Info
x
Poezii crestine
|
gabrield 6 mesaje Membru din: 18/07/2010 Oras: Botosani |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 23:11
Imi place foarte mult sa ma hranesc cu literatura crestina ,indeosebi cantari si poezii(evident Biblia e baza) ,si sunt nerabdator sa vad care sunt poeziile crestine care v-au apropiat de cer sau cel putin simtiti bucuria ca sunteti mantuiti atunci cand le cititi.
Tu n-ai nimic Tu n-ai nimic in lume, nimic din tot ce-i rau, nici bogatii,nici nume, nici desfatari, nici glume, dar ceru-ntreg e-al tau. Tu n-ai nimic in viata, nimic pe-acest pamant, nici vinul ce rasfata, nici haina cea mareata, dar tot ce ai e sfant ! Tu n-ai nimic ce leaga, ca cei ce totul vor. A lor e clipa draga, a lor e lumea-intreaga, dar cerul nu-i al lor. Tu n-ai nimic sub soare si toti te rid mereu. A lor e-a vietii floare si cupa-mbietoare. Al lor e tot ce moare. Al tau e Dumnezeu. (Costache Ioanid -Porumbite albe) "Eternitatea se castiga in dauna clipei" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 01:13
De la: gabrield, la data 2010-07-22 23:11:12 Imi place foarte mult sa ma hranesc cu literatura crestina ,indeosebi cantari si poezii(evident Biblia e baza) ,si sunt nerabdator sa vad care sunt poeziile crestine care v-au apropiat de cer sau cel putin simtiti bucuria ca sunteti mantuiti atunci cand le cititi. Eternitatea nu exista !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 01:19
Copiii acestia...
Copiii acestia sunt ingeri Bucurati-va ca gradina lumii e plina ! Invatati de la ei zambetul curat Si viata va va fi mai senina ! Copiii acestia sunt pasari , Invatati-i tot mai sus sa zboare Ei va vor aduce nadejdea , speranta Si in suflete veti avea sarbatoare ! Copiii acestia sunt muguri Roditi in gradini pamantesti Din flori trecatoare , dar nemuritoare , Ei vor inflori minunat , de vei vrea si tu sa-i iubesti ! Raporteaza abuz de limbaj |