back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Salut

dannybip

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 13:41

Am urmatoarea problema la masina(skoda octavia II 2006): cand bloechez usile de la masina de la telecomanda se deschid singure ori dupa un minut ori dupa 30 de minute, sau cand are ea chef, adica sa descuie singura, nu stau usile blocate
un sfat poate sa imi dea careva ?
ms

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

132 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 14:06

Sal,ai alarma si inchidere aftermarket?daca nu,ar fi bn sa faci o scanare cu vagcomul si iti vor iesi fault codes,le stergi si ar tb sa mearga ok dupa.la un golf 5 am patit asa cva,bn,dupa ce se inchideau usile se deschideau total aleator geamurile dar nu intotdeauna....ai umblat la blocul de sigurante recent,ai scos vreuna sau cva de genu?detaliaza ca poate te putem ajuta.cu respect numai bine

dannybip

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 23:01

masina e cumparata la sh, inchiderea nu cred , e originala, la blocu de siguranta am umblat odata dar dupa o siguranta de far, o sa mai ma uit pe acolo sa vad
cu ce sa o scanez ?

ms de sfaturi

Fosta membra 9am.ro

132 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 13:24

Cu vag-com.e un program ce iti afiseaza toate erorile masinii.iti tb un laptop,programul si mufa(obd cred,nam mai avut pan acum skoda,dar e tot platforma vw).du-te la cineva ce cunoaste asemenea lucruri si cum se pot sterge erorile din calc de bord.numai bn.sa stii ca daca scoti o sigurantza nu ins ca ea are un singur rol ci poate deservi 2 sau mai multe circuite.de ex sigurantza pt un far poate avea rol protector si pt geamuri sau stop ceata sau....cel mai bn dute la un service(autorizat)si se rez probl imediat.nu-ti fa griji ca nu e grav cred.mai rau e ca ramai cu masina deschisa cand te ast mai putin.sall

| Varianta pentru tiparire a topicului salut
Mergi la: