back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, pãrinþii ºi familiile la sãrãcie ºi mizerie… ei le-au semnat condamnarea de la o viaþã ºi aºa grea la una ºi mai grea ..

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 00:12

Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, p�rin�ii �i familiile la s�r�cie �i mizerie� Ei le-au semnat condamnarea de la o via�� �i a�a grea la una �i mai grea ...

Lista aici ... listarusinii.ro/

To�i cei 197 de parlamentari care au votat �mpotriva mo�iunii de cenzur� apar aici cu tot cu fotografie �i distribui�i pe partide. �n dreptul fiec�rui senator �i deputat aflat pe panoul virtual al ru�inii apare �i un link care face transferul c�tre pagina de internet a fiec�rui parlamentar.

E alegerea voastr� dac� mai merit� votul vostru !...
Chiar dac� aveam c�teva simpatii pentru unii dintre ei, chiar �i din PD-L - eu fiind cunoscut ca un vehement critic al PD-L-ului... �n ochii mei sunt compromi�i definitiv.

Considera�i c� votul lor este unul benefic pentru Rom�nia ?

Ave�i posibilitatea s� le transmi�e�i personal pe adresele lor de e-mail p�rerea voastr� despre votul lor ...

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 00:17

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 19:50

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 20:30

De la: Dorinel, la data 2010-06-17 00:12:03Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, p�rin�ii �i familiile la s�r�cie �i mizerie� Ei le-au semnat condamnarea de la o via�� �i a�a grea la una �i mai grea ...

To�i cei 197 de parlamentari care au votat �mpotriva mo�iunii de cenzur� apar aici cu tot cu fotografie �i distribui�i pe partide. �n dreptul fiec�rui senator �i deputat aflat pe panoul virtual al ru�inii apare �i un link care face transferul c�tre pagina de internet a fiec�rui parlamentar.

Chiar dac� aveam c�teva simpatii pentru unii dintre ei, chiar �i din PD-L - eu fiind cunoscut ca un vehement critic al PD-L-ului... �n ochii mei sunt compromi�i definitiv.

Ave�i posibilitatea s� le transmi�e�i personal pe adresele lor de e-mail p�rerea voastr� despre votul lor ...

Da ma .. si tu esti ala care i-a votat ... Daca nu ereai tu .. nu ereau nici ei . Eu zic sa taiaem RAUL .. de la radacina .. adica de la tine ...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 22:00

De la: Dorinel, la data 2010-06-17 00:12:03Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, p�rin�ii �i familiile la s�r�cie �i mizerie� Ei le-au semnat condamnarea de la o via�� �i a�a grea la una �i mai grea ...

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:14

De la: _KARPOV, la data 2010-06-18 19:50:12

Ai dreptate ....

| Varianta pentru tiparire a topicului Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, pãrinþii ºi familiile la sãrãcie ºi mizerie… Ei le-au semnat condamnarea de la o viaþã ºi aºa grea la una ºi mai grea ..
Mergi la: