Info
x
Qashqai nissan
|
stefancua 6 mesaje Membru din: 5/08/2008 |
Postat pe: 10 August 2009, ora 07:19
Deschid acest nou subiect deoarece am cautat pe aici discutii despre acest model si nu am gasit.
In citeva zile imi vine masina si vroiam sa aud parerile altor posesori in speranta ca poate are cineva ceva de zis sau de reclamat ,ca sa stiu la ce ma astept de la aceasta masina. Vreau sa stiu daca are ceva probleme de exemplu cum am citit pe aici despre masinile frantuzesti. Daca puteti da ceva relatii din experienta va rog sa o faceti. Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
MIHAISTROE1979 15 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 09:58
SALUT.
HAI SA-TI ZIC CEVA.EU AM RENAULT CLIO SYMBOL 1.4 DIN 2008 SI MERGE BINE.E FRANTUZESC(TURCIA).PT BANII DATI ASTA E MASINA.NU EXCELEAZA DAR NU FACE PROBLEME. NISSAN E PARTE A GRUPULUI CU RENAULT ASA CA SI TU AI TOT UN FEL DE MASINA FRANTUZEASCA ASA CUM A MEA E ASIATICA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am067425 5 mesaje Membru din: 4/06/2009 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 13:44
Salut, nu ai baga in seama pe cei care spun atatea si atatea despre masini (pararea mea) , aparte de asta vreau sa ati spun ca am avut ocazia sa merg in masina pe care o astepti si am fost uimit de ce putea sa traga dupa ea si cum se comporta ( dar strazile noastre nu se compara cu autobenzile din afara) sper ca ai priceput ideea si pana la urma io am o singura parere :CEA MAI BUNA MASINA ESTE CEA PE CARE O AI !!!
SUCCES si sper sa te bucuri de ea. |
|
alinormenisan 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:11
salut ,referitor la qashqai,este super ,depinde si de motorul care il ai ,un singur lucru , cred sa boala la nissan si renault este cutia care nu cade dar face un fic farse la inceput de la treapta 1 la 2 in rest excellenta
.bafta nu ai facut o alegere gresita
Raporteaza abuz de limbaj |

.bafta nu ai facut o alegere gresita