Info
x
Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?
|
BIBANUL 12 mesaje Membru din: 18/01/2011 Oras: Caracal |
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 15:59
De la: 9am_admin, la data 2010-07-09 12:55:57Raspunde la aceasta intrebare si ai sansa sa castigi o excursie (bilete de avion, cazare 7 nopti, demipensiune, hotel Golden Arches, cu toate taxele incluse) pentru doua persoane in Cipru la sfarsitul lunii august! Premiul este oferit de Karpaten. www.listarusinii.ro/
|
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 14:13
DICTATURA TIP BASESCU.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 17:16
La noi in tara lucrurile sunt la fel? Fiica marelui evanghelist nonagenar, Billy Graham, Anne Graham, intr-un interviu in emisiunea "Early Show" (Spectacolul matinal), a fost intrebata de Jane Clayson, cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001 si i s-a pus o intrebare la care multi ar fi dat raspunsuri nesatisfacatoare: "Cum a putut Bunul Dumnezeu sa lase sa se intimple asa ceva si sa priveasca atat de nepasator aceasta catastrofa de pe pamantul Americii?" Anne Graham, dupa ce a meditat catevaclipe, a dat un raspuns magistral, a raspuns cu niste replici foarte logice, profunde si inspirate, nepregatite dinainte (se poate vedea pe videoclipul inregistrat). Dansa a precizat foarte calm si explicit, precizand urmatoarele: "Si eu mi-am pus deseori aceasta intrebare si mi-am gasit urmatoarele raspunsuri... Cred - nu cred, dar sunt profund convinsa - ca Dumnezeu a fost si ramane adanc intristat de aceasta, la fel ca si noi, numai ca noi, de ani de zile, �i spunem si chiar Ii poruncim sa iasa din scolile noastre, din guvernul si din vietile noastre, ca ne descurcam si singuri, fara ajutorul Lui... Si, fiind El un adevarat gentleman, cred ca pur si simplu S-a dat, calm, la o parte...Cum de mai indraznim noi oare sa-I cerem binecuvintarea, mila si protectia Sa, daca Ii cerem sa ne lase in pace? (�n lumina recentelor evenimente, fiind vorba de atacuri teroriste, atacuri armate in scoli etc.) Cred ca totul a inceput cind Madeleine Murray O'Hare (doamna care a cerut ca America sa devina o tara atee si care a fost ucisa, iar corpul ei a fost gasit recent) a afirmat ca nu dorea nici un fel de rugaciuni in scolile noastre, iar noi am spus O.K. Cererea ei a fost aprobata si a devenit lege obligatorie in SUA... Apoi, cineva a spus ca mai bine nu am citi Biblia in scoli (Biblia care spune sa nu ucizi, sa nu furi si sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti), iar noi am spus O.K.. Apoi, dr. Benjamin Spock a spus ca nu ar trebui sa ne plesnim copiii atunci cind se poarta urit, pentru ca aceasta le-ar afecta mica lor personalitate si stima de sine (fiul dr. Spock s-a sinucis). Iar noi am spus ca un expert trebuie sa stie ce vorbeste, asa ca am spus O.K. Apoi, altcineva a spus ca profesorii si dirigintii nu ar trebui sa ii disciplineze pe copii atunci cind gresesc. Iar conducatorii de scoli au spus ca nici un membru al personalului sa nu atinga vreun elev atunci cind se poarta urit, pentru ca scolile nu au nevoie de publicitate proasta si in nici un caz de procese. (Totusi, exista o mare diferenta intre a disciplina si a atinge, a bate, a plesni, a lovi, a umili, etc.). Iar noi am spus O.K. Apoi, cine stie ce membru inteligent al consiliului de conducere al vreunei scoli a spus ca, baietii fiind baieti, vor face dragoste oricum, deci ar trebui sa le dam fiilor nostri prezervative. Asa, ei vor putea sa se distreze cit vor, iar noi nu vom trebui sa le spunem parintilor ca le-au primit de la scoala. Iar noi am spus O.K. Apoi, unii dintre alesii nostri de virf au spus ca nu conteaza ceea ce fac in viata lor privata atit timp cit isi fac treaba la slujba. De acord, a spus fiecare din noi, mie nu-mi pasa de ceea ce face altcineva, inclusiv presedintele, in viata sa privata, atit timp cit am o slujba si economia merge bine. Apoi, niste libertini au cerut sa tiparim cat mai multe reviste cu femei goale, in semn de respect si apreciere a frumusetii feminine.. Iar noi am spus O.K. Apoi, altcineva a impins acea apreciere un pas mai departe, publicind fotografii cu copii goi, si inca mai departe, afisindu-le pe Internet. Iar noi am spus O.K., au dreptul la libera exprimare. Apoi, industria show-business-ului a spus: hai sa facem show-uri TV si filme care sa promoveze indepartarea de Dumnezeu, violenta si sexul ilicit, sa inregistram melodii care sa incurajeze violurile, drogurile, crimele,sinuciderea si temele satanice. Iar noi am spus ca nu este decit entertainment-amuzament, nu are efecte adverse si oricum nu o ia nimeni in serios, asa ca totul a mers inainte. Iar acum ne intrebam speriati de ce copiii nostri nu au constiinta, de ce nu disting binele de rau, de ce nu ii deranjeaza sa ucida pe straini, pe colegii de clasa sau pe ei insisi. Probabil ca, daca ne-am gindi mai mult, ne-am da seama de ce. Cred ca totul se reduce la faptul ca ceea ce vei semana, aceea vei si culege. Noi Ii spunem lui Dumnezeu: Draga Doamne, de ce nu ai salvat-o pe acea fetita ucisa in clasa? Iar Dumnezeu raspunde: Dragul meu, Eu am fost alungat din scoli, nu puteam fi acolo. Cum puteam Eu fi acolo, cind voi mi-ati spus sa plec din scoli? E ciudat cum oamenii Il dispretuiesc pe Dumnezeu, si apoi se intreaba cu naivitate de ce totul merge tot mai prost. Este ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne indoim de ceea ce spune Biblia.E ciudat cum de toti oamenii vor sa mearga in ceruri, desi nu cred, nu gindesc, si nu spun sau nu fac nimic din ceea ce scrie in Biblie. Este ciudat cum de unii pot spune: da, eu cred in Dumnezeu si de fapt sa il urmeaza pe Satana, care, se stie ca, la randul lui, crede si el in Dumnezeu... E ciudat cum ne repezim sa judecam, dar nu ne place sa fim judecati. E ciudat cum de se pot trimite mii de glume prin e-mail si ele se raspindesc precum focul salbatic, dar cind incepi sa trimiti mesaje privindu-L pe Dumnezeu, oamenii se gindesc de doua ori inainte de a le trimite si altora. E ciudat cum de tot ceea ce este vulgar, crud si obscen trece liber prin cyberspatiu, dar orice discutie publica despre Dumnezeu este impiedicata la scoala si la locul de munca. Este, in sfarsit, ciudat cum poate fi cineva atit de inflacarat de dragoste pentru Hristos fiind in acelasi timp un crestin invizibil in timpul saptaminii." (Interlocutoarea a mai venit si cu alte argumente, dar ne oprim aici). Radeti? Ar fi, desigur, ciudat cum de, gindindu-va daca sa trimiteti sau nu mai departe acest mesaj nu-l veti trimite multor adrese din lista voastra, pentru ca nu sunteti siguri de ceea ce crede destinatarul posibil sau de ceea ce vor crede despre VOI daca il veti trimite. E ciudat cum de ma ingrijoreaza mai mult ceea ce cred oamenii despre mine si mai putin ceea ce crede Dumnezeu despre mine. Ce credeti? Trimiteti mesajul mai departe daca credeti ca este bun. Daca nu, atunci pur si simplu aruncati-l la cos si nimeni nu va sti ca ati facut-o. Dar, daca o faceti, atunci nu va mai plingeti de starea proasta in care a ajuns lumea astazi! Sa aveti o zi buna! |
|
fotescu 2 mesaje Membru din: 19/05/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 15:58
PROSTIA OMENEASCA......................
|
9am177703 23 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:23
NECREDINTA!
Pericolul cel mai mare care ne ameninta,e ca incetam sa mai punem pret pe valorile Crestine,sau Morale. Daca continuam sa ignoram principii,vom pierde sperana de viitor si ne vom adanci in Criza:Spirituala sau Morala iar din Criza Moral-spirituala,nu se mai poate iesi decat prin intoarcere la Valorile Pierdute. Va fi imposibil! Vom deveni un fel de jungla in care victimele vom fi tot noi. Nu vom mai pune pret pe nimic,iar cei ce ramanem pagubiti vom vi chear noi ce ne auto-distrugem. Nu vom mai spera in nimic,iar cei ce vom suferi,ramanem Noi. Inca nu e tarziu sa ne dam seama cat e de grav! Mai e timp sa ne intoarcem la Origini. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:30
Speranta am vrut sa scriu nu stiu cum l-am mancat tocmai pe T.
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 18:50
De la: 9am210241, la data 2010-08-12 14:22:19iesim din criza in anul 2011 ??????????????????????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 14:14
Globalizarea reprezinta pericolul ce paste intreaga umanitate.Pericolul suprem ce ameninta omenirea. este cel care a fost intodeauna..raul suprem...Interesul de grup si meteahna mai marilor carmuitori ai umanitatii..Posesori ai unor averi estimate in miliarde...Capi ai intereselor oculte si secretizate de forta ce le-o da moneda cu care platesc..si cu ajutorul caruia omul a fost obisnuit sa supravietuiasca.In numele monedei sunt comise atrocitati si genocide.Cei care leaga religia de existenta sunt de plans si merita toata mila.Din nestiinta se nasc monstrii..Somnul ratiunii este cel alimentat de limitarea accesului maselor la informatia legata de cei care le conduc destinele si le dicteaza cum sa traiasca....si cat de mult.
Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 14:38
De la: Ic3, la data 2011-04-16 14:14:08Globalizarea reprezinta pericolul ce paste intreaga umanitate.Pericolul suprem ce ameninta omenirea. este cel care a fost intodeauna..raul suprem...Interesul de grup si meteahna mai marilor carmuitori ai umanitatii..Posesori ai unor averi estimate in miliarde...Capi ai intereselor oculte si secretizate de forta ce le-o da moneda cu care platesc..si cu ajutorul caruia omul a fost obisnuit sa supravietuiasca.In numele monedei sunt comise atrocitati si genocide.Cei care leaga religia de existenta sunt de plans si merita toata mila.Din nestiinta se nasc monstrii..Somnul ratiunii este cel alimentat de limitarea accesului maselor la informatia legata de cei care le conduc destinele si le dicteaza cum sa traiasca....si cat de mult. Sa traiesti frate ! .................................................................................................................................. Ignoranta ,fata de aproape si de natura.Vorba lui ,,IC'' , totul in mina citorva oameni, neoameni, care ca virusii ,ne duc spre autodistrugere... Raporteaza abuz de limbaj
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 15:01
De la: Ic3, la data 2011-04-16 14:14:08Globalizarea reprezinta pericolul ce paste intreaga umanitate.Pericolul suprem ce ameninta omenirea. este cel care a fost intodeauna..raul suprem...Interesul de grup si meteahna mai marilor carmuitori ai umanitatii..Posesori ai unor averi estimate in miliarde...Capi ai intereselor oculte si secretizate de forta ce le-o da moneda cu care platesc..si cu ajutorul caruia omul a fost obisnuit sa supravietuiasca.In numele monedei sunt comise atrocitati si genocide.Cei care leaga religia de existenta sunt de plans si merita toata mila.Din nestiinta se nasc monstrii..Somnul ratiunii este cel alimentat de limitarea accesului maselor la informatia legata de cei care le conduc destinele si le dicteaza cum sa traiasca....si cat de mult. de ce ai bagat si religia in pledoaria ta ? faptul ca aceasta Noua Era doreste eliminarea oricarei forme de Credinta, inafara de "religia "ei , nu-ti da de gindit ? stii ? in momentul in care un om nu mai crede in nimic, atunci poti face orice din el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 23:18
Biroul Federal de Investigatii, celebrul FBI, a transmis saptamana trecuta o stire naucitoare: extraterestii exista. A produs si cateva dovezi in acest sens. Doua zile mai tarziu, o alta institutie a carei seriozitate nu poate fi nici o clipa pusa la indoiala, Agentia Spatiala Americana, nu mai putin celebra NASA, dadea si ea o stire ingrozitoare: dupa anul 2012, putini oameni vor mai rezista sa traiasca pe Pamant. La aceste doua comunicate oficiale s-au adaugat imediat milioanele de zvonuri sau de interpretari, de scenarii despre conspiratii mondiale, despre catastrofe naturale, provocate insa de mintea diabolica a unor oameni care vor sa stapaneasca lumea. Un curent catastrofic, care ne face sa citim, din nou, cu mult mai multa atentie, Apocalipsa din Biblie si sa urmarim semnificatiile ascunse din filmele care au ca subiect ultima catastrofa a planetei. Sfarsitul lumii. Un subiect de marketing menit sa aduca bani celor care il comercializeaza (filme, carti, publicatii, buncare, constructii rezistente, alimente etc), adevar pentru care nu suntem pregatiti si ale carui prime semne ne iau acum prin surprindere si despre care aflam din informatii pe care detinatorii lor le-au ascuns zeci de ani si acum le-au dat drumul pe piata considerand ca ascunderea lor in continuare nu mai are nici un rost. Care dintre aceste doua variante este cea corecta? Dupa 60 de ani Saptamana trecuta a fost una care i-a bulversat pur si simplu pe oamenii simpli, cei care erau convinsi ca viata curge normal, asa cum au randuit-o legile universului si cel care le-a creat, fie ca se numeste, Dumnezeu, Buda, Alah sau Iahve si a dat apa la moara adeptilor teoriei catastrofice, conform careia sfarsitul civilizatiei pamantene este aproape. Dar ce inseamna sfarsitul civilizatiei? Poate fi acelasi cu simbolul mortii din cartile de Tarot, unde moartea nu inseamna disparitie, ci granita dintre sfarsitul a ceva si un nou inceput. Dar sfarsitul omenirii poate insemna si disparitia ei definitiva, fara a mai incepe nimic. In prima varianta, cea a transformarii, a continuitatii, se pune serios problema: ceea ce va urma, dupa moartea omenirii, implica si prezenta omului? Si daca da, va fi construita tot pe principiile acumularii, asa cum este construita civilizatia de astazi? Din nou cei mai importanti oameni ai planetei vor fi aceia care au cel mai mult: vite, pamanturi, bani, case, cei care construiesc cele mai inalte blocuri, cele mai mari vapoare, cele mai numeroase armate, cei mai multi sateliti pe orbita, sau altceva va sta la baza evolutiei: partea spirituala, cand cei care vor conduce lumea vor fi initiatii, cand liderii planetei vor fi Iisus, Dalai Lama, Mahomed. O alta intrebare esentiala cu privire la ce se va alege de civilizatia noastra este aceea ca in cazul in care viitorul va insemna in continuare prezenta omului pe Terra, el va fi singur sau va trai impreuna cu fiinte venite din alte planete. Iar acele fiinte, vor veni cu ganduri pasnice, de convietuire sau vor veni sa ne cucereasca si sa ne transforme in sclavi pe cei pe care ii considera apti sa-i slujeasca, iar pe restul sa-i extermine. Va aparea adica un nou Auschwitz sau un nou Birkenau, dar de asta data aplicand un nazism extraterestru? In acest context, cu atat mai bulversanta este stirea difuzata la inceputul saptamanii trecute de FBI, cum ca extraterestii exista si au vizitat pamantul. Secretul a fost bine pastrat timp de peste 60 de ani. De ce a fost el facut public acum? Ne pregateste FBI pentru o mare intalnire de gradul III sau nu este decat o simpla diversiune, de proportii planetare, este adevarat, dar tot diversiune, care sa abata atentia de la chestiunile grave ale omenirii: foametea, schimbarile din lumea araba, catastrofele naturale, suprapopularea planetei. Despre ce este vorba. La 2 iulie 1947, mai multi locuitori de la periferia orasului Roswell, New Mexico, au vazut o farfurie zburatoare, care nu a aterizat lin, ci s-a prabusit. Mai multi fermieri s-au deplasat imediat spre locul impactului si au vazut un obiect de forma rotunda, strivit de pamant. Unul dintre ei chiar a vazut in interior niste fiinte care nu mai miscau si care, conform descrierii sale, erau niste humanoizi. In cabina mirosea puternic a sulf, iar fiintele nu mai miscau. Imediat au sosit si militarii de la Grupul de Bombardiere 509, din cadrul Air Force, cu baza la Roswell, care au indepartat martorii. Primul comunicat al bazei militare a fost fara echivoc: �Air Force a capturat o farfurie zburatoare�. A doua zi, toate ziarele titrau aceasta stire incredibila pe prima pagina. Printurile mai exista si azi. Dupa cateva ore de la primul comunicat, a fost difuzat un altul, care dezmintea informatia initiala si care prostea in fata martorii oculari. Nu fusese vorba despre o farfurie zburatoare, confuzia fusese facuta de catre fermierii care alergasera la fata locului, ci de un balon meteorologic care se prabusise. Balon meteo cu oameni in el? O vreme, opinia publica si-a mai pus tot felul de intrebari, apoi s-a asternut tacerea si peste incidentul de la Roswell s-a asternut praful secretelor bine pastrate. Dupa 60 de ani, acelasi FBI care se jurase in �47 ca la Roswell este doar o poveste stiintifico-fantastica, acum recunoaste ca totul este devar gol-golut. Este vorba despre o nota adresata directorului FBI de catre Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.In martie 1950, agentul dezvaluia ca un anchetator al fortelor aeriene a declarat ca a gasit in New Mexico trei farfurii zburatoare. Obiectele erau circulare si cu un diametru de 15 metri. In fiecare OZN erau trei cadavre cu forma umana, care masurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau imbracate in haine metalice cu o textura foarte fina, iar trupurile erau bandajate asemenea pilotilor de incercare. Agentul FBI mai scria ca OZN-urile au fost gasite in New Mexico pentru ca in zona exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburatoare. Alaturi de acest raport bulversant, FBI pulica pe site-ul sau oficial mii de alte documente despre extraterestri si fotografii. De ce? De ce acum? De ce abia in 2011 ni se spune ca este adevarat. Extraterestrii exista si au fost pe Pamant. Unii dintre ei au avut chiar si accidente, dovada ca tehnologia lor, desi, evident, mult mai avansata decat a noastra, nu este totusi perfecta. O prima explicatie ar putea fi faptul ca americanii au luat farfuriile prabusite, le-au dus la o baza secreta unde au inceput sa le studieze pentru a face rost de tehnologii noi, necunoscute inca pe Terra, ca au reusit deja sa desluseasca si sa implementeze aceste tehnologii, iar acum nu-i mai intereseaza sa pastreze secretul. A doua explicatie ar fi ca deja s-a luat contact cu extraterestrii, ca este iminenta o intalnire de gradul III si ca omenirea trebuie pregatita pentru asta. NASA si anul 2012 Nu mai este un secret pentru nimeni ca in Calendarul Mayas, care s-a dovedit extrem de precis pana acum, sfarsitul lumii este localizat in decembrie 2012. Ar mai fi ceva mai mult de un an si gata. Ce va fi insa dupa. Sfartitul acestei civilizatii va insemna si sfarsitul omului pe pamant? NASA spune ca nu, omul nu va disparea, dar numai foarte putini dintre noi vor reusi sa supravietuiasca evenimentelor din 2012. Care sunt insa aceste evenimente, nu ni se mai spune. Ar putea fi legate cu celalalt anunt, cum ca extraterestrii exista si au vizitat Pamantul si, evident, vor continua sa-l viziteze. Vor veni peste noi sa ne cucereasca, sa ne fure resursele sau vom convietui impreuna, ba chiar pe cei merituosi ii vor lua la ei pe planeta fagaduintei, unde este mult mai bine decat pe Terra. Stirea ambigua data de NASA lasa loc la toate aceste interpretari si la multe altele, in functie de imaginatia fiecaruia. Cutremurul din Japonia provocat de mana omului Dincolo de emotia puternica pe care a produs-o tragedia din Japonia, cutremurul puternic, replicile care i-au urmat dar si valul urias pe care l-a provocat, a aparut si o teorie bizara. Cum ca aceasta catastrofa, care pana la urma, prin accidentul de la centrala nucleara de la Fukushima a capatat proportii planetare (iod radioactiv si cesiu au fost detectate inclusiv in Romania, la mai bine de 10.000 de kilometri distanta) nu ar fi avut cauze naturale, ci a fost provocat de catre om. A aparut din ce in ce mai mult cuvantul HAARP, de fapt un grup de initiale care desemneaza o arma teribila. HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecventelor aurorale active desfasurat pe teritoriul Statelor Unite si are baza langa localitatea Gakona, Alaska. Cineva a inventat, cu o idee geniala, o masinarie infernala, relativ simpla ca mod de functionare si care, datorita ei, se joaca de-a Dumnezeu. Provoaca cutremure, schimbari de clima, uragane sau gauri in stratul de ozon. Explicatia functionarii unui astfel de sistem nu este foarte complicata. Este vorba despre unde de inalta frecventa. Istoria lui HAARP este de fapt istoria comunicatiilor pe planeta. Fizicianul James Klark Maxwell descopera in 1864 faptul ca un �val� format din campuri electrice si magnetice se poate propaga dintr-un loc in altul. Descoperea de fapt campurile electromagnetice, (EM), toate acestea fiind demonstrate in laborator in anul 1880 de fizicianul german Heinrich Hertz. La sfarsitul secolului XIX, Guglielmo Marconi, pe baza descoperirilor lui Maxwell si Hertz a inventat primul sistem practic de telegrafie. In 1899, Marconi aplica tehnica sa de comunicare la distanta prin utilizari practice si comerciale. In data de 12 decembrie 1901, savantul italian face un experiment demonstrand comunicarea transatlantica prin trimiterea unui semnal din localitatea Cornwall, Anglia si primirea acestuia in St. John's, Newfoundland. Dupa acest pionierat, inca un pas catre HAARP a fost facut in 1983 de Brooks Agnew care a facut un fel de tomografie a unei bucati de pamant, cu unde cu o frecventa de 30 de W. Incerca sa sondeze straturile din strafunduri, ca sa caute zacaminte pretioase. Principiul era simplu. Fiecare strat subpamantean vibra intr-un anumit fel si astfel semnala prezenta petrolului, gazelor naturale, zacamintelor de fier si asa mai departe. De aici, nu a mai fost decat un singur pas. Doi fizicieni au socotit ca daca in loc de 30 de W, straturile subpamantene vor fi bombardate cu 1 miliard de W, straturile ar intra in rezonanta si ar incepe sa vibreze, provocand astfel cutremure catastrofale. Ca efectul sa fie si mai puternic, undele nu sunt trimise direct in pamant, ci in ionosfera de unde sunt respinse cu forta si astfel produc o si mai mare miscare a straturilor subpamantene. Exista si oficialitati care confirma existenta unei astfel de arme teribile. Hazel Takanaka, fost ministru de finante al Japoniei a spus ca tara sa a fost amenintata cu o arma puternica, capabila sa provoace cutremure catastrofale. Dupa aceasta declaratie, pe un site de pe Internet a aparut informatia ca orasul Niigata va fi lovit de un cutremur. Previziune corecta. Doua zile mai tarziu, Niigata, unde se afla cel mai mare reactor nuclear al Japoniei, era lovit nu de unul, ci de doua cutremure de 6,8 grade Richter. Astazi, asa cum am spus, vinovat de cutremurul catastrofal din Japonia este considerat HAARP. Cu atat mai mult ca, la fel ca in cazul Niigata, de aceasta data a fost lovita centrala de la Fukushima, nu de unul, ci de doua cutremure, cel de-al doilea cu magnitudinea de 7,2 pe Richter. Asadar HAARP, care initial a fost construit pentru a proteja teritoriul SUA de eventualele atacuri cu avioane si rachete, a incaput pe mana unor nebuni care acum ameninta intreg Pamantul. Sorin Ovidiu Balan ,,atac online''.
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 00:41
Oamenii sunt cel mai mare pericol. Dar are natura proprile ei metode de refacere...
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 01:31
trecutul ?
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 01:45
De la: Gaius, la data 2011-04-30 23:18:40 Pai de aia au si negat tot secolul 20, existenta pitiponcilor. Ca sa spuna ca ei exista prin intermediul americanilor. E si asta o tactica. Dar sa spui ca dupa 2012.....e chestie de dereglare mentala a celor ce au dat stirea oficial. S-au timpit, e clar. HAARP, nu are capacitatea sa faca un asemenea cutremur. Si vor mai fi in anii urmatori. Cutremurele astea mari si dese sint din cauza energizarii Terrei, de la incalzire globala. Nu are legatura cu oamenii, nici cu poluarea. Stii ce se intimpa cu sceleratii ce fac scenarii pe seama altora? Vor incapea pe mina....acelora ce le coc ei scenarii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 166 mesaje Membru din: 25/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 01:59
De la: nastasemihail, la data 2011-05-02 01:45:55De la: Gaius, la data 2011-04-30 23:18:40 Mihai, in toata perioada de dupa 11 martie am stat mai tot timpul pe site-uri japoneze. Am acolo un prieten si eram extrem de preocupata de soarta lui, a lor. Absolut NIMENI nu mentiona acel avertisment de care zice Balan. Or, cred ca intre ei ar fi circulat o asemenea "stire", daca ar fi existat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:02
De la: rundschrift, la data 2011-05-02 01:59:39De la: nastasemihail, la data 2011-05-02 01:45:55De la: Gaius, la data 2011-04-30 23:18:40 Asta spun si eu, fara sa stiu de la sursa, din Japonia. Tehnica HAARP. nu are aceasta capacitate, sa declanseze, nici macar furtuni. E ceva local. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:05
HARAP Alb !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 166 mesaje Membru din: 25/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:14
De la: nastasemihail, la data 2011-05-02 02:02:48 La tehnica HAARP, stii cat ma pricep? exact cum zice homeless. Nu le am pe astea In schimb, chestia cu TEPCO a fost o imensa porcarie - minteau cu nerusinare in comunicatele oficiale (prin omisiune), dar tot minciuna se cheama Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:15
De la: rundschrift, la data 2011-05-02 02:14:00Ce e cu Tepro?De la: nastasemihail, la data 2011-05-02 02:02:48 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:49
Imediat dupa cutremurul din Japonia, am deschis un topic, in care am aratat ca se va intra intr-o scurta criza de energie electrica, din cauza centralelor nucleare. Pina la generalizarea centralelor solare, peste tot. Ca fiind cele mai de viitor. Impreuna cu hidrocentralele.
Cele nucleare necesita marirea securitatii lor, pe termen scurt, si inlocuirea lor, pe termen lung. Fiindca sint nesigure, asta e clar. Vor mai fi cutremure uriase. Si e clar ca la 9 grade, nu rezista, decit 1 din 2. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 02:58
Ce se intimpla cu o astfel de centrala la lichefierea solului? Numai un aspect legat de cutremure mari. Nu cred ca a luat nimeni in calcul asta.
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 12:54
CINE A CASTIGAT PREMIUL PANA LA URMA?
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 12:58
De la: 9am243736, la data 2011-05-06 12:54:45CINE A CASTIGAT PREMIUL PANA LA URMA? EU....... ...nu
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 13:05
vad ca esti mai rar pe forum... ti-ai facut bagajele?!
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 13:08
De la: 9am243736, la data 2011-05-06 13:05:10vad ca esti mai rar pe forum... ti-ai facut bagajele?! nuuuuuuuuuu
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 13:08
ma duci undeva???
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 13:13
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 13:08:24ma duci undeva??? am crezut ca plangi de bucurie... o excursie de sapte zile era ceva...
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 14:44
De la: 9am243736, la data 2011-05-06 13:13:49De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 13:08:24ma duci undeva??? n-au fost 7.... doar trei eu te-am invitat....te-ai dat la fund....
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 14:48
De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 14:44:52De la: 9am243736, la data 2011-05-06 13:13:49De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 13:08:24ma duci undeva??? daca stiam ce companie o sa am... regretele sunt tarzii... dar totusi nu mananc bors de la robinet...
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 14:59
De la: 9am243736, la data 2011-05-06 14:48:34De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 14:44:52De la: 9am243736, la data 2011-05-06 13:13:49De la: daniela_iasi, la data 2011-05-06 13:08:24ma duci undeva??? meiiii si totusi ai zis cu o ocazie oarecare ca maninci bors de la robinet si m-a pufnit risul citind chestia asta, caci mi s-a parut ca ai ceva imaginatie.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

...nu
o excursie de sapte zile era ceva...