back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Referendum valabil sau nu?

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

cristian_vinatoru

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:07

Daca ati votat va meritati soarta.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:08

Si daca n-am votat, ce patim?

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 15:13

De la: yxz, la data 2010-07-14 11:08:33Si daca n-am votat, ce patim?

acelasi lucru.. diferenta e ca pentru cei care au votat teapa e la fel dar sunt mai consolati...

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 15:18

De la: cristian_vinatoru, la data 2010-07-14 11:07:51Daca ati votat va meritati soarta.

E si normal,fiecare uzeaza de de imbecilitatea natiunii ca sa ajunga presedinte si pe urma leo trage de le ies ochii

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
panda11

6 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 08:14

sa nu uiti niciodata ca ei in frunte cu basescu au ajuns acolo sus nu datorita tie prostule care ai primit o plasa cu faina si doi pesti,ci datorita tenacitatii lor si istetimi lor.tu prostule care ai pus stampila doar ai meritul ca ai legitimat dreptul lor de a fi acolo sus unde le este locul lor de drept.tu prostule manipulat esti doar o picatura in ocean fara nici un drept,acum nu mai ai decat sa asteptii 4 ani si dupa la fel ca inainte o sa primesti 2 pesti si punga de zahar iar tu o sa iti pui din stampila pe ei (PDL si basescu trebuie alesi din nou doar asa tu prostule vei fi sigur ca peste alti 4 ani vei primi din nou o sticla de ulei si cei 2 pesti.

9am208479

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 08:36

am votat, n-am votat ce mai conteaza. e doar o vorba cu care unii iti scot ochii.cica asta ar fi diferenta intre un destept si un prost. n-am votat .si ?cei care au votat mi-au luat locul si au votat in locul meu. numai cine nu stie ce-i cu votul asta poate sa zica ca uite ai votat si ce sa intamplat a iesit basescu.ce-i de facut?pe cine punem in loc? ca base e un produs pana la urma a unei fabrici politice tipic romanesti. si fabrica daca a produs asa ceva va mai produce inca. TREBUIE SCHIMBAT TOT !!sau sa plecam daca nu sintem in stare.

monica_malanca

7 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:56

Earn Money! Create an accout on Alertpay and reffer other people!

Visit the link below

https://www.alertpay.com/?qxD7MNgwSJ47pOLx4kh0QA

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 15:53

De la: cristian_vinatoru, la data 2010-07-14 11:07:29Daca ati votat va meritati soarta.
=EU!! == 1= Tu esti la cules de capsuni, DE N-AI VOTAT??? 2= tu ce astepti ..?! TOT SENIORII SA IASA SA VA CEARA DREPTURIILE ?? 3= LA 32 de ani >> m-a ASTEPTAM SA AI UN CUVANT DE SPUS ????!!!... VORBEEE ,CLEVETIRII >> ATAT STITI !!!!!

AMI.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:02

De la: artafengshui, la data 2010-07-15 15:53:19
De la: cristian_vinatoru, la data 2010-07-14 11:07:29Daca ati votat va meritati soarta.
=EU!! == 1= Tu esti la cules de capsuni, DE N-AI VOTAT??? 2= tu ce astepti ..?! TOT SENIORII SA IASA SA VA CEARA DREPTURIILE ?? 3= LA 32 de ani >> m-a ASTEPTAM SA AI UN CUVANT DE SPUS ????!!!... VORBEEE ,CLEVETIRII >> ATAT STITI !!!!!

Baaaaaaiii...............tu schimbati ochelarii cand scriii!

datcu_cristian

2 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:59

ai muscat-o?......ai muscat-o....dupa cum esti nemultumit ,se pare ca tu chiar ai crezut ineptia aia si chiar i-ai votat???...pacat de tineretea ta,de la un referendum si pana la a se hotara acea reducere ,mai intai trebuie facut un alt referendum pentru modificarea Constitutiei in care se prevad 2 camere in legislativ....iar acel nou referendum nu va mai trece niciodata pentru ca ar trebui minim 50 % din populatie....si dracu' se mai duce la vot de referendum....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:01

De la: 9am045616, la data 2010-07-15 16:02:21
De la: artafengshui, la data 2010-07-15 15:53:19

ce nu-ti convine bihorene?............ia plimba ursul si iate de cine trebuie!!!.........ai intrat in nisipuri miscatoare..... cu vaporasul!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:02

De la: datcu_cristian, la data 2010-07-15 16:59:10ai muscat-o?......ai muscat-o....dupa cum esti nemultumit ,se pare ca tu chiar ai crezut ineptia aia si chiar i-ai votat???...pacat de tineretea ta,de la un referendum si pana la a se hotara acea reducere ,mai intai trebuie facut un alt referendum pentru modificarea Constitutiei in care se prevad 2 camere in legislativ....iar acel nou referendum nu va mai trece niciodata pentru ca ar trebui minim 50 % din populatie....si dracu' se mai duce la vot de referendum....

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
_Thelma_

177 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:09

De la: 9am045616, la data 2010-07-15 16:02:21

imi place spada ta viteazule
vorbeste in soapta ca nu ne auda ana

9am150593

4 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 07:30

Aici pe forum e singurul loc unde unii pot deveni importanti, profitati de treaba asta ca in viata reala sunt zero barat.

dumihai

14 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 09:03

Ba ar trebui desfiintata Presedentia !!! Ha ...

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 10:42

De la: dumihai, la data 2010-07-16 09:03:52Ba ar trebui desfiintata Presedentia !!! Ha ...

Ce vorbesti mai gaozarule, eu la referendum spuneam ca trebuiesc redusi parlamentarii opozitiei ,blegule,sa ramina numai ai PDL ului si ai vazut citi tradatori de la alte partide au venit la PDL,ca aici este rost de furat

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
ivan71

11 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 15:34

Suna la Irealitatea la cei doi ochiosi care nu lasa pe nimeni sa vorbeasca sau pe tov.Firea care sta drepti in fata lu'Voiculescu,ca daca e tot criza si o fi si ea pe lista neagra din septembrie....sau poate te v-a ajuta nasul....Dar sa nu iti treaca prin minte sa le spui parlamentarilor ca te-ar ars...Astia nu stiu ce inseamna concurenta,ejectarea daca este incompetent,doar sa se lefaie pe banii prostimii.Daca s-ar aplica si la noi aceasta masura atunci ar fi alegeri maine si nu s-ar tot talagana,si nu s-ar da vina pe unul sau altul...Eu sunt de acord cu aceasta masura!!!!SI TREBUIE IMPLEMENTATA SI IN ROMANIA!!!!Doar ce vom face cu creaturile(copii parlamentarilor)

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 15:43

De la: ivan71, la data 2010-07-16 15:34:37Suna la Irealitatea la cei doi ochiosi care nu lasa pe nimeni sa vorbeasca sau pe tov.Firea care sta drepti in fata lu'Voiculescu,ca daca e tot criza si o fi si ea pe lista neagra din septembrie....sau poate te v-a ajuta nasul....Dar sa nu iti treaca prin minte sa le spui parlamentarilor ca te-ar ars...Astia nu stiu ce inseamna concurenta,ejectarea daca este incompetent,doar sa se lefaie pe banii prostimii.Daca s-ar aplica si la noi aceasta masura atunci ar fi alegeri maine si nu s-ar tot talagana,si nu s-ar da vina pe unul sau altul...Eu sunt de acord cu aceasta masura!!!!SI TREBUIE IMPLEMENTATA SI IN ROMANIA!!!!Doar ce vom face cu creaturile(copii parlamentarilor)

Tu o sa le placi mult fanilor portocalii ai lui Base. Spre deosebire de mine, tu esti un "rus" bun. .Cred ca vor spune astia ca tu esti rus "alb" .

constantin_john2002

35 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 19:29

DIN PACATE REFERENDUMUL ESTE VALABIL,INSA SE POATE DEMONSTRA INTENTIA VADITA DE DOL a carui definitie spune totul: "Orice manopera frauduloasa, orice mijloc viclean intrebuintat pentru a insela pe cineva cu ocazia incheierii unui act juridic". Ori dupa cum vedeti sunt intrunite mai mult decat perfect toate elementele constitutive unei infractiuni in urma carei 80 % DIN POPULATIA VOTANTA a votat in totala necunostinta de cauza. Acum ca presedintele de atinci cu mult mai in plenitudinea facultatilor proprii decat acum a profitat de ascendentul oferit de statistica de partid si a unit doua intrebari intr una singura.Reducerea numarului de parlamentari de la 471 la 300 este o nuanta si desfiintarea unei camere a parlamentului este cu totul alta...adica o noua Mare Adunare Nationala in care sa se voteze ca oile ceea ce vor Basescu si Clanul lui infractional cunoscut pana acum drept Guvernele Basescu - Boc 1-4.
Nu sunt cuvinte care sa califice dorinta asta paranoica de a conduce cu orice pret a presedintelui de NAVA care nun a duso cu nimic mai bine decat oricare dintre noi pana in 1980, a mancat aceeasi savarina de 1.85 lei si a bout sirop de 50 bani facut de sorin ovidiu vantu ca vanzator de sirop,braga si inghetata vafee la roman.Acelas om isi bate joc de o tara intreaga acum de batranii ei cu care face acum un exrcitiu de putere, cu mogulii mai saraci decat EL...dar care duc tara de rapa.
Parlamentul Bicameral reprezinta o expresie superioara a Democratiei , ambele camere au drept de veto una impotriva celeilalte si o lege care a trecut de o camera dar cu Vicii acum daca cea de a 2 a o respinge ramane asa.
Nenorocirea este ca Taraian Basescu se foloseste de ascendentul pe care l a avut fata de PSD si PNL care sunt la fel de corupte si tot atatea de nepotrivite.Succesul il poate avea un Independent Autentic care sa ajunga Presedinte si care sa se transforme intr un Presedinte Jucator dar care sa aibe un tel precis,echidistanta si arbitraj intre partide si nu santaj la nivel de stat cu aparatul represiv in spate:DNA ANI CNSAS care ar trebui desfiintate si publicate integral toate dosarele de informatori brute nu prelucrate.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 18:38

Ce va place sa va plimbati degetele pe taste !

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 20:53

Daca nu desfiintata macar reduse costurile acesteia pentru ca,conform unor informatii vehiculate de politicieni si masmedia acesta are un buget mai mare ca parlamentul.Se pare ca referendumul a fost praf in ochii fraierilor.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 20:56

Clarificare.M-am referit la presedintie si desfintarea ei precum un alt coleg spunea ceva mai inainte.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 21:41

De la: cristian_vinatoru, la data 2010-07-14 11:07:51Daca ati votat va meritati soarta.

Nu e vina romanilor ca au votat asa. Trebuie sa recunoastem ca nu toi romanii au posibilitatea sa se informeze. In general, romanul se imparte intre servici, copii si obligatii administrative cu care duce grele batalii. O buna parte din romani au votat asemeni celor din dispora. Preocupati de propriile griji, mai zaresc seara la TV cate un politician, intre incropirea mesei de seara si scosul rufelor de la masina. Nu disting exact din ce formatiune face parte cel care emite un discurs, o pozitie, o parere. Nu e suficient sa-si creeze un tablou real al vietii politice. Astfel, ideile preconcepute odata formate, fondat nu pot fi schimbate. Ei merg pe ce stiu, o bruma de informatii fixate in treacat dealungul timpului.

E nevoie de mai mutl din partea opozitiei. Oamenii trebuie sa-i cunoasca din timp si nu sa-i repereze pe candidati doar in campanie. Ei trebuie sa ne faca sa stim din timp cum stau lucrurile si cum ar trebui sa stea. Aici nu e numai vina romanului de rand ci e si vina opozantilor politici care au venit cu contra-oferta. Nu au facut o evaluare suficient de reala si nici nu au conceput o strategie corespunzatoare din timp. Au lasat totul pe campanie. Opozitia a platit aceste lipsuri iar noi romanii deasemenea. A fost totul "la mustata" intrucat majoritatea nu a fost una zdrobitoare. despre ce vorbim ? In ce realitate traim ? Din punctul asta de vedere este din nou incorect sa emitem "aveti ce ati votat". Nu tinem cont de cealalta jumatate care NU are ceea ce a votat ? Generalizarea nu e de bun simt in cazul asta iar acuzatiile tardive nu aduc solutii. Nu sugerati ca am merita ceea ce se intampla. NU meritam asta ! Cu siguranta.

All Things Grow With Love
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:22

Este vina romanilor ca au votat. Era evidenta stratagema electorala a Basescului, ideea pe care el a vandut-o ca "de ce le e frica nu vor scapa". In paranteza, am vazut cat de frica le era cand, dupa alegeri, intr-o discutie cu un senator PSD care este si azi senator PSD, deci nu unul dintre transfugii lui Oprea, respectivul imi spunea nonsalant ca, in opinia lui, doua camere parlamentare sunt prea mult pentru Romania. Cu alte cuvinte respectivul domn nu avea nicio problema cu eventuala desfiintare a Senatului, si, daca stau sa ma gandesc ce surse de venit are personajul in cauza, in primul rand cate hectare de teren, nici nu ma mira (asta apropo si de frectia aia cu salariile parlamentarilor).

Asadar, romanii nu trebuiau sa voteze la acest referendum, in primul rand pentru ca era evidenta manevra electorala, or teme atat de grave pentru organizarea unui stat nu ar trebui amestecate cu alegerile, si in al doilea rand pentru ca nu a existat nicio campanie pentru referendum. Nu sloganuri gaunoase de genul lui "de ce le e frica nu vor scapa" constituie campanie pentru un referendum constitutional! Un astfel de referendum trebuie explicat, cu argumente istorice, politice si juridice, de o parte si de cealalta. Or, PDL-ul a transformat campania pentru referendum in campanie pentru prezidentiale, iar PSD-ul si PNL-ul pur si simplu au ignorat referendumul. Romanii ar fi trebuit insa sa realizeze ca Basescu, Geoana, Antonescu azi sunt, maine nu mai sunt, ca parlamentarii astia vor fi intr-o zi inlocuiti de altii, ca nu va fi criza pentru totdeauna ca si cheltuielile legate de parlament sa fie asa o mare problema pana la Apocalipsa, dar ca structura parlamentului nu o poti schimba la fiecare 4-5 ani, si ca ce stabilesti acum va trebui sa fie pentru multi ani de-acum incolo.

Personal am avut o opinie foarte clara. Da, pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, o cifra rezonabila pentru dimensiunile Romaniei, dar nu parlamentului monocameral. De ce? Din punct de vedere istoric, pentru ca Romania a inceput prin a avea doua parlamente, la Bucuresti si Iasi, intre 1859 si 1861, apoi din 1862 a avut un parlament unicameral, dar numai pana in 1865, cand Cuza a creat Corpul Ponderator, ca si camera superioara. Constitutia din 1866, documentul care alaturi de Codul civil din 1864 a pus fundamentul Romaniei moderne, a consfintit un Parlament bicameral, format din Adunarea Deputatilor si Senat, si asa au ramas lucrurile pana la desfiintarea Parlamentului de catre Carol al II-lea in 1938. Cand Romania a avut din nou un parlament, in 1946, cosmarul comunist deja incepuse, iar cand guvernul Petru Groza a reinfiintat Adunarea Deputatilor, dar nu si Senatul, a fost un prim pas spre preluarea modelului stalinist sovietic, care dispunea de un parlament monocameral, Sovietul Suprem. In 1948 Adunarea Deputatilor si-a schimbat numele in Marea Adunare Nationala, si asa a ramas pana in 1989. Asadar, Romania a avut parlament bicameral in perioada ei de avant istoric si parlament monocameral in epoca cea mai neagra a existentei sale, iar revenirea la parlamentul bicameral in 1990 a fost de fapt unul dintre foarte putinele gesturi de restabilire a normalitatii facute de regimul Iliescu. Din punct de vedere politic si juridic, parlamentele bicamerale sunt superioare prin aceea ca asigura o mai buna prelucrare a proiectelor de legi importante (organice si constitutionale), pot avea atributii diferite, ceea ce poate face din parlament un instrument si mai util natiunii, si sunt mult mai greu de controlat de catre puterea executiva, care si asa controleaza majoritatea parghiilor din stat, ceea ce contribuie la mentinerea separatiei puterilor si, implicit, a democratiei. Faptul ca in Romania ultimilor douazeci de ani teoria nu s-a potrivit cu practica, nu inseamna ca parlamentul bicameral e gresit, ci ca Romania are niste probleme, legate pe de o parte de problema formei fara fond- nimic nu va functiona daca cel care aplica nu crede in ceea ce face- si de sistemul PCR "pile, cunostinte, relatii"- care promoveaza non-valoarea si impiedica multe valori sa acceada in locul ce natural li se cuvine-, ambele probleme vechi la romani. Si ca lucrurile stau asa o dovedeste Republica Moldova, care dispune de un parlament unicameral, dar aceasta nu a impiedicat cu nimic manifestarea acelorasi boli romanesti, ba chiar a agravat situatia printr-un si mai mare abuz din partea executivului, cel putin in perioada regimului Voronin (2001-2009).

Asadar, opiniile mele in materie sunt foarte clare, dar eu personal nu am votat la referendum, ba chiar m-am asigurat ca refuzul meu este consemnat, ca sa nu mi se falsifice votul. Mi-a fost foarte clar care era jocul lui Basescu, ca tot referendumul asta era doar petarda unui om lipsit de orice scrupule, menita sa-i aduca voturi, si am hotarat ca nu vreau sa iau parte la aceasta sarada lipsita de sens. Asa arfi trebuit sa faca cat mai multi romani.

Acum, revenind la lucruri aparent frivole, dar mult mai serioase decat bataia aceea de joc de referendum, este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
SOIA34

15 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:10

MIRELR-presa care presa,o adunatura de ticalosi,care folosesc reporterii tineri si fotoreporterii,pt atingerea scopurilor personale.daca reusesti sa dai la oparte ecranul,o sa gasesti f multc..gunoi,dincolo

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 00:17

De la: bseceta, la data 2010-07-14 15:18:31

E si normal,fiecare uzeaza de de imbecilitatea natiunii ca sa ajunga presedinte si pe urma leo trage de le ies ochii

Lui cine i=o fi traso in stangul?

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 14:20

Pe cine ai fi vrut???

PSD< PNL< PC??? Cei ce au ascuns bine fondurile de pensii si cotizatiile de sindicat si de partid si de UTC???

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:03

De la: 9am178850, la data 2010-10-16 14:20:14

Pe cine ai fi vrut???

PSD< PNL< PC??? Cei ce au ascuns bine fondurile de pensii si cotizatiile de sindicat si de partid si de UTC???

Nuuuuu!nu mai vreu referendum ca ma linseaza poporuuuuuu !!!!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 16:02

De la: bseceta, la data 2010-10-16 17:03:50
De la: 9am178850, la data 2010-10-16 14:20:14

Pe cine ai fi vrut???

Nuuuuu!nu mai vreu referendum ca ma linseaza poporuuuuuu !!!!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:01

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Referendum valabil sau nu?
Mergi la: