back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Da-le doamne la prosti!!!!!!!!

sorinflavius1955

18 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 20:47

Da-le Doamne la prosti subiecte si sunt fericiti ! Le intorc pe toate fetele, toti stiu in amanunt ce se petrece ba chiar si ce nu se petrece si asa toata lumea e fericita ! HALAL....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 20:52

De la: sorinflavius1955, la data 2010-06-02 20:47:51Da-le Doamne la prosti subiecte si sunt fericiti ! Le intorc pe toate fetele, toti stiu in amanunt ce se petrece ba chiar si ce nu se petrece si asa toata lumea e fericita ! HALAL....

sorine, tu esti suparat ca, desi prost fiind, n-ai primit "tema"?
Ca-n povestea ghinionistului, si....., si cu banii luati!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 08:23

De la: sorinflavius1955, la data 2010-06-02 20:47:51Da-le Doamne la prosti subiecte si sunt fericiti ! Le intorc pe toate fetele, toti stiu in amanunt ce se petrece ba chiar si ce nu se petrece si asa toata lumea e fericita ! HALAL....

Daca tot ai deschis acest topic poate spui si ce urmaresti cu el! Sa se inchida Forumul si sa stai deoparte ca sa-ti privesti "opera inspirata"? Sau crezi ca subiectele sunt atat de grele incat forumistii trebuie sa-ti admire intentia de a ne pune pe toti la colt? Atunci cand sunt subiecte mai deosebite, am observat ca forumistii se informeaza si vin cu ceea ce afla din alte surse, deci nu prea ajung la concluzia ta ca sunt prosti. O intrebare totusi staruie in mintea mea: Tu esti destept?

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
sorinflavius1955

18 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 18:29

NU STIU DACA SUNT DESTEPT SAU NU, DAR CE ESTE IMPORTANT ESTE CA NU FAC PE DESTEPTUL CA ALTII ,CARE CUNOSC AMANUNTE ,DE PARCA AR FI FOST DE FATA ...DE FAPT DACA NU AVETI CE FACE CU TIMPUL N-AVETI DECAT SA DEZBATETI TOATE LUCRURILE FACUTE SI NEFACUTE FARA NICI UN REZULTAT . "DOMNUL " DINAINTE NU MERITA RASPUNS . Pare un frustrat. PASTRATI-VA TOPICUL SI SPOR LA TREABA. V-ATI FACUT DATORIA !!!!!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 18:45

De la: sorinflavius1955, la data 2010-06-03 18:29:41NU STIU DACA SUNT DESTEPT SAU NU, DAR CE ESTE IMPORTANT ESTE CA NU FAC PE DESTEPTUL CA ALTII ,CARE CUNOSC AMANUNTE ,DE PARCA AR FI FOST DE FATA ...DE FAPT DACA NU AVETI CE FACE CU TIMPUL N-AVETI DECAT SA DEZBATETI TOATE LUCRURILE FACUTE SI NEFACUTE FARA NICI UN REZULTAT . "DOMNUL " DINAINTE NU MERITA RASPUNS . Pare un frustrat. PASTRATI-VA TOPICUL SI SPOR LA TREABA. V-ATI FACUT DATORIA !!!!!

Oricat de iritat ai fi de intrebarea mea, o s-o mai scriu o data: Ce ai gandit cand ai deschis acest topic? Ai crezut vreodata in sine ca Forumul e o Universitate cu mai multe sectii unde ne scolim? Eu din contra! Am zis ca Forumul e un loc unde ne putem "intalni" si discuta diverse in functie de denumirea topicelor si uneori chiar sa deviem de la ele daca un dialog o cere. E ca atunci cand, iesind de la slujba (biserica), oamenii se opresc in curte si incep tot felul de discutii fara a-si mai aminti de slujba propriu zisa care abia s-a terminat. Asta inseamna ca toti sunt prosti? Urmaresti sa ridici nivelul celor care scriu prin eliminarea unora? Cate titluri de topice ai infiintat care sa trateze subiecte de stiinta sau de cultura generala si ai fost dezamagit de... hai sa nu scriu cuvantul ca-mi repugna, sa le zic de nivelul tau? Normal ar fi fost ca aici sa nu avem ce cauta din moment ce numai desteptii ar trebui sa aiba acces. O zi buna precum ti-e firea!
Cat priveste problema timpului, in particular poate face fiecare ce vrea cu el. Ori si asta e o acuzatie? Parca si tu ai ceva timp daca vii aici si ii jignesti pe colegi.

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
| Varianta pentru tiparire a topicului DA-LE DOAMNE LA PROSTI!!!!!!!!
Mergi la: