back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce stiti despre motorul cu aer?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

9am155991

1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 04:23

te lansezi aiurea. vb despre motorul cu abur?! ce treaba are carbunele?

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:46

motorul cu aer este ca si fraierul, peste tot, pe toate drumurile si showroom-urile.
:)

Raporteaza abuz de limbaj
ondin666

204 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:52

De la: iordache_octavian, la data 2009-09-26 21:38:57
De la: BaditaMarian, la data 2008-08-07 08:29:50-va ganditi numai la efectul final, fara sa tineti cont de faptul ca, pentru comprimarea aerului se consuma energie; sa zicem Q, dupa care aerul este introdus in cilindrii motorului cu niste pierderi la decomprimare si distributie, apoi in cilindri au loc alte pierderi pe langa segmentii de etansare, plus frecarile mecanice, etc. ; toate acestea se cheama RANDAMENT, care este undeva la cca. 40-60 %, deci cand comprimam aer cheltuim o energie cu cel putin 40-60& mai mare decat ceea ce obtinem ulterior. CINE ne furnizeaza aceasta energie in plus? DECI, nimic nu este pe gratis totul costa si duce la pierderi de energie in exterior, care se concretizeaza prin INCALZIRE GLOBALA !?....
ACUM CE MAI AVETI DE SPUS!?...

MAI AM MULTE DE SPUS.Scuza-mi entuziasmul varstei fragede daca e cazul:
1.Am vaz ca ai contribuit la proiectarea masinii fatidice ARO 10.Cred ca vb in contul tuturor:NU TREBUIA.IARTA-MI INDRAZNEALA.Stiu ca uneori sunt ironic dar STII CE SE SPUNE DESPRE IRONIE...NU?
2.Randamentul maxim este 1(ceea ce se considera deja perpetuum mobile)deci 40% este ceva....
3.Toti colegii de discutii arunca in fata discutia:DA CAT COSTA MANCATI-AS SA FACI AERU ALA? HUH?
Raspuns:mult mai putin decat costa sa extragi petrol si sa-l procesezi!!!MULT MAI PUTIN
4.La M.A.C SAU M.A.S nu sunt ^pierderi pe langa segmenti^?
5.Incalzirea globala e un proces natural iar planeta Terra se auto-regleaza prin alternante de ere glaciare(o data la cateva zeci de mii de ani),doar ca acum noi pamantenii grabim acest proces prin poluarea realizata in ultimele sute de ani
6.Focul este in capul listei celor mai nocive elemente deci ar trebui sa renuntam la M.A.C SI M.A.S cat si la alte forme ce le ia focul:incendii(nu avem cum sa le controla totusi),arderea caucicului uzat,termocentrale etc
Acum sa ma iertati,intru destul de des pe sotto dar si mai mult pe alte forumuri consacrate discutiilor despre tehnica si toti inginerii si tehnicienii si etc sunt de acord cu sursele de energie alternative.De ce?Pt. ca sunt accesibile tuturor tarilor(nu mai depindem in niciun fel de petrol,soarele,aerul,hidrogenul este acelasi in S.U.A cat si in Congo,Romania)
ASA CA DA DOMNULE BADITA MARIAN,AVEM CEVA DE SPUS noi astia tineri si fraieri .Ma scuzati ca v-am ales pe dumneavoastra ca si *cobai* pt discursul acesta.
In privinta motorului cu aer nu stiu(sau macar cred)ca este sau va fi superior motorului electric(randament,cuplu,var constructiva etc) si pana la urma SOARELE este sursa de energie suprema.Va salut pe toti,multumesc pt timpul acordat citirii mesajului si toate cele bune.

te asigur ca soarele va fi solutia finala care ne va ajuta de tot pe toti, dupa potopul si arca lui noe, pentru ca asta cu apa s-a demodat, are sa vina focul, ca mi-a spus mie o batranica, inainte oamenii cand se intalneau beau fiecare din sticla lui putin apa, si au murit toti ca a venit potopul.acum toti fumeaza cand se intalnesc, deci logic cand se va termina tot soarele va rezolva toate probleme planetei.

poluare placuta si din partea batranicii de care va povesteam.
:)

badita_marian

60 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 09:38

-vad ca unii, cred ca tot ce zboara se mananca..
-daca stii putina termotehnica, te rog spune-mi pe ce principiu termotehnic functioneaza acest tip de motor si calculeaza randamentul termic...si apoi mai discutam..
-daca nu ai cunostinte despre principiile termotehnice, care nu tin de un combustibil sau altul; (chiar si frigiderul functioneaza dupa principiile termotehnicii, si face frig), deci hai sa discutam stiintific,
-CE ZICI?

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 01:08

De la: moldo, la data 2008-08-01 19:37:19Stiu ca am citit undeva pe sotto despre o masina mica-concept cu propulsie pe aer. Era vorba de aer sub presiune injectat cu presiune in cilindri si in felul asta misca pistoanele.

E o super idee pentru masinile de oras. Nu cred in teoria conspiratiei, dar de ce nu apare pe piata o masina cu un motor din asta?

Deoarece consuma combustibil sa produca jetul de aer sub presiune

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 11:44

motor cu apa chioara

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 11:44

motor cu apa chioara

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce stiti despre motorul cu aer?
Mergi la: