Info
x
Natura
|
cflaviu 4 mesaje Membru din: 16/12/2009 |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 18:09
traim intr-o lume in care natura este din ce in ce mai vatamata...si totul se-ntoarce impotriva noastra
Nu stiu cati dintre voi au vazut documentarul "HOME" dar realitatea prezenta si viitorul arata cam sumbru... Nu este inca prea tarziu...mai putem salva ce ne-a ramas.. Acesta ar fi un pas.. Spuneti NU! Si ganditi-va defapt la ce spuneti nu, unui mediu poluat pt ce? Oricum 90% sau mai mult din acel zacamant de aur va parasi tara....Si la urma urmei de ce i-am lasa pe altii sa faca asta? Lumea nu are o nevoie vitala pt bijuterii , iar pentru alte procese de fabricare in care este implicata folosirea aurului...exista destul (iar daca nu-i destul sa nu mai fabrice, oricum dezvoltarea asta excesiva va distruge intr-o zi lumea) . Eu unul stiu sigur ca nu am nevoie de bijuterii....In schimb am o nevoie vitala de un mediu/cadru natural in care sa traiesc, un aer curat pe care sa-l respir, si o apa proaspata si naturala pe care s-o beau. Totul depinde de fiecare dintre noi, in parte! FI SCHIMBAREA PE CARE VREI S-O VEZI IN LUME! Raporteaza abuz de limbaj |