back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Semnati petitia de reducere a banilor pentru parlamentari linkul mai jos

caiustimar

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:15

Chiar daca nu se va intimpla ei trebuie sa stie ca ii urim ne e scirba de ei si stim ca sint niste paraziti .Trebuie sa stie ca nu ne reprezinta si sint o plaga!

www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlame...

Raporteaza abuz de limbaj
dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:21

De la: caiustimar, la data 2010-05-15 19:15:41Chiar daca nu se va intimpla ei trebuie sa stie ca ii urim ne e scirba de ei si stim ca sint niste paraziti .Trebuie sa stie ca nu ne reprezinta si sint o plaga!

www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlame...]

ROMANI, FITI UNITI SI HAIDETI SA SEMNAM PETITIA!!!!!!

DACA NU REZOLVAM MACAR LE ARATAM CA SUNTEM UNITI SI CA NU AM ADORMIT SI CA VOM LUPTA PENTRU NOI TOTI SA AVEM O VIATA MAI BUNA.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 07:10

SI PARLAMENTARII AR TREBUI SA FIE PLATITI DUPA COMPETENTE. SA AIBE UN SALARIU FIX CA SA SUPRAVIETUIASCA + PREMII SAU COMISIOANE PT. CEEA CE REUSESC SA FACA PENTRU TARA.

EI TREBUIE SA DEA EXEMPLU IN FATA CELOR CARE I-AU VOTAT.

NOI I-AM PUS ACOLO, NOI II DAM JOS! NU TREBUIE SA ASTEPTAM SA VINA ALTII SA LUPTE PT. NOI!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 07:29

Peste 41.000 de persoane au semnat peti�ia ini�iat� de REALITATEA.NET �i REALITATEA TV �i cer solidaritate din partea ale�ilor �n fa�a crizei. Pe REALITATEA.NET �i la Zidul Realitatea TV din Pia�a Universit��ii, sunte�i a�tepta�i s� v� spune�i opinia despre veniturile �i cheltuielile parlamentarilor.

"S� le fie ru�ine, numai c� �tia nu mai �tiu ce e ru�inea. Ar fi trebuit s� le confi�te averile �i a�a sigur c� �ara ar ie�i din mizeria f�cut� de ei", scrie unul dintre cei care au semnat peti�ia.

"S� nu se mai mire premierul �i pre�edintele pentru cheltuielile catastrofale din bugetul ��rii, profesorii �i medicii vor deveni �n cur�nd eroul principal al romanului ''Cel mai iubit dintre p�m�nteni'' al lui Marin Preda, �n varianta modern� �i.... multiplicat�!", spune Nelu�u.

"Pentru ce rezultate au �n activitatea lor, este enorm de mult. Propun returnarea cheltuielilor la bugetul de stat. O propunere normal�. Stoparea pl�tilor salariale intregului aparat administrativ central �i supravegherea permanent� de c�tre un audit de provenien�� UE, mai ales �n zona decizional� ce vizeaz� cheltuiala banilor din bugetele statului", scrie un alt cititor.

Un alt mesaj este la fel de critic cu mai marii ��rii: "Este mai r�u ca �n comunism. Ei spun c� noi, oamenii de r�nd, am f�cut abuzuri �n buget m�rindu-ne salariile �i primind prime substan�iale �i tot ei fac g�uri tot mai mari �n buget, �n an de criz�".

Ce spun politicienii

Cu indemniza�ii, deplas�ri interne �i externe, diurne, transport �i telefon, cei 333 de deputa�i rom�ni au cheltuit �n total aproximativ 30 de mii de lei pe lun�, adic� 7 mii 300 de euro pe cap de deputat. �n unele cazuri, ale�ii dep�esc m�sura �i ajung s� cheltuiasc� chiar �i 10.000 de euro pe lun�. De exemplu, democrat-liberalul Petru C�lian a cheltuit, �n martie, peste 38.000 de lei. �i nu este singurul. Nelu Bo�i�, tot de la PD-L, a cheltuit 36.480 de lei, udemeristul Varga Attila, 35.000, social-democratul Mircea Du�a 32.000, iar liberalul Cristian Adomni�ei a dep�it �i el 30.000 de lei. �n ceea ce prive�te factura la telefonul mobil, liberalul Relu Fenechiu se men�ine �n top. �n martie a vorbit de 1142 de lei. La mic� diferen�� este pesedistul Valeriu Zgonea, cu o factur� de 1047 de lei.

Pre�edintele PSD, Victor Ponta, sus�ine c� va sprijini reducerea cheltuielilor �n Parlament.

"Nu numai c� vom fi solidari cu 25% din salariu, c�t se va hot�r�. Vom sprijini tot ce �nseamn� reducerea cheltuielilor la Parlament", a declarat Ponta.

Adrian N�stase, unul dintre cei mai plimb�re�i deputa�i, spune c� aceste reduceri nu vor rezolva problemele Rom�niei: "F�r� �ndoial�, este o ini�iativ� care cred c� este foarte bun�, dar eu nu cred, pe de alt� parte, c� trebuie s� cre�m iluzia c� �n felul �sta se vor rezolva problemele".

Radu Berceanu a declarat, s�mb�t�, c� este de acord ca, �mpreun� cu ceilal�i membrii ai Guvernului, s� renun�e la o parte din venituri

�ntrebat dac� este dispus s� fac� un gest de solidaritate similar cu cel anun�at de pre�edintele Traian B�sescu �i s� renun�e la o parte din salariu sau din sporurile de parlamentar, Radu Berceanu a spus c� trebuie s� aib� o discu�ie �i cu ceilal�i colegi, dar, �n principiu, nu ar fi nici un fel de problem� s� recurg� la acest gest,

"Nu am niciun fel de sporuri ca parlamentar, c� acum sunt pl�tit ca ministru. De c�nd am �nceput activitatea, noi am renun�at la un sfert. Dac� �mpreun� cu ceilal�i colegi o s� purt�m o discu�ie de genul �sta, nu am nici un fel de problem�. Dup� cum �ti�i �i dup� cum scrie �i �n Constitu�ie, membrii Guvernului sunt solidari, deci noi trebuie s� o facem ca echip�. D�nsul e individual, o face singur", a declarat ministrul Transporturilor.

Dac� sunte�i de acord s� se reduc� lefurile �i cheltuielile parlamentarilor, SEMNA�I PETI�IA ONLINE. Semn�turile Dvs. vor fi trimise Guvernului �i Parlamentului.

www.realitatea.net/zeci-de-mii-de-romani-au-semnat-petitia-sa-ta...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:47

De la: caiustimar, la data 2010-05-15 19:15:41Chiar daca nu se va intimpla ei trebuie sa stie ca ii urim ne e scirba de ei si stim ca sint niste paraziti .Trebuie sa stie ca nu ne reprezinta si sint o plaga!

Hai lasa ,nu cu parlamentul am eu treaba ci cu Basescu si PDLul sau.Strange tu semnaturi pentru ce vrei ,precis gasesti si prosti care sa isi indrepte furia in alta parte decat este cazul.Cred insa ca sunt mult mai putini decat se asteapta Base si canaliile lui Vantu de la Realitatea.Cat timp Secretariatul General al Guvernului are alocati prin bugetul pe 2010 de trei ori mai multi bani decat ambele camere ale parlamentului ,cat timp acest guvern a luat masuri tampite ca impozitul forfetar,cat timp au furat si au indatorat tara ,doar tampitii nu isi dau seama de unde le provine necazul !

PS:Nu scoateti oamenii sa urle si impotriva mogulilor ,pentru reforma statului roman,pentru revizuirea Constitutiei in stil Basescian si pentru interzicerea partidelor politice ?Hai curaj,Base distruge tara iar voi strangeti semnaturi ca sa ii faceti jocul .

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:04

De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 10:47:02

Hai lasa ,nu cu parlamentul am eu treaba ci cu Basescu si PDLul sau.Strange tu semnaturi pentru ce vrei ,precis gasesti si prosti care sa isi indrepte furia in alta parte decat este cazul.Cred insa ca sunt mult mai putini decat se asteapta Base si canaliile lui Vantu de la Realitatea.Cat timp Secretariatul General al Guvernului are alocati prin bugetul pe 2010 de trei ori mai multi bani decat ambele camere ale parlamentului ,cat timp acest guvern a luat masuri tampite ca impozitul forfetar,cat timp au furat si au indatorat tara ,doar tampitii nu isi dau seama de unde le provine necazul !

PS:Nu scoateti oamenii sa urle si impotriva mogulilor ,pentru reforma statului roman,pentru revizuirea Constitutiei in stil Basescian si pentru interzicerea partidelor politice ?Hai curaj,Base distruge tara iar voi strangeti semnaturi ca sa ii faceti jocul .

AICI E VORBA SI DE BASESCU SI DE PDL-UL LUI. VREM CEL PUTIN 25% DIN CE PRIMESTE BASESCU SI AI LUI , IN SEMN DE SOLIDARITATE MACAR IN AL 13-LEA CEAS, MACAR DE RUSINE, MACAR DE OCHII LUMII.

Se pare ca unii din ei au anuntat ca isi vor DONA indemnizatiile ( deci 100%), deci vor trai doar din averile lor deja acumulate.

Ne intereseaza deasemenea reducerea tuturor cheltuielilor lor exorbitante.

Ce e mai dureros e ca noi nu stiu cum am putea sa-i obligam sa reconstruiasca tot ce au distrus in economie, agricultura, industrie, sanatate, invatamant, turism, etc.
Fara produse romanesti si conditii de munca, Romania nu se va putea ridica din criza. Avem nevoie de locuri de munca si de marirea productiei interna. Una genereaza pe alta.

Problema marilor datorii nu se poate rezolva decat in timp, cu mult efort, multe sacrificii din partea tuturor ( inclusiv al guvernantilor ) si mai ales cu productie romaneasca interna si privatizare ce va crea multe locuri de munca.
Doar reducerea veniturilor si marirea taxelor, NU va rezolva criza in Romania, ci o va adanci, va fi mai greu.
NUMAI prin munca, Romania se va putea ridica, deci prin reducerea somajului.

CRED CA ROMANII TREBUIE SA MAI SEMNEZE MULTE PETITII CU PROPUNERI SOLUTII LA CRIZA, DECI CU SOLUTII DE MARIRE A PRODUCTIVITATII INTERNE.

| Varianta pentru tiparire a topicului Semnati petitia de reducere a banilor pentru parlamentari linkul mai jos
Mergi la: