back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Deduceri cu bonuri fiscale?

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 18:43

De la: klm, la data 2010-07-26 16:32:46 Pai tot este bine. De exemplu un cetatean care are un salariu de 1000 lei pe luna , poate primi inapoi contravaloarea impozitului pe apartament, daca pastreaza toate bonurile fiscale de la cumparaturile efectuate in timpul unui an.

Asta ptr stimulare. Dupa care din ce in ce mai putin.
Mai bine ar stimula economia, nu strinsul banilor. Relansarea economica nu se face cu meschinarii.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
stmadalinaant

1 mesaj
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:20

De la: gp_stefan, la data 2010-07-26 01:57:46
De la: Corinash, la data 2010-07-25 23:15:32Ce parere aveti despre noua metoda a lui Boc de a combate evaziunea fiscala?

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/155521/Ce-deduceri-poti-o...]
Mda traim in Romania credeti ca aceasta metoda va reduce evaziune fiscala,suntem in tara posibilitatiilor unde pt a castiga un ban nu conteaza prin ce mijloace sau metode romanul cauta sa fure

danencu

3 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:31

Da, este o masura care va eradica evaziunea dupa cum si porcul zboara!

9am039330

1 mesaj
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:53

Cea mai buna metoda de a opri evaziunea fiscala este aceea ca fiecare sa-si dovedeasca veniturile pentru cheltuielile pe care le are.
Chestia asta cu bonurile fiscale e praf in ochi, in conditiile in care unii isi schimba casa si masina ca pe ciorapi, dar nu realizeaza nici un venit, mai mult, primesc ajutor social de la primarii.

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:58

De la: nastasemihail, la data 2010-07-26 18:43:24
De la: klm, la data 2010-07-26 16:32:46 Pai tot este bine. De exemplu un cetatean care are un salariu de 1000 lei pe luna , poate primi inapoi contravaloarea impozitului pe apartament, daca pastreaza toate bonurile fiscale de la cumparaturile efectuate in timpul unui an.

Asta ptr stimulare. Dupa care din ce in ce mai putin.
Mai bine ar stimula economia, nu strinsul banilor. Relansarea economica nu se face cu meschinarii.
Totusi este un pas in directia micsorari evaziuni fiscale. Eu as merge mai departe si as inseria si nominaliza si mosorasele cu hartie folosite la casele de marcat, asa cum se procedeaza si cu carnetele de facturi si chitante.

Fosta membra 9am.ro

31 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:30

AM UN PRIETEN CARE A REUSIT SA ISI CONSTRUIASCA DE CURAND O CASUTA PENTRU NEVOILE PERSONALE, TOCMAI PE BAZA ACESTEI DEDUCERI FISCALE ...DE FAPT BONURILE LUI BOC, CUM I SE MAI SPUN PE LA NOI...EU CRED TOTUSI CA NU NUMAI UNII AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE ASTFEL DE FACILITATI LA CONSTRUCTIA CASUTELOR DE NEVOI PERSONALE...VECINII NOSTRI SUNT CAM SUPARATI CA AU DEJA BONURILE ADUNATE INTR-O CUTIE DE PANTOFI SAU CAM ASA CEVA, DUPA SPUSELE DANSILOR, DAR LA GHISEUL LA CARE S-AU PREZENTAT LI S-A SPUS CHIAR IN FATA LOR CA S-A TERMINAT FONDUL DE DECONTARE FISCALA PE LUNA ACEASTA...PACAT, DEOARECE EI ADUNASERA CEVA...SI-L LAUDAU GROZAV PE BOC...POATE NE VINE SI NOUA VREMEA INSA SI VOM PUTEA DECONTA, ASA CA VOM PUTEA OBTINE CEL PUTIN DUBLU FATA DE AMICUL DESPRE CARE VA SPUNEAM...

090304191219

1 mesaj
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:45

da cu siguranta eu cred ca a luat modelu marii britanii si bine face asa este si an anglia si uite ca ei merg anainte si noi tot anapoi daca nu se face ceva an tara asta

9am208255

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 22:09

Vorbe! Sa vedem un program clar si dupa aceea mai vorbim!

polleta

12 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 00:00

Cred ca ar trebui sa mai angajeze niste oameni pentru aceasta ....idee. Omul cumpara absolut in fiecare zi cate ceva. Pai pana la sfarsitul anului...., cine va aduna atunci valoarea bonurilor fiscale.....Nu stiu ce sa zic. Cred ca ar fi, totusi , pentru multi dintre noi, o idee buna.

9am178008

2 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 01:36

Pai se fac deduceri si la damele de companie? Si atunci sa vezi buget ce se strange din impozitul pe venit si altele asemanatoare si cred ca atunci nu mai poate face evaziune nici o firma sau persoana fizica.Ce ziceti merge ideea?

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 01:46

De la: 9am178008, la data 2010-07-27 01:36:58Pai se fac deduceri si la damele de companie? Si atunci sa vezi buget ce se strange din impozitul pe venit si altele asemanatoare si cred ca atunci nu mai poate face evaziune nici o firma sau persoana fizica.Ce ziceti merge ideea?

Esti plin de idei interesante..si subiective mai ales..Probabil ti-ai facut tu un calcul rapid si ai ajuns la concluzia ca te imbogatesti daca circuli mai des pe centura..

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 08:15

De la: polleta, la data 2010-07-27 00:00:01Cred ca ar trebui sa mai angajeze niste oameni pentru aceasta ....idee. Omul cumpara absolut in fiecare zi cate ceva. Pai pana la sfarsitul anului...., cine va aduna atunci valoarea bonurilor fiscale.....Nu stiu ce sa zic. Cred ca ar fi, totusi , pentru multi dintre noi, o idee buna.
Se poate da o declaratie pe proprie raspundere pentru totalul valoric al bonurilor fiscale. Nu cred ca ar fi vreun cetatean capabil sa declare o alta valoare decat cea reala.

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 10:51

Boc in loc sa caute alte solutii pentru a nu impozita pensiile, ne abureste cu returnarea... si asta incepand din anul viitor. Pai cum crede el ca noi nu intrebam: Se va infiinta un minister nou unde vor fi angajati cei cu functii mici si salarii enorme prevazut a fi retructurati? Eu stau la tara, am trei km. pentru a ajunge la un magazin, adun bonurile "in cutia de la pantofi" si astept. Ce? Sa fiu inscrisa pe lista de asteptare pentru cand imi va veni randul sa le predau? Vor fi subunitati la primarii? Poate s-a gandit ca in felul acesta vom face miscare in loc de gimnastica. In Italia se plateste cu card si daca faci cumparaturi de la acelasi magazin, automat ti se reduce cu un anumit procent valoarea care trebuie s-o platesti. Pana la anul vom mai auzi multe aberatii daca nu scapam de acest guvern pana atunci.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
9am175401

16 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 13:29

foarte buna metoda, de azi o aplic /nu stiu insa daca sunt valabile si bonurile din trecut/de ce cred ca e buna metoda????...numai in apartamente :la renovari ;puneri si repuneri de tevi si de apometre si atitea lucrari se fac la negru /cetatenii cumpara produsele platesc meseriasilor un sac de bani si toti sunt iliciti;abia astept o lege 18 sa fie verificat fiecare cetatean de unde are bani pentru atita lux daca el nu are venituri nici din afara dar nici de la munci executate in tara /nu va intrebati de unde??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

derisemanoil

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 08:48

Cred ca acesta e cel mai bun mesaj, la aceasta aberatie a primului ministru, poate se gaseste cineva sa-l puna dimineata pe masa primului munistru - felicitari autorului

"Si cine va sta sa calculeze valoarea bonurilor ??? probabil va infiinta o noua agentie sau un nou serviciu pe langa musiu Videanu - cu cateva sute de angajati , sau le vom trimite direct premierului sa le calculeze ca oricum de altceva nu se ocupa decat de prostii !!! VRETI SA SCAPAM DE SARACIE ??? INVESTITI SI RELANSATI AGRICULTURA SI ZOOTEHNIA nu BISNITA !!! cine mai lucreaza in tara asta !!! avem pamant care valoreaza echivalentul a tone de aur .investiti in agriculktura nu in reclame cu pesti in copaci si curve care merg la altar cu 4 barbati !!! NU ESTE PENTRU ROMANIA ASA CEVA . am ajuns sa cumparam ceapa , morcovi si cartofi din Egipt , in schimb exportam banane, mango si kivi. Halal ministru economiei, halal conducere !!!"

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 09:05

bobocul nu gindeste si vorbeste ..............

Real_Terente

5 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:23

Rubene, iti meriti soarta tata ! Tu alta sansa la viata nu ai ! Tine-o tot asa !

Fosta membra 9am.ro

31 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 10:24

ASTIA CHIAR NU-SI DAU SEAMA CA-S PENIBILI IN OCHII EUROPENILOR?

PE BAZA UNUI DISCURS PRONUNTAT - DEMAGOGIC, SECRETARII DE PARTID DIN VREMEA LUI CEAUSESCU AU FOST DEPASITI DE O DORINTA MAI VECHE A DOMNULUI BOC, DE A AVANSA INAINTE DE REVOLUTIE...ACEST LUCRU S-A INTAMPLAT DUPA REVOLUTIE, MAI TARZIU, ODATA SI CU AVANSAREA LUI BASESCU...ASADAR, TOTI PIONIERII FRUSTRATI AU DEVENIT ACUMA CONDUCATORII ACESTEI TARI...

Fosta membra 9am.ro

31 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 10:25

ASTIA CHIAR NU-SI DAU SEAMA CA-S PENIBILI IN OCHII EUROPENILOR?

PE BAZA UNUI DISCURS PRONUNTAT - DEMAGOGIC, SECRETARII DE PARTID DIN VREMEA LUI CEAUSESCU AU FOST DEPASITI DE O DORINTA MAI VECHE A DOMNULUI BOC, DE A AVANSA INAINTE DE REVOLUTIE...ACEST LUCRU S-A INTAMPLAT DUPA REVOLUTIE, MAI TARZIU, ODATA SI CU AVANSAREA LUI BASESCU...ASADAR, TOTI PIONIERII FRUSTRATI AU DEVENIT ACUMA CONDUCATORII ACESTEI TARI...

ametist8

93 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 10:31

De la: Iatecos, la data 2010-07-30 10:25:22ASTIA CHIAR NU-SI DAU SEAMA CA-S PENIBILI IN OCHII EUROPENILOR?

["Tara te vrea prost" - Sarmalele Reci

---------------

Ce folos ai daca-nveti prea multe-n viata ?
Poa sa-ti explodeze creierul ...
Ce folos din carti
despre domnitorii morti ?
Tot ce ti se cere azi e sa fii nul ...

La ce bun sa-nveti atit limba romana ?
O vorbesti cursiv de la doi ani ...
Nu exagera
nici cu matematica:
S-o stii numai cit sa nu te-ncurci la bani ...

Ah ce frumos
Viitorul luminos
li se-arata celor idioti
Deci fii supus
fata de cel mai sus pus
Nu uita ca tara te vrea prost !

Nu-ncerca sa te realizezi in viata:
nici o meserie n-are viitor ...
Si nu cuteza
sa incerci sa schimbi ceva
dupa 2000 de ani de somn usor ...

Mai cinstit e sa-ti gasesti o cunostinta
ea sa te serveasca tu sa o servesti ...
Un spate solid
te va promova rapid
in armata nationala-a capetelor seci

Ah ce frumos
Viitorul luminos
li se-arata celor idioti
Deci fii supus
fata de cel mai sus pus
Nu uita ca tara te vrea prost !]

ruva_mihai

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:20

dar si comercianti te fura cu bon in regula la pretul produsului eu am patito pret pe raft 3 lei pret la casa 5 lei

gugulanul

54 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:20

T E A P A A A !!!!!!
Tot ce zic astia M I N C I U N A A A

Viki
gugulanul

54 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:26

Trebuie sa invatam EXCELU ca sa tinem evidenta bonurilor fiscale si ramanem cu EXCELU

Viki
elenanic64

1 mesaj
Postat pe: 3 August 2010, ora 07:31

in mediul rural aceasta masura nu va avea nici un efect...majoritatea comerciantilor nu au case de marcat, nu au returi ex use, nu au marfuri cu factura...etc
de altfel, se ractica comertul e caiet si atunci cel ce cum ara e datorie mai are tu eu sa ceara bon fiscal???

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 17:43

Vand avantajos bonuri fiscale in valoare de aprox. 5000 ron.
Le pot trimite direct la domiciliul clientului.
Pret 50 ron

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 17:49

De la: ktn91land, la data 2010-08-03 17:43:38Vand avantajos bonuri fiscale in valoare de aprox. 5000 ron.
Le pot trimite direct la domiciliul clientului.
Pret 50 ron

Le cumpar eu...Dar cu factura..

emilbancila

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 August 2010, ora 14:38

stransul bonurilor fiscale in timpul anului va fi de fapt o noua ocupatie a romanilor, a prostimii mai exact... apoi o noua ocupatie calcularea lor, ce procent, cat deducem, apoi la ghisee sau unde s-or da deducerile, alt timp pierdut, nervi etc... si mai trece un an si vine alt an, alte bonuri, alte deduceri si uite-asa ne facem si noi ocupatie, pe langa alte alea cu concursuri si bilete si ramanem la nivelul nostru de patura de jos, iar ei au timp sa-si faca treburile in liniste... nu va inchipuiti ca mai marii natiunii strang bonurile de la carrefour, ei au alte deduceri mai importante de facut, un procent dintr-o suma mare este o suma mare... asa ca... oameni buni... spor la colectionat hartii

emilbancila

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 August 2010, ora 14:42

aaa... uitasem, asta e una din minunatele solutii ale guvernului boc de a scoate tara din criza? nu e va asigur... de unde nu mai pui, nu mai ai ce lua si mai ales ce deduce... operam cu sume din ce in ce mai mici si asta e un semn ca sacul e gol, am inceput sa adunam gunoaiele de pe fundul lui... succese!

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 4 August 2010, ora 15:42

Are cineva vreun cunoscut sau vreo pila pe la RAR?
As fii foarte recunoscator.

Multumesc!

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 August 2010, ora 14:55

De la: melissza, la data 2010-07-26 09:08:28e o alta idee timpita a lui
Te crezi asa desteapta?????

teo
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Deduceri cu bonuri fiscale?
Mergi la: