back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?

Pagini: << 78 79 80 81 82 Sari la pagina:

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2014, ora 23:03

Asadar, unii participam la concursuri, pentru a ingrosa randul perdantilor...

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2014, ora 01:51

De la: gabigabi2, la data 2014-12-26 15:07:34
De la: nastasemihail, la data 2014-12-26 00:18:06
De la: gabigabi2, la data 2014-12-22 14:50:34nu-ti plac, dar competivitatea de ce iti place, ca mie asa - mi pare ? nu e o contradictie ?

Nu-mi plac, ce vrei sa spun ca-mi place ce nu-mi place.

Le detest.

le'oi detesta teoretic, dar altfel vrei sa fii primul in postari....sa-nceapa pagina cu tine .....sa fi tu cu cele mai multe topicuri deschise si cu cea mai mare audienta ....
ceea ce-nseamna ca teoria ca teoria, practica ne omoara !
Tzucu, mai deloc nu am fost primul in postari.
De fapt asta a si fost principalul tau scop pe forum de mai multi ani. Sa-mi tai mie curmul, care am un chef nebun de discutii pe diverse teme.
Nu ai cum sa fii prima in toate cum vrei tu.
Si in bucatarie sa ai si familie si sa le iei altora si unukl din putinele avantaje. Asat fiind tu.
Ti-am spus ca detesc concursurile. Nu incerca sa denaturezi ce spun.
Pe tine te oftica ca e cineva primul in orice domeniu, si nu esti tu in toate.
E uite ca sint unii ce te iau in domenii in care tu nu ai treaba.
Esti f " modesta".

Eu chiar am un scop pe forum, sa discut teme ce ma framinta.

Tu in schimb vrei sa fii prima in ABSOLUT toate domeniile.

Deci cine e cu concursurile?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2014, ora 01:52

Oricum, scopul asta cu discutii pe teme, incepe sa se realizeze la mine, dar nu aici.

Aici troneaza concurenta oarba si discutiile despre....nimic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2014, ora 07:36

De la: nastasemihail, la data 2014-12-30 01:51:40
De la: gabigabi2, la data 2014-12-26 15:07:34
De la: nastasemihail, la data 2014-12-26 00:18:06
De la: gabigabi2, la data 2014-12-22 14:50:34nu-ti plac, dar competivitatea de ce iti place, ca mie asa - mi pare ? nu e o contradictie ?

Nu-mi plac, ce vrei sa spun ca-mi place ce nu-mi place.

Le detest.

le'oi detesta teoretic, dar altfel vrei sa fii primul in postari....sa-nceapa pagina cu tine .....sa fi tu cu cele mai multe topicuri deschise si cu cea mai mare audienta ....
ceea ce-nseamna ca teoria ca teoria, practica ne omoara !
Tzucu, mai deloc nu am fost primul in postari.
De fapt asta a si fost principalul tau scop pe forum de mai multi ani. Sa-mi tai mie curmul, care am un chef nebun de discutii pe diverse teme.
Nu ai cum sa fii prima in toate cum vrei tu.
Si in bucatarie sa ai si familie si sa le iei altora si unukl din putinele avantaje. Asat fiind tu.
Ti-am spus ca detesc concursurile. Nu incerca sa denaturezi ce spun.
Pe tine te oftica ca e cineva primul in orice domeniu, si nu esti tu in toate.
E uite ca sint unii ce te iau in domenii in care tu nu ai treaba.
Esti f " modesta".

Eu chiar am un scop pe forum, sa discut teme ce ma framinta.

Tu in schimb vrei sa fii prima in ABSOLUT toate domeniile.

Deci cine e cu concursurile?

felul in care ti-ai conceput raspunsul, confirma ce-am spus : la teorie stai cum stai, dar practica te defineste .....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2014, ora 10:14

A propos de teme de discutat, am interceptat una pe un topic paralel : Simbioza sau imunizare in ceea ce priveste virusii si bacteriile.....?

Io una accept manusa si ma bag in discutie, ma gasiti acolo cu conceptele mele proprii !

Cred ca era lansata de Hakon pe Comunicarea.....

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 11:54

De la: 9am_admin, la data 2010-07-09 12:55:57Raspunde la aceasta intrebare si ai sansa sa castigi o excursie (bilete de avion, cazare 7 nopti, demipensiune, hotel Golden Arches, cu toate taxele incluse) pentru doua persoane in Cipru la sfarsitul lunii august! Premiul este oferit de Karpaten.

Nu vreau niciun premiu, raspund pur si simplu unei intrebari pe care ochii mei au zarit-o .

Pierderea credintei in Dumnezeu .

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteaz� istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Pagini: << 78 79 80 81 82 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?
Mergi la: