back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Referendum valabil sau nu?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 14:26

De la: dan1957, la data 2010-07-14 09:22:03
De la: 9am178165, la data 2010-07-13 23:59:57NU!

GRESIT DOMNULE!
NU PENSIILE SI SALARIILE FUNCTIONARILOR SLABESC BUGETUL, CI SALARIILE POLITICIENILOR DIN A.G.A. SI C.A. + FIRMELE ABONATE LA CASTIGAREA "LICITATIILOR" PT SERVICII DIN BANI PUBLICI!
PENSIONARUL A MUNCIT IN TINERETEA LUI CA SA TE CRESCA PE TINE COPILULE DE ALTADATA! A PLATIT TAXE SI IMPOZITE CA BATRANII DIN VREMEA ACEEA SA PRIMEASCA PENSIE, IAR TU COPIL FIIND SA PRIMESTI EDUCATIE SI ASISTENTA MEDICALA, SA TE POTI PLIMBA PRIN PARC SI SA BENEFICIEZI DE PROTECTIA OAMENILOR LEGII (TOATE GRATUITE)...
DECI PENSIONARUL DE "AZI", CA SI CEL DE "IERI", A PARTICIPAT PE TIMPUL CAT A FOST IN ACTIVITATE LA SUSTINEREA APARATULUI DE STAT, A SUSTINUL FINANCIAR FUNCTIONAREA ACESTUI "OM GRAS" CARE MANACA BANII CONTRIBUABILILOR MAI MULT PE CLIENTELA POLITICA DECAT PE SALARII SI PENSII...
IAR TU, PENSIONARUL DE "MAINE" AI OBLIGATIA DE-A PARTICAIPA LA RANDUL TAU, AZI LA SUSTUNEREA APARATULUI DE STAT.
DACA NU-TI CONVINE, DU-TE SI CULEGE CAPSUNI, IAR LA 65 DE ANI INTOARCE-TE IN TARA SI VEI PRIMI O PENSIE MINIMA DE 350 DE LEI IMPOZABILI.

BAFTA MULTA SI "MINTE MULTA"!

Ai perfecta dreptate.

Si liderii sindicali ar trebui sa-si controleze comentariile. toti am contribuit si contribuim pentru aceasta tara .....Este cazul ca statul sa ne recunoasca drepturile dobandite in timp...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:05

De la: 9am178165, la data 2010-07-10 14:41:45
De la: vladx, la data 2010-07-10 14:10:15vad ca nimeni nu gandeste...o sa treaca la unicamerala dupa ce le expira mandatele actuale ce e asa greu?

Prietene cred ca ai uitat un mic amanunt: hmmmm, oare care era acela?
A........, Constitutia Romaniei trebuie schimbata si ea, daca vrei unicameralism. De fapt, stiu ca pentru voi Constitutia nu face doi bani!!!

DA AI DREPTATE ,IN CONSTITUTIE NU SUNT TRECUTE PLATILE PT. MAMELE AVORTOANE,SI TRUSOURILE AFERENTE........NU E BUNA CONSTITUTIA !!!!!!!!!!!!!!!!

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:46

De la: 9am103862, la data 2010-07-10 08:29:58Sunt de acord ca nu s-a mai spus nimic despre reducerea numarului de parlamentari.Ce economie s-ar face, mama doamne! Dar daca cei ramasi ar fi remunerati cu salariile de la fostul lor loc de munca si ar primi doar bonusuri pentru prezenta la sedintele parlamentului- oare ce economie s-ar face?!
Acest model exista in Elvetia, nu l-am inventat eu! Ma intreb cum sa facem sa se auda unde trebuie acest lucru!!!! Betty

Nu asa se face economie sa stii!!!!!!!!!!!!
Bicameralismul inseamna o garantie pentru un stat democratic.
Si asa ticalosul basescu cumpara si santajeaza parlamentari, guvernul e o trupa de marionete la comanda sa, o singura camera parlamentara n-ar fi la fel????
Hai sa fim seriosi si sa recunoastem ca singura stavila care functioneaza doar cat de cat in fata lui basescu si a serviciilor sale speciale, sunt cele doua camere parlamentare.
Ce-ar fi sa avem doar Camera Deputatilor cu frauduloasa anastase, presedinta???? Am avea o alta putere a statului obedienta !!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 14:47

De la: Silver9AM, la data 2010-10-24 23:05:27
De la: vladx, la data 2010-07-10 14:10:15vad ca nimeni nu gandeste...o sa treaca la unicamerala dupa ce le expira mandatele actuale ce e asa greu?

A........, Constitutia Romaniei trebuie schimbata si ea, daca vrei unicameralism. De fapt, stiu ca pentru voi Constitutia nu face doi bani!!!

DA AI DREPTATE ,IN CONSTITUTIE NU SUNT TRECUTE PLATILE PT. MAMELE AVORTOANE,SI TRUSOURILE AFERENTE........NU E BUNA CONSTITUTIA !!!!!!!!!!!!!!!!

BLACK + SILVER+APEX + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER +APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Sa continui? V-ati calmat otrepelor??????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 19:48

De la: 9am178165, la data 2010-10-25 14:46:19
De la: 9am103862, la data 2010-07-10 08:29:58Sunt de acord ca nu s-a mai spus nimic despre reducerea numarului de parlamentari.Ce economie s-ar face, mama doamne! Dar daca cei ramasi ar fi remunerati cu salariile de la fostul lor loc de munca si ar primi doar bonusuri pentru prezenta la sedintele parlamentului- oare ce economie s-ar face?!
Acest model exista in Elvetia, nu l-am inventat eu! Ma intreb cum sa facem sa se auda unde trebuie acest lucru!!!! Betty

Nu asa se face economie sa stii!!!!!!!!!!!!
Bicameralismul inseamna o garantie pentru un stat democratic.
Si asa ticalosul basescu cumpara si santajeaza parlamentari, guvernul e o trupa de marionete la comanda sa, o singura camera parlamentara n-ar fi la fel????
Hai sa fim seriosi si sa recunoastem ca singura stavila care functioneaza doar cat de cat in fata lui basescu si a serviciilor sale speciale, sunt cele doua camere parlamentare.
Ce-ar fi sa avem doar Camera Deputatilor cu frauduloasa anastase, presedinta???? Am avea o alta putere a statului obedienta !!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 13:44

De la: 9am178165, la data 2010-10-25 14:47:54

S-a defectat calculatorul si incepe sa se balbaie ,? ce pacat ca asa inversunata esti ca nici nu-ti dai seama cum te lupti singura ............fara rezultat .

GINA
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 02:01

De la: mirelr, la data 2010-07-07 16:15:42Parca poporul a luat o decizie prin referendum de micsorarea numarului de parlamentari . Moneda batuta in campania era micsorarea cheltuierilor implicit cresterea economiilor la bugetul de stat. De ce nu se mai vorbeste nimic de acest lucru?
Presa parca a uitat sau se face ca a uitat.
In nici o dezbatere tv nu s-a pus pe tapet aceasta chestiune.
A fost valabil sau nu?
Cate economii trebuiau sa se faca ?
Nimeni de la putere NU accepta sa-si reduca din beneficiile obtinute in urma pozitiei pe care o au " acolo sus ". Acestia sa nu uite cumva au ajuns acolo datorita noua acelor care acum avem o putere de cumparare mult mai mica a produselor de stricta necesitate ( nu ne lafaim in lux ) prin votul care l-am dat la alegeri. Ei traiesc si primesc salarii din banii nostrii pe care ii dam la buget.
Isi bat joc de noi.

Intreaba-l pe Chior el a fost initiatorul si a fost o manevrare a poporului pentru a-l vota dinnou casa mai prelungeasca amanarea intrarii dosarelor la ercetare.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 02:02

De la: 9am076753, la data 2010-10-29 13:44:04
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 14:47:54

S-a defectat calculatorul si incepe sa se balbaie ,? ce pacat ca asa inversunata esti ca nici nu-ti dai seama cum te lupti singura ............fara rezultat .

Intrara gargaunii in sevraj si asa iese in cazuri din astea

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Referendum valabil sau nu?
Mergi la: