Info
x
Prioritate pietoni
|
ionelserea2007 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:21
este adevarat ? la o trecere de pietoni,pe o strada cu doua benzi trebuie sa astepti sa treaca pietonul prin fata ta si SA AJUNGA PE CELALALT TROTUAR...abia dupa asta poti pleca mai departe???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:23
De la: ionelserea2007, la data 2010-06-28 10:21:13 Normal!!! Strada se trece doar unu cate unu! Si de anul viitor poti trece strada doar cand pietonul dinaintea ta a ajuns acasa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:34
impusca-te! eu vorbeam serios...
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 12:19
www.youtube.com/watch?v=JnnGfSata28&feature=fvw
Daca te-ai suparat uita-te la acest filmulet..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 12:21
De la: ionelserea2007, la data 2010-06-29 11:34:12impusca-te! eu vorbeam serios... Nu te lua dupa el!..............este dus cu pluta ............departe,departe
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 14:58
Esti obligat sa acorzi prioritate doar cand pietonul isi exprima intentia sau este pe sensul tau de mers, normal ca daca esti pa banda 2, si pietonul a trecut pe banda 1, multe masini in spatele tau, n-ai sa stai sa astepti sa treaca el pe trotuar. Nu stau acum sa caut in regulament dar am trecut in situatia scrisa de tine si in fata politiei rutiere si nu a zis nimic, deci nu tre sa stai atat. Ca ar fi de recomandat sa nu, in cazul in care vine un nebun din spate , tu pleci, el vine sa te depaseasca pe dreapta si ia in bord pietonul ca nu mai are timp sa franeze e alta treaba, e chestia ca o sa-l ai pe constiinta. Tre sa fii atent si la situatia asta.
Ca sa fiu mai explicit iti descriu o situatie cu mine pieton. Eram in piata Montreal de pe partea cu wtc si vroiam sa traversez inspre agronomie. Aveam rosu, cei care veneau din stanga avea intermitent in intersectie, una (deci una blonda) opreste masina sa trec eu, la care o refuz, ca vazusem un bmw galopand din spate puternic, ea ma injura ca sunt prost ca nu trec, dar pt siguranta mea, putea aia sa ma injure si de mama si de tata, eu nu treceam. Asa ca depinde de situatie, de cate benzi are drumul si neaparat daca e cu sens unic, ai grija la astea ca te frigi pe victoriei daca nu esti atent Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 08:17
pe inundatiile astea...,,e bune dom'le '' si o pluta la casa omului... hai sa va lamuresc, colegul meu a ramas fara permis astfel : a dat prioritate unui copil, pe trecere de pietoni , ticalosu asta mic a trecut cca. 2m de masina si S-A INTORS de unde a plecat...aproape sa-l loveasca colegu...garcea ...l-a oprit...actele... era sa loviti un pieton pe trecere...30 zile pieton.
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 08:23
scuze ! completare: argumentul decisiv al politistului...trebuia sa astepte sa ajunga piciu pe trotuarul celalalt.
|
|
|
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:52
De la: ionelserea2007, la data 2010-06-30 08:17:18pe inundatiile astea...,,e bune dom'le '' si o pluta la casa omului... hai sa va lamuresc, colegul meu a ramas fara permis astfel : a dat prioritate unui copil, pe trecere de pietoni , ticalosu asta mic a trecut cca. 2m de masina si S-A INTORS de unde a plecat...aproape sa-l loveasca colegu...garcea ...l-a oprit...actele... era sa loviti un pieton pe trecere...30 zile pieton. ei, fix aici ai si raspunsul la intrebarea ta demna de un brav garcea! dar fiind cum spuneam, un garcea, pariez ca nu-l descoperi
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 14:17
De la: ionelserea2007, la data 2010-06-30 08:17:18pe inundatiile astea...,,e bune dom'le '' si o pluta la casa omului... hai sa va lamuresc, colegul meu a ramas fara permis astfel : a dat prioritate unui copil, pe trecere de pietoni , ticalosu asta mic a trecut cca. 2m de masina si S-A INTORS de unde a plecat...aproape sa-l loveasca colegu...garcea ...l-a oprit...actele... era sa loviti un pieton pe trecere...30 zile pieton. Dar 2 m aia la care se departase erau tot pe sensul lui? ca daca s-a intors ipotetic vorbind, colegul tau era cam grabit, la 10 cm (adica mai putin de o secunda) el a si plecat de langa el, probabil in tromba, 2m facuti inainte si inapoi se fac destul de repede la un copil, daca acesta sa zicem se sperie sau mai cine stie ce. Ce vreau sa spun ca e cam dubioasa treaba. daca, colegul era atent avea timp sa-l vada. Ma rog, nu am fost acolo, doar ma gandesc ce s-ar fi putut intampla. In concluzie, cred ca Garcea a cam avut dreptate (nu in totalitate) Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 13:11
Daca nu era atent il lovea,am precizat ca strada e cu doua benzi...eu cred ca daca ar fi facut contestatie sau sa-l dea in judecata (nu stiu cum se face),ar fi cistigat...daca nu e cumva o regula noua pentru care am deschis subiectul (asta cu asteptatu')

este adevarat ? la o trecere de pietoni,pe o strada cu doua benzi trebuie sa astepti sa treaca pietonul prin fata ta si SA AJUNGA PE CELALALT TROTUAR...abia dupa asta poti pleca mai departe???