back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romania - o burta imensa ?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:23

De la: george_x, la data 2010-05-30 14:36:47Mi s-a parut asa,cred ca am visat...
Mafia pedelista ca titlul pare scris de un pdlist ?

Nu,pare un titlu scris DE UN OM NORMAL.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:24

De la: nastasemihail, la data 2010-06-01 04:10:34Camasile nu au burta. Oglinzile deformeaza

pfiiii, zicind despre oglinzile care deformeaza, mi-am adus aminte de cele din parcul herastrau : te lungeau, te lateau , te turteau, te strimbau ......veselie mare pe noi copiiii, care ne strimbam in ele, ca niste maimutele ce eram la vremea aia......unii mai sunt si acum, dar nu despre noi e vorba, bineinteles !

george_x

38 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 19:02

Posibil.
Cu singura specificatie ca nu a fost data inca definitia cuvantului NORMAL.
Ceea ce e normal pentru unul poate fi strident pentru altul,etc
Pentru mine comentariu era tendentios.
Ori ii criticam pe toti,ori pe nimeni.
Eventual imi puteti da un partid "nevinovat ".
Acum e un fel de moda,sa criticam doar guvenul la conducere..
Apropo:de cind ma stiu,am trait in mijlocul unui popor nemultumit.
Tot timpul a fost multumit in trecut.In prezent niciodata.
Poate imi trimiteti un mesaj personal,as fi interesant sa va cunosc mai bine,discutii particulare.
Sunteti o persoana interesanta.Cred ca in fel dvs. ma provocati.
Discret.Cit sa ma simt bine.

george_x

38 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 19:04

Mesajul de mai sus este pentru :vaneamarin

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 22:27

De la: george_x, la data 2010-06-01 19:02:56Posibil.
Cu singura specificatie ca nu a fost data inca definitia cuvantului NORMAL.
Ceea ce e normal pentru unul poate fi strident pentru altul,etc
Pentru mine comentariu era tendentios.
Ori ii criticam pe toti,ori pe nimeni.
Eventual imi puteti da un partid "nevinovat ".
Acum e un fel de moda,sa criticam doar guvenul la conducere..
Apropo:de cind ma stiu,am trait in mijlocul unui popor nemultumit.
Tot timpul a fost multumit in trecut.In prezent niciodata.
Poate imi trimiteti un mesaj personal,as fi interesant sa va cunosc mai bine,discutii particulare.
Sunteti o persoana interesanta.Cred ca in fel dvs. ma provocati.
Discret.Cit sa ma simt bine.

In orice discutie interesanta,inteligenta , exista o oarecare provocare, care ajuta la depasirea anumitor bariere si care poate favoriza trecerea direct la esenta fara a ne pierde in amanunte inutile,care tatoneaza capacitatea adversarului si firea lui.Cam asta vad eu ca poate sa fie rolul unei provocari intr-o discutie .

Evident nu este cazul acum! Nu va provoaca nimeni deoarece postarea dvs. nu este nici interesanta nici inteligenta asa ca nu vad ce sens ar avea sa va provoc.

Cred ca una din problemele foarte serioase pe care le aveti dumneavoatra, judecand textul de mai sus , este faptul ca nu pareti sa va dati seama ca definitia cuvantului NORMAL de fapt exista.Daca insa refuzati sa O INTELEGETI ,puteti ajunge chiar sustinator al lui Basescu .

DEX : NORMAL = Care este a�a cum trebuie s� fie, potrivit cu starea fireasc�, obi�nuit, firesc, natural.

PS:Afirmatia dvs ca "acum e un fel de moda,sa criticam doar guvenul la conducere" ma face sa cred ca pe vremea lui Tariceanu sau nu erati nascut sau ati fost putin plecat pe luna! Nu ,acum este o moda tampita de a critica pe altcineva decat pe cei care guverneaza tara ! Pana la nesimtitii astia ai lui Basescu, orice guvern (Vacaroiu,Nastase,Tariceanu ), era injurat pentru actiunile sale ,lucru absolut normal si cinstit in orice tara.Astia insa au lansat moda cu injuratul oricui altcuiva ,toti sunt vinovati in afara de ei .Acest lucru domnul George ,nu este NORMAL! Nu este nici cinstit,nici civilizat ,nici demn ...dar nu sunt sigur ca daca nu intelegeti cuvantul "normal",le puteti intelege pe acestea care sunt mult mai complicate.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:06

@george x- chiar daca nu mi-ai adresat mie invitatia la dialog, simt nevoia sa spun si eu ca e NORMAL sa critici PUTEREA momentului, oricare ar fi ea ! asa-i Normal, intrucit, de cind lumea-i lume ,de-o parte e PUTEREA si de partea cealalta ,cei supusi de ea care, in mod Natural i se opun ! de ce asa ? simplu : ptr. ca daca nu stai cu ochii pe ea si nu o tragi de mineca atunci cind face abuzuri ,cind ii cinti in struna ,obedient si slugarnic, tinde sa devina ABSOLUTA , ceea ce ni se-ntimpla azi si n-o mai dizloci decit printr-o revolutie singeroasa....vezi dec. ' 89 !

george_x

38 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 14:24

Nu am absolut nimic de simpatizat cu guvenul actual,din contra.Dar privind de sus (se poate privi si de sus),toate guvenele sunt de criticat iar din cind in cand (asa se intimpla ) cite unul plateste pentru toti.
Pentru ca se pune o intrebare stimate domn:oferiti o altenativa la conducere.
Atunci inseamna ca numai guvernul actual e rau.Daca alternativa nu exista vina e la toti.
repet:fara a fi mai vinovat guvenul actual.
Chiar cred(ca sa va linistesc) ca guvernul actual putea rezolva treburile destul de curat,chiar cred ca nu se pot abtine(nici acum ) sa nu linga degetele cu miere.Cred ca sunt de 2 ori mai vinovati decit alte partide din acest motiv.
Cit priveste cuvantul normal stiam de definitia DEX.E aiurea. Pentru ca nu poate defini de loc.Cine stabileste normele dupa care un lucru e firesc. (Vezi homoxexualii,etc)Fiecare crede ca el mai normal
decit altul (Scuze pentru superlativ)
In rest eu v-am apreciat mereu,vi-am citit mesajele cu mare placere.Vad ca avem pareri diferite.Mark Twain a fost oprit de cineva odata:De ce vorbiti de bine despre dl X si spuneti lucruri fdrumoase despre el.El va barfeste si vorbeste urat despre dvs. ?Twain a raspuns: POATE NE INSELAM AMANDOI
Stima...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 19:01

@george x ,ti-am raspuns detaliat dar, se-ntimpla ceva ce a inceput sa ma puna pe ginduri : sunt deconectata de la net ....probabil sunt niste cuvinte cheie care scrise, declanseaza intreruperea legaturii si nepostarea comentariului ....
atit vreau sa spun : fiecare politician isi are propria vina in toata degringolada tarii , proportional cu functia ocupata si durata ei ,dar mai ales, cu importanta in luarea hotaririlor ce vor avea efecte in viata tuturor, iar dl. presedinte este PRIMUL OM IN STAT !

george_x

38 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 08:07

Pentru gabigabi
Absolut de acord.
O zi buna si un gand bun
George

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 17:42

De la: george_x, la data 2010-06-03 08:07:07Pentru gabigabi
Absolut de acord.
O zi buna si un gand bun
George

multumesc, la fel !

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROMANIA - O BURTA IMENSA ?
Mergi la: