Info
x
Adeziuni pentru ,,eliminarea'' definitiva a acualei clase politice.
|
Fosta membra 9am.ro 270 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 13:38
,,Ma` copile ma`, de ce vorbesti tu singur? Uite ti-ai trantit "jegul" verbal, ai ras una buna: hai ca i-am zis-o, da` acu` sincer: te simti mai bine?
Chiar te-a satisfacut sa arunci cu ocari? Te simti mai implinit? Te-a ajutat cu ceva sufleteste vorbind? Spune-mi care este starea ta de spirit acu` ca mi-ai trantit-o si mi-ai aratat tu mie?!!!!!!!!!!'' Dumneta vorbesti de ocari aduse colegilor??? Pai de cand iti manifesti frustrarile pe acest forum, nu sti decat sa aduci injurii celor care nu sunt de acord cu tine, mai ales ca oscilezi permanent intre o sustinatoare infocata PNL, dar in realitate cred ca esti o mare sustinatoare a celor care dau cat mai multe pomeni. Cel putin eu am curajul (chiar daca sunt injurat de catre toti pupincuristi) sa spun lucrurilor pe nume si anume ca TOATA CLASA POLITICA este formata doar din borfasi ordinari. Tu repeti mereu ca asta este lozinca care sa-i bage pe toti,, ingerasii'' in aceasi oala cu cei rai. Nu mai fata , doar un cetatean tampit mai poate sa aibe la ora actuala incredere in aceasta clasa politica , corupta si pusa doar pe jefuirea tari. Cred ca Romania nu a avut NICIODATA un dusman mai puternic dacat acesti politicieni indiferent de partidul din care fac parte.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 13:52
Sofronie...Hai sa luam lucrurile simplu si cu calm.Ok,te-ai suparat pe toata clasa politica si o vrei schimbata. Dreptul tau si nu il contest ,nu ma intereseaza nici macar motivele pentru care asa vezi tu lucrurile. Cu cine o schimbi si cum reusesti sa faci ca populatia sa nu mai voteze cu PSD,PDL,PNL ,UDMR etc ? Cum se poate realiza ce propui tu ?
|
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:03
Mult mai simplu !
Venim ... noi !! Ce , nu suntem buni ? ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:04
De la: sofronie, la data 2010-07-09 13:38:35,,Ma` copile ma`, de ce vorbesti tu singur? Uite ti-ai trantit "jegul" verbal, ai ras una buna: hai ca i-am zis-o, da` acu` sincer: te simti mai bine? Se produce un lucru interesant: pe de o parte tu Sofronie bietul de tine te enervezi aiurea, strigi de nu mai poti si te spargi in figuri, si cu toate astea tot tu esti cel furios si cel nemultumit, pe de cealalta insa eu sunt calma, relaxata si desi eu sunt cea jignita, sunt din ce in ce mai vesela si multumita de viata!!! Sunt curioasa, care ar fi explicatia ta in legatura cu toate aceste fenomene si stari?!!!! |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:05
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 14:03:30Mult mai simplu ! 21 de milioane de politicieni nu este cam mult pentru o tara (inclusiv China)?...
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:07
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 14:05:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 14:03:30Mult mai simplu ! ...... Nuu , m� Marine , tu �i cu mine ... ...
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:12
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 14:07:22De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 14:05:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 14:03:30Mult mai simplu ! Tot nu este bine deoarece atunci suntem prea putini ...
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:15
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 13:52:19Sofronie...Hai sa luam lucrurile simplu si cu calm.Ok,te-ai suparat pe toata clasa politica si o vrei schimbata. Dreptul tau si nu il contest ,nu ma intereseaza nici macar motivele pentru care asa vezi tu lucrurile. Cu cine o schimbi si cum reusesti sa faci ca populatia sa nu mai voteze cu PSD,PDL,PNL ,UDMR etc ? Cum se poate realiza ce propui tu ?:sml-happy0086 : Mai Vanea , totul se poate schimba doar printr-o ofensiva civica de proportii si prin judecatrea si condamnarea tuturor celor care au distrus acesta tara. Ce este greu de inteles? Atunci cand am militat pentru solidaritatea cetatenilor tarii , tu impreuna cu alti surati ati facut misto de mine , dar adevarul este adevar. Totul se poate rezolva doar atunci cand nu vor mai fi indivizi ,,injectati'' de catre acesti politicieni . Oare tie ati convine modul in care acesta tara a fost condusa in cei 20 de ani de ,,antidemocratie''?? Oare de acest derapaj cine se face vinovat? Cred ca vina este a noastra a tuturor ,indiferent de orientare politica , pentru ca nu avem curajul sa spunem ce gandim. Oare tu nu ai nimic de reprosat liberalilor? Acesti hoti notorii trebuie sa prinda frica de poporul pe care il pastoresc si totul se poate realiza doar prin exemple clare. Nu vezi ca indiferent de culoarea politica , telul lor este doar sa poata FURA? Nu vezi ca toate institutiile statului care ar trebui sa vegheze si sa indrepte derapajele acestor nemernici sunt aservite jafului organizat de catre clasa politica?Oare legea ANI (asa cum era) a fost votata de catre politicienii cinstiti? Nu cumva si liberalii au votat? DE CE? Vreau sa mai adaug o singura fraza.......majoritatea (oare?) cetatenilor militeaza pentru non-violenta , dar daca violenta nu exista , nu cumva si acum eram incolonati si strigam lozinci de apreciere a comandandului suprem?
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:24
De la: sofronie, la data 2010-07-09 14:15:29De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 13:52:19Sofronie...Hai sa luam lucrurile simplu si cu calm.Ok,te-ai suparat pe toata clasa politica si o vrei schimbata. Dreptul tau si nu il contest ,nu ma intereseaza nici macar motivele pentru care asa vezi tu lucrurile. Cu cine o schimbi si cum reusesti sa faci ca populatia sa nu mai voteze cu PSD,PDL,PNL ,UDMR etc ? Cum se poate realiza ce propui tu ?:sml-happy0086 Eu nu am militat impotriva solidaritatii ci impotriva solidaritatii pe idei utopice si nefaste cum imi pare mie cea cu boicotarea supermarketurilor.Trebuie sa intelegi si tu ca solidaritatea este foarte greu de obtinut cand ideea in jurul careia se pretinde solidaritatea ,nu este una chiar minunata. Si comunistii doreau solidaritatea poporului in jurul lor(cand nu au putut sa o obtina au infiintat lagarele),si Basescu o doreste si cred ca orice politician isi doreste ca poporul sa fie solidar pe ideile si propunerile sale.Oamenii insa sunt diferiti,au interese divergente si este foarte greu de gasit un ideal care sa ii solidarizeze pe toti cetatenii unei tari. Deci tu propui ca printr-o solutie violenta sa ii dam jos pe toti cei care ne conduc acum? Facand abstractie de faptul ca politicienii de acum au fost votati de noi acum nu mult timp ,pe cine pui in loc? Cred ca iti dai seama ca o tara nu poate functiona fara o conducere politica .Ca urmare sunt doar doua variante: a)inlocuiesti actuala clasa politica cu o alta b)treci la un sistem de conducere nepolitic ci bazat pe altceva . Tu la care din cele doua variante te-ai gandit ? |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:40
Repet....varianta Spaniei este necesara acum mai mult ca oricand. Poate ca un Franco ar fi necesar, altfel acesi hoti notorii vor prospera, iar populatia acestei tari va fi exterminata. Acest popor cred ca a epuizat orice modalitate democratica de indreptare a acestor nemernici, dar ei nu vor sa-si ia labele murdare de pe bogatia cestei tari. Trebiue sa recunosti ca si boicotarea pe o perioada determinata a supermarketurilor ar aduce ceva beneficii cetatenilor acestei tari., pentru ca daca ar fi constatat( conducerea acestor magazine) ca nu mai suntem dispusi sa acceptam vanzarea tuturor gunoaielor , aceste magazine ar fi lasat la pret si s-ar fi aprovizionat corespunzator. Vezi...? Totul de noi depinde.
PS. Acesti poiticieni au fost votati de catre noi, dar TOTI au mintit, deci votul nu mai poate fi valabil in actualele cicumstante.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:52
De la: sofronie, la data 2010-07-09 14:40:40Repet....varianta Spaniei este necesara acum mai mult ca oricand. Poate ca un Franco ar fi necesar, altfel acesi hoti notorii vor prospera, iar populatia acestei tari va fi exterminata. Acest popor cred ca a epuizat orice modalitate democratica de indreptare a acestor nemernici, dar ei nu vor sa-si ia labele murdare de pe bogatia cestei tari. Trebiue sa recunosti ca si boicotarea pe o perioada determinata a supermarketurilor ar aduce ceva beneficii cetatenilor acestei tari., pentru ca daca ar fi constatat( conducerea acestor magazine) ca nu mai suntem dispusi sa acceptam vanzarea tuturor gunoaielor , aceste magazine ar fi lasat la pret si s-ar fi aprovizionat corespunzator. Vezi...? Totul de noi depinde. Stai sa vedem daca te-am inteles corect. Dam clasa politica jos prin violenta si aducem prin vointa noastra, un dictator la putere, care apoi, la finalul vietii sale va aduce monarhia, iar Romania va prospera? Daca te-am inteles corect atunci sa-mi spui pe cine vezi tu ca fiind acel dictator care va starpi hotia ?Trebuie sa fie un tip foarte de incredere din moment ce tu ai accepta sa ii dai tara pe mana si puteri absolute...Mie spre exemplu imi este frica sa nu vina la putere un dictator hot care la sfarsitul vietii in loc de rege sa il lase pe fiul sau fiica sa...Te-ai gandit la cineva anume ? |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:01
Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:12
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:01:42Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala. Nu stiu daca ai sesizat, dar asta incercam si noi sa explicam pe acest forum, faptul ca nu avem nevoie de un dictator. Experientele anterioare s-au dovedit total nefaste pentru poporul roman. In tara nu avem nevoie de dominatia personala a cuiva ci de domnia legii. In opinia mea singurele forme de guvernare prin care domnia legii va putea fi atinsa macar partial in Romania sunt in ordinea preferintelor mele: monarhia constitutionala sau republica parlamentara. Ce-ti spune tie fraza asta: "De ce nu v-ati controlat judecatorul de la Curtea Constitutionala?" Oare nu este o recunoastere a politizarii absolute a sistemului juridic? Prin urmare, cum sa-si faca treaba judecatorii si procurorii controlati politic? Cine sa mai aplice justitia?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:19
Cea mai periculoasa forma de oranduire este DICTATURA imbracata in straiele democratiei. Ei bine acum noi poporul roman de acest fel de guvernare avem parte. Traim intr-o DICTATURA a politicienilor CORUPTI , dar nu vrem sa acceptam aceasta realitate. Ce poate fi mai rau???
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:19
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:01:42Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala. Si eu tot Monarhie Constitutionala doresc(chiar daca din cate stiu eu tu nu ma crezi ) insa personal nu cred ca acest lucru se poate face printr-o dictatura, ci, cred chiar opusul, ca dictatura ar impiedica revenirea a monarhiei.Din punctul meu de vedere ,verificabil daca vrei si in ce ne priveste pe noi doi, Monarhia Constitutionala este singurul liant capabil sa uneasca romanii si sa-i canalizeze intr-o directie buna pentru Romania. La urma urmelor, la cum merg lucrurile acum,alegerea este simpla : Monarhie v.s distrugerea Romaniei. Sansele ca Romania sa isi revina altfel decat prin Monarhie sunt cam ...nule. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:21
De la: 9am178165, la data 2010-07-09 15:12:48De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:01:42Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala. A fost oare altfel in timpul guvernelor anterioare? Deci am dreptate ? Traim intr-o simulare democratica, de care beneficiaza doar aceasta mizerabila clasa politica?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:22
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:19:05Cea mai periculoasa forma de oranduire este DICTATURA imbracata in straiele democratiei. Ei bine acum noi poporul roman de acest fel de guvernare avem parte. Traim intr-o DICTATURA a politicienilor CORUPTI , dar nu vrem sa acceptam aceasta realitate. Ce poate fi mai rau??? Mai rau poate sa fie o dictatura care nu se mai chinuieste nici macar sa imbrace hainele democratiei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:26
Felicitari tuturor! Pt. dialogul civilizat.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:27
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 15:19:43De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:01:42Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala. Pai dupa cum te exprimi , nici tu nu mai crezi in acest ideal...... Ce sa mai gandesca cei care inca nu sunt convinsi, cand vad postarea ta? Oricum o schimbare de macaz categorica nu se mai poate face in aceasta tara fara violenta. Da sunt adeptul violentei, pentru ca acesti marlani nu vor ceda NICIODATA puterea . pentru ca stiu ca dupa..... vor urma ceva procese in care nu cred ca ar scapa vreunul fara condamnare.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:31
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 15:22:23De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:19:05Cea mai periculoasa forma de oranduire este DICTATURA imbracata in straiele democratiei. Ei bine acum noi poporul roman de acest fel de guvernare avem parte. Traim intr-o DICTATURA a politicienilor CORUPTI , dar nu vrem sa acceptam aceasta realitate. Ce poate fi mai rau??? Cred ca nici macar tu nu mai crezi in asa ceva . Tocmai ca acesta DICTATURA a politicienilor ACTUALI este foarte periculoasa , dovada este ca reusesc chiar sa-i minta cu succes si pe reprezentantii marilor democrati occidentale.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:33
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:27:12 Si revolutia a fost violenta. Ti s-a parut ca a reusit sa schimbe clasa politica? Aceeasi lupi in alta blana de oaie...Intotdeauna vor exista niste smecheri care vor sta pe margine si vor apare la momentul oportun pt. a se erija in salvatorii romanilor. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:38
De la: yxz, la data 2010-07-09 15:26:56Felicitari tuturor! Pt. dialogul civilizat. Multumiri si tie tot pentru asta :))... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:38
De la: yxz, la data 2010-07-09 15:33:08De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:27:12 Aveti dreptatae dar mai cred ca populatia acestei tari a reusit intr-o oarecare masura sa-si maturizeze gandirea si sa nu mai lase LUPUL sa-i conduca destinele. PS. Sa nu-mi dai exemplul alegerilor trecute, pentru ca atunci acest popor nu a avut de ales decat dintre trei LUPI.si au ales unul mai viclean,atata doar.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:44
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 15:38:26De la: yxz, la data 2010-07-09 15:26:56Felicitari tuturor! Pt. dialogul civilizat. Ma omori...cred ca asta ti-e si intentia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:47
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:27:12De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 15:19:43De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:01:42Da ai dreptate , dar cred ca este momentul sa riscam si aceasta varianta, pentru ca alta nu mai exista. Votul intodeauna este in mare parte redirectionat in functie de cine este la putere iara noi.....,,.vin ai nostri, pleaca ai vostri si ramanem tot ca prosti'' Oricum militez pentru reinstaurarea Monarhiei Constitutionale, singura in care mai am incredere la ora actuala. Mai am cateva intrebari....Ce se intampla dupa ce tu,prin violenta,dai jos TOTI politicienii actuali ai Romaniei? Cine aduce Monarhia si pe ce baza legala? Cine conduce tara pana la venirea Monarhiei ?Cine face procesele impotriva celor pe care ii vezi tu vinovati de soarta tarii ? Presupun ca vrei si schmbarea justitiei, nu ? Pe scurt am inteles ca vrei: 1) Schimbarea prin violenta a actualei clase politice . .......... n) Monarhie Constitutionala. Ce se intampla intre 1 si "n"? Uite,presupunem ca ai golit toate institutiile statului si nu mai exista urma de politician pe acolo. Ce propui mai departe ?Spre exemplu ,cine ii aresteaza pe cei care spui tu ca sunt vinovati ?... |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:51
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:38:38 Pai, sa vedem ce optiuni avem la alegerile viitoare...Ce zici? Are sanse Vadim? Mai ales daca promite sa puna pusca pe hoti... |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:56
In momentul in care acesti bastarzi politici vor vedea ca nu se mai pot juca cu acest popor napastuit, totul se va rezolva de la sine. In legatura cu viitoarea clasa politica , stai linistit ca aceasta tara nu duce lipsa si de oameni onesti, dar ei nu sunt lasati sa apara pentru ca Romania trebuie condusa doar de actuali oligofreni si de odraslele lor. Chiar nu observi ca din 89 si pana in prezent , in peisajul politic nu mai apar decat odraslele acestor hoti si reusesc chiar sa faca cariera prin minciuna si furaciune?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:58
De la: yxz, la data 2010-07-09 15:51:10De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:38:38 Vadim nu este altceva decat unul dintre exponentii acualei clase politice. Cine crede in acest mascarici ???
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:05
De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:58:40 Domnu' Tycu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:12
De la: yxz, la data 2010-07-09 16:05:12De la: sofronie, la data 2010-07-09 15:58:40 Dzeu sa-l ierte.......cat de imbecil poate sa fie un individ, daca poate sa creda in tampeniile acestui mascarici de curte veche si noua??? Vadim reuseste doar sa faca jocurile mafiei politice si sa discrediteze orice incercare a adevaratilor patrioti de a indrepta starea actuala printr-o miscare sociala de amploare.
|
|
|

...
Vreau sa mai adaug o singura fraza.......majoritatea (oare?) cetatenilor militeaza pentru non-violenta , dar daca violenta nu exista , nu cumva si acum eram incolonati si strigam lozinci de apreciere a comandandului suprem?
PS. Sa nu-mi dai exemplul alegerilor trecute, pentru ca atunci acest popor nu a avut de ales decat dintre trei LUPI.si au ales unul mai viclean,atata doar.