Info
x
Adeziuni pentru ,,eliminarea'' definitiva a acualei clase politice.
|
Fosta membra 9am.ro 270 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:31
Corect. Oamenii rationali pot sa discute politica si fara a recurge la injurii. Te salut si indiferent de vederile politice da-mi voie sa-ti strang mana , iar daca doresti accepta-mi si cererea de prietenie !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:38
Ce-i drept ... nu e str�mb !!!
.... ca s� zic a�a .Mult noroc �i s�n�tate , la toat� lumea !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:43
De la: adiuc, la data 2010-07-08 15:30:17De la: 9am178165, la data 2010-07-08 14:52:18De la: sofronie, la data 2010-07-08 14:40:50Observ cu stupoare ca pinguini PSD-pnl prin glas si vor sa prosteasca electoratul asa cum a facut si acest PDL pe care eu nu dau nici doi bani,. De ce sunteti atat de naivi incat credeti in performantele iluzorii ale guvernarii PSD-pnl ( da guvernarea PSD-pnl si nu pnl-PSD) , performante care din pacate nu au existat. Sa le luam pe rand;. Cresterea economica. Oare a existat in realitate si daca a fost reala unde sunt acele realizari? Cate autostrazi s-au facut? Cate locuri de munca s-au realizat , in afara celor 600000 de angajari in sectorul bugetar? PIB ul tari a crescut in perioada guvernari PSD-pnl doar pe hartie, dar nu sa materializat si in buzunarele noastre.Sa nu uitam ca toate majorarile salariale , erau intodeauna anulate de catre cresteri de pret la energie. Majoritatea investitiilor facute de populatia acestei tari, au fost facute prin credite cu dobanzi si comisioane ascunse . Oare guvernul nu era la curent cu ticalosiile din sistemul bancar?. De ce guvernul PSD-pnl a acceptat acesta hotie institutionalizata?Se bate moneda atat de mult pe o crestere economica care in proportie covarsitoare sa bazat doar pe speculatii imobiliare si pe bani trimisi de care capsunari in tara. Dupa cum se vede intr-un mod clar, terenuri care acum nu se mai pot vinde nici macar cu 10 euro, atunci aveau pretul de minim 80 euro pe metru patrat. Case care in perioada de ,,crestere economica '' valorau 500000 euro , acum nu mai valoreza nici macar 200000 euro. In asta a constat ,,cresterea economica '' a guvernarii PSD-pnl. Acum doresc sa pun o intrebare impatimitilor . Daca Romania sub conducerea inteleapta PSD-pnl a avut o asa de mare crestere economica , de ce totusi guvernanti au fost nevoiti in 2008 sa ,,dizolve'' cei apoximativ 4 miliarde de euro ale Fondului de Dezvoltare pentru a plati salarii si pensii, pentru ca in investitii nu se prea regasesc acele sume uriase ? Oare nu era suficienta acea iluzorie ,,cresterea economica''? Concluzia este simpla , Romania ajunsese la fundul sacului in perioada de aur a guvernarii Tericeanu si a fost devalizata economic de catre PSD-pnl. Deci dragii mei pupincuristi PSD-pnl nu mai faceti spume mintind cu nerusinare , pentru ca daca acum avem o criza profunda , asta se datoreaza in mare masura celor care au guvernat(furat ) in perioada PSD-pnl. Subliniez ca nu dau doi bani pe guvernarea BOC-POC si nici pe presedintele actual, dar hai sa vedem REALITATEA asa cum este. In legatura cu ,,programele'' de guvernare ale opozitiei, eu zic sa mai reflectati putin fara sa va mai isterizati , pentru ca dupa cum se si vede , ambele partide (atat PSD cat si pnl ) nu vor sa intre la guvernare si fug ca dracul de tamaie de asumarea guvernari din simplul fapt ca NU AU SOLUTII. Ei sunt doar intr-o permanenta campanie electorala si latra asa cum au invatat si latraii de pe acest forum sa-si manifeste frustrarile. Cred ca mai degraba este netoanta, descendenta clanului Iliestilor!
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:47
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-08 15:38:38Ce-i drept ... nu e str�mb !!! Sanatate si tie!
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:52
De la: sofronie, la data 2010-07-08 15:43:01De la: adiuc, la data 2010-07-08 15:30:17De la: 9am178165, la data 2010-07-08 14:52:18De la: sofronie, la data 2010-07-08 14:40:50Observ cu stupoare ca pinguini PSD-pnl prin glas si vor sa prosteasca electoratul asa cum a facut si acest PDL pe care eu nu dau nici doi bani,. De ce sunteti atat de naivi incat credeti in performantele iluzorii ale guvernarii PSD-pnl ( da guvernarea PSD-pnl si nu pnl-PSD) , performante care din pacate nu au existat. Sa le luam pe rand;. Cresterea economica. Oare a existat in realitate si daca a fost reala unde sunt acele realizari? Cate autostrazi s-au facut? Cate locuri de munca s-au realizat , in afara celor 600000 de angajari in sectorul bugetar? PIB ul tari a crescut in perioada guvernari PSD-pnl doar pe hartie, dar nu sa materializat si in buzunarele noastre.Sa nu uitam ca toate majorarile salariale , erau intodeauna anulate de catre cresteri de pret la energie. Majoritatea investitiilor facute de populatia acestei tari, au fost facute prin credite cu dobanzi si comisioane ascunse . Oare guvernul nu era la curent cu ticalosiile din sistemul bancar?. De ce guvernul PSD-pnl a acceptat acesta hotie institutionalizata?Se bate moneda atat de mult pe o crestere economica care in proportie covarsitoare sa bazat doar pe speculatii imobiliare si pe bani trimisi de care capsunari in tara. Dupa cum se vede intr-un mod clar, terenuri care acum nu se mai pot vinde nici macar cu 10 euro, atunci aveau pretul de minim 80 euro pe metru patrat. Case care in perioada de ,,crestere economica '' valorau 500000 euro , acum nu mai valoreza nici macar 200000 euro. In asta a constat ,,cresterea economica '' a guvernarii PSD-pnl. Acum doresc sa pun o intrebare impatimitilor . Daca Romania sub conducerea inteleapta PSD-pnl a avut o asa de mare crestere economica , de ce totusi guvernanti au fost nevoiti in 2008 sa ,,dizolve'' cei apoximativ 4 miliarde de euro ale Fondului de Dezvoltare pentru a plati salarii si pensii, pentru ca in investitii nu se prea regasesc acele sume uriase ? Oare nu era suficienta acea iluzorie ,,cresterea economica''? Concluzia este simpla , Romania ajunsese la fundul sacului in perioada de aur a guvernarii Tericeanu si a fost devalizata economic de catre PSD-pnl. Deci dragii mei pupincuristi PSD-pnl nu mai faceti spume mintind cu nerusinare , pentru ca daca acum avem o criza profunda , asta se datoreaza in mare masura celor care au guvernat(furat ) in perioada PSD-pnl. Subliniez ca nu dau doi bani pe guvernarea BOC-POC si nici pe presedintele actual, dar hai sa vedem REALITATEA asa cum este. In legatura cu ,,programele'' de guvernare ale opozitiei, eu zic sa mai reflectati putin fara sa va mai isterizati , pentru ca dupa cum se si vede , ambele partide (atat PSD cat si pnl ) nu vor sa intre la guvernare si fug ca dracul de tamaie de asumarea guvernari din simplul fapt ca NU AU SOLUTII. Ei sunt doar intr-o permanenta campanie electorala si latra asa cum au invatat si latraii de pe acest forum sa-si manifeste frustrarile. esti prea critic, chiar si pentru un critic... eu tot nu sunt lamurit care ar fi solutia propusa de ea... cunoaste multe lucruri de la liberali, programe, declaratii, dar nimeni nu le face publice...nici macar ea... o fi interzis de la partid, in afara de fitile, in frunte cu orban, aseara, nu stiu nimic altceva... |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:00
De la: sofronie, la data 2010-07-08 14:40:50Observ cu stupoare ca pinguini PSD-pnl prin glas si vor sa prosteasca electoratul asa cum a facut si acest PDL pe care eu nu dau nici doi bani,. De ce sunteti atat de naivi incat credeti in performantele iluzorii ale guvernarii PSD-pnl ( da guvernarea PSD-pnl si nu pnl-PSD) , performante care din pacate nu au existat. Sa le luam pe rand;. Cresterea economica. Oare a existat in realitate si daca a fost reala unde sunt acele realizari? Cate autostrazi s-au facut? Cate locuri de munca s-au realizat , in afara celor 600000 de angajari in sectorul bugetar? PIB ul tari a crescut in perioada guvernari PSD-pnl doar pe hartie, dar nu sa materializat si in buzunarele noastre.Sa nu uitam ca toate majorarile salariale , erau intodeauna anulate de catre cresteri de pret la energie. Majoritatea investitiilor facute de populatia acestei tari, au fost facute prin credite cu dobanzi si comisioane ascunse . Oare guvernul nu era la curent cu ticalosiile din sistemul bancar?. De ce guvernul PSD-pnl a acceptat acesta hotie institutionalizata?Se bate moneda atat de mult pe o crestere economica care in proportie covarsitoare sa bazat doar pe speculatii imobiliare si pe bani trimisi de care capsunari in tara. Dupa cum se vede intr-un mod clar, terenuri care acum nu se mai pot vinde nici macar cu 10 euro, atunci aveau pretul de minim 80 euro pe metru patrat. Case care in perioada de ,,crestere economica '' valorau 500000 euro , acum nu mai valoreza nici macar 200000 euro. In asta a constat ,,cresterea economica '' a guvernarii PSD-pnl. Acum doresc sa pun o intrebare impatimitilor . Daca Romania sub conducerea inteleapta PSD-pnl a avut o asa de mare crestere economica , de ce totusi guvernanti au fost nevoiti in 2008 sa ,,dizolve'' cei apoximativ 4 miliarde de euro ale Fondului de Dezvoltare pentru a plati salarii si pensii, pentru ca in investitii nu se prea regasesc acele sume uriase ? Oare nu era suficienta acea iluzorie ,,cresterea economica''? Concluzia este simpla , Romania ajunsese la fundul sacului in perioada de aur a guvernarii Tericeanu si a fost devalizata economic de catre PSD-pnl. Deci dragii mei pupincuristi PSD-pnl nu mai faceti spume mintind cu nerusinare , pentru ca daca acum avem o criza profunda , asta se datoreaza in mare masura celor care au guvernat(furat ) in perioada PSD-pnl. Subliniez ca nu dau doi bani pe guvernarea BOC-POC si nici pe presedintele actual, dar hai sa vedem REALITATEA asa cum este. In legatura cu ,,programele'' de guvernare ale opozitiei, eu zic sa mai reflectati putin fara sa va mai isterizati , pentru ca dupa cum se si vede , ambele partide (atat PSD cat si pnl ) nu vor sa intre la guvernare si fug ca dracul de tamaie de asumarea guvernari din simplul fapt ca NU AU SOLUTII. Ei sunt doar intr-o permanenta campanie electorala si latra asa cum au invatat si latraii de pe acest forum sa-si manifeste frustrarile. Aoleu! Cumva ai ajuns la concluzia ca sunt PSD-ista? Sa stii ca pana acum eram PDL-ista, cica... Si ce propunere ai? Programul anti criza al PNL este mirific, dar lipseste cu desavarsire, cel al PSD nu stim daca a fost calculat bine, macar PDL se duce cu caciula la FMI si cere parerea. Normal ca PSD si PNL nu vor sa vina ACUM la guvernare. Ba chiar se felicita reciproc ca nu au castigat alegerile. Doar unii romani naivi din tara asta mai cred ca opozitia chiar vrea sa vina acum la guvernare. Se exploateaza politic criza. Din pacate, tot oamenii simpli sufera, nu politicienii. Politicienii se vor descurca intotdeauna. |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:00
Vrajeala rosie draga A , nimic mai mult. Pana cand acest popor nu-si va reveni din dulcele somn , himnotizati de catre aceasta clasa politica si nu va da o replica pe masura guvernantilor, nimic nu se va schimba. Cheia catre democratie este si va ramane tot la popor , nu in alta parte...
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:04
De la: yxz, la data 2010-07-08 16:00:06Buna. Nu categoric nu.......iti citesc cu interes postarile si stiu ca nu faci parte nici macar dintre cei care sunt trup si suflet cu PDLul dar sa te suspectez ca esti afiliata coalitiei PSD-pnl nici prin cap nu-mi trece.De la: sofronie, la data 2010-07-08 14:40:50Observ cu stupoare ca pinguini PSD-pnl prin glas si vor sa prosteasca electoratul asa cum a facut si acest PDL pe care eu nu dau nici doi bani,. De ce sunteti atat de naivi incat credeti in performantele iluzorii ale guvernarii PSD-pnl ( da guvernarea PSD-pnl si nu pnl-PSD) , performante care din pacate nu au existat. Sa le luam pe rand;. Cresterea economica. Oare a existat in realitate si daca a fost reala unde sunt acele realizari? Cate autostrazi s-au facut? Cate locuri de munca s-au realizat , in afara celor 600000 de angajari in sectorul bugetar? PIB ul tari a crescut in perioada guvernari PSD-pnl doar pe hartie, dar nu sa materializat si in buzunarele noastre.Sa nu uitam ca toate majorarile salariale , erau intodeauna anulate de catre cresteri de pret la energie. Majoritatea investitiilor facute de populatia acestei tari, au fost facute prin credite cu dobanzi si comisioane ascunse . Oare guvernul nu era la curent cu ticalosiile din sistemul bancar?. De ce guvernul PSD-pnl a acceptat acesta hotie institutionalizata?Se bate moneda atat de mult pe o crestere economica care in proportie covarsitoare sa bazat doar pe speculatii imobiliare si pe bani trimisi de care capsunari in tara. Dupa cum se vede intr-un mod clar, terenuri care acum nu se mai pot vinde nici macar cu 10 euro, atunci aveau pretul de minim 80 euro pe metru patrat. Case care in perioada de ,,crestere economica '' valorau 500000 euro , acum nu mai valoreza nici macar 200000 euro. In asta a constat ,,cresterea economica '' a guvernarii PSD-pnl. Acum doresc sa pun o intrebare impatimitilor . Daca Romania sub conducerea inteleapta PSD-pnl a avut o asa de mare crestere economica , de ce totusi guvernanti au fost nevoiti in 2008 sa ,,dizolve'' cei apoximativ 4 miliarde de euro ale Fondului de Dezvoltare pentru a plati salarii si pensii, pentru ca in investitii nu se prea regasesc acele sume uriase ? Oare nu era suficienta acea iluzorie ,,cresterea economica''? Concluzia este simpla , Romania ajunsese la fundul sacului in perioada de aur a guvernarii Tericeanu si a fost devalizata economic de catre PSD-pnl. Deci dragii mei pupincuristi PSD-pnl nu mai faceti spume mintind cu nerusinare , pentru ca daca acum avem o criza profunda , asta se datoreaza in mare masura celor care au guvernat(furat ) in perioada PSD-pnl. Subliniez ca nu dau doi bani pe guvernarea BOC-POC si nici pe presedintele actual, dar hai sa vedem REALITATEA asa cum este. In legatura cu ,,programele'' de guvernare ale opozitiei, eu zic sa mai reflectati putin fara sa va mai isterizati , pentru ca dupa cum se si vede , ambele partide (atat PSD cat si pnl ) nu vor sa intre la guvernare si fug ca dracul de tamaie de asumarea guvernari din simplul fapt ca NU AU SOLUTII. Ei sunt doar intr-o permanenta campanie electorala si latra asa cum au invatat si latraii de pe acest forum sa-si manifeste frustrarile.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:10
De la: 9am178165, la data 2010-07-08 11:48:25br /> Normal ca PSD ar mari ajutoarele sociale; au si anuntat acest lucru. Vor promova mitul guvernarii Nastase. Dar cand vezi ca PNL combate masurile de dreapta prin idei de stanga...chiar nu mai stii ce sa zici. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:10
nici n-are cum
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:15
De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:04:55Buna. Nu categoric nu.......iti citesc cu interes postarile si stiu ca nu faci parte nici macar dintre cei care sunt trup si suflet cu PDLul dar sa te suspectez ca esti afiliata coalitiei PSD-pnl nici prin cap nu-mi trece. Ei, lasa, ca nu ma supar, m-am obisnuit. M-a intarit Vanea. Deci, ca sa fiu on topic, daca inlaturam definitiv actuala clasa politica ce punem in loc? Ma gandeam la georgieni...stii cum au rezolvat georgienii problema coruptiei in politie? Au dat afara peste 90% din ei, dupa care au facut reangajari bazate pe examene dure. De la o rata a increderii a populatiei de 5-10% au ajuns la 80%. Din pacate, tara e in criza si nu ne permitem sa pierdem timpul. Trebuie sa ne descurcam cu ce avem. |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:18
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 16:10:19nici n-are cum Aparusi? Odihnit, nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:20
De la: yxz, la data 2010-07-08 16:15:01De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:04:55Buna. Nu categoric nu.......iti citesc cu interes postarile si stiu ca nu faci parte nici macar dintre cei care sunt trup si suflet cu PDLul dar sa te suspectez ca esti afiliata coalitiei PSD-pnl nici prin cap nu-mi trece. Cred ca satarul tau este unealta dreptatii si fiecare cetatean dornic de dreptate ar trebui sa-si achizitioneze unul. Eu voi cumpara preventiv doua , in caz ca unul se va toci sa am de rezerva.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:21
De la: yxz, la data 2010-07-08 16:18:26De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 16:10:19nici n-are cum cat m-au lasat gandurile la wilhelm tell
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:24
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 16:21:30br /> Banuiesc ca te referi la mar, nu la sageata... Iar stricam topicul. Ia zi: ce facem cu actuala clasa politica? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:26
De la: yxz, la data 2010-07-08 16:24:01De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 16:21:30br /> doua solutii vad eu: - mititei; - scolim masa alegatorilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 16:52
De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 Ei, nu cred ca e nevoie de sange...exista cai democratice. Desi, ma gandesc ca orice motiune care duce la caderea guvernului fara sa existe un plan economic veritabil se traduce in dorinta de a accede la putere, nicidecum de a rezolva ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 17:34
De la: yxz, la data 2010-07-08 16:52:32De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 Vad ca esti pacifista in legatura cu solutiile pentru eliminarea acestei cangrene, numita clasa politica,.( vorbesc despre actuala clasa politica) ,dar ei politicienii au fost la randul lor ,,pacifisti'' in raportul pe care al au cu populatia tari? Vezi tocmai pe asta mizeaza si ei de fac cea ce fac. La unguri de exemplu politicienii se mai gandesc si la scenarii den astea mai,, apocaliptice'' si din acest motiv nici nu-si permit sa faca,, misto'' in asa hal de propriul popor.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 20:20
De la: sofronie, la data 2010-07-08 17:34:06De la: yxz, la data 2010-07-08 16:52:32De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 "al au", da sau "il pacino"
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:33
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 20:20:20De la: sofronie, la data 2010-07-08 17:34:06De la: yxz, la data 2010-07-08 16:52:32De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 Mai PIK-NIK dragul meu, multumesc pentru lectiile succesibile de gramatica. Tine-o tot asa . Bafta multa !
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:34
De la: sofronie, la data 2010-07-08 22:33:35De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 20:20:20De la: sofronie, la data 2010-07-08 17:34:06De la: yxz, la data 2010-07-08 16:52:32De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:35
succesibile???
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:42
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 22:35:23succesibile???Da mosule....ceva de genul ca eu datorita tie , voi mosteni (baga la cap....pe intelesul tau) aceste lectii trainice de gramatica. .
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:45
bravo tie!
|
Fosta membra 9am.ro 482 mesaje Membru din: 16/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:45
De la: sofronie, la data 2010-07-08 22:34:51De la: sofronie, la data 2010-07-08 22:33:35De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 20:20:20De la: sofronie, la data 2010-07-08 17:34:06De la: yxz, la data 2010-07-08 16:52:32De la: sofronie, la data 2010-07-08 16:20:00 Las' c�-l mul�umesc io! C� tot se vait� c� are gura mica! Bad...ule.......sifonel........NOAPTE................ BUN�!
Lumea e greu de mul�umit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:47
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-08 22:45:07bravo tie! Te-ai facut de kko draga profesore....dar din fericire nu este prima data
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:49
|
Fosta membra 9am.ro 482 mesaje Membru din: 16/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:49
Fie-�i mil� de el ca e,, plin''!
Raporteaza abuz de limbaj
Lumea e greu de mul�umit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 22:51
De la: d_IPU, la data 2010-07-08 22:49:42Fie-�i mil� de el ca e,, plin''! Ce mai faci?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 09:13
De la: sofronie, la data 2010-07-08 15:43:01De la: adiuc, la data 2010-07-08 15:30:17De la: 9am178165, la data 2010-07-08 14:52:18De la: sofronie, la data 2010-07-08 14:40:50Observ cu stupoare ca pinguini PSD-pnl prin glas si vor sa prosteasca electoratul asa cum a facut si acest PDL pe care eu nu dau nici doi bani,. De ce sunteti atat de naivi incat credeti in performantele iluzorii ale guvernarii PSD-pnl ( da guvernarea PSD-pnl si nu pnl-PSD) , performante care din pacate nu au existat. Sa le luam pe rand;. Cresterea economica. Oare a existat in realitate si daca a fost reala unde sunt acele realizari? Cate autostrazi s-au facut? Cate locuri de munca s-au realizat , in afara celor 600000 de angajari in sectorul bugetar? PIB ul tari a crescut in perioada guvernari PSD-pnl doar pe hartie, dar nu sa materializat si in buzunarele noastre.Sa nu uitam ca toate majorarile salariale , erau intodeauna anulate de catre cresteri de pret la energie. Majoritatea investitiilor facute de populatia acestei tari, au fost facute prin credite cu dobanzi si comisioane ascunse . Oare guvernul nu era la curent cu ticalosiile din sistemul bancar?. De ce guvernul PSD-pnl a acceptat acesta hotie institutionalizata?Se bate moneda atat de mult pe o crestere economica care in proportie covarsitoare sa bazat doar pe speculatii imobiliare si pe bani trimisi de care capsunari in tara. Dupa cum se vede intr-un mod clar, terenuri care acum nu se mai pot vinde nici macar cu 10 euro, atunci aveau pretul de minim 80 euro pe metru patrat. Case care in perioada de ,,crestere economica '' valorau 500000 euro , acum nu mai valoreza nici macar 200000 euro. In asta a constat ,,cresterea economica '' a guvernarii PSD-pnl. Acum doresc sa pun o intrebare impatimitilor . Daca Romania sub conducerea inteleapta PSD-pnl a avut o asa de mare crestere economica , de ce totusi guvernanti au fost nevoiti in 2008 sa ,,dizolve'' cei apoximativ 4 miliarde de euro ale Fondului de Dezvoltare pentru a plati salarii si pensii, pentru ca in investitii nu se prea regasesc acele sume uriase ? Oare nu era suficienta acea iluzorie ,,cresterea economica''? Concluzia este simpla , Romania ajunsese la fundul sacului in perioada de aur a guvernarii Tericeanu si a fost devalizata economic de catre PSD-pnl. Deci dragii mei pupincuristi PSD-pnl nu mai faceti spume mintind cu nerusinare , pentru ca daca acum avem o criza profunda , asta se datoreaza in mare masura celor care au guvernat(furat ) in perioada PSD-pnl. Subliniez ca nu dau doi bani pe guvernarea BOC-POC si nici pe presedintele actual, dar hai sa vedem REALITATEA asa cum este. In legatura cu ,,programele'' de guvernare ale opozitiei, eu zic sa mai reflectati putin fara sa va mai isterizati , pentru ca dupa cum se si vede , ambele partide (atat PSD cat si pnl ) nu vor sa intre la guvernare si fug ca dracul de tamaie de asumarea guvernari din simplul fapt ca NU AU SOLUTII. Ei sunt doar intr-o permanenta campanie electorala si latra asa cum au invatat si latraii de pe acest forum sa-si manifeste frustrarile. Ma` copile ma`, de ce vorbesti tu singur? Uite ti-ai trantit "jegul" verbal, ai ras una buna: hai ca i-am zis-o, da` acu` sincer: te simti mai bine? Chiar te-a satisfacut sa arunci cu ocari? Te simti mai implinit? Te-a ajutat cu ceva sufleteste vorbind? Spune-mi care este starea ta de spirit acu` ca mi-ai trantit-o si mi-ai aratat tu mie?!!!!!!!!!!
|
|
|
|

.... ca s� zic a�a .
Cred ca mai degraba este netoanta, descendenta clanului Iliestilor!
Sanatate si tie!