Info
x
Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?
|
9am208765 1 mesaj Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:34
Viitorul omenirii este amenintat de ignoranta oamenilor. In sec XXI, desi putem vedea alte galaxii, putem numara stele, iar proiectele stiintifice avanseaza intr-un ritm spectaculos, mai mult de jumatate din populatia lumii este preocupata de supravietuire si de ziua de maine, este necultivata, ignoranta si usor de manipulat... Oamenii sunt preocupati de razboaie, armament, suprematia petrolului...in loc sa-si canalizeze resursele spre colonizarea spatiului si supravietuirea speciei, in cazul unui dezastru global.
|
|
Dana_Cristescu 1 mesaj Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:51
Incalzirea globala.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208770 1 mesaj Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:31
Seceta si cutremurele
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:35
prostia
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Tetel 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:37
Un dezastru natural ceva de genul incalzirea globala.
|
angelica_angelica 2 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:05
in primul rand criza financiara ..incalzirea globala...
|
angelica_angelica 2 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:07
lumea prea invidioasa si din anumite motive multe persoane incep sa nu mai gandeaska si recurg la tot felul de gesturi sinucigase...:-ss...etc
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 23:45
Categoric, prostia. Si de data asta voi da si un exemplu: la mine la birou se printeaza in fiecare zi in cantitati enorme, fie ca e nevoie, fie ca nu. Odata, ca o paranteza, le-am mentionat unor oameni inteligenti, bogati si puternici ca prefer sa lucrez in format electronic si sa printez fata verso de-abia produsul finit pentru ca tin totusi la copaci si la paduri. La care unul dintre ei mi-a raspuns ca hartia aia vine din China, asadar sunt padurile chineze cele care sunt taiate, nu cele din Romania (omul nu este roman). Repet, vorbim aici de un om realmente inteligent, dar totusi replica lui mi s-a parut de o prostie incredibila... adica de cand clima planetei tine seama de granite si disparitia padurilor din China, Brazilia sau de unde or fi ele nu ne afecteaza si pe noi, in Europa?!
Iar chestia cu care va tot bat eu la cap, chiar nu e o prostie. Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
|
|
|
mikyangel 2 mesaje Membru din: 7/12/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 00:25
Incalzirea globala pentru ca in ultima perioada nici anotimpurile nu mai sunt ce au fost, avem inundatii ,secete, incendii, cutremure ..traim la extreme!
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 00:28
Goana dupa averi.
|
9am208776 1 mesaj Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 03:58
armele chimice si nucleare
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 04:00
De la: 9am208776, la data 2010-07-19 03:58:12armele chimice si nucleare Care ?
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 1293 mesaje Membru din: 22/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 04:35
De la: oLady, la data 2010-07-19 00:28:43Goana dupa averi. festina lente mamaie,ca mai e mult pana departe si talica n-ai ajuns nici macar la inceputul drumului
Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 04:36
De la: 9am208776, la data 2010-07-19 03:58:12armele chimice si nucleare vorbesti de arma cu sare si bomba cu biogaz , N'ASA ???
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 04:53
De la: Tetel, la data 2010-07-18 22:37:31Un dezastru natural ceva de genul incalzirea globala. ai dreptate,cand ti se incalzesc creierii,la fel ca oricarui romanas,sunteti un adevarat dezastru natural
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 04:56
De la: 9am208770, la data 2010-07-18 22:31:11Seceta si cutremurele de ce nu apa prea multa si sariturile-n cap de pe bloc ??? e mai credibile bre,la fel si consumul de furadan in coctail cu drobu' de sare de deasupra sobei
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 05:00
De la: 9am208765, la data 2010-07-18 21:34:36Viitorul omenirii este amenintat de ignoranta oamenilor. In sec XXI, desi putem vedea alte galaxii, putem numara stele, iar proiectele stiintifice avanseaza intr-un ritm spectaculos, mai mult de jumatate din populatia lumii este preocupata de supravietuire si de ziua de maine, este necultivata, ignoranta si usor de manipulat... Oamenii sunt preocupati de razboaie, armament, suprematia petrolului...in loc sa-si canalizeze resursele spre colonizarea spatiului si supravietuirea speciei, in cazul unui dezastru global. ia baga tale o cantare despre apocalipsa si armaghedon,sa vezi ce implinita te simti dupa aia,cand o veni nea isusu cu cearsafu' prins in brau sa-si ia ignorantii cu el,martorii crestini care inca mai spera ca vine noru si le da inteligenta spirituala sau vine valu' si le ia calu,sa vezi atunci cate scroafe-s moarte in cotet
|
|
9am097643 3 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:06
Pericolul? Suntem noi insine, prin tot ceea ce gandim, spunem si facem, zi de zi...
Toate cele se petrec acum - dar si ce va urma, - din ce in ce mai multe, si mai rele, - toate sunt spuse de multa vreme, dar noi nu le dam crezare. Nu am nimic cu nici-o religie, oricare ar fi aceea, dar am de-a face cu Adevarul. Si totusi am: am un dinte impotriva religiei in sine, a unor cotrafaceri, a unor falsuri bazate pe datini, obiceiuri, traditii - ce sunt impotriva Adevarului. Oamenii religiilor - slujitori chipurile ai... indiferent cum isi spun ei insisi si cum i-au invatat pe oameni de multe sute de ani sa-i numeasca, - nu sunt de fapt decat negustori: vand oamenilor minciuni, falsuri, promisiuni desarte... Oameni ai Banului! Si ma doare tot ceea ce vad in jurul meu si aiurea prin lume, ma dor multe lucruri, tare ma dor si nu am ce face. Am fost ateu, poate nu chiar suta la suta dar, totusi ateu. Si poate ca ar fi trebuit, in tinerete, "sa vad" ceva mai departe, mai sus, fiindca aveam treaba mai mult cu cerul decat cu pamantul (aviatia militara); n-a fost sa fie asa, atunci... Reciteam, in sc.militara, Shakespeare...Am intalnit, de-a lungul anilor, profi de Lb.Romana ce nu citisera o singura piesa - ei insisi cu ochii lor, - o singura piesa din Shakespeare, una singura macar, si ma intristam... Am primit in dar, cu multi ani in urma, de la o ruda apropiata, o carte: Biblia. M-am bucurat nitel, atunci, fiindca era una dintre putinele carti ce-mi scapasera. Si-am citit-o, din scoarta in scoarta, toata. Apoi, o vreme, am tacut si-am stat deoparte; dar si departe de acea scriere ciudata, enigmatica dar si interesanta... Ceva insa nu era in regula!... Am reluat lectura, pe indelete acum, si-am "rontait-o" calm, lucid, timp de cativa ani de zile... In adolescenta, pentru scoala, trebuia sa fac un rezumat; si-o bibliotecara - sfatoasa, - mi-a recomandat sa extrag din prefata; si-am facut asa. Apoi, multumit, am rasfoit prin carte, inainte de culcare si-am ramas perplex: nu aveau nimic comun! Nimic!... Dimineata, era gata si cartea si rezumatul. Si, de atunci, nu am mai citit niciodata prefata inainte de a citi eu insumi cartea!... Asadar, ceva nu era in regula! Si nu am mers sa intreb pe nimeni ci mi-am zis: de voi fi in stare sa pricep singur, bine, iar de nu voi fi in stare, inseamna ca atat ma duce mintea! Sa ma iau dupa altii? Nu: o mai patisem! Biblia este extrem de grea - aparent, - dar si de o mare complexitate. Scribi - scriitori, - au fost multi, in timp, dar ea are un singur Autor. In afara de evenimentele, oarecum istorice, petrecute pe acest pamant, exista si altele, la nivele cosmice superioare - numite "ceruri", - unde "timpul" terestru nu mai este valabil ci se fac aproximari, asemanari: o "zi" de "acolo" = an terestru (deasupra sistemului solar); o alta "zi" de mai sus = o mie de ani terestri etc. Atentie pentru amatori: din momentul cand Noe a intrat in celebra arca, timpul se cronometreaza functie de varsta lui, de "zilele" lui. Si-a fost un an si zece zile... in corabie! Pentru Noe. Citeam prin anii '70 despre teoria "olandezului omleta" - nu-mi amintesc unde am intalnit-o, in ce cartulie, fiindca alergam dupa tot ce era legat de fenomenul OZN si multe alte "enigme" ale acelor ani, asta era, - si abia acum (acum vreo 12 ani de fapt) i-as da dreptate: se referea la planul galactic cu acel pamant plat! Iar pe acolo, o"zi" ar insemna pe terra vreo 240 milioane de ani! Revin: ce nu era in regula? Simplu: oamenii nostri, comportarea lor! Si ne vrem, noi, noua, numai binele? Eram intr-o dimineata in fata oglinzii din baie, eu singur, sa ma barbieresc; si m-am trezit deodata stand de vorba cu "celalat": unul din noi a inebunit! i-am zis eu. Pai ce scrie "acolo" si ce fac oamenii?!? Asa ca am luat la disecat pe toti cei ce "se grupeaza" in diverse forme religiose - mai multi sau mai putini, - mai mult sau mai putin fanatici, mai mult sau mai putin orbi... Si m-am ingrozit, si-am urlat in mine insumi; nu se poate! Nu se poate! Cum e posibil? Am intrebat pe unii, dintre cei cu carte, ce-si zic ei insisi lor "pocaiti" de ce-si spun asa? Mi-au sarit in cap nu alta! Sa le explic ca este vorba de un moment de regret pentru viata de pana atunci, o remuscare pentru relele din trecut, ca este exact ca la un examen: treci sau nu treci? Si gata. Nimeni nu poate fi "candidat" tot timpul, toata viata...Altii, s-au apucat sa modifice "o zi" de "mai sus" - acea "zi de urgie, de pedeapsa", "ziua aceea lunga si intunecoasa" - intr-o zi terestra, mai precis intr-o duminica, fix! Si nu pricep un lucru simplu: este "o zi" pentru Acela aflat intr-o alta "arca"! Mai mult, acea "arca" se deplaseaza... Sa le explic eu, un oarecare, popilor, despre timpi si spatii, despre galaxii, grupuri (roiuri cum le zic altii), clustere si superclustere? Pai nici astrofizicienii nu stiu in jurul a ce se rotesc galaxiile din Grupul Local, fiindca... nu se vede!...Sa ne mai intrebam atunci cat au durat de fapt acele "zile al creatiei"? Din ce loc se cronometra Timpul acela? Fiindca "Domnul statea pe scaunul Lui de domnie cand cu potopul."... Deci cat a durat in anii nostri, de-aici, potopul?... Viitorul omenirii, mai precis al civilizatiei actuale, este hotarat cu tare multa vreme in urma, si, chit ca ma vor blama unii, o spun: sentinta este data! Apusul civilizatiei actuale este langa noi, ne aflam in el, asistam la evenimentele de sfarsit - cat vom apuca fiecare dintre noi. Ei bine, Acela caruia eu ii spun Dumnezeu, daca l-as descrie ca fiind un cumul de superinteligente presupun ca ar fi o ofensa, o jignire, fiindca ar fi extrem de putin spus, insa nu am pe moment alt mod de exprimare, si stiu bine ce spun. Si totusi, altfel, de-am aduna toate cunostintele oamenilor de pe aceasta planeta, toate, si le-am planta in mintea unui singur om, ei bine, atunci, acel om, ar sti despre sine si despre tot ce se afla in lume exact ce stie un copil nenascut, un fetus, comparativ cu un Fred Hoyle, C. Sagan, Einstein sau un alt celebro. Cu diferenta ca Acela dispune si de energii inimaginabile... Se naste intrebarea: si totusi, ce putem face!? Raspuns exista: sa fim oameni, dar oameni cu adevarat, cinstiti si corecti indiferent ce se intampla, in orice situatie, cu toti cei din jurul nostru, in tot ce gandim, in tot ce spunem si in tot ce facem. "Ziua aceea", fix de duminica cum au modificat-o popii, este de fapt o perioada lunga de timp in care se face curatenie generala pe terra. Si se aplica o veche regula de razboi: cine scapa, isi scapa doar propria viata! Iar cine vrea detalii, despre viitor, le poate afla si singur, din Carte. Nu chiar singur insa, ci cu "ajutor"...extraterestru! Cheile, pentru ca exista, sunt trimiterile. Insa mai exista si greseli in ele, de zetarie as zice - am descoperit peste doua sute in versiunea D. Cornilescu. Apoi... cere ceva timp: vreo 16.000 ore de lucru. Apare astfel o alta Carte, - ce explica toate lucrurile si nu mai permite nici-un fel de interpretari!, - Cea despre care Pavel spunea ca "nu este de obarsie omeneasca", iar Petru merge mai departe afirmand: "in care chiar ingerii (lucratori cosmici) doresc sa priveasca"!!! Hm! Ciudat, nu?... Iar cine reuseste sa priceapa tot (aproape tot, pentru ca este un volum imens de munca si o cantitate uriasa de informatii), pricepe - desigur, - si "tacere"! Dupa. Si eu am inteles aceasta, si am tacut 99,98%. Daca am gresit, si recunosc, voi plati. Insa am intalnit multi oameni dornici sa afle si, unii din ei, cand am vorbit, si-au batut joc!...Dar au fost si din cei ce au plecat ingandurati. M-am bucurat pentru ei... Calendarul Maya? Cine au fost autorii lui? Mayasii? Sa fim seriosi. Pai asta era inainte de potop, si cei ce erau atunci "zei", printre oameni - fiindca venisera intr-adevar din cer, si-au depasit atributiile fiind catalogati drept razvratiti, cum si erau de drept, - stiau ce urmeaza. Cu mici exceptii, mai toti "zeii" s-au refugiat cat mai sus in diverse locuri de pe pamant! Avem noi, acum, cunostiintele pe care le aveau "ei" atunci? Categoric nu! Fiindca ei asistasera la crearea lumii materiale in care ne aflam noi, iar adevarata scoala... se face ceva "mai sus". Atlantida? Pai de la cine puteau afla oamenii despre un continent disparut cu mult inainte ca ei sa fi existat? Si, in viitorul ceva mai indepartat, ce "batran" continent va dispare? Fiindca va fi inca o civilizatie, la fel de adevarat cum este si faptul ca in orientul apropiat se va folosi armament nuclear! Ce pericol ne ameninta? Pentru astazi - ca este deja dimineata, - poate nici unul desi, posibil sa mai apara vreun bir... Sa traiasca bine!, acum, cat mai pot, fiindca vor primi si rasplata, vesnica: cea a ucigasilor N-o spun de la mine; ei au ales...Eu, doar am aflat. Atat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:41
In urma cu milenii,oamenii traiau mii de ani ,perioada in care deveneau superinteligenti,pina cind conducerea lumii a incaput pe mina unui egoist,care impreuna cu Marele Sfat al Paleoecologilor,au hotarit sa limiteze virsta oamenilor pina la maximum 150 de ani,perioada in care omul oscileaza intre prostie si ignoranta.Ghinionul a fost ca dupa un timp ,inteligentii nu sau mai reprodus,iar cei care se nasteau erau doar ,prostii si ignorantii, oamenii de astazi,care-si scurteaza viata ,distrugind natura.
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:55
prostia omenasca
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:12
De la: melissza, la data 2010-07-19 07:55:11prostia omenasca Pai daca nu ar exista ,as fi eu presedinte ?
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 09:01
Ceace ameninta viitorul omenirii este lipsa credintei fata de Dumnezeu si semeni si prostia, cu alte cuvinte criza spirituala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
AnaT2581 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 09:38
amenintare omenirii este canicula, care ne termina fizic cat si psihic.
|
9am180253 3 mesaje Membru din: 12/01/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:09
Cred ca cel mai mare pericol care ameninta viitorul omenirii il reprezinta lupta pentru suprematie dintre marile puteri,sub orice forma economica,militara,etc,care va duce inevitabil la o autodistrugere a omenirii de catre ea insasi.Este foarte dureros ca tot mai multi dintre semenii nostri stau impasibili la toate eforturile organizatiilor internationale de ecologizare a planetei,de implementare a pacii in toate zonele de conflict,de aparare a faunei si florei planetei.
Toata aceasta pasivitate peste un numar de ani ne va costa foarte scump. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tonyx2007 1 mesaj Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:13
Cred ca ce face omul cu mana lui ameninta cel mai tare; poluarea ne va ucide!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:17
De la: 9am180253, la data 2010-07-19 10:09:41Cred ca cel mai mare pericol care ameninta viitorul omenirii il reprezinta lupta pentru suprematie dintre marile puteri,sub orice forma economica,militara,etc,care va duce inevitabil la o autodistrugere a omenirii de catre ea insasi.Este foarte dureros ca tot mai multi dintre semenii nostri stau impasibili la toate eforturile organizatiilor internationale de ecologizare a planetei,de implementare a pacii in toate zonele de conflict,de aparare a faunei si florei planetei. Societatea socialista era catalogata ca o societate utopica! dar cred ca numai o asemenea societate mai poate salva omenirea! toti oamenii sa fie egali Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:22
De la: 9am045616, la data 2010-07-19 10:17:50De la: 9am180253, la data 2010-07-19 10:09:41Cred ca cel mai mare pericol care ameninta viitorul omenirii il reprezinta lupta pentru suprematie dintre marile puteri,sub orice forma economica,militara,etc,care va duce inevitabil la o autodistrugere a omenirii de catre ea insasi.Este foarte dureros ca tot mai multi dintre semenii nostri stau impasibili la toate eforturile organizatiilor internationale de ecologizare a planetei,de implementare a pacii in toate zonele de conflict,de aparare a faunei si florei planetei. asta e greu de crezut.....NU EXISTA EGALITATE.....e insusi firea umana ce nu permite asa ceva.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:29
De la: herra, la data 2010-07-19 10:22:59De la: 9am045616, la data 2010-07-19 10:17:50De la: 9am180253, la data 2010-07-19 10:09:41Cred ca cel mai mare pericol care ameninta viitorul omenirii il reprezinta lupta pentru suprematie dintre marile puteri,sub orice forma economica,militara,etc,care va duce inevitabil la o autodistrugere a omenirii de catre ea insasi.Este foarte dureros ca tot mai multi dintre semenii nostri stau impasibili la toate eforturile organizatiilor internationale de ecologizare a planetei,de implementare a pacii in toate zonele de conflict,de aparare a faunei si florei planetei. Au fost odata egali ......speram sa nu mai ajungem.... in trecutul indepartat .........
GINA
|
|
kikiglc 1 mesaj Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 11:24
Dezumanizarea este pericolul ce ne pandeste si ameninta viitorul omenirii.
|
segaldia 1 mesaj Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 11:41
Omenirea e amenintata din ce in ce mai mult de schimbarile climatice extreme. Vedem cum, spre exemplu vara, avem parte fie de cantitati enorme de precipitatii fie de canicula. Iernile sunt din ce in ce mai "crunte" si anotimpurile intermediare toamna si primavara abia isi mai fac simtita prezenta. Poate acesta e modul planetei de a ne inlatura treptat, datorita faptului ca nu-i facem o cinste fiindui musafiri deloc conservatori si mai ales oportunisti.
|
|
|

asta e greu de crezut.....NU EXISTA EGALITATE.....e insusi firea umana ce nu permite asa ceva.....