back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Oameni asasinati din cauza lui basescu

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 09:59

De la: KARP0V, la data 2010-06-08 00:45:42
De la: 9am189314, la data 2010-06-08 00:17:41 noi l-am ales pe basescu,nu altcineva!ideia este ca oricum pe cine ai alege toti isi trag malaiul de unde pot mai bine!ideia era ca basesc oricum e la al 2-lea mandat si oricum nu mai poate candida,deci omul nu il intereseaza prea mult de omul de rand.....el face bani pt el si pt tabieturile lui de alcolic depresiv!

Din cate stiu eu ....un presedinte poate fi inlaturat ...de la putere ...pe diverse cai ....democratice...

Sa nu mai spui asta ca te citesc monarhistii de pe forum si nu le convine, cica ii tachinezi ca regele nu se mai poate scimba democratic !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 10:11

De la: george_x, la data 2010-06-08 07:24:21
De la: 9am049051, la data 2010-06-07 21:43:57OPRITI GENOCIDUL SOCIAL ACUM CAT SE MAI POATE !

Cu stima dar nu vad in jurul meu nici un genocid social.Exemple:
Lumea tot fumeaza cele mai bune tigari.
Lumea tot merge cu masina pina la colt,desi benzina costa mult
Lumea tot cumpara ce e mai bun de la supermarket
Copii oamenilor simpli tot au telefoane scumpe.
La sate tot se fac case cu etal,la familii compuse din 3-4 persoane.
Unde e saracia,daca mai inteleg eu ceva prin saracie. ???!!!
Exagerati cu genocidulOricum lumea pacaleste statul tot timpul si-si umple burtile.
Evaziunea la omul de rand e in floare si nu va dispare (in ultimii 2 ani de 3 ori mai multi pensionari de boala ????????!!!!)

Asa este, m-am uitat la noi si restaurantele sunt pline mesele bogate cu bauturi fine,pai de unde bre ? oamenii au bani ! Te intrebi de pensionari medicali ca sunt multi ? dar si cati medici si-au luat ploconul !!!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
doru_sanda2003

3 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:27

De la: rares_bradeanu, la data 2010-05-30 09:57:05Bugetarii isi merita soarta. Nu sunt sanctionati cand nu isi fac treaba. Cand au fost dati afara sute de mii de oameni din sistemul privat nimeni nu a carait nimic, dar acum cand se vb. de reducerea salariilor bugetarilor, e tara in flacari. M-am saturat sa platesc impozite statului roman, cand, daca merg la spital, platesc, daca merg la primarie sunt cate 10 functionari intr-o camera care te plimba de la unu la altu pentru o stampila, cand vad autorizatii, si stampile doar de ei creeate, ca sa isi justifice postul. M-am saturat sa vad copii din romania care fac scoala, doar sa invete sa scrie si sa citeasca, profesori si medici care se raporteaza mereu la salariile omologiilor din vest, ei insusi fiind titularizati pe posturi cu note de 5. Nu e corect sa se taie precente din salarii, ci sa se dea afara jumatate din aparatul bugetar.

cred ca aceasta ar fi cea mai buna solutie, restructurarea aparatului bugetar cu cel putin 600.000 mii de posturi, nu este admis ca la nivelul consililor locale sa existe si cite trei-patru pe un post, la administratiile fiscale din tara asta se calca pe picioare.
Eu nu inteleg un lucru, poate ma lamuriti voi .
Depunem declaratii la finante cu toate obligatiile fiscale, insa mai exista si obligativitatea depunerii acelorasi situatii la casa de pensii, la casa de sanatate, la ITM, la somaj , voua vi se pare corect sa luati cozile in picioare si sa ne mancam nervii cu tot felul de indivizi care ne mai si sfideaza dupa una sau alta .
Avem CNP-uri, exista CUI-uri, exista sisteme informatice, oare de ce nu s-a facut nimic pina acum ?
In alte state pe o cartela electronica sunt toate datele contribuabilului.. permis de conducere, asigurare de sanatate .. etc ... la noi ..
hai sa vedem ce se intimpla in invatamant .. unde norma didactica pe profesor a ajuns la 16 ore pe saptamana , adica 3 ore si un pic pe zi .. norma unui elev pe saptamana este 22-25 de ore in functie de profil , norma unui educator este de 25 de ore pe saptamana ..
si profesorii ei ce vor .. ?!!! .. bani multi .. in conditiile in care daca nu iti duci copilul la meditatie la el .. ti-l indobitoceste..
haideti sa fim seriosi .. nici actuala conducere nu este cine stie ce .. dar daca reusesc sa restructureze aparatul bugetar .. ar fi cea mai mare realizare a lor ..
cat priveste criza economica .. nu avem cum sa iesim din ea pina nu se relanseaza pietele de consum externe .. sa produci la ora actuala pe stoc este o crima mai mare decit sa nu produci ..
sa auzim de bine si haideti sa fim realisti

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:36

De la: doru_sanda2003, la data 2010-06-08 13:27:20
De la: rares_bradeanu, la data 2010-05-30 09:57:05Bugetarii isi merita soarta. Nu sunt sanctionati cand nu isi fac treaba. Cand au fost dati afara sute de mii de oameni din sistemul privat nimeni nu a carait nimic, dar acum cand se vb. de reducerea salariilor bugetarilor, e tara in flacari. M-am saturat sa platesc impozite statului roman, cand, daca merg la spital, platesc, daca merg la primarie sunt cate 10 functionari intr-o camera care te plimba de la unu la altu pentru o stampila, cand vad autorizatii, si stampile doar de ei creeate, ca sa isi justifice postul. M-am saturat sa vad copii din romania care fac scoala, doar sa invete sa scrie si sa citeasca, profesori si medici care se raporteaza mereu la salariile omologiilor din vest, ei insusi fiind titularizati pe posturi cu note de 5. Nu e corect sa se taie precente din salarii, ci sa se dea afara jumatate din aparatul bugetar.

cred ca aceasta ar fi cea mai buna solutie, restructurarea aparatului bugetar cu cel putin 600.000 mii de posturi, nu este admis ca la nivelul consililor locale sa existe si cite trei-patru pe un post, la administratiile fiscale din tara asta se calca pe picioare.
Depunem declaratii la finante cu toate obligatiile fiscale, insa mai exista si obligativitatea depunerii acelorasi situatii la casa de pensii, la casa de sanatate, la ITM, la somaj , voua vi se pare corect sa luati cozile in picioare si sa ne mancam nervii cu tot felul de indivizi care ne mai si sfideaza dupa una sau alta .
Avem CNP-uri, exista CUI-uri, exista sisteme informatice, oare de ce nu s-a facut nimic pina acum ?
In alte state pe o cartela electronica sunt toate datele contribuabilului.. permis de conducere, asigurare de sanatate .. etc ... la noi ..
hai sa vedem ce se intimpla in invatamant .. unde norma didactica pe profesor a ajuns la 16 ore pe saptamana , adica 3 ore si un pic pe zi .. norma unui elev pe saptamana este 22-25 de ore in functie de profil , norma unui educator este de 25 de ore pe saptamana ..
si profesorii ei ce vor .. ?!!! .. bani multi .. in conditiile in care daca nu iti duci copilul la meditatie la el .. ti-l indobitoceste..
haideti sa fim seriosi .. nici actuala conducere nu este cine stie ce .. dar daca reusesc sa restructureze aparatul bugetar .. ar fi cea mai mare realizare a lor ..
cat priveste criza economica .. nu avem cum sa iesim din ea pina nu se relanseaza pietele de consum externe .. sa produci la ora actuala pe stoc este o crima mai mare decit sa nu produci ..

daca pe langa restructurarea aparatului bugetar se va aplica si legea salarizarii unice, legea unica a pensiilor si, daca la presiunea sindicatelor, cheltuielile publice ar avea o mai mare transparenta, putem spune ca chiar au realizat ceva si merita un alt vot... numai ca au inceput sa dea inapoi, atat la presiunea celor certati cu munca si care asteapta totul de la stat cat si a celor din interiorul guvernului, pdl-ului, care se gandesc mai mult la ce voturi pierd, odata cu ele si marile avantaje, si mai putin la viitorul tarii..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:40

De la: Spheron, la data 2010-06-08 09:43:17
De la: Tycu, la data 2010-06-07 21:47:28
De la: 9am049051, la data 2010-06-07 21:43:57OPRITI GENOCIDUL SOCIAL ACUM CAT SE MAI POATE !

Adevarat genocid, dar cum ?

Fratilor m-am saturat sa tot aud cum dati vina pe guvernul actual. De ce culoare politica sunteti pentru ca e destul de clar ca nu sunteti portocalii. Dar asta nu e o problema. Varianta corecta e sa nu ai culoare politica.

Nu poti spune ca PD-L a guvernat bine sau prost si sa fii categoric avand in vedere dezastrul facut in timpul PSD... Si partea trista e ca au avut vreme, fara indoiala. Cele mai proaste afaceri si privatizari au fost facute pe vremea PSD-ului, sa fim realisti.

PNL-ul o da inainte cu cota lor unica de impozitare, doamne fereste sa piarda vreun senator cu averi de milioane de lei mai mult de 16%, lui parandui-se cinstit ca la fel sa plateasca si amaratul cu salariu minim.

Vrei sa dai vina pe guvern tycule? Da vina pe el si pe restul guvernelor care nu au facut nimic pentru a preveni situatia actuala. Momentan nu putem face mai mult decat sa dansam cum ne canta FMI-ul. Am cam ramas fara optiuni.

Parintii mei sunt ambii pensionari, si inteleg ca o reducere de pensie cu 15% la amndoi va face viata mult mai .... "interesanta" pentru ei. Eu castig jumatatea lui 3 la privat asa ca situatia nu e roz. Dar chiar si asa inteleg nevoia reducerilor de cheltuieli. Intrebarea e ce va face guvernul cu banii pe care ii economiseste.

Daca ar spune PSD-ul ca acest guvern nu e in stare sa ia masuri de iesire din criza, hai mai treaca mearga as fi de acord cu ei. Dar baietii veseli inca merg pe valul de nemultumire al oamenilor ca sa iasa in fata salvatorii omului de rand.

Si sa fie un guvern intreg PSD ce vor face? Renunta la taierea pensiilor si a salariilor si pierd transa 3 a imprumutului? Dupa aceea nu o sa mai poata plati deloc pensiile si salariile bugetarilor.

Si legat de problema ta presanta ... patroni grasi versus bugetari. Realizeaza tycule ca sunt unii bugetari care baga in buzunar multi patroni. Si patronul daca se ingrasa mai mult sau mai putin o face singur, eventual inca un director. Dar uite-te intr-o situatie 1 la 1 cati se ingrasa prin primarii cu salarii de te doare mintea.

Sectorul privat a tinut cat de cat in spate economia pana la impozitul forfetar care a terminat 200.000 de firme dintr-un foc. Acum avem mult prea multi bugetari neproductivi si institutii ale statului care fac mai multa paguba decat profit ca sa mai mearga ceva.
:

sml-confused0067: Pai si de ce sa nu dam vina pe guvernul actual daca sunt de vina ? Nu , nu e chiar asa ,Eu fiind PRM -ist nu laud celelalte partide dar din 1990 singurii vinovati ca au adus tara in situatia asta sunt PDL cu Basescu , Boc si fascismul UDMR !! Nici PSD , nici PNL nu si-au batut joc de pensionari , de populatie ca PDL , nu au luat din bani la oameni .Da sigur, PSD cat si PNL au solutii mai bune pentru a iesi din criza si fara sa ia din pensii si salarii ! Bugetarii care baga bani in buzunar mai multi decat normal sunt directorii si secretarii de companii, aceste lepre trebuie sa dispara dar sunt tinuti in "brate " tot de PDL . Si patronul se ingrasa tot pe spinarea salariatului, plus cat mai inseala statul . Nu e adevarat , cum sa tina sectorul privat economia tarii ? privatul in afara de impozit ca si bugetarul nu a ajutat statul cu nimic !!! Pai bugetarii nu sunt productivi ca rolul lor este sa deserveasca populatia , [ si deservirea este o productivitate } plus ca mai dau si impozit , pe cand patronul in afara de impozit nu da nimic statului sau populatiei gratis !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:50

De la: Tycu, la data 2010-06-08 09:59:43
De la: 9am189314, la data 2010-06-08 00:17:41 noi l-am ales pe basescu,nu altcineva!ideia este ca oricum pe cine ai alege toti isi trag malaiul de unde pot mai bine!ideia era ca basesc oricum e la al 2-lea mandat si oricum nu mai poate candida,deci omul nu il intereseaza prea mult de omul de rand.....el face bani pt el si pt tabieturile lui de alcolic depresiv!

Din cate stiu eu ....un presedinte poate fi inlaturat ...de la putere ...pe diverse cai ....democratice...

Sa nu mai spui asta ca te citesc monarhistii de pe forum si nu le convine, cica ii tachinezi ca regele nu se mai poate scimba democratic !!!!

Domnu' Tycu,daca privim lucrurile la modul general ,aveti dreptate.Un presedinte poate sa fie schimbat pe cand un rege nu prea.Cred ca asta este si motivul pentru care Germania spre exemplu nu pune problema restaurarii monarhiei.

Daca insa ne gandim la cazul particular al Romaniei,vom vedea ca presedintii care au mereu sanse de reusita provin de la FSN1 (PSD) sau FSN2(PDL). Perspectiva asta este groaznica ...A fost si Emil Constantinescu presedinte,singurul presedinte bun al Romaniei ,insa a fost distrus de "baieti" si a stat doar 4 ani.Si acum il mai injura lumea pe "Tapul" desi habar nu au de ce,le-a ramas lor in cap asa.Oricum,Base deja ne-a furat 10 ani,restul sunt la Iliescu.Urmatorii pot sa fie la Ponta .

Cu alte cuvinte la noi alegerea este intre a avea ceva bun in permanenta, sau a alege prost la fiecare 5 ani.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:50

De la: doru_sanda2003, la data 2010-06-08 13:27:20

Cum sa se restructureze aparatul bugetar , ca si asa sunt putini , noi avem nevoie de ei !! poate sa fie scosi secretarii si directorii de companii dar nu ceilalti ! Iar ca umbli cu declaratii fiscale pe la mai multe institutii asa e legea, asa e si in alte tari , asta nu are legatura cu salarizarea bugetarilor si numarul lor ! Si profesorii au dreptate ,la munca lor sunt foarte prost platiti !!! Restructurarea aparatului bugetar este cea mai mare greseala a infectului asta de guvern cu ordinarul PDL !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:03

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 13:50:02

Domnu' Tycu,daca privim lucrurile la modul general ,aveti dreptate.Un presedinte poate sa fie schimbat pe cand un rege nu prea.Cred ca asta este si motivul pentru care Germania spre exemplu nu pune problema restaurarii monarhiei.

Daca insa ne gandim la cazul particular al Romaniei,vom vedea ca presedintii care au mereu sanse de reusita provin de la FSN1 (PSD) sau FSN2(PDL). Perspectiva asta este groaznica ...A fost si Emil Constantinescu presedinte,singurul presedinte bun al Romaniei ,insa a fost distrus de "baieti" si a stat doar 4 ani.Si acum il mai injura lumea pe "Tapul" desi habar nu au de ce,le-a ramas lor in cap asa.Oricum,Base deja ne-a furat 10 ani,restul sunt la Iliescu.Urmatorii pot sa fie la Ponta .

Cu alte cuvinte la noi alegerea este intre a avea ceva bun in permanenta, sau a alege prost la fiecare 5 ani.

Domnu' Vanea , eu am glumit cu Karpov bre cu regele. Din partea mea sincer spun poate sa fie si regele la conducere , nu ma deranjeaza cu nimic , eu pun problema guvernului PDL-UDMR ! ca ei sunt cauza saraciei de la noi - de ei mai intai trebuie scapat . Si eu merg pe varianta ca PNL are solutii mai bune anticriza fara sa ia din banii oamenilor !! Si mie mi-a placut de Constantinescu , pe timpul lui multi mafioti au fost arestati, incepuse sa mai dispara din mafia FSN -ista , numai la mine in oras cati cunosc eu !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:08

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 13:50:02br />

Vanea, sincer acum, dupa perechile emil-ilici, ilici-vadim, basescu-nastase, geoana-besescu orice alegere am avea de facut in Romania electorala e doar arta pt. arta, un soi de joc secund...

Acu' ma duc sa ma ascund...ca am pomenit de Vadim, febletea lui dom' Tycu.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:13

De la: Tycu, la data 2010-06-08 14:03:00

Domnu' Vanea , eu am glumit cu Karpov bre cu regele. Din partea mea sincer spun poate sa fie si regele la conducere , nu ma deranjeaza cu nimic , eu pun problema guvernului PDL-UDMR ! ca ei sunt cauza saraciei de la noi - de ei mai intai trebuie scapat . Si eu merg pe varianta ca PNL are solutii mai bune anticriza fara sa ia din banii oamenilor !! Si mie mi-a placut de Constantinescu , pe timpul lui multi mafioti au fost arestati, incepuse sa mai dispara din mafia FSN -ista , numai la mine in oras cati cunosc eu !!!!

Domnul Tycu, pt. a echilibra bugetul zdrentuit avem optiunile: crestem taxele sau scadem cheltuielile. Cele mai importante cheltuieli sunt cele cu salariile. Intr-adevar, nu ar fi trebuit sa se atinga de salariile mici. Iar de pensii nici nu mai vorbesc.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:14

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 13:50:02

topicul cu bancuri este in alta parte, nu de alta, sa rada toata lumea... constantinescu a declarat public ca a fost invins de sistem, la dvs in oras nu s-a auzit?

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:35

Adevarul e ca dupa ce am luat toti clasicii la rand: Caragiale, Kafka, ''Ciocoii vechi si noi'' de Filimon...cam suntem de bancuri. Negre.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:40

De la: yxz, la data 2010-06-08 14:35:50Adevarul e ca dupa ce am luat toti clasicii la rand: Caragiale, Kafka, ''Ciocoii vechi si noi'' de Filimon...cam suntem de bancuri. Negre.

Curaj.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:42

Mihai, curaj avem. Creierul ne lipseste.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:45

De la: adiuc, la data 2010-06-08 14:14:21
topicul cu bancuri este in alta parte, nu de alta, sa rada toata lumea... constantinescu a declarat public ca a fost invins de sistem, la dvs in oras nu s-a auzit?

Pai da Adiuc asa este .Stii ce ne arata faptul ca Emil Constantinescu a fost invins de sistem ?Ne arata faptul CA NU ERA DIN SISTEM ! Iliescu si Basescu "sunt sistemul, ,fac sistemul,incurajeaza sistemul", vorba lui Havel. Ei sint oamenii prin care sistemul comunist-securist traieste.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:48

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 14:45:35
De la: adiuc, la data 2010-06-08 14:14:21

Pai da Adiuc asa este .Stii ce ne arata faptul ca Emil Constantinescu a fost invins de sistem ?Ne arata faptul CA NU ERA DIN SISTEM ! Iliescu si Basescu "sunt sistemul, ,fac sistemul,incurajeaza sistemul", vorba lui Havel. Ei sint oamenii prin care sistemul comunist-securist traieste.

mai, mai, vad ca vrei neaparat sa vb cu mine, ai dreptate, ai uitat de tariceani si crin ca fac parte din sistem si putem continua discutia... asta este sistemul la care fac referire cand spun ca trebuie schimbat...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:55

De la: yxz, la data 2010-06-08 14:13:21
Domnul Tycu, pt. a echilibra bugetul zdrentuit avem optiunile: crestem taxele sau scadem cheltuielile. Cele mai importante cheltuieli sunt cele cu salariile. Intr-adevar, nu ar fi trebuit sa se atinga de salariile mici. Iar de pensii nici nu mai vorbesc.

Doamna,sa-mi dati satarul ca devin violent .

Cele mai importante cheltuieli sunt cele cu salariile ?Haideti sa fim seriosi.Eu spun ca cele mai importante cheltuieli sunt cele cu autostrazile care au Km de 4 ori mai scump decat oriunde in Europa,de multimea de "patinoare" care costa de 4 ori mai mult decat pretul real,de harburile de F16 ,de participarea Romaniei in Iraq sau Afganistan cand nu ne obliga nimeni ,de armata de directori pusi 2-3 pe un loc de catre PDL,de multimea de consilieri cu 5000Euro ,de sistemul informatic de 500 milioane euro al doamnei Udrea,de casa "specialistului" PDL,de milionul de euro pentru ospatari si cameriste in casele de vacanta ale SRI si SIE etc.

cip200

6 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:57

Vrei sa castigi bani doar pentru ca-ti folosesti calculatorul?

Viziteaza linkul pentru detalii

www.leadsleap.com/go/28350

cip200

6 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:58

Vrei sa castigi bani doar pentru ca-ti folosesti calculatorul?

Viziteaza linkul pentru detalii

www.leadsleap.com/go/28350

madalin_vlaicu

2 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:58

Ba da voi chiar sunte-ti nesimtiti.D c nu te-ai dus in momentul ala sa-i faci reclamatie,nu i-ar fi prins prea bine in momentul.Stii de ce,pentru ca esti un las,care se simte in siguranta doar in spatele monitorului,sau esti prea comod.asa ca lasa-ne cu filozofii de viata.Pt simplu fapt ca un functionar sau 2 nu si-au facut treaba corespunzator nu trebuie sa traga toata lumea,chiar si cei care isi fac treaba.Fratilor voi nu vede-ti ca toate masurile luate de acest guvern rauvoitor sunt facute pentru a ne asmute unii impotriva celorlalti.daca am avea putin bun simt in noi am iesi cu totii in strada,bugetari,domeniu privat,toti.Pt ca pana la urma cu totii vom fi afectati

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:59

De la: adiuc, la data 2010-06-08 14:48:12
mai, mai, vad ca vrei neaparat sa vb cu mine, ai dreptate, ai uitat de tariceani si crin ca fac parte din sistem si putem continua discutia... asta este sistemul la care fac referire cand spun ca trebuie schimbat...

Si Tariceanu si Crin fac parte din sistem ? Mai Adi,tu vorbesti de sistemul politic sau de sistemul despre care vorbeam eu mai sus? Au fost Crin Antonescu sau Tariceanu subsecretari de stat in guvernul Dascalescu ,ultimul guvern al lui Ceausescu,asa cum a fost Base ?Au fost ca Iliescu secretari de partid ?Ce naiba vorbesti dom'le ?...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:11

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 14:55:18

Doamna,sa-mi dati satarul ca devin violent .

Cele mai importante cheltuieli sunt cele cu salariile ?Haideti sa fim seriosi.Eu spun ca cele mai importante cheltuieli sunt cele cu autostrazile care au Km de 4 ori mai scump decat oriunde in Europa,de multimea de "patinoare" care costa de 4 ori mai mult decat pretul real,de harburile de F16 ,de participarea Romaniei in Iraq sau Afganistan cand nu ne obliga nimeni ,de armata de directori pusi 2-3 pe un loc de catre PDL,de multimea de consilieri cu 5000Euro ,de sistemul informatic de 500 milioane euro al doamnei Udrea,de casa "specialistului" PDL,de milionul de euro pentru ospatari si cameriste in casele de vacanta ale SRI si SIE etc.

Vanea, ai dreptate. Dar eu imi aduc aminte si de perioada Nastase si Tariceanu care au gestionat bugetul pe o perioada de crestere si l-au incarcat cu cheltuieli.
Of, lasa satarul. Tu chiar crezi ca avem niste imaculati pe care sa ii aducem la putere???

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:16

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 14:59:30

Si Tariceanu si Crin fac parte din sistem ? Mai Adi,tu vorbesti de sistemul politic sau de sistemul despre care vorbeam eu mai sus? Au fost Crin Antonescu sau Tariceanu subsecretari de stat in guvernul Dascalescu ,ultimul guvern al lui Ceausescu,asa cum a fost Base ?Au fost ca Iliescu secretari de partid ?Ce naiba vorbesti dom'le ?...

sistemul comunisto-securist traieste prin sistemul politic, juridic, etc...
faptul ca tariceanu a avut sau nu o functie pana in 89 nu-l face imaculat, a reusit sa se plieze la clasa politica dominanta, care intretine sistemul la care faci referire

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:23

De la: adiuc, la data 2010-06-08 15:16:57

faptul ca tariceanu a avut sau nu o functie pana in 89 nu-l face imaculat, a reusit sa se plieze la clasa politica dominanta, care intretine sistemul la care faci referire

Dom'le,concret,ce a facut Tariceanu asta rau?Mie imi era simpatic iar tara o ducea excelent pe vremea lui.In afara de faptul ca a indraznit sa-l supere pe marinel, neacceptand sa stea in patru labe ,ce a mai facut rau ?...Dar Crin Antonescu ?Ce a mai facut si asta ?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:15

De la: yxz, la data 2010-06-08 14:08:38

Vanea, sincer acum, dupa perechile emil-ilici, ilici-vadim, basescu-nastase, geoana-besescu orice alegere am avea de facut in Romania electorala e doar arta pt. arta, un soi de joc secund...

nu trebuie sa te ascunzi , mai bine taci daca nu cunosti, se poate sa nu cunosti cine a fost la conducerea tarii din 1990 ? Pai bre , Vadim , Nastase si Geoana , nu au fost la conducere , nu trebuie sa-i amesteci cu Iliescu si Basescu si nu trebuie sa vorbesti de oameni daca nu-i cunosti ce pot !!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:21

De la: vaneamarin, la data 2010-06-08 15:23:25
De la: adiuc, la data 2010-06-08 15:16:57

Dom'le,concret,ce a facut Tariceanu asta rau?Mie imi era simpatic iar tara o ducea excelent pe vremea lui.In afara de faptul ca a indraznit sa-l supere pe marinel, neacceptand sa stea in patru labe ,ce a mai facut rau ?...Dar Crin Antonescu ?Ce a mai facut si asta ?

tu vorbesti serios?
am sa incerc maine, sau mai bine gandeste-te la privatizari, castiguri la bursa, wc-uri prin scoli de milioane de lei plus ...
antonescu, aici chiar te las pe tine sa-ti raspunzi... sau concret, asta nu a facut nimic, si nici nu va face, se vede fara lentile lucrul asta...gata, o seara buna!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:23

Pentru a echilibra bugetul trebuie in primul rand ca acest guvern sa-si dea demisia, apoi sa scoata tot ce au furat sau au vandut strainilor din bogatia tarii, sa reduca din salarile si primele marilor parlamentari si a secretarilor cu directorii de companii . Sa fie arestati toti afaceristii excroci din tara [ mafia romaneasca ]si confiscarea averilor lor .!si sa fie alt guvern capabil in manageriatul tarii

Ticu
Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:23

De la: Tycu, la data 2010-06-08 16:15:24
De la: yxz, la data 2010-06-08 14:08:38

nu trebuie sa te ascunzi , mai bine taci daca nu cunosti, se poate sa nu cunosti cine a fost la conducerea tarii din 1990 ? Pai bre , Vadim , Nastase si Geoana , nu au fost la conducere , nu trebuie sa-i amesteci cu Iliescu si Basescu si nu trebuie sa vorbesti de oameni daca nu-i cunosti ce pot !!!!!

Vadim a fost in parlament ,partidul lui la un moment dat a sprijinit psd-ul ,nastase a fost sef de guvern....mafia a fost creata pe vremea lui ...nu a creat-o iliescu...geoana a condus un partid puternic ...a fost si ministru...toti au fost sau sunt in parlament ...nu fac nimic ...nu ajuta cu nimic ...nu lupta impotriva mafiei...sunt niste oameni de nimic....

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:24

Domnu' Tycu ma refeream la cei dintre care am avut de ales. Perechile...

Si da: sunt unii pe care nu-i cunosc ce pot. Dar stiti ceva? Am ajuns la fel ca un elvetian: nu ma mai intereseaza cine conduce tara asta. Diferenta dintre mine si elvetian e ca el va trai la fel de bine, indiferent cine ii conduce tara, iar eu la fel de prost.
Pur si simplu cred ca este o probabilitate foarte mica ca ceilalti sa fie mai buni sau mai competenti decat actualii.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:26

De la: Tycu, la data 2010-06-08 16:23:17br />

Pentru a echilibra bugetul trebuie in primul rand ca acest guvern sa-si dea demisia, apoi sa scoata tot ce au furat sau au vandut strainilor din bogatia tarii, sa reduca din salarile si primele marilor parlamentari si a secretarilor cu directorii de companii . Sa fie arestati toti afaceristii excroci din tara [ mafia romaneasca ]si confiscarea averilor lor .!si sa fie alt guvern capabil in manageriatul tarii

Domnu' Tycu vorbiti de o societate ideala. Si de niste masuri pe termen lung. Salariile, pensiile, facturile trebuie platite luna asta. ACUM.

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului oameni asasinati din cauza lui basescu
Mergi la: