarii, guvernantii sa nu mai aiba dreptul la nicio suma de bani nejustificata prin factura / bon fiscal ! La ora actuala beneficiaza de sume ( imense pt. omul de rand) pe care nu trebuie sa le justifice in niciun fel !
Mos Ion Roata

nutielena

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:16

Bonurile fiscale nu rezolva problema...... Evaziunea fiscala se rezolva prin CARDURI..... banul nu trebuie sa mai existe.... Exact cum se spune BANUL ESTE OCHIUL DRACULUI -toate salariile , absolut toate remuneratiile oamnilor, toate platile la magazine sa fie facute prin CARD..... Ce deduceri.... ce tara iti ramburseaza 1 ... sau cat vreti voi % din cheltuiheli????? ai cumparat.... sa fii sanatos... inseamna ca iti permiti sa cumperi.... asta este..... CARDURILE.... oriunde , in orice tara ... functioneaza ... nimeni nu are un ban in buzunar.... pentrtu cersetori, romi, pentru nimeni... Cine in tara asta nu vede cum procedeaza alte state..... Asta va reduce la Z E R O evazxiunea fiscala.... BANUL sa fie scos din circulatie..... asa nici profesorii- care mediteaza in timpul liber - .(ca la scoala nu au timp a pregati scolarii), , manelistii care se opun impozitarii, si toti care dobandesc venituri nedeclarate.. nu vor mai avea acces la venituri NEDECLARATE...... Plata sa se faca prin FOAIE DE CEC care o depui la banca si asa va circula BANUL....

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 15:22

O masura utopica. Nu se va aplica niciodata. Nici n-avem o reglementare legala in acest sens. Pentru a se aplica ne trebuie o armata de functionari destinati sa inventarieze, sa contabilizeze si sa arhiveze aceste evidente. In plus acestia trebuie controlati si verificati. Toate astea, in conditiile in care se pune problema reducerii drastice a aparatului bugetar. Eu nu voi strange aceste bonuri, pentru ca nu cred ca le va cere cineva.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:25

Si cind se restring locurile de munca si nu au oamenii nimic de lucru, ce se poate face? Cum are loc schimbul intre oameni? Cind statul si situatia societatii genereaza oameni aruncati pe drumuri.
Cind oamenii sint aruncati afara din case, ca in societatile medievale, ce fac acei oameni. Sint legi extraordinar de dure. Ptr cea mai mica greseala poti fi aruncat din casa, proprietatea ta. Acei oameni cum fac schimburi intre ei? Fiindca la orice loc de munca iti trebuie domiciliu. Ptr a vea card iti trebuie domiciliu.
Si cint dispar sute de mii de case, la inundatii sau cutremure, cum ii reintegrezi pe acei oameni in....card.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Deduceri cu bonuri fiscale?
Mergi la: