Info
x
Romania poate iesi din actuala coruptie numai printr-o "noapte a cutitelor lungi"?
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 07:14
Se pare ca altfel nu iesim din actuala stare de imoralitate si coruptie generalizata,si ca este nevoie si aici ca si candva in Serbia de o "mana neagra"sau ceva de genul....pt a starpi aceasta clasa nenorocita ce s-a cocotat acolo "sus"si se tot imbuiba si se tot umfla in timp ce peste 98% dintre romani o duc tot mai greu si traiesc tot intr-o disperare a saraciei si a lipsurilor!Se pare ca la noi intr-adevar democratia nu se potriveste din pacate,ca in numele si cu principiile ei se umfla exagerat atat de putini in detrimentul atatora de multi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:20
Aceste "cutite lungi" sunt numai bune de infipt in gaturile lui basescu, boc, a guvernului hot , mafiot si incapabil de la Palatul Victoria, a capilor PD-L corupti si talhari pana in maduva oaselor, si a celor 179 de parlamentari criminali si corupti care pentru o gramada de arginti s-au vandut ca niste iude lui traian basescu, marele calau national.
|
1dec1918_30dec1947 35 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 11:23
De la: 9am178165, la data 2010-06-21 15:20:40Aceste "cutite lungi" sunt numai bune de infipt in gaturile lui basescu, boc, a guvernului hot , mafiot si incapabil de la Palatul Victoria, a capilor PD-L corupti si talhari pana in maduva oaselor, si a celor 179 de parlamentari criminali si corupti care pentru o gramada de arginti s-au vandut ca niste iude lui traian basescu, marele calau national. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 12:50
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-21 07:14:57Se pare ca altfel nu iesim din actuala stare de imoralitate si coruptie generalizata,si ca este nevoie si aici ca si candva in Serbia de o "mana neagra"sau ceva de genul....pt a starpi aceasta clasa nenorocita ce s-a cocotat acolo "sus"si se tot imbuiba si se tot umfla in timp ce peste 98% dintre romani o duc tot mai greu si traiesc tot intr-o disperare a saraciei si a lipsurilor!Se pare ca la noi intr-adevar democratia nu se potriveste din pacate,ca in numele si cu principiile ei se umfla exagerat atat de putini in detrimentul atatora de multi. Dar s-a gandit cineva cum am putea iesi mai usor din aceasta prabusire economica?.... de cat sa criicam atat de mult ... si sa nu facem nimic bun .....?..
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
9am129308 8 mesaje Membru din: 4/09/2009 Oras: Focsani |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 13:01
S�-i rupem pe micu�i!
|
9am129308 8 mesaje Membru din: 4/09/2009 Oras: Focsani |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 13:05
Ei s-au oferit s� ne scoat� din marasm �i nu s� ne afunde �i mai mult! Au primit voturi pt c� au zis c� au solu�ii ! Dac� n-au, DEMISIAAAAAAA , PUPINCURISTULE!
|
|
clausss82 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 15:24
Ca sa scapam de canceru asta ar trebui sa luam totu de la capat din 89 incace sa vedem care sunt banditii deoarece astia se strecoara si ajung iar la putere.
90% din PSD inpuscatzi in frunte cu Iliescu , desi a murit l-as inpushca si pe comunistu ala de Brucan, 90% din PNL , 100% din Taranisti , 300% din PD-listi si ceva mancatori de kkt din presa ca astia au avut lingai. Si sa iasa PRM sa-i arda pastia!!!!! Asta-i visu meu!!!! |
|
virgil_electricianul 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 18:25
Aceasta situatie nu se va scimba niciodata atita timp cit ne bucuram ca inainte de votare ni se da un pui amarit.Si dupa aceia ne pare rau.Si in USA exista cea ce spuneti Dvs pentru a se proteja de astfel de derapaje.
Raporteaza abuz de limbaj
Venv
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 31/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 20:18
Cutitele lungi s-ar putea transpune print-un alt Nuremberg in care sa intre toti cei ce au condus si distrus Romania de la revolutie incoace.Nu cred ca se deosebesc prea mult prin ceeace au facut poporului roman de criminalii si exterminatorii nazisti.Si de unde ar putea veni evident si revirimentul economic prin simpla confiscare a imenselor averi pe care le-au facut prin furt acesti indivizi.Bineinteles ceeace spun eu este o utopie deci prin definitie nu se va intampla niciodata.Si atunci intrebare:ce se va intampla cu Romania?Ca de obicei astept raspunsuri pertinente.
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 01:11
De la: 9am178165, la data 2010-06-21 15:20:40Aceste "cutite lungi" sunt numai bune de infipt in gaturile lui basescu, boc, a guvernului hot , mafiot si incapabil de la Palatul Victoria, a capilor PD-L corupti si talhari pana in maduva oaselor, si a celor 179 de parlamentari criminali si corupti care pentru o gramada de arginti s-au vandut ca niste iude lui traian basescu, marele calau national. De acord Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 01:19
De la: calin1959, la data 2010-06-26 20:18:50 Cutitele lungi s-ar putea transpune print-un alt Nuremberg in care sa intre toti cei ce au condus si distrus Romania de la revolutie incoace.Nu cred ca se deosebesc prea mult prin ceeace au facut poporului roman de criminalii si exterminatorii nazisti.Si de unde ar putea veni evident si revirimentul economic prin simpla confiscare a imenselor averi pe care le-au facut prin furt acesti indivizi.Bineinteles ceeace spun eu este o utopie deci prin definitie nu se va intampla niciodata.Si atunci intrebare:ce se va intampla cu Romania?Ca de obicei astept raspunsuri pertinente. 1 ESTE FOARTE SIMPLU DE REZOLVAT.SA NU MA IVOTAM LEPRELE ASTEA NIC IPANA LA AL 7 LEA NEPOT PENTRU CA MOLIMA ASTA SE TRANSMITE GENETIC.SI SE SI IA CA RAIA ,DE EX SLUGILE LOR INVATA DE LA EI .VAD CE SI CUM FAC PATRONII, LOR SI INVATA SI EI ,ZICAND CA DACA ANALFABETII ASTIA AU AJUNS MILIARDARI ,IO CE-S MAI PROST SI PROCEDEAZA EXACT ASA CUM AUDE SIVEDE LA SEFU. 2 SA-L ALEGEM PE VADIM PRESEDINTE SI PRM.ASA CUM SETOT LAUDA CA-I VA ADUNA PE TOTISII INGHESUIE IN PUSCARIA AIA NOUA DE 10 STELE DUPA CARE EU PROPUN SA-I DEA FOC SAU SA O MINEZE.si asa vom scapa de molima asta si de cancerul din capatanile lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Exkalibru 6 mesaje Membru din: 4/07/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 01:41
Vadim presedinte ! el e singurul care mai poate face ceva pt popor.sa-i prinda pe cei care au luat conturile ramase de Ceausescu de prin Elvetia.
Dar sunt convins ca daca vadim ar castiga alegerile ar fugi toti mafioti si toti unguri. daca nu reuseste Vadim mai sunt doua variante ori REVOLUTIE ori sa ne mutam cu toti. |
|
victormiron2000 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 13:37
opozitia actuala nu numai ca nu face nimic ci a distrus tara din 90 prin inchideraa fabricilor si distrugerea economiei , apoi sa-u instalat in posturi cheie la multe institutii care au mai ramas si de acolo blocheaza in fel si chip toate masurile care le-ar afecta afacerile , salariile sau alte venituri .
populatia se lasa manipulata crezand tot ce spun ei dar din ce in ce mai putini oricum cei care sunt acum la putere au inceput sa loveasca in scaunele lor ( asa ar fi facut si vadim ) si de aceea nu le place iar ca reactie dezinformeaza lumea ca sa dea jos actuala putere e foarte clar atunci cand psd au facut salarii mari fara acoperire au supt din puterea economica a tarii asa ar face mereu , nu va ganditi ca ar putea vreodata sa ne incalzeasca pe noi cei de rand , ei spun vorbe frumoase si ne prind in catusele saraciei si a inflatiei (psd si aliatii ) pe cand cei de acum ne vorbesc despre greutati dar de fapt ne ajuta sa trecem mai usor prin ele asa ca astazi sunt multi cei care chiar daca tac prin tacerea lor isi dau acordul la ceea ce se intampla pentru ca macar ni se spune realitatea si nu suntem mintiti cutite lungi : rusine pt cine gandeste asa politica este aceea care cauta si impune solutii si asta nu de azi ci de cand lumea asa vad unii , altfel vad altii, dar daca ceea ce ni se spune e ca e greu macar e adevarat cum vi s-ar parea daca ni s-ar s-ar spune ca e usor si ar fi dezastru? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:33
De la: virgil_electricianul, la data 2010-06-26 18:25:44Aceasta situatie nu se va scimba niciodata atita timp cit ne bucuram ca inainte de votare ni se da un pui amarit.Si dupa aceia ne pare rau.Si in USA exista cea ce spuneti Dvs pentru a se proteja de astfel de derapaje. dat fiindca Institutiile Statului acreditate tocmai ptr. a preveni derapajul s-au scurtcircuitat, se cauta Electrician priceput si persoana serioasa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:38
De la: victormiron2000, la data 2010-06-27 13:37:00opozitia actuala nu numai ca nu face nimic ci a distrus tara din 90 prin inchideraa fabricilor si distrugerea economiei , apoi sa-u instalat in posturi cheie la multe institutii care au mai ramas si de acolo blocheaza in fel si chip toate masurile care le-ar afecta afacerile , salariile sau alte venituri . esti un EL sau o EA ,ca n-am inteles ?! dar, nu conteaza asta prea mult ! important este ca PDL. si BAsescu impreuna cu camarilla portocalie CONTEAZA pe cei ca tine sa scoata tara din Criza.....el si guvernul lui NU si-a propus asta !
|
|
inchizitor 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 14:55
Nu mai suferiti atat cu PSD , PNL, PDL sau Vadim ,toti se trag din aceasi veriga rosie de care generatia noastra nu are nevoie . Credeti ca daca vine Iliescu acum la putere o sa fim peste Germania ? sau Vadim? .Va dati seama daca iesea Geoana facea rahatul prastie si punct .Marinarul face tot pentru el ca doar nu-l mai voteaza nici dracu peste 5ani asa cum au facut si ceilalti .Din cauza voastra ca nu sunteti capabili sa intelegeti si sa stiti unde puneti stampila acum sufera toti..... daca stau sa ma gandesc bine poporul roman si-o merita din plin .
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 14:59
De la: inchizitor, la data 2010-06-28 14:55:53Nu mai suferiti atat cu PSD , PNL, PDL sau Vadim ,toti se trag din aceasi veriga rosie de care generatia noastra nu are nevoie . Credeti ca daca vine Iliescu acum la putere o sa fim peste Germania ? sau Vadim? .Va dati seama daca iesea Geoana facea rahatul prastie si punct .Marinarul face tot pentru el ca doar nu-l mai voteaza nici dracu peste 5ani asa cum au facut si ceilalti .Din cauza voastra ca nu sunteti capabili sa intelegeti si sa stiti unde puneti stampila acum sufera toti..... daca stau sa ma gandesc bine poporul roman si-o merita din plin . de stiut au stiut, bre... ca n-au inteles este alta treaba, cum nici tu nu prea stii ce vrei, dar esti interesant... asta vroiai? atunci fa-te si inteles...
|
9am2234 1 mesaj Membru din: 19/03/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 10:16
as fi vrut sa am pe cine pune stampila pe buletinul de vot .....aceiasi oameni incompetenti si incapabili
asa cum nici la ora actuala nu as avea ce alege.deci daca cade actuala guvernare cu ce o inlocuim? nu am invatat nici din trecut , nu suntem pregatiti pt a invata de la vecinii nostri si uite asa vom orbecai in cautarea licarului de salvare . cred ca asa stau lucrurile la ora actuala pt noi. |
|
9am16065 13 mesaje Membru din: 25/03/2009 |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:43
DAM JOS HOTII SI MNCINOSII, CONFISCAM AVERIL FURATE DIN SEVA TARII , SA RASPUNDA TOII DE LA 1989 INCOACE FARA PARTINIRE, POATE VOM GASI UN NOU >
|
9am16065 13 mesaje Membru din: 25/03/2009 |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:44
De la: 9am16065, la data 2010-06-30 09:43:56DAM JOS HOTII SI MNCINOSII, CONFISCAM AVERIL FURATE DIN SEVA TARII , SA RASPUNDA TOII DE LA 1989 INCOACE FARA PARTINIRE, POATE VOM GASI UN NOU > VLAD TEPES Raporteaza abuz de limbaj |
|
gezaiuby 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 14:44
ati dat votul pentru un pix ,bricheta si o sapca . acum suferitzi dragilor atat i-a costat pe cei de la putere votul vostru.bani pe care acum oricum ai dam inapoi . tot din buzunarul nostru . ce sa facem asai romanul se gandeste numai ce mananca azi nu si la ziua de maine. scoate bani din banca si se bucura pt putzinii banutzi dar nu se gandeste ca 10- ani plateste rata. care de multe orio e suma tripla de cat a fost scos din banca .se umbla la salarii la pensii la banii de mame . ei au firme ce le pasa daca ia cu 25% mai putin ? cand au firme ce fac miliarde ? credetzi ca la udrea ai pasa de salariul ? cand poarta geanta de 6000 de euro? si atzi vazuto doar pe cea maro , fitzi siguri ca mai are cateva . acum sa ajuns la fundul sacului nu prea mai este de furat . bulgarii fac miliarde de pe urma romanilor cu inmatriculari auto. dar incapatzanarea lui tariceanu sa ajuns asa . avand mai multe firme de masini sa incapatzanat sa nu reduca taxa de prima inmatriculare . fiecare isi face cate o lege ca sa-i fie bine lui. dragi romani strangetzi bani dac vretzi sa va fie bine . facem un cont . si pe criza asta sunt multi mercenari , care pentru bani oamoara la comanda . cu cine incepem?
|
Tzaca 2 mesaje Membru din: 20/03/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 13:58
reveniti-va , nu o sa faca nimeni nimic , si chiar daca o sa faca o sa fure si ei , tara asta a luat-o la vale si pana nu v-a ajunge la fund nu o sa se poata ridica , renuntati la revolutie pentru ca nimic nu o sa se rezolve prin sange , iar cu plecatul afara sunteti invitati mei , romanul de fiecare data cand a dat de greu a intors spatele si a plecat ,ne-au bagat in rahat pentru ca noi i-am votat , e un vers dintr-o piesa care m-a marcat "Lasa lumea mai buna decat ai gasit-o" puteti incerca fiecare .
|
SOIA34 15 mesaje Membru din: 28/06/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 16:22
SOIA
MAI oamenilor,toti vorbiti de PSD-PNL PD,PRM. CIND ATI STAT SI ANALIZAT asa pe indelete cum a ajuns ROMANIA in situatia asta ? Cum s-a reusit ca din nr mare de obiective economice existente in tara sa nu mai avem aproape nimic ? Ca erau performante sau nu-dar existau.Acu' sunt la fier vechi.Nu cumva noi toti purtam o vina ?In '89 am iesit ca tantalaii in strada,si am facut tot posibilul sa-i imbogatim pe cei prezenti la cirma. ATI CERUT VOI SA SE VINDA OBIECTIVELE ECONOMICE ? Nu ar fi cazul sa concluzionam partial: -daca democratia (trimbitata de multi dintre cei care comenteaza pe aici) ar fi dorit ca ROMANIA sa fie o tara prospera,toate obiectivele economice s-ar fi modernizat, -noi ne-am fi maturizat dpdv politic daca in presa ar fi existat oameni culti,nu jigodiile existente -dragii mei cururile goale de la tv,ne v-or costa scump si pe noi si pe copiii nostrii.
|
rado_gabriel 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 18:10
Avem pensionari tineri si calificati di armata, SRi, politie, etc. Ce-ar fi sa formeze niste escadroane ale mortii impotriva criminalilor si talharilor nepedepsiti de Lege? Ca doar au jurat credinta tarii si poporului. Sa=l serveasca chiar cu pretul vietii.
|
mirela_regneala 9 mesaje Membru din: 3/10/2009 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:33
De ce sa ne luptam cu aceste cutite, de ce sa retraim un decembrie '89, de ce nu solicitam legi dure pentru a ajunge un politician, un senator ori guvernat care sa jure cu mana pe biblie si cruce si ceea ce promit sa fie cu semnatura (adica daca nu fac ceea ce promit sa fie trasi la raspundere pentru abuzul de incredere in obtinerea de voturi de a ne reprezenta pe noi oameni de rand) nu sa ii votam si sa le umplem buzunarele lor pentru a se imbogatii iar noi sa ramanem cu gura cascata din nou.
Nu cred ca romunul nu vrea sa munceasca, ca nu vrea sa gandeasca sau ca nu vrea o pozitie in societate contribuind la imbunatatirea nivelului de trai, reducerea somajulu sau a evaziuni fiscale impotriva celor care abuzeaza de increderea noastra. Oameni buni, noi avem decizia de vot pentru a ne alege reprezentantii, si tot noi avem puterea de decizie alegerii presedintelui. Inca de la inceput ar trebui sa-si publice averea, sumele din conturile bancare, pozitia pe care a detinut-o pana a ajunge senator sau deputat. Ei, senatorii si deputatii ar trebui sa stea in judetul sau sau cel care la votat, sa auda ceea ce vor oamnenii acelor comunitatii stabilind un proiect impreuna cu reprezentantii oraselor pe care tot noi ii votam si sa caute solutii de finalitate a proiectelor fara a umfla preturile pentru realizarea acestui proiect. Vedeti oameni buni ca si noi cu suferinta noastra suntem nepasatori la ceea ce se intampla cu comunitatea noastra, suntem interesati cum sa obtinem castiguri fara sa ne pese daca viitorul copiilor nostri mai poate fi unul mai bun sau comunitatea se pierde. Deci daca va pasa, si noi trebuie sa avem un cuvant de spus, atunci cand ne vom implica si in comunitatea atunci reprezentantii nostri nu vor mai avea curajul sa se lase corupti. |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:40
De la: mirela_regneala, la data 2010-07-01 21:33:11 De ce sa ne luptam cu aceste cutite, de ce sa retraim un decembrie '89, de ce nu solicitam legi dure pentru a ajunge un politician, un senator ori guvernat care sa jure cu mana pe biblie si cruce si ceea ce promit sa fie cu semnatura (adica daca nu fac ceea ce promit sa fie trasi la raspundere pentru abuzul de incredere in obtinerea de voturi de a ne reprezenta pe noi oameni de rand) nu sa ii votam si sa le umplem buzunarele lor pentru a se imbogatii iar noi sa ramanem cu gura cascata din nou.Fetita tu inca visezi? Remus Cernea de ce nu a iesit presedinte?..........pentru ca era sarac?..........nu pentru ca gindea!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
mirela_regneala 9 mesaje Membru din: 3/10/2009 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 22:21
Nu visez ci gandesc asa cum ar trebui sa fim noi toti, dar probabili ca pentru tine nu conteaza sa rupi lantul coruptiei stimata doamna.
A lupta pentru viitorul celor care ne urmeaza este mult mai important. Generatia din care fac parte a fost de prea multe ori sacrificata cu mentalitati asa zise "noi" pentru ca pentru un loc de munca tot timpul au fost pilele nu a contat prea mult ceea ce ai gandit, sau care sunt solutiile schimbarii, ba mai mult dupa lungi interviuri si proiecte solicitate iti mai cereau si proiectul pentru care ai muncit din greu si l-ai prezentat pentru a si-l insusi ei. Spui ca visez nu vorbesc si gandesc, tu ce-ai spune dupa o luna de interviuri si planuri expuse, pentru un post pe care cu nonsalanta iti spun ca X mai are doi ani pana la pensie si primarul Y ne-a contactat telefonic sa-l luam pe acest post la care Z nu a participat la interviu si planuri? Tui stimata doamna cum te-ai simti? Cum te-ai simti sa ti se ceara 10.000 de Euro doar pentru 2 semnaturi pentru a deveni stagiar in meseria pe care ai ales-o si sa ti se spuna ca pana la definitivat te descurci tu toate profiturile care le obtii in numele acestei societatii le predai fara sa fi remunerat? Este vis stimata doamna? Foarte multe posturi sunt ocupate in familie pana la gradul al IV -lea iar tu pe unde poti si daca te accepta trebuie sa taci si sa urmezi ceea ce ti se impune. Nu crezi ca si noi cei care va urmam avem ceva de spus si de a stopa coruptia. Imi place cum sunt si ma bucur ca ceea ce gandesc spun, uneori doare dar schimbi macar 0,001 % din gandirea unei persoane. |
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 08:54
De la: 9am207651, la data 2010-07-01 16:22:38SOIA Mai serile trecute i-am vazut la A3 pe cei care au facut parte din primul guvern democratic, ales si instaurat in iunie 90 ....m-am enervat si nici n-am mai stat pina la sfirsitul emisiunii, intrucit toti declarau ca nu se putea face altfel decit s-a facut....ca e bine cum s-a facut....cel putin cit m-am uitat eu la ei, nu a existat nici-o indoiala din partea vreunuia cum ca, ce s-a facut atunci si-n urmatorii ani, a pus temelia dezastrului de astazi ! ....am mai spus-o si o s-o mai spun : nici nu putea fi altfel, deoarece suntem condusi, in continuare , de aceiasi oameni din timpul comunismului....oameni ce-au facut parte din structurile vechiului sistem si care l-au gindit pe cel nou la fel : Mosia personala pe care o "administrezi" spre folosul propriu ! Iliescu ,dorindu-si cu orice pret Puterea, a inchis ochii la ce se-ntimpla....in mod tacit s-a acceptat jaful institutionalizat, caci vezi Doamne, trebuia sa se creeze clasa de mijloc ! ....Poporul ? boborul , o parte mare din el, a dorit un comunism cu fata umana si l-a ales si reales pe iliescu 2, 5 mandate .....cam aceeasi mare parte , neintelegind cum de-a fost posibil acest jaf organizat si suparat pe ce ne-a adus democratia asta "originala ", isi doreste azi "o mina de fier " sa "faca ordine in tara ", uitind cu desavirsire ca asta inseamna o conducere discretionara ce incalca Legea ! ori un STAT de Drept se intemeiaza pe LEGE si nu pe ce vrea SEFU" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
alina_isabelle 1 mesaj Membru din: 24/06/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 14:12
sunt de acord cu asta sa strangem bani si sa le facem felu'
|
vax_populi 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 14:21
De la: 9am16065, la data 2010-06-30 09:43:56DAM JOS HOTII SI MNCINOSII, CONFISCAM AVERIL FURATE DIN SEVA TARII , SA RASPUNDA TOII DE LA 1989 INCOACE FARA PARTINIRE, POATE VOM GASI UN NOU > Cine suntem acesti "NOI" de care zici tu si la ce numar de telefon raspund? ;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

dar, nu conteaza asta prea mult ! important este ca PDL. si BAsescu impreuna cu camarilla portocalie CONTEAZA pe cei ca tine sa scoata tara din Criza.....el si guvernul lui NU si-a propus asta !