Info
x
Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?
|
itacrabin 2 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 22:18
Globalizrea,deoarece ne vom pierde identitatea culturala si nationala cu pretul unor orori de neimaginat.(vezi fosta iugoslavie).Istoria se repeta,doar personajele difera.
|
|
9am209979 1 mesaj Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 22:30
guvernul BOC
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ionicavlasin 1 mesaj Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 22:45
LACOMIA OAMENILOR BOGATI SI NESIMTITI CARE TRAIESC DE PE SPINAREA CELOR SARACI, PE CARE II VOR LASA FARA PAINEA DE ZI CU ZI. FOAMETEA SI IMBOLNAVIREA POPORULUI ............... VA DISTRUGE OMENIREA ..........
|
9am209983 1 mesaj Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 23:00
poluare|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2010, ora 23:07
DOMNE,CEL MAI TARE AMENINTA PANTERA ROZ
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 8 August 2010, ora 23:09
De la: ionicavlasin, la data 2010-08-08 22:45:02LACOMIA OAMENILOR BOGATI SI NESIMTITI CARE TRAIESC DE PE SPINAREA CELOR SARACI, PE CARE II VOR LASA FARA PAINEA DE ZI CU ZI. FOAMETEA SI IMBOLNAVIREA POPORULUI ............... VA DISTRUGE OMENIREA .......... adu talica benzina ca io am chibritele, facem un foc de tabara din ei , de mai mare dragu'
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2010, ora 23:44
De la: XYW, la data 2010-08-08 23:09:03De la: ionicavlasin, la data 2010-08-08 22:45:02LACOMIA OAMENILOR BOGATI SI NESIMTITI CARE TRAIESC DE PE SPINAREA CELOR SARACI, PE CARE II VOR LASA FARA PAINEA DE ZI CU ZI. FOAMETEA SI IMBOLNAVIREA POPORULUI ............... VA DISTRUGE OMENIREA .......... au terminat benzina...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:06
cele mai mari pericole pt.omenire este ciudatele animale care populeaza terra
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:08
Sun Bear
-este un urs gasit �n primul rand in padurile tropicale din Asia de Sud-Est. Ursul Sun Bear are aproximativ 1,2 m in lungime, ceea ce face cel mai mic membru al familiilor de ursi. Este adesa denumit "ursul-caine" din cauza staturii sale. Coada lui are intre 2 si 5 cm, cantareste mai putin de 65 kg. Masculi tind s� fie usor mai mari dec�t femelele. Spre deosebire de alte ursi, ursul soare blana este scurta . Dieta ursilor consta din plante, fructe, mici nevertebrate (termite), mici pasari si rozatoare.Are dantura diferita de alti ursi, printre care si niste canini destul de lungi.Are o blana de culoare neagra, si pe piept are un segment semicircular de culoare aurie-deschisa. Iepure Angora � Iepurele de Angora este o varietate de iepure domestic cu urechi lungi si parul moale. Iepurele de Angora este originar din Ankara, Turcia, alaturi de pisica de Angora si de Acapra de Angora. They first appeared in the United States in the early 1900s. Iepurii au aparut prima data �n Statele Unite la �nceputul anilor 1900. Lenesul � animalul numit "lenes" doarme pana la 16 ore pe zi. Traieste exclusiv in copaci, are picioarele lungi, cu ajutorul carora sta agatat de crengi, cu spatele in jos, dar pe pamant nu se poate sustine. Toate miscarile lui sunt parca facute cu incetinitorul.Lenesii provin din unul dintre cele mai primare ordine de mamifere, Xenartha, acest ordin aparand in urma cu circa 35 milioane de ani in urma, in America de Sud. Sunt strans inruditi cu animalele Tatu si Furnicar.astzai, doar doua genuri de lenesi mai exista (formate din cinci specii), in America de Sud, desi in trecut existau peste 35 de genuri raspandite in America de Sud, Antarctica, America Centrala si America de Nord, unele exemplare fiind intalnite chiar si in Alaska. Lenesii disparuti au marimea corpului variabila, de la un metru pana la marimea unui elefant (cei din genul cel mai mare, Megatherium) Maimuta White-Saki cunoscut ca Guianan Saki de aur , este o specie de maimuta saki, un tip de New World monkey, ce segaseste in Brazilia, Guyana, Guyana, Surinam �i Venezuela . Aceasta maimuta in cea mai mare parte se hraneste cu fructe, dar si nuci, seminte, precum �i insecte. Aye-aye � este un animal nocturn, o primata cu urechi mari, dinti ascutiti, ochi bulbucati si coada stufoasa, care se hraneste cu termite si care traieste in padurile din Madagascar. El este unic prin forma mainilor si prin felul in care isi gaseste hrana: ciocaneste copacii pentru a gasi larve, la fel ca o ciocanitoare, apoi roade scoarta pentru a face o gaura, prin care isi introduce degetul mijlociu, subtire si foarte lung. Astfel reuseste sa scoata insecte din locurile cele mai greu accesibile. Un mascul cantareste 2.5 kilograme, iar o femela cu 100 de grame mai putin. Lungimea corpului lor ajunge pana la 30 � 37 centimetri, iar coada pana la 44 � 53 centimetri. Gestatia dureaza in jur de cinci luni, iar, dupa nastere, puiul sta cu mama sa timp de doi ani. In timpul zilei, Aye-Aye doarme in cuiburi, in copaci, la peste 700 de metri altitudine. Alpaca � este o specie de camile domestice, din Sudul Americii, care seamana cu o lama. Ea traieste in turma si poate fi intalnita, pe tot parcusrul anului, pe inaltimile din Peru, Bolivia sau Chile, la o altitudine de 3.500 � 5.000 de metri.Alpaca este mai mic decat o lama si nu este folosit ca animal de povara, fiind apreciat pentru fibrele lui de lana. Alpaca are urechile ascutite si o coada stufoasa si mica, in timp ce lamele au urechi alungite si rotunjite si coada lunga.
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:11
De la: XYW, la data 2010-08-09 00:06:03cele mai mari pericole pt.omenire este ciudatele animale care populeaza terra Tu erai?!! sa nu ma uiti cu cartea postala...adica nu, de la tine am alte pretentii.Sa-mi aduci o piatra.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:15
De la: Ingrid, la data 2010-08-09 00:11:10De la: XYW, la data 2010-08-09 00:06:03cele mai mari pericole pt.omenire este ciudatele animale care populeaza terra io ti-aduc si-o stanca daca-mi spui la ce-ti foloseste,eventual pot veni cu bolovanu' de mine
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:21
Bun si bolovanul
Pietrele pentru mine sunt cele mai pretioase suveniruri...iau cate una de pe unde umblu, o pastrez, si-mi aminteste exact locul si momentul...deci nu chiar stanca, te rog
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 01:23
De la: Ingrid, la data 2010-08-09 00:21:35Bun si bolovanul pai atunci o sa-ti strang pietre de peste tot pe unde umblu, serios vorbesc,bine ca mi-ai spus,incep chiar de astazi....
|
|
9am209988 2 mesaje Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:26
ytim7xo c76
|
9am209988 2 mesaje Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:26
ytim7xo c76
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:13
De la: XYW, la data 2010-08-09 01:23:21De la: Ingrid, la data 2010-08-09 00:21:35Bun si bolovanul Super!!! ...aaa... din Militari nu trebuie..
|
|
diana_b_20 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:38
EU cred ca poluarea este cea care ameninta cel mai tare viitorul omenirii.
|
aniel_marius 4 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:40
Viitorul omenirii este amenintat de incalzirea globala. O sa ne prajim!
|
9am209990 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:40
2011
|
Moonraysilver 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 11:00
Poluarea cu toate implicatiile ei.
|
9am209995 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 11:51
Sfarsitul lumii
|
9am209996 2 mesaje Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:26
Viitorul omenirii este amenintat rau de tot de incalzirea globala.
|
9am209996 2 mesaje Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:29
Instabilitate sociala si violente generate de preturile aflate in crestere la energie si alimente, imposibilitatea autorit��ilor de a actiona eficient, penuria de apa, schimbarile climatice, diminuarea rezervelor de energie si alimente, desertificarea si intensificarea migratiei.
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:33
OAMENII INSISI
|
9am209999 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:38
2020
|
kryssu_93 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:40
criza. asta e sigur!!! de fapt guvernu` boc ...
|
Screenshadow 1 mesaj Membru din: 1/12/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:49
Politica finaciara globala, interesele marii finante internationale in spolierea averilor nationale pein distrugerea monedelor nationale in vederea instaurarii guvernarii planetare, fapt care implica disciplinarea "ultimilor rebeli", ca Rusia, Iran si China, rebeli care nu se supun inca Noii Ordini Mondiale. Daca aceste amenintari ar capata mai mult continut si forma, un holocaus nuclear ar deveni inevitabil, context in care schimbarea climatului, pierderea ghetarilor sau subtierea stratului de ozon si alte grave probleme ale mediului ar pierde mult din gravitatea si importanta actuala desi s-ar acutiza grav, contribuind substantial la mizeria eventualei supravietuiri a rasei umane, cu o mica exceptie a elitelor care au pregatit aceste scenarii, ezand ca rezervele de specii ar putea functiona cam ca si Arca lui Noe .
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 13:00
SCHIMBARILE CLIMATICE,FLUCTUATIILE MAGNETOSFEREI SI NU IN ULTIMUL RAND INCONSTIENTA OMULUI.
|
9am210002 1 mesaj Membru din: 9/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 13:36
nu exista numao un pericol sunt multe si cred caci toti le stim si raspundem la fel la aceasta intrebare
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 13:49
tantarii reprezinta cea mai mare amenintare deoarece cara sida si sifilisu' de la o persoana sanatoasa la una bolnava
|
|
|
|

au terminat benzina...
sa nu ma uiti cu cartea postala...adica nu, de la tine am alte pretentii.Sa-mi aduci o piatra.