back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Educatiune sentimentala...

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:38

De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 11:29:20
De la: Ingrid, la data 2010-07-18 10:56:44Buna dimineata, lume...ce faceti, nu prea mai pontati

Cred ca sunt ocupati cu "educatia sentimentala "............

Ar fi bine si asta, educatia, sentimentele...lucruri bune

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:46

De la: Ingrid, la data 2010-07-18 11:38:36
De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 11:29:20
De la: Ingrid, la data 2010-07-18 10:56:44Buna dimineata, lume...ce faceti, nu prea mai pontati

Cred ca sunt ocupati cu "educatia sentimentala "............

Ar fi bine si asta, educatia, sentimentele...lucruri bune

Mda ! Dar putini se pricep....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:52

Sunt in curs de ,,educatiune sentimentala''' ..................stai sa le dau un profesor

www.youtube.com/watch?v=i5vRPKIS5UM&feature=player_embedded

Cred ca Vanea e mandru de mine!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 12:00

De la: Ingrid, la data 2010-07-18 11:52:49Sunt in curs de ,,educatiune sentimentala''' ..................stai sa le dau un profesor

www.youtube.com/watch?v=i5vRPKIS5UM&feature=player_embedded

Cred ca Vanea e mandru de mine!

Asta da..educatie sentimentala !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 12:07

Mai am una la profil...nu se poate povesti

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 13:17

De la: Ingrid, la data 2010-07-18 12:07:54Mai am una la profil...nu se poate povesti

haaaaaa....astia mici ne fac o educatie...

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:25

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:06

Marine , nuprea am �n�eles sensul topicului ....
Venit de la tine , pare a�aaaa , un pleonasm ,o inven�ie nereu�it� ...

Mda ! ... o fi �i asta o form� de exprimare a capacit��ii fiec�ruia de a se sensibiliza , pe a�a o criz� !
Exact vremuri pentru firi sensibile g�si�i !!
�ntrebarea legitim� , care ne vine automat �n minte este : c�t c�uta�i fr��icule , un atare subject ?????

... ....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:09

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-18 23:06:03Marine , nuprea am �n�eles sensul topicului ....

Mda ! ... o fi �i asta o form� de exprimare a capacit��ii fiec�ruia de a se sensibiliza , pe a�a o criz� !
�ntrebarea legitim� , care ne vine automat �n minte este : c�t c�uta�i fr��icule , un atare subject ?????

... ....

ba este foarte bun subiectul!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:10

De la: Merry, la data 2010-07-18 10:47:28

"Pe nimeni noi s� nu ur�m,
Chiar de vr�jma� ne-ar fi,
Ci bine lui s� �i dorim,
S�-l ajut�m �n orice zi.

Chiar dac� to�i ne-ar du�m�ni,
S� nu ne sup�r�m,
Cu s�rguin�� pentru ei
Mai mult s� ne rug�m.

Acestea singuri nu putem,
De-am vrea s� le implinim,
Dar harul sf�nt de �l avem,
Putere noi g�sim.

We do not hate anyone,
Even the enemy we would be
Him to wish him well but,
To help him any day.

Even if we would all enemies
Let us not get upset,
They diligently
More to pray.

They alone can not,
Since I want to fulfill,
But we have holy grace,
We find power."

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:15

De la: Merry, la data 2010-07-18 23:09:54
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-18 23:06:03Marine , nuprea am �n�eles sensul topicului ....

... ....

Maricico , n-am zis drag� , c� nu e bun !!!
Cu nimereala ,am io ce am ....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:19

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-18 23:15:50

... ....

da she vrei bre.....ca di politica so saturat rumanul!!! shi cine-i marishica?

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:21

De la: Merry, la data 2010-07-18 23:19:55
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-18 23:15:50

... ....

da she vrei bre.....ca di politica so saturat rumanul!!! shi cine-i marishica?

Nu ,nu tu mami !!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:24

atunci de ce dadu-si copiiiiy la mine Ady?

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 10:05

Despre sentimente stiu un lucru. Nu se pot controla dupa bunul plac al fiecaruia. Nu poti sa zici azi trebuie simt iubire pentru cutare, maine trebuie sa simt mila pt. cersetorul X, joi o sa urasc pe sef. Pur si simplu simti si gata.
Sigur stiti cu totii domnisoare care spun: Vreau sa iubesc, sa ma simt fericita si sa ofer dragoste. Si ...ghinion, dragostea nu vine. Tocmai pentru ca sentimentele nu vin la comanda!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 10:25

... ....

Sensul subiectului era falsa sensibilitate,un lucru care cred ca si pe tine te dezgusta. De altfel trebuie sa recunosc cu bucurie ca nu esti printre cei care dau dovada de falsa sensibilitate si ca apreciez acest lucru .La multele tale defecte, bine ca nu il ai si pe asta . .Glumesc desigur,nu esti un om care sa fie plin de defecte si mie personal imi esti simpatic in felul tau .

Poate ai citit nuvela lui Caragiale "Educatiune sentimentala la vite".Eu la asta m-am gandit cand am pus titlul.Plansul aiurea la drame false, cuvintele mieroase spuse in fata insotite de gesturi urate pe ascuns,datul ochilor peste cap in combinatie cu pusul poalelor in cap,guduratul si scheunatul tandru insotit de dorinta nestavilita de a musca ,cam asta imi pare mie falsa sensibilitate pe care ,O DETEST.

Asta este tot Nero !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 10:35

De la: ktn91land, la data 2010-07-21 10:05:20Despre sentimente stiu un lucru. Nu se pot controla dupa bunul plac al fiecaruia. Nu poti sa zici azi trebuie simt iubire pentru cutare, maine trebuie sa simt mila pt. cersetorul X, joi o sa urasc pe sef. Pur si simplu simti si gata.
Sigur stiti cu totii domnisoare care spun: Vreau sa iubesc, sa ma simt fericita si sa ofer dragoste. Si ...ghinion, dragostea nu vine. Tocmai pentru ca sentimentele nu vin la comanda!

Nu se pot controla dar se poate autoinduce in mod fals anumite sentimente cand vrei sa te simti mai bun decat esti.Cand omul vrea sa se simta minunat sufleteste, te miri ce isi fabrica ...La urma urmelor nu te doare mintea crezand ca "iubesti toata omenirea","ca suferi ingrozitor din pricina ca oamenii sunt rai","ca lacramezi cand vezi blanuri gandindu-te la animalele omorate",etc etc.Poti sa spui ca "iubesti toata omenirea " dar cand vecinul iti cere sa-l ajuti cu ceva ii trantesti usa in nas deoarece ai treaba sau esti ocupat .La urma urmelor cred ca din cauza asta se spune in Biblie "iubeste-ti APROAPELE ",pentru ca pe aproape trebuie sa il ajuti in mod real,practic,concret, iar pentru cei indepartati dragostea nu se verifica in practica si poate sa fie doar un fals sentiment autoindus pentru linistea noastra.

Cel mai nasol si gretos este cand vezi falsa sensibilitate religioasa unde anumite persoane, acum iti explica cat de apropiate sunt de Dumnezeu si de valorile crestine,acu' te injura de-ti merg fulgii si ai tendinta sa ajungi ateu .

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 11:00

Mda, as zice ca sentimentele se pot dezvolta (sau pot aparea) mai usor daca au un mediu propice.
Deci daca le vrei poti crea acel mediu propice. De ex.: Sa ii ajuti pe altii chiar daca nu simti in inima ta compasiune. Sa fii alaturi de cineva la un necaz fara sa astpti ceva in schimb. Sa stii sa faci un compliment. Sa nu reactionezi negativ la oricine are o parere diferita de a ta.
Avand acest mediu propice probabil ca sentimentele bune ar aparea mai usor.

Evident trebuie sa discutam si de sentimentele negative. De ex. ura, invidie, etc etc
Acestea apar mult mai usor in zilele noastre deoarece au deja un mediu propice unde sa se dezvolte.
Le vedem manifestate la tot pasul si ne par din ce in ce mai normale.

Dar, deh, si normalitatea are un sens larg:ce e normal pentru unii nu e chiar asa normal pentru altii.

9am007791

1 mesaj
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 09:46

Nu stiu daca e sau nu vorba de poarada de sentimente, dar cu siguranta nu e vb. doar de un peste pierdut in acvariu, atunci cand afli ca un om a murit.
Daca trecem pe langa scena unui accident, nu cunoastem victima, dar ne marcheaza, avem reactii, nu pt. cae o vedeta ci pt.caun suflet s-a pierdut.
Mai tare te misca o sinucidere,fie ca privesti dinspre religie fie din pct.de vedere laic, caci presupune doarun suflet prea chinuit inca inainte de faptele pe care, trecand si noi pe acolo le-am aflat.Trist e ca se amesteca cu barfe doar pt. cae o persoana de care aflam prin media. Singurul lucru reprobabil e sa arunci la cos singura reactie normala si fireasca : suntem impresionati cand un suflet moare, au e in pericol de moarte cae cantareata, printesa a Angliei, au un turist Basarabean care nu adormit destul dupa o noapte la disco si a adormit la volan. Atatatimp cat ne misca asemenea vesti nu avem nevoie de zgardita cu socuri . Poate doar anti-barfa.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 12:54

De la: vaneamarin, la data 2010-07-21 10:35:25
De la: ktn91land, la data 2010-07-21 10:05:20Despre sentimente stiu un lucru. Nu se pot controla dupa bunul plac al fiecaruia. Nu poti sa zici azi trebuie simt iubire pentru cutare, maine trebuie sa simt mila pt. cersetorul X, joi o sa urasc pe sef. Pur si simplu simti si gata.

Nu se pot controla dar se poate autoinduce in mod fals anumite sentimente cand vrei sa te simti mai bun decat esti.Cand omul vrea sa se simta minunat sufleteste, te miri ce isi fabrica ...La urma urmelor nu te doare mintea crezand ca "iubesti toata omenirea","ca suferi ingrozitor din pricina ca oamenii sunt rai","ca lacramezi cand vezi blanuri gandindu-te la animalele omorate",etc etc.Poti sa spui ca "iubesti toata omenirea " dar cand vecinul iti cere sa-l ajuti cu ceva ii trantesti usa in nas deoarece ai treaba sau esti ocupat .La urma urmelor cred ca din cauza asta se spune in Biblie "iubeste-ti APROAPELE ",pentru ca pe aproape trebuie sa il ajuti in mod real,practic,concret, iar pentru cei indepartati dragostea nu se verifica in practica si poate sa fie doar un fals sentiment autoindus pentru linistea noastra.

Cel mai nasol si gretos este cand vezi falsa sensibilitate religioasa unde anumite persoane, acum iti explica cat de apropiate sunt de Dumnezeu si de valorile crestine,acu' te injura de-ti merg fulgii si ai tendinta sa ajungi ateu .

daaa mai vanea, si sa-i vezi ce piosi stau, cu capul plecat de atata ipocrizie, gandindu-se cum sa mai fenteze garda financiara si holband ochii cat farfuriile dupa minora de 18 ani......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Educatiune sentimentala...
Mergi la: