back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Educatiune sentimentala...

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:13

De la: ana__totir, la data 2010-07-15 20:45:23
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-14 18:28:04
De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 18:24:26
De la: anca_corina, la data 2010-07-14 18:00:36mai...chiar nu mai am timp ..
vad ca toti s*au retras la un privat...paaa,la toata lumea.

Ai dreptate ! Pana si bad , prefera sa stea pe privat cu una ana - in loc sa aiba discutii principiale cu mine..

Nu ai terminat "strategiile si tacticile" , te asteapta adminii !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:18

care-i treaba?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:19

De la: anca_corina, la data 2010-07-16 18:18:00care-i treaba?
Domnita imbraca si tu avatarul ala...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:20

De la: Merry, la data 2010-07-16 18:19:02

nu vreau..lasa-l asa ca dispare si asta acusi

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:22

De la: anca_corina, la data 2010-07-16 18:20:16
De la: Merry, la data 2010-07-16 18:19:02

nu vreau..lasa-l asa ca dispare si asta acusi

pui o poza de la mare?

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:23

eeeeeeeeeeee

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

nu ma provoca

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

ca din doua rele o aleg pe aia a

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:24

De la: anca_corina, la data 2010-07-16 18:23:25nu ma provoca

pot s-o primesc si in privat
daca o pui aici, iar se leapada popii de credintza
da' nu-i vina lor....

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:26

De la: tobadornottobad, la data 2010-07-16 18:24:52

da' nu-i vina lor....

si nu o ai? daca te-ai uita..

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:27

De la: anca_corina, la data 2010-07-16 18:26:00
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-16 18:24:52

da' nu-i vina lor....

si nu o ai? daca te-ai uita..

vreau zilnic, io nu traiesc din amintiri

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 18:28

eeeeee..dupa aia te plictisesti...

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 13:30

Merry' date='2010-07-16 18:19:02

Sunt suflete de oameni dincolo de ecranul acesta rece al monitorului. Unii ne iubesc, al�ii nu...unii ne privesc, al�ii trec nep�s�tori pe l�ng� profilele noastre. Cei mai mul�i se uit�, f�r� s� citeasc�, peste �n�iruirea de cuvinte. Uneori un mesaj poate �nc�nta, poate face s� tresalte inima. Dincolo de toate, de zbuciumul vie�ii, de tr�irile interioare, cuvintele pot fi emo�ionante, ziditoare de bucurii, pot face s� r�sune acorduri �n suflet �i �n inim�. Suntem suflete cu to�ii - tr�itori �n cuvinte, �n imagini. Un om, la un cap�t de lume, ne umple ochii de lacrimi, inimile de �nc�ntare...altul, ne aduce �n suflet un lic�r de bucurie prin simplul fapt c� ne-a privit profilul...ne-a citit mesajul...! Totul e un mister �i arde �n noi...�n fiecare zi....!!!

Din pacate asta se intampla doar intr-un exercitiu de vibratie ...literara Merry ! In realitate culorile sunt pastelate, iar sunetele sunt estompate. Viata de zi cu zi este altceva si ai tot mai putin timp si nimeni nu te mai indeamna : "opreste trecerea !" Ce se intampla in jurul meu ma face tot mai pragmatic, mai indiferent, mai putin sensibil :
"M-am saturat, atat a fost sa fie/ Privesc cum cade soarele-n apus/ Si-astept raspunsuri care n-or sa vie/ La intrebari pe care nu le-am pus."

M-am saturat, ATAT A FOST sa fie ! Privesc cum cade soarele-n apus si-astept raspunsuri care n-or sa vie la intrebari pe care nu le-am pus... P.S.- asta mi se intampla undeva pe o plaja imensa din Aurora, WestCoast - OREGON
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 23:59

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:43

De la: minel1950, la data 2010-07-17 13:30:54Merry' date='2010-07-16 18:19:02

Sunt suflete de oameni dincolo de ecranul acesta rece al monitorului. Unii ne iubesc, al�ii nu...unii ne privesc, al�ii trec nep�s�tori pe l�ng� profilele noastre. Cei mai mul�i se uit�, f�r� s� citeasc�, peste �n�iruirea de cuvinte. Uneori un mesaj poate �nc�nta, poate face s� tresalte inima. Dincolo de toate, de zbuciumul vie�ii, de tr�irile interioare, cuvintele pot fi emo�ionante, ziditoare de bucurii, pot face s� r�sune acorduri �n suflet �i �n inim�. Suntem suflete cu to�ii - tr�itori �n cuvinte, �n imagini. Un om, la un cap�t de lume, ne umple ochii de lacrimi, inimile de �nc�ntare...altul, ne aduce �n suflet un lic�r de bucurie prin simplul fapt c� ne-a privit profilul...ne-a citit mesajul...! Totul e un mister �i arde �n noi...�n fiecare zi....!!!

Din pacate asta se intampla doar intr-un exercitiu de vibratie ...literara Merry ! In realitate culorile sunt pastelate, iar sunetele sunt estompate. Viata de zi cu zi este altceva si ai tot mai putin timp si nimeni nu te mai indeamna : "opreste trecerea !" Ce se intampla in jurul meu ma face tot mai pragmatic, mai indiferent, mai putin sensibil :
"M-am saturat, atat a fost sa fie/ Privesc cum cade soarele-n apus/ Si-astept raspunsuri care n-or sa vie/ La intrebari pe care nu le-am pus."

Far seen in the distance
As the path runs
Happiness
Of forest trees
Of the plum orchards
Oops and her joy
Here comes the sea and
Of springs and oceans
Holy Peace
From the cliffs of the mountain
Get down and it led
Kindness
Here comes the horse
Quick as a relief
And tenderness
And the field full of flowers
Wet from morning dew
Jesse and Patience
They all gathered
Celebration of giving
But wait and not leave
Beside them join you
But look!
What is it?
Them out of the sky-n path
The most beautiful sunshine
And her charming
Like a shining star
It descends colors
Delicate, full of flowers
Wonderful love!

De departe vad �n zare
Cum alearga pe carare
Fericirea
Din copacii din padure
Din livezile cu prune
Hopa si ea,Veselia
Iata iese si din mare
Din izvoare si oceane
Sfanta Pace
De pe stancile din munte
Coboara si ea in frunte
Bunatatea
Iata vine pe calare
Iute ca o alinare
Si Blandetea
Iar din campul plin de flori
Udate de roua din zori
Iese si Rabdarea
Ele toate s-au adunat
Sarbatoare de au dat
Dar stati putin si nu plecati
Langa ele v-alaturati
Dar priviti!
Ce este oare?
De pe cer le iese-n cale
Cea mai frumoasa raza de soare
Si pe ea,fermecatoare
Ca o stea de sclipitoare
Se coboara in culori
Gingasa,plina de flori
Minunata, Dragostea!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:47

"Pe nimeni noi s� nu ur�m,
Chiar de vr�jma� ne-ar fi,
Ci bine lui s� �i dorim,
S�-l ajut�m �n orice zi.

Chiar dac� to�i ne-ar du�m�ni,
S� nu ne sup�r�m,
Cu s�rguin�� pentru ei
Mai mult s� ne rug�m.

Acestea singuri nu putem,
De-am vrea s� le implinim,
Dar harul sf�nt de �l avem,
Putere noi g�sim.

We do not hate anyone,
Even the enemy we would be
Him to wish him well but,
To help him any day.

Even if we would all enemies
Let us not get upset,
They diligently
More to pray.

They alone can not,
Since I want to fulfill,
But we have holy grace,
We find power."

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:47

merry, ce-mi place poezia.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:48

De la: herra, la data 2010-07-18 10:47:55 merry, ce-mi place poezia.....
seamana cu dansul ielelor...

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:52

De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 12:52:43
De la: Ingrid, la data 2010-07-14 12:10:17
Vanea, aceste cuvinte ne doare...

Perfect! Inseamna ca nu este topicul chiar inutil cum am crezut eu .

Acum serios, cum ne putem da seama pe un forum care sunt oamenii sensibili si care nu?

Posibilitatea de a confunda chestiile lacrimogen-odioase-dulcegi-indiene cu adevarata sensibilitate (aia a mea : ) este foarte mare si se face si in viata nu doar pe forum.Cum faceti voi (in viata si pe forum) sa deosebiti oamenii sensibili de cei care doar bat campii cu poezioare si lacramioare in ochi aratandu-si ...profunzimea si adancurile sufletului "delicat" ?

Desi cuvintele uneori dor .........sensibilitatea e mult mai mare la unele persoane de cat ne inchipuim noi .....

GINA
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:54

INCA O VIATA AS VREA SA TRAIESC
www.youtube.com/watch?v=pzyYSzPGGjw&feature=related
......as dori sa transmit tuturor sentimente de iubire.........sa dispara ura,invidia si gelozia !!!................................este asa frumos azi in inma mea ca vreau sa va doresc si voua sa aveti aceeasi fericire in suflet !!!.........o zi buna si luminoasa prieteni!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:55

De la: 9am076753, la data 2010-07-18 10:52:51
De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 12:52:43
De la: Ingrid, la data 2010-07-14 12:10:17
Vanea, aceste cuvinte ne doare...

Perfect! Inseamna ca nu este topicul chiar inutil cum am crezut eu .

Acum serios, cum ne putem da seama pe un forum care sunt oamenii sensibili si care nu?

Posibilitatea de a confunda chestiile lacrimogen-odioase-dulcegi-indiene cu adevarata sensibilitate (aia a mea : ) este foarte mare si se face si in viata nu doar pe forum.Cum faceti voi (in viata si pe forum) sa deosebiti oamenii sensibili de cei care doar bat campii cu poezioare si lacramioare in ochi aratandu-si ...profunzimea si adancurile sufletului "delicat" ?

Desi cuvintele uneori dor .........sensibilitatea e mult mai mare la unele persoane de cat ne inchipuim noi .....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:56

De la: Merry, la data 2010-07-18 10:54:08

INCA O VIATA AS VREA SA TRAIESC
www.youtube.com/watch?v=pzyYSzPGGjw&feature=related
......as dori sa transmit tuturor sentimente de iubire.........sa dispara ura,invidia si gelozia !!!................................este asa frumos azi in inma mea ca vreau sa va doresc si voua sa aveti aceeasi fericire in suflet !!!.........o zi buna si luminoasa prieteni!!!

si tie la fel merry!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

AZI PUN PRET PE VIATA MEA
www.youtube.com/watch?v=kc-hf5DD0qE&NR=1
pentru voi prieteni!!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Buna dimineata, lume...ce faceti, nu prea mai pontati

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:58

De la: Ingrid, la data 2010-07-18 10:56:44Buna dimineata, lume...ce faceti, nu prea mai pontati

'neata ingrid! caldura e de vina....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:02

atunci e bine, caldura va mai trece...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:08

O CAFEA,O FLOARE SI O SARUTARE
www.youtube.com/watch?v=iaFeRZHkzjM&feature=player_embedded#!
pentru cele mai dragi fete!!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:27

..si ceva fresh de dimineata, asa

www.youtube.com/watch?v=oVNBcEygJ5E&feature=related

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:29

De la: Ingrid, la data 2010-07-18 10:56:44Buna dimineata, lume...ce faceti, nu prea mai pontati

Cred ca sunt ocupati cu "educatia sentimentala "............

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:30

De la: herra, la data 2010-07-18 10:58:47

'neata ingrid! caldura e de vina....

E o caldura insuportabila ....aici nu santem obisnuiti cu asa ceva ..........

GINA
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Educatiune sentimentala...
Mergi la: