back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Oameni asasinati din cauza lui basescu

Pagini: << 8 9 10 11 12 Sari la pagina:

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 14:35

De la: 9am076753, la data 2010-06-21 22:16:25
De la: vladidec, la data 2010-06-20 14:56:59Eheeee se trezeste romanul din adormire ...

@Rares - nici PSD-ul si nici un alt partid din Romania nu are solutii concrete. Ei nu pot lovii in SISTEM-ul bugetar caci de acolo papa toti. Nimeni nu o sa vina sa spuna : SRI-ul ii va urmarii pe toti, ii vom intreba de averi - sa justifice - ii vom inchide pe cei vinovati etc - CACI ASTA INSEAMNA SA SE ARESTEZE EI INTRE EI !!! Toti sunt manjiti, cu totii au crescut in timp ocupand functii de jos in sus. Si ca sa ajungi SUS trebuie sa faci chestiuni mai putin legale. Un fel de garantie ca daca ajunci sa ai prea multa putere, te pot lovii imediat.
Si acum ce ramane de facut ? SE TAIE DIN SALARIILE CELOR AMARATI (politicientii nu vor sa renunte si ei la o parte din salaraii - deaceea e procentul asa mare 25& si 15%. Exact aia din PSD si PNL nu vor !!! - care cic tin cu poporul dar sunt romani ce cred in ei .... PE ASTIA I-ASI IMPUSCA PE LOC !

Ai arma si permis de port arma ?

DA si la ce mai trebuie permis ??? Imi permit singur ...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:21

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 8 9 10 11 12 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului oameni asasinati din cauza lui basescu
Mergi la: