Info
x
Discutii despre dzeu.
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:27
De la: lbtc, la data 2010-07-24 11:24:29am deschis o camera de discutii despre Dzeu cu scopul apropierii de EL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:33
Depinde ce doriti sa se discute despre Dumneze, EL ca Creiator, ca Mantuitor, ca Stapanul universului. ca Viata sa ca Existenta etc.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 12/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 23:29
Imagineaza-ti ca asta ti se intampla tie...
Intr-o dimineata,in timpul slujbei religioase cei 2000 de credinciosi au fost urprinsi sa vada doi oameni intrand in Biserica, amandoi imbracati din cap si pana-n picioare in negru si avand la ei pistoale automate . Unul dintre ei spuse: �Cine este dispus sa incaseze un glont pentru Hristos sa ramana pe loc." Imediat,corul a fugit, diaconii au fugit, si cea mai mare parte a crediciosilor au fugit. Din cei 2000 au ramas numai 20. Barbatul care vorbise si-a scos gluga. S-a uitat apoi la preot si a spus: �Parinte, te-am scapat de toti ipocritii, acum poti incepe slujba. O zi buna!" Si cei doi oameni s-au intors si au plecat. E curios cat de usor il arunca oamenii la gunoi pe Dumnezeu si apoi ne intrebam �de ce lumea e astazi in starea in care e ?� E curios cum credem ce zic ziarele, dar ne indoim de ceea ce scrie Biblia. E curios cum toti doresc sa mearga in rai, fara insa, sa creada, sa gandeasca, sa vorbeasca, sau sa faca ceva din ce spune Biblia. E curios cum cineva poate spune :�Cred in Dumnezeu". Dar inca il urmeaza pe satana (care, apropo, si el �crede� in Dumnezeu). E curios cum poti trimite mii de �glume' prin e-mail care apoi se raspandesc ca un foc salbatec, dar cand e sa trimiti mesaje cu caracter religios, te gandesti de doua ori daca sa le impartasesti altora sau nu. E curios cum dezmatul, cruzimea, vulgarul si obscenul trec nestingherite prin cyber-space, in timp ce discutiile publice despre Iisus Hristos sunt suprimate in scoala si la locul de munca. Curios, nu-i asa? E curios cum cineva poate fi aprins pentru Hristos duminica la slujba, dar in restul saptamanii este un crestin cu totul invizibil. Mai e ceva de ris acum? E curios ca atunci cand vei vrea sa trimiti mai departe acest randuri nu le vei trimite la multi din lista ta deoarece nu esti sigur ce vor crede crede despre tine dupa aceea. E curios cum esti mai ingrijorat de ce cred altii despre tine decat de ce ceea ce crede Dumnezeu despre tine. Stai pe ganduri? Vei impartasi oare, aceste randuri cu cei pe care ii iubesti si care te iubesc? Fie ca Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne apere, si sa ne arate fata stralucitoare asupra noastra si si sa fie ingaduitor cu noi.! Fie ca Dumnezeu sa-Si reverse bunatatea asupra noastra si sa ne daruiasca pacea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 August 2010, ora 01:22
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2010, ora 02:43
Biserica "Dove World Outreach Center" invit� la 11 septembrie la arderea unor exemplare ale Coranului, �n fa�a por�ilor sale din Gainville, la 500 de kilometri nord-est de Miami, �i cheam� �i alte centre religioase s� fac� la fel, pentru a comemora victimele atentatelor �i a combate "demonul islamului".
"Islamul �i sharia sunt responsabile pentru 11 septembrie. Vom arde Coranul deoarece credem c� este timpul ca bisericile, cre�tinii, responsabilii politici s� se ridice �i s� spun�: nu, islamul �i sharia nu sunt binevenite �n Statele Unite", a declarat pastorul Terry Jones, care organizeaz� aceast� manifesta�ie. "Am primit numeroase amenin��ri cu moartea de la grupuri jihadiste, dar nu puteam reac�iona de team� �i nu ne putem compromite credin�ele. Cineva trebuie s� se ridice", a ad�ugat pastorul.
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 1 August 2010, ora 15:32
De la: lbtc, la data 2010-07-24 11:24:29am deschis o camera de discutii despre Dzeu cu scopul apropierii de EL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 01:34
Noi mai vrem biserici ! Cate una pentru fiecare enorias !
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|