Info
x
Ce pericol ameninta cel mai tare viitorul omenirii?
|
criscertesuna 2 mesaje Membru din: 7/12/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:40
Pericolul cel mai mare care ameninta viitorul omenirii este robotizarea. Daca tehnologia se misca cu viteza luminii vom ajunge sa devenim din oameni roboti, si nu ma refer la faptul ca muncim fara sa ne mai acordam timp liber ci chiar la transformarea omului din fiinta umana intr-o masinarie care sa poata face orice. Acest lucru sigur se va intampla cu toate ca omul nu va disparea in totalitate dar vom fi supusi acestor masinarii cu forma de om.
|
|
9am183397 2 mesaje Membru din: 12/03/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:40
pffff....destul de greu caci ar fi cam multe, dar parerea mea este incalzirea globala
Raporteaza abuz de limbaj |
|
predatorjohn 4 mesaje Membru din: 13/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:43
cel mai mare pericol pentru viitorul omenirii este constituit de schimbarile de natura cosmica ce pot determina efecte devastatoare pe pamant (inversarea polilor magnetici, evenimente climatice extreme, etc)
socioecohistory.wordpress.com/2009/05/09/nasa-warns-of-super-sol... Raporteaza abuz de limbaj |
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:44
suprapopularea
|
|
9am181703 4 mesaje Membru din: 13/02/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:46
primul pericol este incalzirea globala care va produce schimbari climaterice importante.un pericol ar mai fi razboaiele care cred ca vor avea ca motiv lupta pentru resurse...petrol.apa....
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:47
De la: melissza, la data 2010-07-16 08:44:14suprapopularea Ahaaaaa............deci se inmultesc rapid chinezii
|
|
9am182295 2 mesaje Membru din: 26/02/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:54
Incalzirea globala. Insa adevaratul pericol al omenirii la momentul actual este dat de lipsa de reactie concertata si cat mai rapida a maimarilor lumii pentru eradicarea elementelor care duc la incalzirea globala. In ritmul actual nu cred ca viata pe terra va mai dainui mai mmult de o generatie.
|
diana_sirghi 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:11
Viitorul umanitatii este pus in pericol de extinctia speciilor. Prognozele climatice pentru secolele urmatoare arata ca suntem in pericolul unei noi extinctii in masa, moment in care 50% din animalele si plantele Pamantului vor disparea.
Comparand fosilele marine si terestre cu datele climatice, se vede usor ca biodiversitatea globala scade spre extinctie in perioadele in care exista efectul de sera si creste odata cu scaderea temperaturilor. Unul din sase mamifere din Europa sunt in pericol de extinctie. Chiar si variatiile in restul populatiilor de mamifere sunt alarmante. Un sfert (27%) din toate mamiferele au populatii in scadere, in timp ce doar 8% sunt in crestere, incluzand bizonul European. Conditiile favorabile de mediu, care ofera hrana abundenta, stimuleaza cresterile in populatie. Dar, pe de alta parte, pregatesc aparitia unor prabusiri, determinate de un an prost, dupa mai multi ani imbelsugati. Paradoxul consta in faptul ca animalele sau oamenii ar trebui sa se supravietuiasca mai usor in numar mai mare, dar de fapt se intampla cu totul invers. Speciile care se inmultesc repede sunt cele mai vulnerabile, datorita lipsei de variatie genetica si a aparitiei bolilor. Cu fiecare prabusire a populatiei, specia isi reduce diversitatea genetica si cu aceasta, posibilitatea de a se adapta schimbarilor. |
|
|
|
|
9am182252 2 mesaje Membru din: 26/02/2010 Oras: Galati |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:22
Calculatorul electronic personal: provoaca obezitatea si boli oculare,sedentarismul,inchilozarea organismului,limitarea,emite radiatii nocive,induce violenta prin jocuri agresive,copii utilizatori devin handicapati fizic si bolnaviciosi. TREBUIE LIMITATA ACTIVITATEA IN FATA CALCULATORULUI!
Prof.Ec. Milu C�rmaciu din Galati Raporteaza abuz de limbaj |
|
fuzzy997 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:23
Pericolul principal il reprezinta oamenii care conduc tari, corporatii imense care au prea multa putere asupra lumii noastre
|
mmarus2002 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:25
cresterea numarului oamenilor,epuizarea resurselor naturale precum si poluarea de toate felurile
|
paul1968_20 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:28
cred ca pericolul cel mai mare vine tot de la noi oamenii!in primul rand incalzirea globala si multe experimente care se fac fara stirea noastra!atate boli care au aparut in ultimul timp nu sunt intamplatoare!nu ne mai preocupa nimic decat sa distrugem tot,animale,spatii verzi,totul numai pt banii!ei sunt pericolul nr 1 in zilele astea!BANII!
|
bluesmile 3 mesaje Membru din: 7/12/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:34
Cred ca nepasarea si prostia o sa termine omenirea
|
marius_05 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:36
Cred ca un potential razboi atomic care de altfel nu este exclus daca e sa luam in considerare rivalitatile si dusmania dintre marile puteri ale lumii aste o serioasa amenintare cu atat mai mult cu cat omul s-a concentrat mult asupra proiectarii si constructiei acestor bombe atomice dar nu si-a pus problema,sau nu a investit un efort direct proportional in gasirea unor cai de stopare a efectelor devastatoare ale acestor arme.Mie personal mi se pare o cale fara de intoarcere care ne va afecta pe toti mai devreme sau mai tarziu.Sa declansezi ceva ce nu poti stapani mi se pare o mare inconstienta si sper si eu ca majoritatea de altfel ca aceasta pace formala sa mai dureze ceva timp altfel e greu de imaginat ce ar urma.
|
simonaprisacariu 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:46
Cred ca cel mai mare pericol care ameninta viitorul omenirii este INDIFERENTA! Pentru ca omul are o putere imensa de a rezolva lucrurile atunci cand vrea. Cred ca toate problemele ar fi rezolvate mult mai repede si mult mai usor daca nu am mai fi indiferenti. Fie ca este vorba de boli, de incalzire globala etc. omul a demonstrat ca daca vrea poate. Din pacate omul are atat statut de creator cat si statut de distrugator.
|
9am208548 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:47
Incalzirea globala este unul dintre pericolele cele mai mari, rautatea oamenilor, poluarea, inundatiile, lipsa credintei in Dumnezeu, ura, invidia.
|
mirella_udeanu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:50
Incalzirea globala e un pericol serios pentru viitorul omenirii.
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:53
eu cred ca cel mai mare pericol il reprezentam noi, oamenii.
|
irinao 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:54
Cred ca cel mai mare pericol ce ameninta viitorul omenirii este cel cauzat de poluare. Care la randul ei conduce la incalzire globala, subtierea stratului de ozon, disparitia multor specii de plante si animale si, nu in ultimul rand, la deteriorarea starii de sanatate a oamenilor. Si cel mai grav este ca oamenii nici nu realizeaza cat mult rau fac planetei prin ignoranta si indiferenta.
|
9am208554 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:59
PROSTIA!
|
alin_the_bandean 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:59
Buna,
Cred ca pericolul ce ameninta viitorul omenirii este aparitia acelui Codex alimentarium,in care marile puteri ale lumii au setat si elaborat cateva legi privind compozitia,beneficiile,efectele de durata al celor mai multe alimente,plante,legume ,fructe care sa asigure hrana acestei lumi deoarece in ultimii ani s-a constatat o crestere anormala a populatiei la nivel mondial.Cu atat mai mult conducerea romaniei a fost de acord cu implementarea unui proiect pe meleagurile noastre prin care se va obliga folosirea unui ingrasamant chimic care sa creasca volumul legumelor si fructelor,sa se ajunga la maturitate mai repede.DIn prospectul acestui ingrasamant reiese ca 1 gram incurgitat de catre om prin consumul de legume si fructe stropite cu acesta se va elimina din corp in timp de un an. |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:05
De la: alin_the_bandean, la data 2010-07-16 09:59:41Buna, Cu alte cuvinte devenim depozit de ingrasaminte! |
|
marina24 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:08
O problem� extrem de complicat� cu care ar urma s� se confrunte omenirea �n acest orizont este hrana, care deja se dovede�te insuficient� (sau inaccesibil�).
|
tomcris27 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:17
cccel mai mare pericol pentru omenire este razboiul nuclear
|
COU12 3 mesaje Membru din: 7/12/2009 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:19
sunt foarte multe cauze ce ar conduce catre sfarsitul umanitatii...este nu greu ci imposibil de a cataloga una dintre acestea ca fiind cea mai probabila cauza prin care omenirea va disparea..e tragic dar si comic...as numi doar o parte din "bombele atomice" lansate deja spre noi pt ca e evident ca sfarsitul lumii a inceput, lent dar sigur...bun, nu va veni in 10,20 sau 50 de ani dar omenirea a intrat deja pe turnanta...asadar: poluarea excesiva, promovarea diverselor secte f periculoase si nocive in dauna Unicului Dzeu adevarat (prin uitarea deliberata ca trebuie sa fim mai buni, neinvidiosi, nerazbunatori, smeriti etc), alimentatia nesanatoasa (cu toti monstrii alimentari creati in laboratoare comerciale, doar de a vinde cat mai repede fructe gigantice ce raman "proaspete" si 3 saptamani!), incalzirea globala (topirea ghetarilor gigantici, debitele oceanelor cresc in consecinta), desele miscari tectonice al scoartei terestre, rautatea excesiva a oamenilor, homosexualitatea (notiunea de familie preluata de acesti oameni bolnavi irecuperabil), experimentele nucleare, inlocuirea cititului cartilor cu "google" si a exercitiilor fizice cu jocurile pc si internetul, vesnicele razboaie interetnice din lumea araba contra restului lumii, dorinta de a explora chiar unde nu e cazul, lipsa igienei, saracia crunta, traind intr-o societate de consum in care trebuie produs mult si des ca sa se vanda, nu si calitativ din pacate, bolile incurabile ce apar in ritm galopant (desi cred ca pt epurarea speciilor nu se vrea mereu a se gasi leacuri respectivelor boli!)...si mai sunt atat de multe, braconajul, "betonizarea" spatiilor verzi etc..
...
|
crocodylpop 1 mesaj Membru din: 7/01/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:30
Raspunsurile mele,vor fi variate si pentru ca intrebarea este una dintre enigmele pamantenilor,nu vreau sa par a fi vreun clown,spunand ca:-unul din pericole ar putea veni din partea celor care ignora 9AM NEWS,prin lipsa informatiilor vitale venite ceas de ceas din partea lor
.-un alt pericol posibil,ar putea veni din partea viitorului nostru presedinte{DD),SENZATIONAL,atunci cand in staful lui vom intalni nume precum....Buzuca,Pepe,Fatu,Lazarus,CV Tudor,Ogica si pentru ca lista invitatilor surpriza de zi cu zi este senzationala,va las pe d-voastra sa o intregiti. -pericolul de moment insa, poate provoca viitorul omenirii romanesti si va veni din "Rocadiada",acest asteroid care a inceput sa loveasca de cateva zile inima politica si de 'mari afaceri' a tarii(Bucuresti-Guvern,Senat,Parlament). -BANII,sunt un alt mare pericol,mai ales atunci cand nu-i ai.. Raspunsul meu final la aceasta intrebare,este ca nu stiu.Citesc ceea ce prezic unii,ce spun altii,ce-ar putea ameninta viitorul omenirii,decat URA,POLITICA,BANII,INVIDIA,sau toate relele vor veni di spatiu extraterestru,nu stiu.Putem doar presupune. Pana la" Final",inregistrati-va pe 9AM NEWSsi poate impreuna,sa putem anula ,MARELE PERICOL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
costafie 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:39
Dupa umila mea parere cred cel mai mare pericol vine de la oameni, se va gasi un tampit sa declanseze arma nucleara.Doamne fereste!
|
|
dinuyoro 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:50
Viitorul omenirii este amenintat de poluare si implicit de om! Trebuie sa realizam fiecare ca pamantul este locul unde traim si beneficiem de bunatatea lui !
|
ANELY 11 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:55
Schimbarea climatica -ARE REPERCUSIUNI IMEDIATE?!
Este stringenta nevoia demararii unei campanii exorbitante pentru regandirea sistemelor de productie si transport, pentru scaderea emisiilor de carbon si evitarea unor consecinte dezastruoase pentru mediu.Cea mai mare parte a oamenilor de stiinta si a guvernelor inca sunt adepti ai efectelor incalzirii globale, chiar dupa esecul summit-ului de la Copenghaga, unde nu s-a reusit sa se ajunga la un consens privind reducerea emisiilor de carbon. Pentru a se ajunge la asta ar fi fost nevoie de intelegere la nivel international si de dovezi care nu pot fi puse la indoiala. Dar chiar acele dovezi sunt acum puse la indoiala. Poate s-a cerut prea mult. Oamenii de stiinta, desi capabili, raman oameni si sunt supusi erorii. O dovada absoluta este greu de produs. Dar realitatea politicii moderne este ca un numar din ce in ce mai mare de europarlamentari, Congresul SUA, consiliul de stat chinez si Cabinetul indian vor cere dovezi mai bune decat cele aduse de IPCC. Daca IPCC nu isi reconsidera prioritatile si procedurile, scapand de norul de indoiala care planeaza deasupra sa, ar putea deveni cel mai mare inamic al miscarii schimbarii climatice. Si pentru ca restul dovezilor indica inca faptul ca lumea este amenintata de un pericol iminent, asta ar fi o mare tragedie. Raporteaza abuz de limbaj
ANELY
|
|
catalin77 1 mesaj Membru din: 16/07/2010 |
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 11:04
Viitorul umanitatii este pus in pericol de ignorarea problemelor de mediu, ca schimbarile de clima, extinctia speciilor sau efectele cresterii populatiei.
|
|
|
|

...
.