back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce sanse are motiunea "opriti genocidul social"?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Spheron

10 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:43

De la: 9am178165, la data 2010-06-09 16:36:43
De la: ivan71, la data 2010-06-09 14:41:29
De la: 9am189316, la data 2010-06-08 04:35:48Guvernul Boc,gasca PDL si Basescu,au delapidat de la Buget,din banii imprumutati de la FMI ,prea mult ca sa mai dea inapoi,asa ca impreuna cu UDMRul si independentii,vor stoarce "POPORUL SUVERAN"
Sunt prea mari datoriile facute labanci de Udrea,Basescu,Berceanu,Videanu,Blaga,Vladescu,Boc si camarila liderilor sindicali,ca sa mai cedeze la MOTIUNI !

Voi chiar nu cititi ceea ce scrieti????Dupa 12 ani de guvernare ILIESCIANA tre sa aveti un tupeu jeghos sa dati vina pe altii!!!!Toate hotiile s-au facut pana in 2000!Daca trece motiunea(ceea ce sper sa nu se intample)atunci vin sepcile rosii care nu mai au nici o solutie si peste 6 luni ne vor explica k altii au furat si vor aduce masuri mai drastice!!!Adica mariri de taxe ceea ce inseamna o crestere a preturilor cu peste 40%,dar matematica e grea...Nu am auzit un lider din opozitie sa spuna concret cu ce pot ei contribui!!!!Asta e marea problema!!!!Altii pot noi nici nu vrem!!!!

Auzi figura, tu esti Apex? Nemernicul tau de basescu a fost incepand cu anii `90 aproape fara intrerupere la putere, si a fost in spatele celor mai mari tunuri date in economia romaneasca.
Nu mai departe de 2009, unde au disparut ma` alea 20 de miliarde de euro ca noi n-am simtit nimic. Sa nu-mi spui ca s-au chetuit pe salarii si pensii ca nu te cred, ca alea sunt doar vreo doua.
Sa-ti spun eu amice dezinformat? Ai auzit de mita electorala, data atat oamenilor obisnuiti( galeti, kil de zahar, faina, etc.), cat si "oamenilor de afaceri" de casa ai lui basescu( gen, lucrari publice prin atribuire directa, licitatii trucate pentru achizitia de bunuri si servicii, contracte de publicitate manarite, etc.).
ASA CA NU MAI VORBI PROSTII SI REVINO PE PAMANT DIN UNIVERSUL PARALEL IN CARE TRAIESTI!!!!!!!!!

Da cucoana mita electorala a dat si base nu-i bai k asa e la moda dar galetile rosii si pantofii si banii de "ajutor" de alea ai uitat? Ce crezi k PSD-ul a stat cuminte? Curajosii tai de fosti comunisti care s-au injosit intratat incat sa trucheze un film in care Base lovea un copil. Frate lasa alegerile sa fie alegeri nu trucuri murdare. Si cu toate astea lumea l-a vrut.

Guvernul actual nu e cel mai bun shi face o groaza de greseli dar le face din lipsa de timp. FMI a zis taiati shi nu au mai avut vreme sa taie numa de la bogati pe cote aiurea pentru ca e un proces intreg!

Nu poti zice ca pensia maxima e 3000 de lei si s-o tai la toti care au peste. Trebuie facuta o diferentiere, si astea cer timp, timp care guvernul nu l-a mai avut. Recunosc ca daca o faceau din timp adica de dupa alegerile prezidentiale ar fi avut timp si asta e prostia si vina lor.

Si pana una alta tot noi le platim si PSDistilor si PNListilor si UDMRistilor si PD-Listilor cazari la hotel in bucuresti cu 8300 - 8700 de lei pe luna cazare de persoana. Si nush daca ai observat da nu sunt toti guvernanti sau la putere. Gandeste ca nu esti planta.

Raporteaza abuz de limbaj
Spheron

10 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:49

Legat de un post anterior, l-am recitit si nu am fost destul de clar. 400.000 de posturi au fost ocupate in sistemul bugetar pe timpul guvernarii Tariceanu.

9am189453

5 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 11:08

De la: bseceta, la data 2010-06-08 18:49:31Sa ma trazneasca cel de sus daca mai las ciolanul din mina !ha,ha,ha,aha,oha

Si setine de cuvint ! Cu cit poporul va fi mai sarac ,cu atit gascaBase vafi mai prospera !

9am189453

5 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 11:14

De la: Corinash, la data 2010-06-07 22:58:41credeti ca se mai poate face ceva?

Daca Base pune la bataie si restul din cele 20 de miliarde de euro imprumutate de la FMI ,pentru mituirea parlamentarilor PDL ,nu va trece MOTIUNEA.Acum vom vedea cit de corupti sunt parlamentarii PDL,UDMR si independentii,carora poporul va trebui sa le impute pagubele suferite,printro revolta istorica care sa mature MAFIA.

aiela

7 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 11:25

DACA PSD-ISTII VOR ACHITA DATORIILE DIN BUZUNARUL PROPRIU...DA CELE PE CARE LE-AU TOT STERS DE LA SIDEX ,DE LA FEL SI FEL DE COMPANII,DACA VOR PLATI IMPOZITELE DAR NU VOIT CI PRIN EXTRAGEREA SUMEI DE PE CARD ASA CUM SE INTIMPLA LA ORICE MURITOR ,ATUNCI SE PARE CA NU MAI AVEM DESPRE CE MOTIUNE SA VORBIM PENTRU CA ACESTA AR FI REZULTATUL FAVORABIL MOTIUNII.
SI DATI O MOTIUNE DE CENZURA PENTRU PUNEREA IN APLICARE A LEGII UNICE DE URGENTA ,ASTFEL NU MAI IA UN RAHAT DE SOFER DE PARLAMENTAR SALAR MAI MARE DECIT UN MEDIC SAU UN COORDONATOR DE AMBULANTA.
CRED CA CER PREA MULT ATIT TIMP CIT CLASA POLITICA ROMANEASCA ESTE FORMATA DIN MANELISTI,ACTORI,CINTARETE DE POPULARA...ASA O ,,FEMEIE USOARA,,CUM ESTE GUVERNUL ACESTA NORMAL CA VA INCITA UN CAPITAN DE VAS CA BASESCU

aiela
Fosta membra 9am.ro

331 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 11:42

voi i-ati ales, va reprezinta. Sunt cei mai buni dintre voi, asadar. Mi-e groaza sa ma gandesc cum sunteti voi, alegatorii lor.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 11:49

De la: Spheron, la data 2010-06-11 09:49:13Legat de un post anterior, l-am recitit si nu am fost destul de clar. 400.000 de posturi au fost ocupate in sistemul bugetar pe timpul guvernarii Tariceanu.

stai linistit, nu intereseaza pe nimeni... e de ajuns sa cada guvernul si basescu.... de vreo 7 ani...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:02

De la: vand_fum, la data 2010-06-11 11:42:32voi i-ati ales, va reprezinta. Sunt cei mai buni dintre voi, asadar. Mi-e groaza sa ma gandesc cum sunteti voi, alegatorii lor.

Noi ca noi, dar tu nu ti-ai exercitat dreptul constitutional de a vota?

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:42

Noi PDL ul PARTIDUL DAMELOR LESBIENE,am constatat capestele este chior si beat si se scufunda corabia

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:55

De la: Spheron, la data 2010-06-11 09:43:15
De la: 9am189316, la data 2010-06-08 04:35:48Guvernul Boc,gasca PDL si Basescu,au delapidat de la Buget,din banii imprumutati de la FMI ,prea mult ca sa mai dea inapoi,asa ca impreuna cu UDMRul si independentii,vor stoarce "POPORUL SUVERAN"
Sunt prea mari datoriile facute labanci de Udrea,Basescu,Berceanu,Videanu,Blaga,Vladescu,Boc si camarila liderilor sindicali,ca sa mai cedeze la MOTIUNI !

Voi chiar nu cititi ceea ce scrieti????Dupa 12 ani de guvernare ILIESCIANA tre sa aveti un tupeu jeghos sa dati vina pe altii!!!!Toate hotiile s-au facut pana in 2000!Daca trece motiunea(ceea ce sper sa nu se intample)atunci vin sepcile rosii care nu mai au nici o solutie si peste 6 luni ne vor explica k altii au furat si vor aduce masuri mai drastice!!!Adica mariri de taxe ceea ce inseamna o crestere a preturilor cu peste 40%,dar matematica e grea...Nu am auzit un lider din opozitie sa spuna concret cu ce pot ei contribui!!!!Asta e marea problema!!!!Altii pot noi nici nu vrem!!!!

Auzi figura, tu esti Apex? Nemernicul tau de basescu a fost incepand cu anii `90 aproape fara intrerupere la putere, si a fost in spatele celor mai mari tunuri date in economia romaneasca.
Nu mai departe de 2009, unde au disparut ma` alea 20 de miliarde de euro ca noi n-am simtit nimic. Sa nu-mi spui ca s-au chetuit pe salarii si pensii ca nu te cred, ca alea sunt doar vreo doua.
Sa-ti spun eu amice dezinformat? Ai auzit de mita electorala, data atat oamenilor obisnuiti( galeti, kil de zahar, faina, etc.), cat si "oamenilor de afaceri" de casa ai lui basescu( gen, lucrari publice prin atribuire directa, licitatii trucate pentru achizitia de bunuri si servicii, contracte de publicitate manarite, etc.).
ASA CA NU MAI VORBI PROSTII SI REVINO PE PAMANT DIN UNIVERSUL PARALEL IN CARE TRAIESTI!!!!!!!!!

Da cucoana mita electorala a dat si base nu-i bai k asa e la moda dar galetile rosii si pantofii si banii de "ajutor" de alea ai uitat? Ce crezi k PSD-ul a stat cuminte? Curajosii tai de fosti comunisti care s-au injosit intratat incat sa trucheze un film in care Base lovea un copil. Frate lasa alegerile sa fie alegeri nu trucuri murdare. Si cu toate astea lumea l-a vrut.

Guvernul actual nu e cel mai bun shi face o groaza de greseli dar le face din lipsa de timp. FMI a zis taiati shi nu au mai avut vreme sa taie numa de la bogati pe cote aiurea pentru ca e un proces intreg!

Nu poti zice ca pensia maxima e 3000 de lei si s-o tai la toti care au peste. Trebuie facuta o diferentiere, si astea cer timp, timp care guvernul nu l-a mai avut. Recunosc ca daca o faceau din timp adica de dupa alegerile prezidentiale ar fi avut timp si asta e prostia si vina lor.

Si pana una alta tot noi le platim si PSDistilor si PNListilor si UDMRistilor si PD-Listilor cazari la hotel in bucuresti cu 8300 - 8700 de lei pe luna cazare de persoana. Si nush daca ai observat da nu sunt toti guvernanti sau la putere. Gandeste ca nu esti planta.

Fii serios!!! Au fost si martori care AU VAZUT CU OCHII LOR CA BASESCU L-A POCNIT CLAR CU PUMNUL IN FIGURA PE COPIL. Restul sunt ameteli, ce n-a zis clar fraudulosul de la Cotroceni ca"poate copilul a facut ceva, nu stiu", deci n-a dezmintit pe loc ca nu a facut-o. Ce tu pocnesti un copil si uiti? Du-te dom`le la o bere ca asa ceva nu crede nici cel mai idiot dintre oameni!!!!!!!!!!!!!!!!
Iar nimeni inca nu a mai dat mita electorala pe bani mei, eu atata stiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In noiembrie si decembrie 2009 am primit salariul micsorat cu 15,5%, de ce? Ca sa aiba criminalul basescu bani de mita in bani si obiecte, ai priceput?
Si A FOST VORBA DE SALARII SI PENSII NESIMTITE PARCA, NU? pENSIA DE 350 SAU DE 800 DE ron ESTE NESIMTITA? TU CHIAR RATIONEZI CE SCRII? SI PRIMELE DE VACANTA IN VALOARE DE 400 DE MILIOANE DE EURO DE CE NU SE TAIE?
MIE SA NU INDRAZNESTI SA-MI VII CU JUSTIFICARI CA NU TINE, INTELESU-MAI?
SI ANGAJARI LA MINISTERE SI AGENTII DE CE SE FAC PORTOCALIULE? CARE ESTE EXPLICATIA?
VETI RAMANE IN ISTORIE CA CEI CARE AU CONDAMNAT LA MOARTE LENTA PRIN INFOMETARE POPORUL ROMAN PORTOCALIULE, IN TIMP CE TU SI AI VOSTRII INFLORITI SI PROSPERATI!!!!!!!!!!!!
NU TE MAI CHINUI SA EXPLICI LUCRURI DE ALTFEL FOARTE CLARE: VRETI SA UCIDETI POPORUL ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:59

Degeaba am schimba azi politicienii actului guvernamental ... Statul e prea corup s mai sperm c alternativa opoziiei ar rezolva problemele. Nu suntem Anglia s vorbim de o elit politic.
De 20 de ani tot facem acelai lucru. Schimbm HOII i FRIPTURITII intre ei.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:04

n-am inteles, care este alternativa opozitiei?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:19

De la: adiuc, la data 2010-06-11 15:04:52n-am inteles, care este alternativa opozitiei?
Teoretic, exist !
La fel ar fi existat i azi dc rolurile erau inverse i PNL-ul i PSD erau la putere ...! ...aveam alternativa PD-L ! Deci, ne furm la nesfrit cciula !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:23

am inteles, avem putere si opozite, nu stiam care-i alternativa opozitiei...
tu esti nemultumit de opozitie?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 16:17

De la: adiuc, la data 2010-06-11 15:23:18am inteles, avem putere si opozite, nu stiam care-i alternativa opozitiei...
tu esti nemultumit de opozitie?
Da ...

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:08

DACA PARLAMENTARI AR FI CORECTI, DEMNI, NU SLUGI, FARA FRICA DE DOSARE SI SRI, ATUNCI MOTIUNEA AR TRECE.DAR CUM SUNT TOTI MAZGALITI CU AFACERI(MARKO-VERESTOY=UDMR DE EXP)CEI CARE SUNT TRADATORI SI CEVA DOSARE LA MANA LUI BASESCU,VOR VOTA INPOTRIVA POPORULUI, INPOTRIVA PENSIONARILOR A PARINTILOR ,BUNICILOR LOR.ATATA IRONIE SLUGARNICIE CA LA DOAMNA TATOIU, TEO TRANDAFIR, POR CA FEMEI NU AM VAZUT NUMAI IN FILME CU NAZISTI UNDE FEMEILE NAZISTE ERAU MAI CRUNT NEMILOSI CA BARBATI.DE TURCESCU, CRISTOIU, BOUREANU, IONITA, NITA, AGATON ETC CE SA MAI SPUN, SLUHA DE SLUGA MAI CA PE VREMEA LUI HITLER.ASTIA AR OMORA SI MAMA LOR PENTRU BASESCU.

9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:46

De la: ivan71, la data 2010-06-08 11:02:27

Acest comentariu vine mai mult k sigur de la un rosu convins care a uitat k acum tragem ponoasele partidului comunist psd si a guvernelor vodcaroiu,tamara-nastase,tariteanu(patriciu).Asa repede ati uitat k psd si gasca iliesciana au condus zeci de ani????V-au mintit in 90,nici acum nu au tupeu sa spuna cine a tras in 89,pt k numai securisti nu au fost.Noi romanii avem o problema si asta se numeste ISTORIA NEAMULUI.Trebuie sa ne intoarcem in 89 si sa descoperim jafurile care s-au facut in timpul domnirii cxelor care numesc genocid????aceasta motiune de cenzura(doar ei sunt obisnuiti)Unde sunt banii pe care acel pantofar vi lea lasat????A Base si Boc sunt de vina....Dupa secole avem un prim ministru cu testicule care nu o intoarce ca la Ploiesti si nu e bine....S-au marit pensiile si lefurile pe vremea psd fara acoperire...a........asta nu s-a vrut a stii???Sa se opreasca constructiile ilegale de biserici cu bani publici,sa se verifice de ce nu reuseste in 20 de ani biserica ortodoxa sa termine 1 biserica ????Unde se duc banii????De ce nu se starpeste evaziunea???De ce le e frica la tov alesi ai neamului????Au furat banii oamenilor,Iliescu&co au golit toate conturile sindicatelor,PCR,UTC unde sunt acelea cotizatii????La Realitatea(dormi linistit Fni vegheaza...hahaha)sau Antene????Sunt prea multe DE CE???vorba strainilor:"mamaliga nu va exploda never"....pacat dar adevarat....Noi romanii si de la ISUS am cere spaga daca l-am vedea ...Sper ca odata copii nostri sa o duca mai bine,dar cu mentalitatea care domneste in Romanica noastra mi-e greu sa cred ca se va intampla!!!!!

Bai ivane, dastept esti !!! Dar, totusi, chiar de secole nu prea cred !? Mai intai ca Romania nu a avut prim ministru de "secole", ci de la constitutie, apoi i-ai vazut tu coaiele lui boc !? Caci, altfel, cred ca
"acest comentariu vine mai mult k sigur de la un portocaliu convins"care a uitat ca limbricu' de boc a indatorat tara la FMI ca sa plateasca ce !? Deci, de aceea judeca boc cu coiele si nu cu mintea... pai daca zici ca "evaziunea" - habar n-ai ce este aia - pe care zici ca o face toti cei enumerati de tine, limbric portocaliu, fara sa amintesti si de gasca lui base, de ce-mi taie mie din pensie si nu ia averile la aia !? pasol na turbinca, drace ! ( am scris cum am citit, caci nu cunosc rusa ca tine, romanac din romanica )

Vested tanar !
freenolf

294 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 02:10

Teoria conspiratiei: majoritatea celor care si-au cumparat locuinte acum 15-20 de ani prin ipoteci bancare se apropie de scadenta. Majoritatea dintre ei sunt pensionari acum sau bugetari si majoritatea sunt cu ratele la zi. Cum le poti lua locuintele: taie-le veniturile si vor ajunge in strada. Asa in loc sa avem o multime de proprietari vom avea doar cativa iar restul chiriasi. Se poate dezvolta dar ..... E doar o teorie. Dar daca e mai mult sigur motiunea nu trece .

La toti ne e greu, la unii mai mult ca la altii!
9am189491

4 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 02:18

De la: freenolf, la data 2010-06-12 02:10:36Teoria conspiratiei: majoritatea celor care si-au cumparat locuinte acum 15-20 de ani prin ipoteci bancare se apropie de scadenta. Majoritatea dintre ei sunt pensionari acum sau bugetari si majoritatea sunt cu ratele la zi. Cum le poti lua locuintele: taie-le veniturile si vor ajunge in strada. Asa in loc sa avem o multime de proprietari vom avea doar cativa iar restul chiriasi. Se poate dezvolta dar ..... E doar o teorie. Dar daca e mai mult sigur motiunea nu trece .

Darce credeai ca Basescu este ingerul romanilor?Are misiune speciala transmisa de Elena Ceausescu duin 1989.Lupul parul si naravul

marco

627 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 02:38

De la: 9am125241, la data 2010-06-11 21:46:40
De la: ivan71, la data 2010-06-08 11:02:27

Acest comentariu vine mai mult k sigur de la un rosu convins care a uitat k acum tragem ponoasele partidului comunist psd si a guvernelor vodcaroiu,tamara-nastase,tariteanu(patriciu).Asa repede ati uitat k psd si gasca iliesciana au condus zeci de ani????V-au mintit in 90,nici acum nu au tupeu sa spuna cine a tras in 89,pt k numai securisti nu au fost.Noi romanii avem o problema si asta se numeste ISTORIA NEAMULUI.Trebuie sa ne intoarcem in 89 si sa descoperim jafurile care s-au facut in timpul domnirii cxelor care numesc genocid????aceasta motiune de cenzura(doar ei sunt obisnuiti)Unde sunt banii pe care acel pantofar vi lea lasat????A Base si Boc sunt de vina....Dupa secole avem un prim ministru cu testicule care nu o intoarce ca la Ploiesti si nu e bine....S-au marit pensiile si lefurile pe vremea psd fara acoperire...a........asta nu s-a vrut a stii???Sa se opreasca constructiile ilegale de biserici cu bani publici,sa se verifice de ce nu reuseste in 20 de ani biserica ortodoxa sa termine 1 biserica ????Unde se duc banii????De ce nu se starpeste evaziunea???De ce le e frica la tov alesi ai neamului????Au furat banii oamenilor,Iliescu&co au golit toate conturile sindicatelor,PCR,UTC unde sunt acelea cotizatii????La Realitatea(dormi linistit Fni vegheaza...hahaha)sau Antene????Sunt prea multe DE CE???vorba strainilor:"mamaliga nu va exploda never"....pacat dar adevarat....Noi romanii si de la ISUS am cere spaga daca l-am vedea ...Sper ca odata copii nostri sa o duca mai bine,dar cu mentalitatea care domneste in Romanica noastra mi-e greu sa cred ca se va intampla!!!!!

Bai ivane, dastept esti !!! Dar, totusi, chiar de secole nu prea cred !? Mai intai ca Romania nu a avut prim ministru de "secole", ci de la constitutie, apoi i-ai vazut tu coaiele lui boc !? Caci, altfel, cred ca
"acest comentariu vine mai mult k sigur de la un portocaliu convins"care a uitat ca limbricu' de boc a indatorat tara la FMI ca sa plateasca ce !? Deci, de aceea judeca boc cu coiele si nu cu mintea... pai daca zici ca "evaziunea" - habar n-ai ce este aia - pe care zici ca o face toti cei enumerati de tine, limbric portocaliu, fara sa amintesti si de gasca lui base, de ce-mi taie mie din pensie si nu ia averile la aia !? pasol na turbinca, drace ! ( am scris cum am citit, caci nu cunosc rusa ca tine, romanac din romanica )

... mai nea ... romania a devenit indatorata de mult ... acum doar nu mai functioneaza nici macar sa luam imprumuturi ca sa platim celelalte imprumuturi ... ce e greu de inteles ... chiar iti place sa fii mintit frumos la nesfirsit ? ... unde sint banii FURATI ? ... vreun psd-ist sau pnl-ist au facut vreo investiti cu ei ca sa ii spele si sa creeze ceva locuri de munca ? ... fii sanatos si primeste in continuare rinjete si flegme in ochi de la ei in timp ce toaca bani pe te miri unde sau te miri ce ca sa isi demonstreze singuri ce ''intelectualitate'' de top sint in comparatie cu vulgul ...
... pensia e mai usor de tait decit averile pe care au avut grija sa si le ascunda cu grija prin strainatate ... mata chiar visezi cu ochii deschisi ... neo-comunistii frustrati de ''prajitura'' (dupa cum zicea iliescu in '90 in sedintele fsn-ului) de dupa revolutie te-ar vinde la bucata cu toata familia daca s-ar gasi cineva sa va cumpere ... ei se cred ''internationali'', se cred ''elite'' ... de ce nu luai atitudine ATUNCI, de ce nu te INDIGNAI ? ... probabil te bucurai ca pica ceva, un salariu bunisor(pe care nu te sfiai sa il compari cu al nemtilor sau englezilor), ca nu te baga nimeni in seama, ca vreo ruda roade si ea de pe unde poate prin jurul vreunei relatii a vreunui parlamentar ... este ca lasau impresia ca daca esti cu ei nu moare nimeni de foame ? ... si te mirai ce au prostii aia de pleaca innebuniti din tara ! ... te mirai ce prosti pot sa fie ... e uite ca ai inteles si dumneata de ce plecau ...

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 07:38

Eu am plecat la Bruxelles sa invat Parlamentul European, cum se obtin succesurile in politica

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 09:10

De la: Corinash, la data 2010-06-07 22:58:41credeti ca se mai poate face ceva?
1=ERA CINSTIT titlul ;OPRITI GENOCIDUL SENIORILOR !!2= NORMAL CA SE POATE OPRII GENOCIDUL >>TOTI PRNSIONARII DAU IN JUDECATA STATUL ROMAN >>>PENTRU CA >>ESTE UN BUN CASTIGAT PRIN COTIZATIA LOR ,PE DECURS DE ~35 DE ANI !!! SI VOM CASTIGA !! 3= EU ASTA VOI FACE !!!!!!!!!!!!!!

AMI.
9am037261

58 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 11:35

Singura sansa;NICI O SANSA11

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 11:40

De la: 9am037261, la data 2010-06-12 11:35:16Singura sansa;NICI O SANSA11

nici o sansa nu vine daca n-o chemi,cine asteapta sa-i vina sansa cu intercity,s-ar putea sa astepte degeaba,respectivul mijloc de locomotie s-ar putea sa n-aiba statie taman acolo unde este asteptat ,sansa ti-o creezi,altfel fluieri marunt si degeaba

Spheron

10 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 11:49

De la: 9am178165, la data 2010-06-11 13:55:40

Fii serios!!! Au fost si martori care AU VAZUT CU OCHII LOR CA BASESCU L-A POCNIT CLAR CU PUMNUL IN FIGURA PE COPIL. Restul sunt ameteli, ce n-a zis clar fraudulosul de la Cotroceni ca"poate copilul a facut ceva, nu stiu", deci n-a dezmintit pe loc ca nu a facut-o. Ce tu pocnesti un copil si uiti? Du-te dom`le la o bere ca asa ceva nu crede nici cel mai idiot dintre oameni!!!!!!!!!!!!!!!!
Iar nimeni inca nu a mai dat mita electorala pe bani mei, eu atata stiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In noiembrie si decembrie 2009 am primit salariul micsorat cu 15,5%, de ce? Ca sa aiba criminalul basescu bani de mita in bani si obiecte, ai priceput?
Si A FOST VORBA DE SALARII SI PENSII NESIMTITE PARCA, NU? pENSIA DE 350 SAU DE 800 DE ron ESTE NESIMTITA? TU CHIAR RATIONEZI CE SCRII? SI PRIMELE DE VACANTA IN VALOARE DE 400 DE MILIOANE DE EURO DE CE NU SE TAIE?
SI ANGAJARI LA MINISTERE SI AGENTII DE CE SE FAC PORTOCALIULE? CARE ESTE EXPLICATIA?
VETI RAMANE IN ISTORIE CA CEI CARE AU CONDAMNAT LA MOARTE LENTA PRIN INFOMETARE POPORUL ROMAN PORTOCALIULE, IN TIMP CE TU SI AI VOSTRII INFLORITI SI PROSPERATI!!!!!!!!!!!!
NU TE MAI CHINUI SA EXPLICI LUCRURI DE ALTFEL FOARTE CLARE: VRETI SA UCIDETI POPORUL ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asculta doamna eu nu sunt "portocaliu" fac parte din PNL. Si la halul cum sustin baietii cota unica de impozitare e clar k nu vor sa-si piarda nici ei averile deci tot o apa si un pamant.

Nu stiu ce ai inteles tu, dar nu sustin nici pe Base care a dat dracului o flota de 4.5 miliarde de dolari, nici pe Videanu, Nici pe Berceanu care curand va distruge ultima societate de stat profitabila si anume CFR Marfa, nici pe Udrea, doamna inconjurata de interpoli si care poate lua imprumuturi de la banci in valoare de 3 mil de euro, pe care Dumnezeu stie cu ce criterii i-a luat.

Sunt perfect constient de hotiile portocaliilor, doar ca eu nu uit de hotiile si crimele fostilor comunisti, actualul PSD. Poate sa vina Ponta sa imi zica ca altii au facut si au furat si nu el, ca el e cinstit si curat ca lacrima... Hotii sunt cei care inca il sustin si interesele partidului sunt mari. Datoriile la mogulii lor la fel.

Sincer sa fiu si ca sa te vad si pe tine multumita as vrea sa treaca motiunea, sa pice actualii hoti de la putere, asta nu ma deranjeaza. Dar vreau sa vad ce or sa faca salvatorii tai din PSD, ca tot vorbesc de genocid social, de salvarea tarii etc. dar nu dau masuri concrete nici de iesire din criza, nici ce le vor vinde celor de la FMI ca sa primim transa urmatoare din imprumut.

Ce nu realizati voi e ca situatia e atat de grava incat daca nu primim urmatoarea transa de la FMI statul nu va putea plati deloc pensiile si salariile bugetarilor. Daca doamne fereste o da PSD-ul in bara si eu sunt sigur ca o va face, doar avem 12 ani de experienta cu ei, nu veti mai lua nici salariile alea taiate cu 25% nici pensiile ciuntite cu 15%.

Si nu impresionezi pe nimeni scriind totul cu litere de tipar, asta denota doar o lipsa de respect si multa incultura.

cioanaion

24 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 13:31

....Ma fraierilor...nu o mai vrajitiu cu ... basescu e cel mai mare oligarh,a furat din 90 incoace .Si el si tot neamul lui ... SI ASTA NUMAI DIN POLITICA!!!!!!!!!!!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:09

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 19:02

De la: Spheron, la data 2010-06-12 11:49:55
De la: 9am178165, la data 2010-06-11 13:55:40

Asculta doamna eu nu sunt "portocaliu" fac parte din PNL. Si la halul cum sustin baietii cota unica de impozitare e clar k nu vor sa-si piarda nici ei averile deci tot o apa si un pamant.

Nu stiu ce ai inteles tu, dar nu sustin nici pe Base care a dat dracului o flota de 4.5 miliarde de dolari, nici pe Videanu, Nici pe Berceanu care curand va distruge ultima societate de stat profitabila si anume CFR Marfa, nici pe Udrea, doamna inconjurata de interpoli si care poate lua imprumuturi de la banci in valoare de 3 mil de euro, pe care Dumnezeu stie cu ce criterii i-a luat.

Sunt perfect constient de hotiile portocaliilor, doar ca eu nu uit de hotiile si crimele fostilor comunisti, actualul PSD. Poate sa vina Ponta sa imi zica ca altii au facut si au furat si nu el, ca el e cinstit si curat ca lacrima... Hotii sunt cei care inca il sustin si interesele partidului sunt mari. Datoriile la mogulii lor la fel.

Sincer sa fiu si ca sa te vad si pe tine multumita as vrea sa treaca motiunea, sa pice actualii hoti de la putere, asta nu ma deranjeaza. Dar vreau sa vad ce or sa faca salvatorii tai din PSD, ca tot vorbesc de genocid social, de salvarea tarii etc. dar nu dau masuri concrete nici de iesire din criza, nici ce le vor vinde celor de la FMI ca sa primim transa urmatoare din imprumut.

Ce nu realizati voi e ca situatia e atat de grava incat daca nu primim urmatoarea transa de la FMI statul nu va putea plati deloc pensiile si salariile bugetarilor. Daca doamne fereste o da PSD-ul in bara si eu sunt sigur ca o va face, doar avem 12 ani de experienta cu ei, nu veti mai lua nici salariile alea taiate cu 25% nici pensiile ciuntite cu 15%.

Si nu impresionezi pe nimeni scriind totul cu litere de tipar, asta denota doar o lipsa de respect si multa incultura.

De ce nu poti vorbi civilizat? Si de ce-ti dai cu presupusul la adresa mea? Si daca vreau doar sa fiu bine inteleasa, sa nu se comita erori?
Daca faci parte din PNL atunci vorbeste ca un national-liberal adevarat, si sustine punctul de vedere al partidului tau. Ca eu vad ca nu faci altceva decat sa-i injuri pe toti, nu? Si totusi tara asta trebuie guvernata de cineva. Ei hai, spune un nume de presedinte si spune un nume de premier, nu injura pe toata lumea.
Apoi eu sunt simpatizanta PNL, nici macar membra si constat ca-i apar cu mai multa fervoare ca tine. Pai daca am fi toti asa de fatalisti, am oferi tara la licitatie sa ne-o conduca cine-o vrea ca noi nici nu vrem, nici nu suntem capabili.
Si cu PSD-ul ce-mi tot dai? Cred ca m-am exprimat cat se poate de clar cand mi-am declarat convingerile liberale. Si oricum PSD-ul asa intinerit cum este, consider ca este inca un partid bantuit de fantome, de aceea trebuie sa mai stea in expectativa vreo cativa ani, sa-si consolideze doctina specifica, social-democrata.
Si mai lasa-ma cu scenariile apocaliptice ca nu este chiar asa: nu spun ca va curge lapte si miere imediat ce pleaca la inchisoare basescu, boc si capii PD-L, dar oricum, DOMNULE NATIONAL-LIBERAL, AR TREBUI SA STITI CA PARTIDUL DVS. ARE UN PROGRAM ECONOMIC SERIOS DE GUVERNARE, PE CARE INCHIPUIESTE-TI VREA SA-L SI APLICE!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 23:26

De la: gambino_pake, la data 2010-06-08 11:29:03 IN TARA ASTA CHIAR DACA TRECE NU VOM REZOLVA NIMIC, PENTRU CA TOT IN ACEASTA TARISOARA SINDICATELE ,SINDICALISTI PENSIONARI OAMENI IN GENERAL .
MERITAM TOT CE SE INTAMPLA

Bine gandit ....Sperante zero ....

GINA
9am189540

9 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 23:50

De la: 9am076753, la data 2010-06-12 23:26:26
De la: gambino_pake, la data 2010-06-08 11:29:03 IN TARA ASTA CHIAR DACA TRECE NU VOM REZOLVA NIMIC, PENTRU CA TOT IN ACEASTA TARISOARA SINDICATELE ,SINDICALISTI PENSIONARI OAMENI IN GENERAL .
MERITAM TOT CE SE INTAMPLA

Bine gandit ....Sperante zero ....

Plinge Romania si pamintul de sub ea,sapa,irigatiile,agricultura,cresterea animalelor domestice,pasari pentru carne,nu pulitica !

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce sanse are motiunea "Opriti genocidul social"?
Mergi la: