back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa scapam de leprele de tigani

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 02:17

Ii infiem !

Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
9am208174

2 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 02:28

nici mortt ,,,,,,,,,,trebuies distrusi

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 02:50

De la: 9am208174, la data 2010-07-10 02:28:19 nici mortt ,,,,,,,,,,trebuies distrusi

De ce ? Crezi ca au bani ca sa-si plateasca glontul ? E totusi criza ! Ai putea sa mai astepti...poate isi revin ! Desi lepra e incurabila !

originala ...nu-mi plac copiile .
neinfricatul

19 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 20:25

nu cred ca vom mai scapa vreodata, avind in vedere ca nasterile tiganilor reprezinta 80%dinnasterile la nivel national. si cita vreme ei au numai drepturi in tara asta in care ei nu cotizeaza cu nimic la buget cred ca greu sau niciodata nu va mai putea cineva sai dazvete. (poate cu pistolul )

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 20:27

Mai, voi ,,faceti ura de rasa'' !! cum ar spune unii manelisti...

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 20:32

Siiii? Ar spune unii neonazisti

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 20:34

am inteles Basescu s-a-nteles cu ei! Dupa ce anihileaza pe romani, le ramine lor
Romi nica

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 20:50

ce aveti mai cu tiganii? noroc cu ei ca mai exista natalitate....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 21:50

De la: herra, la data 2010-07-10 20:50:29ce aveti mai cu tiganii? noroc cu ei ca mai exista natalitate....

Cand lucram ca med de familie .....aveam o gramada de pacienti dintre ei..... dar m-am impacat bine si am stiut sa fiu diplomata sa nu am necazuri cu ei .....M-au simpatizat asa ca m-am descurcat .....

GINA
9am208231

6 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:12

De la: ana__totir, la data 2010-07-10 02:17:43Ii infiem !

In Germania au fost creiate programe pentru eradicarea saraciei la hoardele de tigani,fiind cuprinsi in unitati speciale ,pentru a desfasura activitati de munca creatoare retribuita.Romania ,cu politica actuala,are mari probleme cu toti cetatenii,deoarece prin desfiintarea sau instrainarea principalelor capacitati de productie ale statului au amplificat somajul peste 10% .

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:47

Colonizati unde este pamant ne muncit , obligati sa_si scoata di n munca proprie hrana, obligati sa respecte legile romanest nu traditia lor primitiva pur si simplu paziti ca in rezervatie pana va invata sa respecte tara in care traiesc.

MirceaSCALAT

29 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 14:45

Trebuie sa fie tratati de LEPRA!
De cum se nasc p�n� mor, toate institutiile statului s�-�i trateze cet��enii �n mod EGAL.

Cum de naiba �nainte de �90 �IGANIADA era sub control, iar dup� ....... a devenit Rromaniada care spurc� toata UE �i ne-a vopsit gardul de nu se mai poate.

Se na�te s�-i fe facut acti de identitate
Are v�rst� �colar�, institu�ionalizat S� MEARG� LA �COAL�
�.a.m.d.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2010, ora 12:41

SIMPLU

roman tigan

Ticu
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 29 August 2010, ora 15:21

De la: 9am208174, la data 2010-07-10 02:28:19 nici mortt ,,,,,,,,,,trebuies distrusi

Nu fiti atat de dur ....si ei sant oameni.....mai temperamentali , mai needucati dar pot fi remediate , se pot cizela ,educa prin scoli si conditii de trai . Numai daca ganditi asa se interpreteza ca rasism si nu e in normele UE.

GINA
july

563 mesaje
Postat pe: 29 August 2010, ora 18:21

Pot fi educati !Depinde foarte mult de atitudinea noastra.
Insa cei care ne fac probleme in tara sau peste hotare ar trebui condamnati. Nu este treaba italienilor, francezilor sa aiba "grija" de cetatenii Romaniei!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 08:44

De la: july, la data 2010-08-29 18:21:35Pot fi educati !Depinde foarte mult de atitudinea noastra.
Insa cei care ne fac probleme in tara sau peste hotare ar trebui condamnati. Nu este treaba italienilor, francezilor sa aiba "grija" de cetatenii Romaniei!

Sigur ca nu este treaba italienilor sau francezilor sa aiba grija de cetatenii Romaniei. Este insa problema lor sa aiba grija de cetatenii francezi sau italieni ,lucru pe care se pare ca l-au neglijat. .

Cu ce este vinovata Romania daca un cetatean al ei comite infractiuni intr-un alt stat european ? Daca italienii si francezii procedau ca germanii sau finlandezii ,atunci nu mai aveau acum mari probleme cu tiganii. Cand insa ii lasa sa isi faca tabere,sa isi faca retele infractionale, iar apoi se iau cu mainile de cap,inseamna ca isi platesc propriile greseli si propria delasare. Nu vad vina Romaniei, ci doar prostia unur lideri din Italia si Franta . Romania doar trebuie sa aiba grija ca cetatenii ei ,indiferent de minoritate,sa nu fie discriminati si sa aiba dreptul la libera circulatie. .

Stiti cum proceda Finlanda cu tiganii romani veniti la cersit ?Simplu de tot .Ii primeau evident deoarece nu aveau ce altceva sa faca. Apoi puneau cate un politist langa fiecare tigan. Daca acel tigan tacea si statea cu o palarie in fata lui il lasau si nu ii faceau nimic,este dreptul lui sa primeasca bani de la cetateni si cat timp nu agreseaza pe nimeni si nu comite infractiuni ,nici politia nu ii face nimic.

Daca insa acel tigan se apuca sa zbiere dupa trecatori,sa strige,sa iniste,il arestau pentru tulburarea linistii publice. La fel daca se apuca sa cante spre exemplu,ii cereau sa aiba autorizatie si sa isi plateasca impozitele catre stat. .Nu exista posibilitatea sa isi faca tabere prin parcuri sau pe la marginea oraselor deoarece de la prima astfel de tentativa erau saltati pentru amplasarea ilegala a unei constructii.Cu alte cuvinte politia isi facea treaba,respecta drepturile omului iar Finlandezii se pot mandri cu o astfel de politie.

Va dati seama ca tiganii nu prea iubesc Finlanda .Iubesc in schimb Franta sau Italia unde astfel de masuri nu au fost luate si unde pot sa isi vada linistiti de....ce stiu ei mai bine. Sa nu se planga insa Franta sau Italia, deoarece au ajuns sa aiba probleme cu tiganii, doar din prostie si neglijenta.Nici la Bucuresti nu ii lasau autoritatile sa isi ridice tabere asa cum au facut la Roma sau Paris.Cine este vinovatul ?....

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 10:39

De la: Tycu, la data 2010-08-29 12:41:30 SIMPLU

roman tigan

In nici un caz asa Tycule , cu un asa punct de vedere nu te poti numi crestin .
"Romani 12,21. Nu te l�sa biruit de r�u, ci biruie�te r�ul cu binele. "

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 10:47

De la: tutenes, la data 2010-08-30 10:39:12

roman tigan

Chiar asa..... ce e razboi civil sa tragem in ei..? mai bine-i ajutam sa se integreze in societate .Cam greu ......dar trebuie incercat

GINA
MirceaSCALAT

29 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 07:10

Cum te-ai sim�i dac� n�scut �igan ai junge s� cite�ti ce scriu concet��enii despre cona�ionalii t�i??

Chiar nici un �igan get-beget nu scrie pe aici??

�n societatea actual� to�i paria vor s� fie plebei, cel pu�in.

Boga�ii �atrei "ulr�" de durerea celor pe care ei �n�i�i �i trateaz� drept paria �n �atra lor. Paria sunt cei ce trebuiesc schilodi�i pentru a aduce bani buliba�ei �i alor s�i. Paria sunt cei ce trebuiesc s� ias� la "produs" pentru a a duce bani acelora�i. �ns� despre �i peste toate astea LEGEA T�CERII e suprem�, a�a c� MUCLES!!!!

Fosta membra 9am.ro

354 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 09:14

De la: MirceaSCALAT, la data 2010-09-10 07:10:14Cum te-ai sim�i dac� n�scut �igan ai junge s� cite�ti ce scriu concet��enii despre cona�ionalii t�i??

Chiar nici un �igan get-beget nu scrie pe aici??

�n societatea actual� to�i paria vor s� fie plebei, cel pu�in.

Boga�ii �atrei "ulr�" de durerea celor pe care ei �n�i�i �i trateaz� drept paria �n �atra lor. Paria sunt cei ce trebuiesc schilodi�i pentru a aduce bani buliba�ei �i alor s�i. Paria sunt cei ce trebuiesc s� ias� la "produs" pentru a a duce bani acelora�i. �ns� despre �i peste toate astea LEGEA T�CERII e suprem�, a�a c� MUCLES!!!!

-nici un tigan nu se arunca in marea de cuvinte de pe 9am stai linistit nu sunt asa destepti....Daca ar face asta s-ar simti jignit de ce se scrie si ar da la "Havard" ca sa ne loveasca peste nas pentru ca ne permitem sa le judecam rasa. Si da pana in 90 tiganii erau "tinuti" sub control,acuma imparti cu ei stilul tau de viata pentru ca pot si sa nu uitam ca sunt romani care se comporta ca si ei. Special cei care asculta manele. Cum scapam de ei? Intai sa incetam sa difuzam programe/stiri despre ei...Urasc sa vad un manelist cum vorbeste despre a traii in romania,urasc sa vad posturi ca si pro tv sau otv care aduce in industria tv tigani si manelisti pentru un subiect ce face rating in loc sa vorbeasca despre Deep purple si Phoenix nu Salam si Guta

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:10

DE CE TREBUIE SA FIM ATA DE RAI,,SANT TIGANI PRINTRE TIGANI CREDETI CA UNI ROMANI SANT MAI BUNI DECAT TIGANI,,,DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE LINBAJUL TAU OTRAVIT,,PACEA SI LUMINA IN MINTEA TA CEL CE AI POSTA ACESTA INTREBARE,,NU SANT TIGANCA,,,DAR TREBUIE SA INVATAM SA FIM MAI TOLERANTI UNI CU ALTI..SANTEM UNI DIN NOI MAI RAU CA BARBARII, NE URAM UNI PE ALTI,,INVIDIA URA,,,DUSMANIA GELOZIA ,,SANT ARMA CELUI RAU,,,,MAI BINE VA-TI RUGA PT O VIATA MAI BUNA ,,FARA SA ARUNCATI CU CUVINTE OTRAVITE , SANT SI EI OAMENI TRE SAI ACCEPTAM ASA CUM SANT EI ....NU VA URATII,,URA CARE O PORTI LOR SE RASFANGE ASUPRA TA INMIIT UITATE IN JURUL TAU SI INTREABATE DE CE AI OBSTACOLE SI NU ESTI REALIZAT ,ASTA SE DATOREAZA URI TALE DIN INTERIORUL TASU , INVATA SA TE ERTI PE TINE INSUTI,, SI IARTA SI PEI DIN JURUL TAU FIE EI SI TIGANII,

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 21:39

De la: casatopnord, la data 2010-09-10 14:10:15DE CE TREBUIE SA FIM ATA DE RAI,,SANT TIGANI PRINTRE TIGANI CREDETI CA UNI ROMANI SANT MAI BUNI DECAT TIGANI,,,DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE LINBAJUL TAU OTRAVIT,,PACEA SI LUMINA IN MINTEA TA CEL CE AI POSTA ACESTA INTREBARE,,NU SANT TIGANCA,,,DAR TREBUIE SA INVATAM SA FIM MAI TOLERANTI UNI CU ALTI..SANTEM UNI DIN NOI MAI RAU CA BARBARII, NE URAM UNI PE ALTI,,INVIDIA URA,,,DUSMANIA GELOZIA ,,SANT ARMA CELUI RAU,,,,MAI BINE VA-TI RUGA PT O VIATA MAI BUNA ,,FARA SA ARUNCATI CU CUVINTE OTRAVITE , SANT SI EI OAMENI TRE SAI ACCEPTAM ASA CUM SANT EI ....NU VA URATII,,URA CARE O PORTI LOR SE RASFANGE ASUPRA TA INMIIT UITATE IN JURUL TAU SI INTREABATE DE CE AI OBSTACOLE SI NU ESTI REALIZAT ,ASTA SE DATOREAZA URI TALE DIN INTERIORUL TASU , INVATA SA TE ERTI PE TINE INSUTI,, SI IARTA SI PEI DIN JURUL TAU FIE EI SI TIGANII,

Daca tu esti cea care tolereaza...o sa iti propun sa infiezi familia care locuieste in imediata mea vecinatate...Are in componenta 7 persoane....1...fiul....Si-a inceput activitatea infractionala la 17 ani cu:Viol in grup,sechestrare de persoana,sodomie..etc.etc...A culminat in jurul varstei de 23 de ani cu talharie..etc.ect. 2: 6 femei...Eu le zic javre...Latra cat e ziua de lunga una la alta...unii la altii...la tot ce misca si le deranjeaza din nimic..Din fuga dupa banii altora..pentru ca nu au muncit 5 secunde in viata lor..
Ce zici?...Te bagi?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 21:42

De la: tutenes, la data 2010-08-30 10:39:12

roman tigan

Etete la crestin////

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
july

563 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 14:21

De la: Ic3, la data 2010-09-10 21:39:18
De la: casatopnord, la data 2010-09-10 14:10:15DE CE TREBUIE SA FIM ATA DE RAI,,SANT TIGANI PRINTRE TIGANI CREDETI CA UNI ROMANI SANT MAI BUNI DECAT TIGANI,,,DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE LINBAJUL TAU OTRAVIT,,PACEA SI LUMINA IN MINTEA TA CEL CE AI POSTA ACESTA INTREBARE,,NU SANT TIGANCA,,,DAR TREBUIE SA INVATAM SA FIM MAI TOLERANTI UNI CU ALTI..SANTEM UNI DIN NOI MAI RAU CA BARBARII, NE URAM UNI PE ALTI,,INVIDIA URA,,,DUSMANIA GELOZIA ,,SANT ARMA CELUI RAU,,,,MAI BINE VA-TI RUGA PT O VIATA MAI BUNA ,,FARA SA ARUNCATI CU CUVINTE OTRAVITE , SANT SI EI OAMENI TRE SAI ACCEPTAM ASA CUM SANT EI ....NU VA URATII,,URA CARE O PORTI LOR SE RASFANGE ASUPRA TA INMIIT UITATE IN JURUL TAU SI INTREABATE DE CE AI OBSTACOLE SI NU ESTI REALIZAT ,ASTA SE DATOREAZA URI TALE DIN INTERIORUL TASU , INVATA SA TE ERTI PE TINE INSUTI,, SI IARTA SI PEI DIN JURUL TAU FIE EI SI TIGANII,

Daca tu esti cea care tolereaza...o sa iti propun sa infiezi familia care locuieste in imediata mea vecinatate...Are in componenta 7 persoane....1...fiul....Si-a inceput activitatea infractionala la 17 ani cu:Viol in grup,sechestrare de persoana,sodomie..etc.etc...A culminat in jurul varstei de 23 de ani cu talharie..etc.ect. 2: 6 femei...Eu le zic javre...Latra cat e ziua de lunga una la alta...unii la altii...la tot ce misca si le deranjeaza din nimic..Din fuga dupa banii altora..pentru ca nu au muncit 5 secunde in viata lor..
Ce zici?...Te bagi?

E adevarat, sunt destui care ne fac viata mai amara, dar nu toti sunt tigani.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 14:54

De la: july, la data 2010-09-11 14:21:02
De la: Ic3, la data 2010-09-10 21:39:18

Ce zici?...Te bagi?

E adevarat, sunt destui care ne fac viata mai amara, dar nu toti sunt tigani.

Ba da

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 20:57

~-nici un tigan nu se arunca in marea de cuvinte de pe 9am stai linistit nu sunt asa destepti....Daca ar face asta s-ar simti jignit de ce se scrie si ar da la "Havard" ca sa ne loveasca peste nas pentru ca ne permitem sa le judecam rasa. Si da pana in 90 tiganii erau "tinuti" sub control,acuma imparti cu ei stilul tau de viata pentru ca pot si sa nu uitam ca sunt romani care se comporta ca si ei. Special cei care asculta manele. Cum scapam de ei? Intai sa incetam sa difuzam programe/stiri despre ei...Urasc sa vad un manelist cum vorbeste despre a traii in romania,urasc sa vad posturi ca si pro tv sau otv care aduce in industria tv tigani si manelisti pentru un subiect ce face rating in loc sa vorbeasca despre Deep purple si Phoenix nu Salam si Guta ~

Excelent v�zut problema! Dar din p�cate,�n țar� puțini au acest simți tolerant�C�t am fost �n Rom�nia am avut foarte mult� problem�Tot timpul eram catalogat ba c� sunt rom�n , ba c� sunt maghiar, de cine nu de rromi, ci de țiganii, c� eu așa le spuneam acelora care puneau �n discuție naționalitatea mea� Știu cum este. Am v�zut �n viața mea foarte mulți t�mpiți, poate de acea sunt acum , puțini netolerant la adresa oamenilor inculți , proști. �n Rom�nia la ora actual� pe c�t �nțeleg problema rromilor este c� nu au locuri de munc�, iar nenorociți noștri de confrați �i numesc țigani, �mpuțiți,�Nu toți pot deveni toți, spre fericire� maneliști care c�știg� �nțeleg sume fabuloase� Asta este, dar voi faceți ceva pentru ei?...cum s� faceți c�nd nici voi nu aveți locuri de munc�.Tr�iasc� PDL ul�votați-l pe Marinar�.c� el este de a-l vostru danseaz� cu țig�nci, bea �n public, �njur� bate copii neajutorați, sau femei�.Voi l-ați votat�

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 21:03

BASESCU;
99% dintre rom�ni apreciaz� nun�ile, soli�tii �i manelele romilor, sus�ine pre�edintele Traian B�sescu. Acesta a fost argumentul pentru a demonstra c� romii nu sunt respin�i de societate. Solu�ia pentru toate problemele cu care se confrunt�, dar �i pe care le creaz� romii este, �n opinia lui Traian B�sescu, �coala. Discursul pre�edintelui a fost �ntrerupt de un grup de tineri, care sus�in c� nu accept� ca un pre�edinte care a avut atitudini rasiste, s� vorbeasc� despre m�suri sociale pentru romi.

Romii nu sunt respin�i de societate sus�ine pre�edintere Traian B�sescu. Mai mult dec�t at�t, �eful statului a men�ionat c� mul�i dintre rom�ni apreciaz� obiceiurile, c�ntecele �i soli�tii acestei etnii. L-a dat exemplu chiar pe manelistul Adi Minune.

B�sescu este de p�rere c� dac� cet��enii rom�ni de etnie rom� nu sunt dispu�i s� coopereze pentru a dep�i problemele sociale, statul nu le va mai acorda sprijin. Reuniunea a fost �ns� �ntrerupt� de un grup de tineri romi care a protestat fa�� de discursul pre�edintelui.

De cele mai multe ori �ns�, familia pre�edintelui a dovedit c� are leg�turi str�nse cu romii. Fratele pre�edinteleui s-a �nrudit �n urm� cu mai pu�in de o lun� cu Bercea Mondialu', dup� ce i-a botezat acestuia una dintre nepoate. Controversatul om de afaceri, pare
a fi un apropiat obi�nuit al familiei preziden�iale. �n 8 septembrie 2009 �i Traian B�sescu s-a �nt�lnit cu el, la festivalul romilor
Incredibil????????????????
Adevar??????????????????

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 21:04

[quote name='Denis' date='2010-09-11 21:03:31'
????????????????????????????????????????????????????

Fosta membra 9am.ro

354 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 21:13

De la: profesor2010, la data 2010-09-11 20:57:40~-nici un tigan nu se arunca in marea de cuvinte de pe 9am stai linistit nu sunt asa destepti....Daca ar face asta s-ar simti jignit de ce se scrie si ar da la "Havard" ca sa ne loveasca peste nas pentru ca ne permitem sa le judecam rasa. Si da pana in 90 tiganii erau "tinuti" sub control,acuma imparti cu ei stilul tau de viata pentru ca pot si sa nu uitam ca sunt romani care se comporta ca si ei. Special cei care asculta manele. Cum scapam de ei? Intai sa incetam sa difuzam programe/stiri despre ei...Urasc sa vad un manelist cum vorbeste despre a traii in romania,urasc sa vad posturi ca si pro tv sau otv care aduce in industria tv tigani si manelisti pentru un subiect ce face rating in loc sa vorbeasca despre Deep purple si Phoenix nu Salam si Guta ~

Excelent v�zut problema! Dar din p�cate,�n țar� puțini au acest simți tolerant�C�t am fost �n Rom�nia am avut foarte mult� problem�Tot timpul eram catalogat ba c� sunt rom�n , ba c� sunt maghiar, de cine nu de rromi, ci de țiganii, c� eu așa le spuneam acelora care puneau �n discuție naționalitatea mea� Știu cum este. Am v�zut �n viața mea foarte mulți t�mpiți, poate de acea sunt acum , puțini netolerant la adresa oamenilor inculți , proști. �n Rom�nia la ora actual� pe c�t �nțeleg problema rromilor este c� nu au locuri de munc�, iar nenorociți noștri de confrați �i numesc țigani, �mpuțiți,�Nu toți pot deveni toți, spre fericire� maneliști care c�știg� �nțeleg sume fabuloase� Asta este, dar voi faceți ceva pentru ei?...cum s� faceți c�nd nici voi nu aveți locuri de munc�.Tr�iasc� PDL ul�votați-l pe Marinar�.c� el este de a-l vostru danseaz� cu țig�nci, bea �n public, �njur� bate copii neajutorați, sau femei�.Voi l-ați votat�

citind ce am scris am obs ca am gresit asa ca ma corectez daca se poate
"HARVARD"

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 21:16

De la: Denis, la data 2010-09-11 21:03:31BASESCU;
99% dintre rom�ni apreciaz� nun�ile, soli�tii �i manelele romilor, sus�ine pre�edintele Traian B�sescu. Acesta a fost argumentul pentru a demonstra c� romii nu sunt respin�i de societate. Solu�ia pentru toate problemele cu care se confrunt�, dar �i pe care le creaz� romii este, �n opinia lui Traian B�sescu, �coala. Discursul pre�edintelui a fost �ntrerupt de un grup de tineri, care sus�in c� nu accept� ca un pre�edinte care a avut atitudini rasiste, s� vorbeasc� despre m�suri sociale pentru romi.

Romii nu sunt respin�i de societate sus�ine pre�edintere Traian B�sescu. Mai mult dec�t at�t, �eful statului a men�ionat c� mul�i dintre rom�ni apreciaz� obiceiurile, c�ntecele �i soli�tii acestei etnii. L-a dat exemplu chiar pe manelistul Adi Minune.

B�sescu este de p�rere c� dac� cet��enii rom�ni de etnie rom� nu sunt dispu�i s� coopereze pentru a dep�i problemele sociale, statul nu le va mai acorda sprijin. Reuniunea a fost �ns� �ntrerupt� de un grup de tineri romi care a protestat fa�� de discursul pre�edintelui.

De cele mai multe ori �ns�, familia pre�edintelui a dovedit c� are leg�turi str�nse cu romii. Fratele pre�edinteleui s-a �nrudit �n urm� cu mai pu�in de o lun� cu Bercea Mondialu', dup� ce i-a botezat acestuia una dintre nepoate. Controversatul om de afaceri, pare
a fi un apropiat obi�nuit al familiei preziden�iale. �n 8 septembrie 2009 �i Traian B�sescu s-a �nt�lnit cu el, la festivalul romilor
Incredibil????????????????
Adevar??????????????????

Ei si ce daca s-a intalnit? Si ce daca fratele chiar s-a inrudit cu ei? Si ei sunt oameni. Cum vrei sa integrezi romii in societatea romaneasca stand departe de ei?? Oare nu trebuie sa le arati ca ar putea fi si altfel?? Trebuie stimulati sa inte in societate si stimulati nu cu bani. Trebuie determinati sa-si doreasca sa se integreze si sa se apropie de societate. Actualmente ei stiu ca sunt uneori tolerati si ca nu li se acorda incredere totala. Poate ca de aceea unii porfita din plin de acea "toleranta".
Nu stand departe de ei si tinandu-i la distanta poti sa-i integrezi!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum sa scapam de leprele de tigani
Mergi la: