Info
x
Artista madalina manole s-a sinucis?
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 07:37
In aceasta dimineata artista Madalina Manole a plecat in lumea celor drepti!!!....se pare ca artista a avut grave probleme de sanatate care au impins-o spre suicid!!!
Dumnezeu sa o odihneasca!!! Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:02
...in aceasta zi ar fi trebui sa sarbatoreasca ziua de nastere,ea fiind nascuta pe 14 iulie!!!www.youtube.com/watch?v=Yif7YURUtbQ Madalina Manole - Fata Draga ...sa-i pastram vie amintirea!!!
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:16
Madalina Manole - Te-am Vazut, Mi-ai Placut (1993) www.youtube.com/watch?v=3CeCpUb7wrc&NR=1 ...toate valorile ne parasesc....
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:26
ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!!
Madalina Manole - Unde Esti Voi Fi Si Eu www.youtube.com/watch?v=FcJpMmmG90M&NR=1 Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:29
De la: Merry, la data 2010-07-14 08:26:12ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!! 'Neata, Merry, acum ascult si eu un radio romanesc pe subiect Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:32
De la: Ingrid, la data 2010-07-14 08:29:38De la: Merry, la data 2010-07-14 08:26:12ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!! 'neatza iubire!!! toti artistii buni ne parasesc!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:32
De la: Ingrid, la data 2010-07-14 08:29:38De la: Merry, la data 2010-07-14 08:26:12ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!! 'neata......................radio este romanesc,emisiunea sau subiectul?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:34
De la: 9am045616, la data 2010-07-14 08:32:52De la: Ingrid, la data 2010-07-14 08:29:38De la: Merry, la data 2010-07-14 08:26:12ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!! Te rog sa nu faci glume bihore ,aici!!! Madalina Manole - Un Om Sentimental ( 1988 ) www.youtube.com/watch?v=pmZahmpVEkw&NR=1 Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:38
De la: 9am045616, la data 2010-07-14 08:32:52De la: Ingrid, la data 2010-07-14 08:29:38De la: Merry, la data 2010-07-14 08:26:12ingrid trebuie sa stii ca inca nu au stabilit clar care este cauza mortii!!! "Neata, fiorosule...raspunsul este da, radio, subiect, emisiune.....
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:41
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:43
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:46
Artista a decedat in ziua in care implinea 43 de ani.
Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, in aceasta dimineata, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn. Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni, iar incidentul a fost anuntat in jurul orei 6.30, chiar de sotul sau. Nu cred ca s-a sinucis, cred ca a facut greseala de administrare de medicamente. Era fericita. Avea probleme de sanatate, am auzit ca ar fi stat chiar internata in spital. Isi adora copilul, avea ochii in lacrimi cand vorbea de copilul ei, a declarat Liana Stanciu pentru Adevarul. Corina Chiriac: "Sunt absolut socata. Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa, plina de succes, implinita ca mama si sotie, si-a luat viata. Am invitat-o, impreuna cu Florentina Satmari, de multe ori in emisiune, dar nu a gasit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului ca avea un copil mic. Era discreta si am apreciat asta la ea. In ultima vreme, mi s-a parut extrem de slaba, dar am pus asta pe seama faptului ca are un copil mic". Stela Popescu: Nu am vazut-o de mula vreme, dar era o femeie optimista. Nu pot sa inteleg e ceva ingrozitor. Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte. Artista si-a facut debutul muzical la varsta de 15 ani, iar in anul 1991 a obtinut discul de aur pentru albumul Fata draga. sursa 9am
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:48
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 13:58
"Madalina Manole - Fata draga" Fata draga nu fi trista Fiindca e pacat Fara lacrimi nu exista Dor adevarat Dar se zvanta norii-n soare Lacrima usor Si surasul reapare Cald si-nfloritor La fel si eu am iubit Si cineva m-a mintit Am plans si drumul Fara rost mi s-a parut Dar dup-o zi si-nca o zi Cerul cald al inimii Stralucea, insorit ca la inceput Fata draga nu fi trista Fiindca e pacat Fara lacrimi nu exista Dor adevarat Dar se zvanta norii-n soare Lacrima usor Si surasul reapare Cald si-nfloritor Asa au fost si vor fi Cararile inimii Asa se-ntampla ori de cate ori gandim Ai sa-ntelegi mai tarziu Si-ai sa-mi dai dreptate stiu Fruntea sus, Si-mpreuna sa zambim! Fata draga nu fi trista Fiindca e pacat Fara lacrimi nu exista Dor adevarat Dar se zvanta norii-n soare Lacrima usor Si surasul reapare Cald si-nfloritor Si surasul reapare Cald si-nfloritor Si surasul reapare Cald, si-nflorïtor. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 14:07
[BIOGRAFIE] Fata draga cu parul de foc lasa un gol in muzica romaneasca
Madalina Manole, supranumita "Fata cu parul de foc", una dintre vocile cele mai bune ale Romaniei, a decedat in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, lasand in urma o cariera de succes inceputa la varsta de 15 ani, un sot si un copil in varsta de un an, dar si refrene de neuitat. Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte. Artista isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean. Aceasta si-a facut debutul in muzica folk intre 1982 si 1985, cand a devenit membra a cenaclului "Serbarile Scanteii Tineretului" condus de Lucian Avramescu si a facut parte din duetul Alfa si Beta. Intre 1985 si 1988 a studiat canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arta, la clasa condusa de Ionel Tudor si Mihaela Runceanu. [Madalina Manole a murit] In 1988 Madalina Manole a debutat la Festivalul National Mamaia, unde a obtinut o mentiune cu melodia "Un om sentimental". Participarea la festival a marcat inceputul colaborarii cantaretei cu compozitorul Serban Georgescu, care avea sa-i devina mai tarziu si sot pentru 15 ani. Intre 1990 si 2000 Madalina Manole a sustinut peste 3.000 de concerte si a lansat cantece de mare succes, printre acestea numarandu-se "Te-am vazut, mi-ai placut", "Fata draga", "Ei si ce", "Vreau sa uit", "Cand dansez cu tine" si "Tu n-ai avut curaj". Primele trei albume lansate intre 1991 si 1994 au inregistrat vanzari de peste doua milioane de unitati, pentru acestea casa de discuri Electrecord acordandu-i artistei trei discuri de aur. In 1997 artista a lansat albumul de folclor autentic romanesc "Lina, Lina Madalina", cu melodii din repertoriul Mariei Tanase, Mariei Lataretu si Lucretiei Ciobanu. Madalina Manole a fost declarata campioana a popularitatii la Premiile Industriei Muzicale Romanesti in 2001. In 2003 cantareata a lansat albumul "A fost, va fi iubire", cu 11 cantece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu, iar intre 2003 si 2005 a sustinut mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria, Belgia si SUA. Ultimul album al cantaretei, "09 Madalina Manole", a fost lansat in luna mai a acestui an. Artista a fost nevoita sa amane lansarea cu public a albumului dupa ce a acuzat probleme de sanatate si a fost internata in spital. Presa a scris dupa internare ca Madalina Manole a fost diagnosticata cu insuficienta cardiaca. Viata privata Madalina Manole era casatorita din octombrie 2009 cu Mircea Petru, inginer de sunet. Pe 9 iunie 2009 Madalina Manole a devenit mama in urma unor indelungate tratamente de fertilizare, dand nastere unui baietel pe care l-a numit Petru. Cantareata a murit miercuri, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, trupul sau fiind gasit fara suflare chiar de sotul ei, care a anuntat autoritatile. Prima ipoteza luata in calcul de anchetatori este sinuciderea pentru ca aceasta a luat mai multe medicamente. Decesul Madalinei Manole aminteste de moartea unei alte artiste indragite de public, Laura Stoica. Dumnezeu sa le odihneasca!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Rik_gipsy 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:00
O FEMEIE FRUMOASA, UN OM DEOSEBIT, O ARTISTA ATIT DE VALOROASA SI IUBITA!!!!!!AM MAI PIERDUT O VOCE MINUNATA...TRIST,DRAGA MADALINA, FATA CU PARUL DE FOC, NU TE VOM UITA NICIODATA!
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:02
Colegii de breasla ai Madalinei Manole sunt socati de vestea mortii artistei si chiar daca unii spun ca avea unele probleme medicale, refuza sa creada in ipoteza sinuciderii.
"Nu numai ca a fost numita Fata cu parul de foc, dar a fost si una dintre cele mai energice si pozitive persoane in gandire din muzica romaneasca", spune artistul Aurelian Temisan despre Madalina Manole. "Nu am niciun fel de cunostinta despre niciun fel de boala. Stau si ma intreb cat de in ultima faza sa fi fost eventuala boala pe care s-o fi avut-o incat sa nu se rezolve si sa nu ajunga la asemenea gest. Este socant, de necomentat. Stau cu telefonul in fata mea si ma intreb daca s-o sun si sa constat ca a fost o gluma macabra, sinistra, sau sa n-o mai sun. E de necrezut", a spus Aurelian Temisan la Realitatea TV, potrivit NewsIn. Ultima data cand au vorbit, marturiseste artistul, Madalina Manole ii povestea despre implinirea venita odata cu nasterea copilului sau. "Mi-a spus ca este implinita si ca se simte mai bine ca niciodata, iar venirea pe lume a copilului a insemnat incununarea vietii ei, atat a celei artistice, cat si a celei personale. Din vorbele ei reiesea ca familia ei este cea ideala, pe care si-o dorise dintotdeauna", a incheiat Temisan. Artistul Marcel Pavel s-a declarat "socat" de decesul solistei Madalina Manole. El sustine ca era o persoana vesela si nu isi explica posibila sinucidere a vedetei. "Nu imi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri. Nu-mi vine sa cred! Nu stiu ce sa mai spun", a declarat artistul Marcel Pavel despre decesul Madalinei Manole. El si-a amintit de ultima conversatie cu Madalina Manole de acum cateva luni cand artista era vesela. "Am vorbit cu ea in aprilie si mi-a spus ca este implinita, ca in sfarsit are un copil si ca se intelelge extraordinar cu sotul ei". "Nu parea o persoana care sa aiba probleme de sanatate", a completat Marcel Pavel. El nu crede insa ca solista s-ar fi sinucis. "Nu o vad pe Madalina Manole ca s-ar sincucide. Era o persoana plina de viata, nu parea ca are probleme psihice sau probleme de viata. De ce ar fi urmarit sa moara chiar de ziua ei?" a spus artistul. Nici artista Monica Anghel nu crede ca Madalian Manole s-ar fi sinucis. Ea considera inexplicabil un astfel de gest din partea unei persoane "plina de viata, vesela, luptatoare". "Nu eram foarte bune prietene, eram colege si nu pot intelege gestul. Cu ceva timp in urma m-a sunat un prieten comun care mi-a spus ca Madalina este in spital si m-a rugat sa o inlocuiesc la un concert, pentru ca avea probleme cu inima. Nu vad niciun motiv pentru care ar fi facut lucrul asta", a declarat Monica Anghel. "Am avut intodeauna respect fata de munca si de modul in care si-a construit cariera. Ne-am gandit cu totii ca s-a retras din viata publica pentru a se dedica familiei", a mai spus artista. Monica Anghel a vorbit si despre modul in care Madalina Manole era privita de catre colegi: " Era plina de viata, vesela, luptatoare. Avea tot timpul grija sa slabeasca, sa arate bine, sa fie in top". "Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa si implinita si-a luat viata", spune si Corina Chiriac. "Sunt absolut socata. Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa, plina de succes, implinita ca mama si sotie, si-a luat viata. Am invitat-o, impreuna cu Florentina Satmari, de multe ori in emisiune, dar nu a gasit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului ca avea un copil mic. Era discreta si am apreciat asta la ea. In ultima vreme, mi s-a parut extrem de slaba, dar am pus asta pe seama faptului ca are un copil mic", a marturisit, la Realitatea TV, cantareata Corina Chiriac. La randul sau, jurnalista Liana Stanciu este convinsa ca a a fost vorba despre o administrare defectuoasa de medicamente, pentru ca Madalina Manole nu avea motive, nici personale, nici profesionale sa se sinucida. "Nu cred ca a fost s-a sinucis. Acum doua luni si jumatate se vedea ca isi doreste sa fie fericita si se vedea ca este fericita. Cred a fost o greseala de administrare de medicamente", a spus Liana Stanciu. Jurnalista are motive sa se indoiasca de sinuciderea Madalinei Manole si pentru ca baietelul ei, in varsta de un an, o facea foarte fericita: "Avea ochii in lacrimi cand vorbea de copilul ei, pe care il adora". Liana Stanciu a spus ca nici probleme legate de cariera nu ar fi cauzat o sinciderea a Madalinei Manole, pentru ca artista era constienta de valoarea sa si stia ca va avea o revenire de succes. Liana Stanciu a vorbit si despre prima casatorie a Madalinei Manole, cea cu Serban Georgescu, cel care i-a compus piesele care au condus-o pe calea succesului. "Madalina si fostul ei sot aveau o relatie asemanatoare cu cea dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton. Cantau impreuna, radeau impreuna, era o relatie zbuciumata. Cred ca acum s-au reantalnit", a spus jurnalista. Sute de fani si prieteni ai Madalinei Manole au postat pe internet mesaje de condoleante Fani si prietenii Madalinei Manole au postat pe internet, in special pe contul de facebook al artistei, mesaje de condoleante in ziua decesului cantaretei care ar fi implinit miercuri 43 de ani. George, un prieten al Madalinei pe facebook, este socat de vestea mortii artistei. "Ma pregateam sa-ti urez LA MULTI ANI si tu ai plecat! In urma cu doar 5 zile, am avut bucuria si onoarea sa ma accepti in lista prietenilor tai. Ti-am trimis, atunci, acesti trandafiri. Astazi iti retrimit acest buchet". Un alt mesaj a fost postat de Virginia: "Mi-am petrecut adolescenta ascultand slagarele ei de mare succes. Asteptam cu nerabdare sa-i ascult noul album, pe care, din pacate, nu a mai apucat sa il lanseze. Te vom iubi mereu, fata draga, nu te vom uita niciodata", scrie Virginia. Un suflet unic, bland, plin de dragoste si bunatate s-a ridicat la cer, este mesajul postat de Ramona. "Ai plecat departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu lasand in urma durere, lacrimi si o familie indurerata", se spune in acelasi mesaj. Si pe portalul Realitatea.net telespectatorii au postat zeci de mesaje. "O zi extrem de trista pentru iubitorii muzicii. Am crescut si am trait cu muzica Madalinei. Incepand de astazi, ceva imi va lipsi pentru tot restul vietii", spune, intr-unul dintre acestea, Horatiu. Un alt telespectatoar Realitatea TV scrie: "Dumnezeu ne-a luat cele mai frumoase voci sa-i cante in ceruri. Laura Stoica, Anca Parghel, iar acum si Madalina Manole. Dumnezeu sa le odihneasca!". Radio Romania a facut public, la randul sau, un comunicat in care deplange pierderea "fetei cu parul de foc". "Radio Romania, singurul post care i-a promovat toate melodiile, de la debutul in muzica, este cutremurat de neasteptata veste a disparitiei uneia dintre cele mai speciale voci ale muzicii usoare romanesti - Madalina Manole, un artist complet, o prezenta intotdeauna placuta si indragita sincer", spun reprezentantii postului de radio public.
-Sa rad mult si des;
|
|
Rik_gipsy 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:04
SI TOTUSI...MIE TARE GREU SA CRED CA S-A SINUCIS!!!! SPER CA ADEVARUL "ADEVARAT " SA IASA LA SUPRAFATA!!!!! MADALINA MANOLE IUBEA VIATA SI ISI IUBEA FOARTE MULT BAIETELUL...CEVA AICI ....E PUTRED SI EXTREM DE TRIST :((((
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:07
criza de personalitate....nici nu s-a racit bine fiinta aia ca ati si pus-o pe perete.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:18
Artista a decedat in ziua in care implinea 43 de ani.
Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, in aceasta dimineata, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn. Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni, iar incidentul a fost anuntat in jurul orei 6.30, chiar de sotul sau. Sotul Madalinei Manole, Mircea Petru, a dormit in pat cu artista in noaptea de marti spre miercuri, cand s-a produs decesul acesteia, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov. "Se presupune ca Madalina Manole a luat un pumn de pastile, in jurul orei 2.00- 2.30. Sotul ei a gasit-o cazuta in holul casei si a sunat la 112", au mai spus sursele citate. Primele cercetari confirma ipoteza sinuciderii Madalinei Manole Primele indicii ale anchetatorilor confirma ca Madalina Manole s-a sinucis, inghitind o substanta toxica, iar sangele descoperit la locul decesului ar proveni de la lovitura suferita in momentul caderii, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. Potrivit acelorasi surse, langa trupul Madalinei Manole a fost gasita o sticla cu pesticid. De asemenea, pe podea erau urme de sange, dupa ce cantareata s-ar fi lovit cand i s-a facut rau, dupa ingerarea substantei. Procurorii au stabilit ca artista nu a inghitit niciun fel de medicament. Cauza exacta a mortii va fi stabilita dupa examenul toxicologic. Trupul Madalinei Manole a fost dus la INML Trupul Madalinei Manole a fost dus la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", unde medicii legisti urmeaza sa faca, joi, necropsia, pentru a descoperi care a fost cauza decesului, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. Mai mult, medicii legisti vor preleva probe din stomacul artistei pentru a vedea daca Madalina Manole s-a intoxicat cu medicamente sau cu o anumita substanta, analizele definitive fiind gata in cateva saptamani. Totusi, joi, medicii ar putea identifica ipoteze ale decesului. Langa trupul Madalinei Manoel nu a fost gasita nicio folie cu medicamente, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov. Potrivit aceleiasi surse, ipoteza inghitirii unor medicamente a venit dupa ce sotul solistei a sunat miercuri dimineata la 112 si a spus ca artistei i-a r fi rau, dupa ce a inghitit mai multe pastile. Un procuror de la Parchetul Capitalei cerceteaza moartea Madalinei Manole Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti se afla la casa Madalinei Manole, unde impreuna cu politistii cerceteaza moartea artistei, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. Anchetatorii strang probe de la casa solistei si iau declaratii apropiatilor, printre care sotul si parintii Madalinei Manole, care se afla in locuinta la aceasta ora. Madalina Manole a lasat un mesaj de adio sotului sau pe telefonul mobil Mircea Petru a gasit pe telefon, in jurul orei 9.00, un sms ce i-ar fi fost trimis de catre sotia sa inainte de presupusa sinucidere. Continutul mesajului nu a fos t facut public, insa se pare ca Madalina Manole ar fi scris ca stie ca este iubita si ca ii pare rau. "Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat ca artista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineata, in fata casei Madalinei Manole din Otopeni. Madalina Manole isi mai dorea un copil Cantareata declara in februarie ca isi mai doreste un copil, pe langa micutul Petru, in varsta de un an. "Mi-as mai dori un copil. Acum... cum o vrea Dumnezeu!", spunea artista, intr-un interviu pentru saptamanalul Formula AS. Cu acelasi prilej, artista afirma ca, dupa nasterea primului sau copil, Petru, se simte mai puternica, mai curajoasa si mai plina de vitalitate. "Am impresia ca, literalmente, sunt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu, parca pana acum, am pasit pe drumul vietii in semi-obscuritate, iar acum s-a facut cu-adevarat lumina. Traiesc implinirea suprema", spunea ea. Cantareata avea planuri si in privinta carierei, intentionand sa lanseze la iarna un album de colinde. Madalina Manole declara in ultimul post pe blog ca s-a recompus sufleteste si ca merge mai departe Madalina Manol e si-a inceput articolul prin salutul cititorilor, pe care ii anunta de lansarea noului album si despre o noua fata a siteului www.madalinamanole.ro, dupa cum le promisese. "Hei, prieteni! V-am promis de ceva vreme un album nou si o fata noua a site-ului! Iata ca a venit si momentul concretizarii acestor doua promisiuni!", era primul rand al articolului. "Albumul ,,09 MADALINA MANOLE a ajuns deja in magazine iar www.madalinamanole.ro ramine calea noastra deschisa de comunicare pentru tot ceea ce simtim sa ne spunem! Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse in acest rastimp, fiecare avind emotia si povestea lui in care va veti regasi cu siguranta, atit voi indragostitii cit si voi, mai putin norocosii in iubire", scria Madalina pe blog despre noul album. Cat despre ea, Madalina scria in acelasi articol ca ".. M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata! Restul e miscare de rezistenta!". [Fata draga cu parul de foc lasa un gol in muzica romaneasca] Revista 7 Extra o apreciaza drept Patricia Kaas a Romaniei In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield iar, un an mai tarziu, in deschiderea concertului sustinut de formatia Los del Rio. In anul 1997, lanseaza albumul Lina, lina Madalina, mome nt in care inregistreaza doua premiere notabile: devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania) si este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea. In 1997, ia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar. In anul 2000, obtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania. In urma cu doua luni, Madalina Manole revenea cu un nou album "09 Madalina Manole", o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba roman a si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire. In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei, declara Madalina. www.youtube.com/watch?v=Yif7YURUtbQ&feature=player_embedded sursa:deea.forumotion
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:24
www.youtube.com/watch?v=0w_U5u-s2LM&feature=player_embedded
IN MEMORIAM MADALINA MANOLE.wmv 14.07.1967-14.07.2010
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 18:20
De la: Gipsy, la data 2010-07-14 17:04:59SI TOTUSI...MIE TARE GREU SA CRED CA S-A SINUCIS!!!! SPER CA ADEVARUL "ADEVARAT " SA IASA LA SUPRAFATA!!!!! MADALINA MANOLE IUBEA VIATA SI ISI IUBEA FOARTE MULT BAIETELUL...CEVA AICI ....E PUTRED SI EXTREM DE TRIST :(((( .. trist dar din pacate adevarat. Era bolnava, a mai avut o tentativa de suicid esuata, de data asta i-a reusit. A folosit ,,furadan'' un pesticid foarte toxic, procurat cu cateva zile inainte de la o prietena. Si artistii, oameni sensibili si talentati, sunt si ei totusi oameni... e de ajuns sa se atinga doua mici firisoare pentru a se scurtcircuita un intreg sistem si a produce un dezastru... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 21:55
Ionel Tudor, profesorul Madalinei Manole: In ultimii ani, imi spunea dupa Mamaia sau Cerb - "puteam si eu sa fiu acolo, ca sunt si eu vedeta mare a tarii"
Haideti sa va spun. Aveti intrebari? Asa incepe interviul cu Ionel Tudor, cel care i-a fost profesor, mentor si prieten Madalinei Manole. Si caruia acum ii tremura vocea. Nu a urmat nicio intrebare, pentru ca a inceput sa curga o poveste pe care doar artista a putut sa o curme. Pe Madalina Manole am cunoscut-o la 18 ani cand a venit in Bucuresti. La 18 ani m-a cautat si a spus ca ea crede foarte mult in ceea ce fac eu si sa o ascult. Am ascultat-o si mi-aduc aminte ca am ramas impresionat de timbrul ei vocal total aparte in muzica usoara romaneasca. Am intrebat-o cum o sa faca, ea era din Ploiesti, si mi-a zis ca si-a gasit gazda si atunci am dus-o la Mihaela Runceanu. Eu aveam clasa pe vremea aceea cu Mihaela Runceanu, la Scoala Populara de Arta. De la 18 ani cand am ascultat-o eram convins ca aceasta fata tanara, foarte frumoasa, va face cariera in muzica usoara romaneasca, si asa s-a intamplat. Convingerea celui care acum conduce Big Band-ul Radio nu avea cum sa dea gres, pentru ca Madalina avea o personalitate extraordinar de pronuntata, era o fata inteligenta cu care puteai sa discuti, sa inteleaga ceea ce spui, sa reactioneze foarte repede la ceea ce asculta si invata. Timbrul vocii ei era total special si ea, avand si incercari de compozitie, era un om creator. Asa ca afirmarea nu s-a lasat asteptata. Nu pot sa cred inca ceea ce s-a intamplat cu Madalina Manole pentru ca am cantat cu ea in foarte multe concursuri, recitaluri mari, evenimente foarte mari. Era o femeie capabila sa duca 45-50 de minute de muzica in care sa captiveze total publicul, datorita energiei pozitive, datorita vocii ei, talentului, felului in care stia sa trimita mesajul artistic sa-l faca inteles de catre public. Insa in ultimii ani aparitiile pe scena au fost din ce in ce mai rare. Si nu pentru ca nu si-ar fi dorit sa cante, ci din cauza unei realitati cat se poate de dure. De fiecare data, dupa Cerb, dupa festivalurile de la Mamaia, imi dadea cate un telefon sa-mi zica: Ioane, ceea ce ai realizat tu in deschiderea festivalului de la Brasov a fost extraordinar. Dar puteam si eu sa fiu acolo, ca sunt si eu vedeta mare a acestei tari. Si ii explicam: Madalina, eu nu sunt organizator. Organizatorii spun aici cine sa vina sa cante. Si acum recunosc ca 50% dintre oamenii cu care cantam pe scena nu erau de nivelul Madalinei Manole. Toate lucrurile astea au mahnit-o pe ea, cred eu. Nu a lasat sa se vada insa nimic. In martie, la Festivalul Dorohian, m-am intalnit cu Madalina, cu formatia mea si cu sotul ei. Si am discutat o noapte intreaga si am ras si am vorbit cu ea. Era o femeie plina de energie, care spunea: Ioane, m-am implinit, sunt fericita, sunt alaturi de omul pe care il iubesc, am un copil superb, o casa superba, imi doresc sa scot CD-ul acesta. Eu am intalnit o Madalina Manole exact cum o cunosteam eu, de asta imi este greu sa cred ca ar fi putut sa faca acest gest. Cu toate ca daca a facut acest gest, si mai ales de ziua ei, a vrut sa atraga o mare atentionare apropo de ceea ce se intampla in muzica si nu numai, in orice domeniu artistic. Autor: Gabriela Garjoaba
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 21:59
I. Ai crezut intr-un om
Si i-ai daruit, Tot ce aveai mai bun in tine, Nu stii de ce v-ati despartit Cui sa cer ajutor, Nu te plangi oricui! Nici pe el nu-l chemi sa vada Ce-a lasat in urma lui... Refren: Un suflet gol, Nebun de dor! Tu credeai ca ai pereche Si un inger pazitor Un suflet gol, Nebun de dor! Orbita de iubire, Credeai ca ai totul si ai pierdut! II. Cand pierzi tot ce ai avut Nu stii cine esti, Nu poate nimeni sa te ajute Cu tine insasi vorbesti! Stai in casa si plangi Esti a nimanui Din orgoliu nu-i vei spune, C-a lasat in urma lui ... Refren: Un suflet gol, Nebun de dor! Tu credeai ca ai pereche Si un inger pazitor Un suflet gol, In zbor cazut Credeai ca ai totul ... daaaaa Refren: Un suflet gol, Nebun de dor! Tu credeai ca ai pereche Si un inger pazitor Un suflet gol, Nebun de dor! Orbita de iubire, Credeai ca ai totul si ai pïerdut! Versuri "Madalina Manole - Suflet gol" Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 22:08
Nu, inca nu stiu,
Ce sfanta lege te-a plasmuit asa, Cui sa-i multumesc ca am norocul sa fii tu mama mea? Bis: Zambesti, si Doamne , cat imi placi! Stai langa mine mama si spune-mi ce mai faci! Esti singurul om ce din iubire mi-ar fi iertat orice Tu m-ai invatat credinta oarba in vis si dragoste Bis: Si cand cu viata nu ma-mpac, Stai langa mine mama Si spune-mi ce sa fac! Eu, in ochii tai, ramn pe viata tot puiul cel mai mic. Vezi, tu mi-ai dat tot si niciodata nu mi-ai cerut nimic, Bis: Dar eu sunt mare de acum Stai langa mine mama Si cere-mi ce vrei tu! Dar anii se cern si peste mine si peste viata ta Tu, maicuta mea, sa fii cuminte, sa nu patesti ceva. Te rog, tu, nu ma parasi, Stai langa mine mama si vesnica sa-mi fi. Te rog, tu, nu ma parasi, Fii fericita mama si vesnica sa-mi fi Sa-mi fï.. Versuri "Madalina Manole - Stai langa mine, mama" Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 22:28
Versuri "Madalina Manole - Sa nu ma minti"
Cantecul meu poarta-n el o rugaminte Cand o auzi dragul meu sa iei aminte Poate tu razi de ea, fa cum vrei Dar te rog sa-ntelegi taina ei Glasul meu insotind Gand cu gand, pas cu pas, anii mei Nu crede, nu, ca e doar o simpla toana Nu-i un rasfat trecator de fetiscana E un adanc simtamant omenesc Ne-ncetat si deplin il traiesc Si cu flacara lui care-mi arde in piet nu glumesc Ref Sa nu ma minti niciodata orice ar fii Sa nu-mi alungi bucuria de a iubi Atat iti cer, atat Tu poti gresi oricat Dar adevarul inimii nu il umbri Sa nu ma minti niciodata nu uita Nu as ierta o minciuna, n-as putea Regretele tarzii zadarnice ar fii Iubirea noastra ar muri si eu n-as vrea Tu dragul meu esti altfel decat oricine Si te iubesc fiindca esti cinstit cu mine Cand in ochii tai mari eu privesc Gandul tau neascuns il citesc Si inca-odata iti spun cu tandrete in glas si firesc Ref Sa nu ma minti niciodata nu uita Nu as ierta o minciuna, n-as putea Regretele tarzii zadarnice ar fii Iubirea noastra ar muri si eu n-as vrea Sa nu ma minti niciodata orice ar fii Sa nu-mi alungi bucuria de a iubi Atat iti cer, atat Tu poti gresi oricat Dar adevarul inimii nu il umbrï Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 14:55
Madalina Manole a luat o decizie inexplicabila...
... si-a luat "Adio" de la aceasta lume. Dupa mai bine de 15 ani de tratamente si incercari, devenise in sfarsit mama, isi gasise sufletul pereche, astazi implinea 43 de ani, terminase cel de-al 9-lea album din cariera de peste 25 de ani, toata lumea o iubea si o astepta sa se reintoarca in forta in lumina reflectoarelor, insa ea - Madalina Manole, a ales altceva, a ales un alt drum... Astazi a iesit din scena vietii brusc, neasteptat, poate premeditat, dar absurd: s-a sinucis. "Fata cu parul de foc" a tacut pentru totdeauna Artista a fost gasita fara suflare in holul de la parterul vilei din Otopeni, in care locuia alaturi de sotul ei Mircea Petru, soacra si copilul de 1 si o luna. Cel care a facut descoperirea a fost sotul ei care a sunat imediat la politie si ambulanta, insa acestia nu au mai putut face nimic pentru ca Madalina Manole era deja decedata. Langa artista a fost gasita o sticla cu insecticid din care, dupa primele investigatii efectuate la fata locului, se pare ca a consumat Madalina Manole, fapt confirmat si de procurori. In urma cu cateva minute Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii, insa mai multe detalii nu au fost facute publice, rezultatele finale fiind asteptate, maine, dupa efectuarea autopsiei. Apropiatii sustin ca Madalina Manole se schimbase in ultima vreme. Refuza sa participe la evenimente, raspundea foarte greu la telefon, era absenta. Problemele medicale, de natura cardiaca, au intervenit, se pare, in timpul sarcinii, acestea agravandu-se dupa ce a nascut, fapt care a dus chiar la amanarea evenimentului de lansare al celui de-al 9-lea album. In plus, aceiasi apropiati sustin ca Madalina Manole nu este la prima tentativa de suicid, ultima petrecandu-se in jurul datei de 17 iunie cand, in urma unei combinatii de paracetamol si ibuprofen, a ajuns la spital. Speculatiile sunt multe, asa cum se intampla de fiecare data in aceste cazuri, singura certitudine este ca Madalina Manole a lasat un mesaj de adio pe care nu a mai apucat sa-l transmita sotului ei, acesta fiind gasit pe telefonul artistei la sectiunea "Mesaje salvate", conform cotidianului Puterea. Desi acesta nu a fost facut public din dorinta familiei, s-a aflat totusi ca artista ar fi spus ca este constienta de cat de mult este iubita de cei din jur, dar ca nu se mai simte frumoasa, ca se simte terminata fizic. Isi cere scuze pentru gestul facut, dar nu exista alta solutie. Bogdan Staicu, purtator de cuvant al Parchetului a declarat intr-o conferinta de presa care a avut loc la ora 15.00: "Persoana in cauza a ingerat in mod voluntar o substanta toxica, motivandu-si gestul printr-un mesaj tip sms". Motive... O iubire imensa pentru Serban Georgescu, asa cum sustine textiera Roxana Popescu, care nu s-ar fi stins in timp, aparenta neimplinire pe plan profesional, problemele de sanatate, depresia, aceastea sunt in parte cateva dintre motivele care ar fi putut sa o impinga pe artista sa faca acest gest, care, din pacate, au cantarit mai mult decat dragostea pe care o simtea pentru puiul ei pe care a ales astazi sa-l paraseasca. Ce poate fi in gandul unei mame, in inima ei, atunci cand alege sa faca un asemenea pas, stiut fiind faptul ca tot ce si-a dorit mai mult in aceasta viata a fost sa devina mama. Artista declara intr-un interviu acordat acum cateva luni ca piesa care-i place cel mai mult fiului ei este "De ziua ta, mamico!". Din pacate, o piesa pe care, de astazi, acesta nu o va mai putea auzi cantata de mama lui. Informatii de ultima ora, neconfirmate oficial, publicate de cotidianul Puterea, vorbesc despre problemele de sanatate ale Madalinei Manole care, daca se confirma, sunt mult mai serioase decat ne asteptam. Rezultatele analizelor efectuate pe 17 iunie, atunci cand a fost internata in urma unei supradoze de paracetamol, au scos la iveala faptul ca artista suferea de o disfunctie hepato-renala. In plus, tot atunci, specialistii au observat o anomalie la pancreas, care i-a dus cu gandul la aparitia unui neoplasm de cap de pancreas, o forma de cancer. Atunci a fost indrumata sa faca o serie de investigatii suplimentare, insa nu se stie daca s-a si intamplat acest lucru. Un copil din provincie, artist in Bucuresti Supranumita "Fata cu parul de foc", Madalina Manole s-a nascut pe 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte. Debutul in muzica l-a facut la varsta de 15 ani la Cenaclul Tineretului din Ploiesti. Intre anii 1982 - 1985, artista a fost membra a cenaclului "Serbarile Scanteii Tineretului", condus de Lucian Avramescu si a facut parte din duetul Alfa si Beta. Intre 1985 si 1988 a studiat canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arta, la clasa condusa de Ionel Tudor si Mihaela Runceanu. A devenit cunoscuta in toata tara in anul 1988 cand a debutat la Festivalul National Mamaia, unde a obtinut o mentiune cu melodia "Un om sentimental". Acesta a fost si momentul in care a inceput sa colaboreze cu cel care urma sa-i devina sot in 1994, compozitorul Serban Georgescu. "Te-am vazut, mi-ai placut", "Fata draga", "Ei si ce", "Vreau sa uit", "Cand dansez cu tine" si "Tu n-ai avut curaj" sunt numai o parte dintre piesele de succes pe care le-a lansat in cei aproape 30 de ani de cariera, iar in perioada 1990-2000 artista a sustinut peste 3000 de concerte. Primele trei albume lansate intre 1991 si 1994 au inregistrat vanzari de peste doua milioane de unitati, pentru acestea casa de discuri Electrecord acordandu-i artistei trei discuri de aur. In 1997 artista a lansat albumul de folclor autentic romanesc "Lina, Lina Madalina", cu melodii din repertoriul Mariei Tanase, Mariei Lataretu si Lucretiei Ciobanu. Madalina Manole a fost declarata campioana a popularitatii la Premiile Industriei Muzicale Romanesti in 2001. In 2003 cantareata a lansat albumul "A fost, va fi iubire", cu 11 cantece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu, iar intre 2003 si 2005 a sustinut mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria, Belgia si SUA. Anul acesta a lansat cel de-al 9-lea album din cariera ei, denumit sugestiv "O9 Madalina Manole" care, din pacate, nu a beneficiat de un eveniment de lansare asa cum era stabilit, din cauza problemelor de sanatate pe care le-a acuzat artista in ultima vreme.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 14:56
Trupul Madalinei Manole va fi depus la Sala Radio
Astazi, in jurul orei 14.00, trupul neinsufletit al Madalinei Manole va fi depus la Sala Radio. Din acest moment, fanii, oamenii care au iubit-o si apreciat-o vor putea sa-si ia ramas bun de la cea care a fost "Fata cu parul de foc" a muzicii romanesti. Tot astazi va fi facut public raportul de la Institutul de Medicina Legala, care va fi intocmit dupa terminarea autopsiei care se desfasoara in aceste momente (n.r. 15 iunlie, dimineata). Sa ne amintim ca ieri, 14 iulie, Madalina Manole a fost gasita moarta in holul casei in care locuia, in Otopeni. Dupa primele investigatii, anchetatorii au declarat sa vedeta s-a sinucis, ingerand in mod voluntar o substanta toxica. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:10
De la: Gipsy, la data 2010-07-14 17:00:04O FEMEIE FRUMOASA, UN OM DEOSEBIT, O ARTISTA ATIT DE VALOROASA SI IUBITA!!!!!!AM MAI PIERDUT O VOCE MINUNATA...TRIST,DRAGA MADALINA, FATA CU PARUL DE FOC, NU TE VOM UITA NICIODATA! Dumnezeu sa o ierte si sa se odihneasca in pace ......Nu te vom uita niciodata .....fata draga .....
GINA
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:17
De la: 9am076753, la data 2010-07-15 19:10:34De la: Gipsy, la data 2010-07-14 17:00:04O FEMEIE FRUMOASA, UN OM DEOSEBIT, O ARTISTA ATIT DE VALOROASA SI IUBITA!!!!!!AM MAI PIERDUT O VOCE MINUNATA...TRIST,DRAGA MADALINA, FATA CU PARUL DE FOC, NU TE VOM UITA NICIODATA! www.youtube.com/watch?v=0w_U5u-s2LM&feature=player_embedded IN MEMORIAM MADALINA MANOLE.wmv Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|

...in aceasta zi ar fi trebui sa sarbatoreasca ziua de nastere,ea fiind nascuta pe 14 iulie!!!
Te rog sa nu faci glume bihore ,aici!!!
"Neata, fiorosule...raspunsul este da, radio, subiect, emisiune.....