Info
x
Dece se teme basescu sa-si dea demisia ?
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:25
Hohenzolernii abia asteapta! Mai bine cu ei decit cu rosii!
|
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:27
Cum sa acuzi un bisnitar ca fura ? Pai mult iubitul si stimatul tovaras presedinte nu ii este frica de popor ca sti ca poporul roman este indobitocit cu arme de prostire in masa .Lui ii este frica de mafia internationala la acre este dator si care i-a dat sume mari in avans ca sa poata sa se aleaga din nou presedinte. Ca doar nu l-a ales poporul s-a ales singur iar manelistii au cintat prohodul de zor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:29
Nu l-ati vrut pe Printz Charmant, acum bateti toba la Craiova, sa se-auda la Moldova!
Cine are cap, sa-l foloseasca! Unde nu-i cap, vai de buzunare
|
9am186758 4 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:32
Ha, ha. ha, isi dau salariile ca sa ajute tara?.......plina de puturosi ?
Cata nesimtire sa faci poporul tau puturos, cand bietii oameni cauta servicii cu disperare, si cei care le au tin cu dintii de ele, suportand orice de la patronii straini carora le-au fost vandute firmele romanesti la preturi de nimic iar in orele de dupa program compectandu-si veniturile mai cu o munca la camp, mai tine un animal doua pe langa casa , etc.care poate, ca sa poata exista, nu sa traiasca in lux. Dar cum sa creada satulul flamandului? A cui copii vantura discotecile si se plimba in masini de lux cu multi cai putere si sunt implicatii in tot felul de scandaluri , cu droguri, accidente ....? Ei astia sunt adevaratii puturosi.... Sigur acestia nu sunt copii nostri ci a lor si a rubedeniilor lor care au servicii bune prin ministere si Agentii guvernamentale numai bune de muls..., iar " puturosii " platesc o mie si una de taxe si impozite ca sa-i tina pe ei pe salarii superbune..... De 6 ani de cand este Basescu la putere ce a facut ? De 6 ani duce tara de rapa facand cum a facut si cu flota romaneasca. Si cine vorbeste de comunisti ? Pai Base a fost nu numai cel mai mare comunist, dar a fost si securist, informator... Cine era comandant pe nave maritime pe vremea lui Ceausescu, nu cred ca un om care nu avea carnet de membru PCR, si acestia erau de regula informatori, astfel nu primeau functia. De ce nu - l schimba pe Boc ? Pentru ca acesta este prostut ( pana si taicasau i-a dat cu oul in cap ) si poate sa-l conduca cum vrea Base,,... De ce doamna Udrea sta cu " tendarul " ala mare ,care abia si-l urca pe cal pe 2 ministere, mai ales ca pentru Ministerul Turismului, functia este incompatibila sotul ei avand hoteluri, dar la noi se poate, ca la nimenea.Unde oare s-a mai vazut asa ceva ? De ce Ritzi nu este pedepsita pentru banii ce i-a " smanglit "...? De ce dupa cei 40 de ani de contributii la fondul de pensii , fiind bolnava cronic, cu o pensie de doar 700 lei ,necesitand tot timpul medicamente si spitalizari, acum vine sa-mi taie si pensia, si sa spuna ca nu se mai dau medicamente compensate, ba chiar o sa platim consultatiile,introducandu-se coplata, desi am cotiazat atatia ani la fondul de sanatate ? De ce nu taie din pensiile nesimtie, si pentru care aceste persoane nu au cotizat ca noi,ca asa se laudau? Dar una se zice in campanie si alta dupa...... Hei, cum sa taie salariile si pensiile nesimtite a clientelei lor politice, a nemoteniilor lor, a tuturor celor de la serviciile secrete ca doar astia ii tin in functii si i-au votat, mai bine de la prostime Astea sunt masuri anticriza ? Base de 6 ani ce a facut numai scandaluri . In loc sa fi dat facilitati la firme, acestea dezvoltandu-se si angajand oameni pe sdalarii bune,s-ar fi dezvoltat si consumul, toate acestea ducand la dezvoltarea economiei nationale. Dar interesul nu este acesta " economia nationala " .. interesul este buzunarul lor... Doamne ! oare nu vor plati pentru toate astea ? Iti vine sa vomiti cand ii vezi la televizor ranjind si spunand tot felul de prostii, auzi " puturosi " ... asa ceva cred ca nu s-a auzit in nici o tara de pe planeta .... Asa cum face Basescu acum asa facea si Ceausescu cu poporul roman. " Comunistul " este tot comunist si va fi tot " COMUNIST" in veacul vecilor. Daca in fata ne-a facut "PUTUROSI ", oare in spate ce-o zice ?, ca doar are obiceiuri comuniste, cu domnisoara ziarista nu a facut-o tiganca in masina ? La fel facea si Ceausescu, zicea ca ne arata el noua si ne-a aratat pana cand romanul nu a mai suportat.... Tot hotul striga hotul. Tot Basescu striga comunistii, dar el nu se vede oare ca-i identic cu Ceausescu , un dictator? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:45
De la: florin_mishu2000, la data 2010-05-15 11:45:35De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 09:25:55De la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? tu doneaza-ti Mustata lui Bas' ! i se potriveste la fix prin felul in care conduce el , uitind si el si voi ca RO este o Rep. Parlamentarasi nu o dictatura personala ! iar voi, mult prea desteptilor ce sunteti,aveti impresia ca el e spuma democratiei ! daca nici acum cind totul a devenit foarte clar prin acel "AM DECIS " de joi seara, nu ati inteles ce ni se-ntimpla , atunci creierul vostru nici de pane nu-i bun :are bube pe el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
monachiuc 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:38
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 16:45:14De la: florin_mishu2000, la data 2010-05-15 11:45:35De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 09:25:55De la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? ...eu donez ce mi-a mai ramas din indemnizatia de copil pe 2-3 luni si cu mai dati voi, hai sa angajam sa fie impuscat.....ca odata a fost greu, nu?
|
viostup 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:50
Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia?
Masurile anticriza sunt dureroase,dar necesare.Iar solutia aleasa pentru reducerea cheltuielilor bugetare cred ca este cea justa.Sa speram ca guvernul va avea puterea sa le aplice,in ciuda acestor proteste care par ciudat de bine organizate si calculate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:59
De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? Stai linistit.....,,nu mor caii cand vor cainii''!
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:04
Dar cine a spus ca Basescu vrea sa-si dea demisia? Eu nu cred ca ar vrea asta si chiar mi-ar parea rau. Insfarsit cineva doreste sa faca cu adevarat ordine in tara, dar mai ramane de vazut cata intelepciune le-a ramas romanilor. Cred ca actualele masuri sunt juste. Fiecare dintre noi v-a trebui sa gandim pozitiv si sa actionam de aici inainte atunci cand cei de langa noi fac ilegalitati, pentru ca fiecare ilegalitate de-a lor loveste in bunastarea noastra. Daca nici acum nu se vindeca Romania de hotie atunci n-o va face niciodata!
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:09
De la: click_cont, la data 2010-05-15 18:04:37Dar cine a spus ca Basescu vrea sa-si dea demisia? Eu nu cred ca ar vrea asta si chiar mi-ar parea rau. Insfarsit cineva doreste sa faca cu adevarat ordine in tara, dar mai ramane de vazut cata intelepciune le-a ramas romanilor. Cred ca actualele masuri sunt juste. Fiecare dintre noi v-a trebui sa gandim pozitiv si sa actionam de aici inainte atunci cand cei de langa noi fac ilegalitati, pentru ca fiecare ilegalitate de-a lor loveste in bunastarea noastra. Daca nici acum nu se vindeca Romania de hotie atunci n-o va face niciodata!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
florin_priceputu 3 mesaje Membru din: 29/01/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:55
basescu si acolitii sai sunt niste hoti, chestia cu donarea salariului e doar o alta vrajeala de-a lui in speranta ca poate minti ppoporul in continuare. pdl un partid de hoti. si la mine in oras au facut tot felul de hotii, sa le fie rusine.am ajuns sa avem din nou un presedinte dictator si tot felul de persoane incompetente in guvern. ROMANIA TREZESTE-TE
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:59
De la: florin_priceputu, la data 2010-05-15 18:55:25basescu si acolitii sai sunt niste hoti, chestia cu donarea salariului e doar o alta vrajeala de-a lui in speranta ca poate minti ppoporul in continuare. pdl un partid de hoti. si la mine in oras au facut tot felul de hotii, sa le fie rusine.am ajuns sa avem din nou un presedinte dictator si tot felul de persoane incompetente in guvern. ROMANIA TREZESTE-TE Florine tata ce ai patit? Te-ai lovit la cap cand ai cazut din pat???
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:04
De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? sa stii ca tot "popor" sunt si marii evazionisti fiscali , fie ei persoane fizice sau intreprinderi ....sau regii asfaltului ,intr-o tara in care Groapa e regina si nu asfaltul, dar ei au palate sau cite 4-5 case ,la munte,la mare sau in strainatate ! nu crezi ca toti imbogatitii astia din munca noastra ar trebui sa-si mai ridice curul de pe ce-au furat si sa dea inapoi ,ca ne-ati innebunit voi, portocaliilor ,cu ordinea si disciplina si reformarea statului roman, cu tzepele in care vor fi trasi jefuitorii neamului ! si cine-s ei, dupa dezvaluirile Basescului vostru iubit ? pensionarii, copii, invalizii ,profesorii, medicii ....bravo, ba ! bravo voua ! va multumim ptr fericirea garantata de gindirea voastra ! va multumim ! sa aveti ce meritati ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:27
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 19:04:44De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? Eu chiar nu mai inteleg nimik......Mai oameni buni , voi mai puteti gandi cat de cat rational? Vad ca toti aveti ce aveti cu Basescu, dar ati uitat cu desavarsire de trecutele guvernari corupte pana in maduva oaselor. Ati uitat de guvernarea lui POPONEL cand tot ce prindeau radeau, dar de guvernarea Vacaroiu cand Bancorex a fost falimentata iar smecherii s-au imbogatit peste noapte? Uitati suspect de repede dragii mei si am ajuns la urmatoarea concluzie........VOI cei care ati sustinut si sustineti PSD-PNL impreuna cu majoritatea clasei politice faceti parte din acel sistem care franeaza dezvoltarea tarii. Voi sunteti cei care vreti doar ,,sa vi se dea'' , fara a da nimic inapoi, voi sunteti partea societatii care a votat Iliescu, cei care s-au impotrivit masurilor de reformare a statului inca din anii 90.Totusi Basescu este singurul presedinte reformator pe care la avut Romania din 89 pana in prezent.......Mai bine ati cauta cauzele acestor masuri de austeritate in guvernarile pe care dumneavoastra le-ati sustinut, acolo sunt furaciunile si acolo trebuiesc cautati VINOVATII.
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:31
De la: Victor2009, la data 2010-05-15 19:27:46De la: gabigabi, la data 2010-05-15 19:04:44De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? Nici eu nu te/ va inteleg ! omule, AVEA ACUM OCAZIA sa ia averile Mogulilor la controlsi sa aduca bani la buget ? Avea ! de ce nu o face ? Avea acum ocazia sa verifice "baietii destepti " si clanurile lor de interese " ,contractele lor pe bani grei din bugetul statului si recuperati acesti bani ? Avea ! de ce nu o face ? FMI NU a spus sa se taie nici pensiile si nici sa creasca tva la 24 %....astea sunt gogoritele Sefului ,ca d'aia ,enervat de minciuna lui Bas', a iesit FMI pe post si a zis in romaneste ,sa se auda bine ,ca el nu a impus nimic ! a atras atentia ca trebuiesc reduse cheltuielile de la buget ! INTELEGI ? ideea cu pensionarii,blabla este in intregime a lui Bas' caci ti-a spus clar : AM HOTARIT ! el a hotarit , NU guvernul, Nu parlamentul ! avea acum ocazia sa-i ia la ilicit pe Voiculescu, pe Vintu, pe D.Patriciu, pe Nastase ,ca tot are o treaba cu ei si averea nejustificabila sa se intoarca la averea statului ?....avea , dar n-o face si aici e intrebarea : de ce n-o face ,ca aici si nu in pensia mea de 11 mil. sta marea evaziune fiscala .....are 37 de consilieri ,ce face cu atiti,ca oricum nu asculta de nimeni ?....are un minister al turismului ,cind noi nu mai avem decit turism privat ....de ce mai se consuma bani -multi bani cu el ? avem un minister al tineretului ...de ce nu este desfiintat ,intrucit tinerii despre care se face vorbire sunt elevi si studenti, deci tin de ministerul invatamintului ? astea sunt reduceri de consum de la buget .....nu proteza de brat al lui nea costica sau de picior a lui nea vasile....sau insotitorul unui orb ! ....da' voi nu ginditi ! preluati si inghititi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
danika 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:50
Vad ca sleahta portocaliilor care prospera din evaziuni fiscale se largeste pe zi ce trece,iar eu profesorul cel gras ,nesimtit si puturos stau in spatele celor care dau salarii de 50 -60 de milioane dar declara 6 milioane.Chiar nu vedeti ca mergem spre ruina, VOI astia care l-ati votat pe distrugatorul sef? E TIMPUL SA SE STRANGA LATUL IN JURUL LUI BASESCU SI-A PUPINCURISTILOR LUI DE PESTE TOT .SPER SA SE TERMINE CU TOTI PORTOCALIII CAT MAI CURAND.
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:07
De la: danika, la data 2010-05-15 20:50:04Vad ca sleahta portocaliilor care prospera din evaziuni fiscale se largeste pe zi ce trece,iar eu profesorul cel gras ,nesimtit si puturos stau in spatele celor care dau salarii de 50 -60 de milioane dar declara 6 milioane.Chiar nu vedeti ca mergem spre ruina, VOI astia care l-ati votat pe distrugatorul sef? E TIMPUL SA SE STRANGA LATUL IN JURUL LUI BASESCU SI-A PUPINCURISTILOR LUI DE PESTE TOT .SPER SA SE TERMINE CU TOTI PORTOCALIII CAT MAI CURAND. nu se termina prea curind, ca vorba unuia de p'aci : mama prostilor e mereu gravida !
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:39
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 20:31:36De la: Victor2009, la data 2010-05-15 19:27:46De la: gabigabi, la data 2010-05-15 19:04:44De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? Pai eu propun sa desfinteze Ministerele......Invatamantului , tineretului si turismului si in locul lor sa infinteze un MINISTER AL PENSIONARILOR........Nu este bine ca doar tot sunteti doar pentru voi si nu va interesat si nici nu o sa va intereseze niciodata viitorul copiilor vostri...Voi doar vreti sa vi se dea, dar nu vreti sa aflati de unde atatia banuti.Tot asa putem sa inventam si un MINISTER AL BUGETARILOR nu??? Cat despre confiscatrea averilor ilicite .....??....NIET.......... De ce? Simplu....Pentru ca toti au furat LEGAL...pentru ca au facut legislatia permisibila furaciunii si comform legilor existente ei si-au insusit averile LEGAL. Da acest paradox face parte din blestemul Romaniei....iar dumneavoastra majoritatea pensionarilor ati fost cei care au construit acest monstru pe care Basescu incearca sa-l demoleze.Nu stiu daca va reusi, dar este singurul politician care cel putin incearca cu toata opozitia compusa din psd-pnl-bugetari-pensionari -sindicate (singurile categorii sociale care au beneficiat de democratia originala ), cat si de nefasta opozitie subterana , data chiar de PDL.Deci puteti spune tot ce doriti dar aceasta tara nu mai poate da pomeni.....
|
|
9am178185 12 mesaje Membru din: 14/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:18
Mai fratlor !
Nu numai Basescu este de vina pentru ceea ce se intampla acum in nenorocita asta de tara ! Au furat cel mai mult si au distrus, ciocoii de la PSD ! Partidul asta are 70 % di vina pentru distrugerea fizica, sociala si financiara a tarii asteia blestemate ! Astia au falimentat toata industria,m ineritul, turismul, agricultura, au falsificat justitia, au adus minerii in capitala, au dat voie Caritas-ului, FNI-ului sa minta romanii ! Sant cei mai mari mahari, ciocoi, baroni, sub aripa protectoare a lui tatucul ion ilici iliescov, care afost un presedinte momaie in canepa, iar sub el, au clocit si au inflorit toate hotiile si toate faradelegile ! nastase sapte case, ce parere aveti! Astia nu au fost de stanga, social democrati, ci cei mai mari distrugatori si hoti din tooata Europa! CE sa mai vorbim !! Astia ( psd) sant plini de toate pacatele ! Au urmat liberalii, care au dat legi pentru fostii chiaburi ai Romaniei, au dat legea reconstituirii fostelor proprietati, au aaaaaaaaangajat sute de mii de bugetari, au infiintat sute de agentii capusa, au dublat nejustificat pensiile si salariile, au cheltuit fondurile rezultate din marile privatizari, ce erau destinate prin lege investitiilor, au vandut prin nnenorocitul de Tariceanu, platoul continental akl Marii Negre, l au dat pe degeaba lui Patriciu, schimband numai pt el legea petrolului, au subestimat rezervele de petrol si gaze existente, au facut ca statul sa primeasca o redeventa de numai 3%, ceea ce eswte o crima impotriva natiunii romane !! Au cheltuit sume exorbitante pentru campaniile electorale, au guvernat sustiniti de partidul criminal psd, patru ani, si cate si mai cate nenorociri de a lungul celor 20 de ani risipiti numai in folosul unui nr. f mic de ciumeti care s-au inchiaburit de i a intrecut si pe caoppitalistii care nu au avut comunism in tara lor ! Este adevarat ca nici haimanalele astea de la PDL, au mers din greseala in greseala, ne au mintit, s au pus pe furat banii de la FMI, au clientela politica serioasa, sant prosti de dau prin gropi, fac legi si ordonante pe care le anuleaza Curtea Constitutionala, unde si acolo sunt numai niste bosorogi hoti , smecheri, care dau niste hotarari de te umfla plansul, numai in avantajul lor, nesimtitii !! Saun fffff multe de spus, dar ca o concluzie, de 20 de ani incoace, toata clasa poolitica romaneasca, au furat si au distrus totu;l cu o mare, mare nesimtire !! Parlamentele sant ffffff slabe, fac legi numai in folosul lor,m tampitii ! Ati vazut ce au facut cu legea ANI ? edeam mai cu VANA, dar esti dus tare de tot cu pluta, nepriceputule !! SINGURA SOLUTIE< INC-O REVOLUTIE !! HAIDETI FRATI ROMANI< SA NUN NE MAI SUPUNEM CIVIC !!! CE-OR SA NE FACA ? NE VOR DA PIELEA INAPOI !! SA VINA VLAD TEPES Raporteaza abuz de limbaj |
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:37
Stimate Domnule Vanea,
Eu mai degraba am antipatii decat simpatii politice si,va rog sa ma credeti,va scriu acest email cu multa sinceritate. Eu cred ca dl.Florescu pe care-l criticati are mare dreptate.De vina este sistemul!Un sistem de relatii,comportamente relationale care au preluat ceea ce a fost mai rau in sistemul comunist (mita,coruptia,influenta unor grupuri,creearea unor cadre de relatii care sa permita abuzurile si coruptia ,mecanisme si instrumente aproape oficializate).Pe buna dreptate se constata ca "la vremuri noi,tot noi" dar cu ce era mai rau inainte! Sistemul a creat monstruoasa crima organizata de distrugere a economiei romanesti.Sistemul este cel ce a dus la distrugerea industriei si agriculturii si ,evident ,la reducerea bazei de impunere.El a dus la aruncarea in somaj sau la pensionari inainte de termen a sute de mii de oameni punand in carca unei forte de munca active sensibil diminuate si rahitice a unor sarcini greu de acoperit.Nu se mai pot acoperi pensiile,nu se mai pot plati bugetarii Oare nu este adevarat ca statul are o adminstratie obeza cu mii de bugetari care cu greu justifica incarcarea cu munca efectiva a orelor de munca? Eu nu ma refer la bugetarii din sistemul sanitar atat de napastuit,nici la cei din sistemul de invatamant debusolat dupa atatea reorganizari desi, si la aceste doua sectoare de activitate sunt multe de spus despre incarcarea ne justificata a "schemei",de investitii nejustificate sau la preturi oneroase. Pe de alta parte,referitor la faptul ca actuala guvernare ar trebui pedepsita si ca ar trebui sa demisioneze(Presedinte+Guvern) ,eu pot accepta ca ei au pacatuit prin viteza mica (au fost alegerile si cu toti concurentii si demagogia tuturor suflandu-le in ceafa le-a fost greu sa faca reforme radicale care sa schimbe sistemul) . Pot accepta ca au si ei unele figuri dubioasa(care partide nu la au?)Dar, demisia ar duce la o criza politica cu consecinte extrem de grave si cu o agravare a situatie intr-un moment critic in istoria Romaniei.Credeti ca demagogia PSD de tip nou- pontist/guevarista , sau cea a filfizonului orator antonescian detin solutia salvatoare ?Eu ma indoiesc .Nu cred ca sunt alte solutii decat cele propuse de "actuali".Cine si-ar bate cuie in pantofi ?Cine s-ar lega la cap fara sa-l doara?.Nu aveau nevoie sa ia masuri antipopulare de florile marului daca ar fi existat alte solutii mai putin dureroase.Cred ca sunt constienti de greul care apasa pe umerii lor,de faptul ca tot ceea ce fac acum le va diminua serios sansele in a fi prezenti in politica romaneasca viitoare. Urmarind mai multe posturi TV am vazut ca, in final, se reproseaza guvernantilor ,in primul rand, modul in care s-au prezentat si au comunicat cu populatia.Asa spune elegantul domn Hurezeanu i si experimentatul domn Boda.Am incercat sa-l inteleg si pe dl.CTP dar domnia sa este prea inversunat si ranchinos ca sa pot sa cred ca este si sincer. Revenid la taxarea clasei politice,aici sunt de acord cu dvs.,dar nu numai a"portocaliilor "cum sustineti dvs ,ci a tuturor celor care s-au perindat pe la putere,incepand cu cei ce s-au aruncat in tromba asupra economiei tarii prin anii '90 pana la cei de azi.Nu exista Alba ca Zapada decat in bazme! Cred ca putem sa-i taxam pe "actuali" nu prin greve generale si prin elementele de presiune ale sindicatelor .Nu acum.Cred ca ar trebui sa-i lasam sa-si faca treaba.Ba chiar sa fim solidari cum n-am mai reusit sa fim de mult .Taxarea ar trebui sa vina la timpul ei , la alegeri ,cand vom putea avea grija si de ei si de cei ce constituie azi o opozitie oportunista ,cu o agitatie demagogica obositoare . Cine stie,poate pana la alegeri mai apar si altii .Cu stima, Raporteaza abuz de limbaj |
|
rayondelumiere 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:44
De la: 9am049801, la data 2010-05-15 12:39:50De la: rayondelumiere, la data 2010-05-15 11:43:16hai nu mai spune si nu vrei sa-l mai si votam de acolo sa mai iasa o data cu voturile din strainatate? mai boule fi tu unit ca eu nu vreau sa fiu unit si sa platesc ce au furat ei,cum sa fiu unit cand ei imi iau painea de la gura si a doua zi isi auresc catapeasma bisericii pe banii mei si ai tai si ai tuturor,scad salariile si pensiile dar fac sali de sport,cumpara un site cu 500.000.000 de euro,etc.din cauza tampitilor ca tine care l-au votat fiindca nu au creier am ajuns toti aici,dar va veni si vremea cand va termina mandatul si atunci va raspunde pentru toate infractiunile care le face de cate ori incalca legea si constitutiaDe la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? 1daca chiar ai fi fost destept ai fi stiut ca nu mai poate fi votat pentru ca isi termia mandatul. 2. da, l-am votat si nu-mi pare rau. ce darcu, vroiai sa iasa comunistii? (oricum altii nu ar fi avut sansa, decat astia 2) 3. orice tara are si momente de greutate... este un lucru normal ca drumurile sa fie si cu suisuri si cu coborasuri. sau ce? ai trait in puf pana acum si te-ai obisnuit asa, cu binele? cred ca faci parte din categoria celor care uita de unde pleaca..sau esti prea mic sa-ti aduci aminte cum era pe vremea lui ceasca? in cazul asta taci din gura. 4. si inca odata dovedesti cat de "destept" esti tu din limbajul pe care-l ai, din modul in care te adresezi si din felul in care gandesti. ei bine, sa stii tu, draga 9am049801 ca omul asa cum isi asterne asa doarme. asculta tu la mine, ce-ti spun. n-ai decat, sa alegi pe cine vrei si sa tii cu cine vrei. o sa vezi ca o sa se duca tara de rapa rau de tot. ca deh, sunt multi ca tine in gradina lui Dumnezeu. si sa iei tu aminte la mine, ca daca o sa vina alt partid la guvernare s-a zis cu salariul vostru detot. atunci sa vezi tu "trai". noroc ca aia din strainatate sunt oameni deschisi la minte, nu ca voi. mai avem o sansa cu ei sa o ducem bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
fane_b 20 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 01:14
De la: rayondelumiere, la data 2010-05-15 22:44:22De la: 9am049801, la data 2010-05-15 12:39:50De la: rayondelumiere, la data 2010-05-15 11:43:16hai nu mai spune si nu vrei sa-l mai si votam de acolo sa mai iasa o data cu voturile din strainatate? mai boule fi tu unit ca eu nu vreau sa fiu unit si sa platesc ce au furat ei,cum sa fiu unit cand ei imi iau painea de la gura si a doua zi isi auresc catapeasma bisericii pe banii mei si ai tai si ai tuturor,scad salariile si pensiile dar fac sali de sport,cumpara un site cu 500.000.000 de euro,etc.din cauza tampitilor ca tine care l-au votat fiindca nu au creier am ajuns toti aici,dar va veni si vremea cand va termina mandatul si atunci va raspunde pentru toate infractiunile care le face de cate ori incalca legea si constitutiaDe la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
fane_b 20 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 01:18
De la: 9am049801, la data 2010-05-16 01:14:39De la: rayondelumiere, la data 2010-05-15 22:44:22De la: 9am049801, la data 2010-05-15 12:39:50De la: rayondelumiere, la data 2010-05-15 11:43:16hai nu mai spune si nu vrei sa-l mai si votam de acolo sa mai iasa o data cu voturile din strainatate? mai boule fi tu unit ca eu nu vreau sa fiu unit si sa platesc ce au furat ei,cum sa fiu unit cand ei imi iau painea de la gura si a doua zi isi auresc catapeasma bisericii pe banii mei si ai tai si ai tuturor,scad salariile si pensiile dar fac sali de sport,cumpara un site cu 500.000.000 de euro,etc.din cauza tampitilor ca tine care l-au votat fiindca nu au creier am ajuns toti aici,dar va veni si vremea cand va termina mandatul si atunci va raspunde pentru toate infractiunile care le face de cate ori incalca legea si constitutiaDe la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187793 13 mesaje Membru din: 16/05/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 04:55
Cu asemenea comentatori,Basescu mai fura un miliard !Multi idioti pe intinsul Romaniei !
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:02
De la: radu_mamii, la data 2010-05-14 06:29:09De la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ? la fel ca cei 250 .000.000+ 1000 de euro imprumutati de la primul nas??? ei o mica teapa nu conteaza,nu?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:03
De la: 9am187793, la data 2010-05-16 04:55:08Cu asemenea comentatori,Basescu mai fura un miliard !Multi idioti pe intinsul Romaniei ! Si tu esti sefa lor...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
9am187793 13 mesaje Membru din: 16/05/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:24
De la: Victor2009, la data 2010-05-15 17:59:43De la: stuparu_viorel, la data 2010-05-15 17:50:03Domnule,ai pus punctul pe I.Am intrat pe forum cu exact spusele dumitale in cap.De ce sa-si dea Basescu demisia?L-a ales poporul roman,e un om onest,curajos,as spune chiar cinstit,si sunt sigur ca vrea binele acestui popor amarat.De ce sa-si dea demisia? Care va sa zica ,un hot neghiob ca Basescu cu un cretin idiot ca Boc,distrug devalizeaza o tara cu 22 de milioane de oameni si poporul sa
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 08:40
Sunteti dezarmanti cu prostia voastra, nu va suparati ! daca nici acum nu vedeti ca suntem in rahat pina-n git ; ca Bas' s-a imprumutat,fara sa ceara avizul Parlamentului sau sa se consulte cu partidele si sindicatele ,ptr. ca asa au vrut muschii lui....vezi doamne,ca o centura de siguranta
si banii au disparut in neant fara a se pune ceva in miscare ptr. a produce ca sa ai de unde da inapoi imprumutul facut ; daca si acum ma intrebi Victore de unde bani de pensii si salarii si tu / voi nu vedeti ca intre vorbele si faptele lor este o prapastie in care am cazut cu toti,atunci NE MERITAM SOARTA ! ii vom lasa sa faca ce au inceput sa faca si cu asta basta : ne-a luat !P.S. a nu se uita CA DATORIILE INCA NU AU INCEPUT SA FIE PLATITE ! mai vorbim la anu',pe vremea asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 08:45
De la: 9am187793, la data 2010-05-16 04:55:08Cu asemenea comentatori,Basescu mai fura un miliard !Multi idioti pe intinsul Romaniei ! De ce doar un miliard,s-a pocait ?...
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 09:46
De la: 9am074639, la data 2010-05-15 22:37:11Stimate Domnule Vanea, Domnule, Nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea dumnevoastra ,va cred ca spuneti exact ce ganditi si ce simtiti. Nu inseamna insa ca va dau si dreptate deoarece eu gandesc si simt altfel lucrurile. Uniformizarea vinei ,generalizarea ei si aruncarea anatemei pe un cuvant abstract ca "sistemul" mie imi pare o greseala. Sistemul este si a fost mereu reprezentat prin oameni ,prin oameni care si-au asumat o raspundere,care au facut promisiuni si care trebuie sa raspunda in cazul in care le incalca. Spuneti ca actualii guvernanti si presedintele Basescu ,"nu aveau nevoie sa ia masuri antipopulare de florile marului daca ar fi existat alte solutii mai putin dureroase". Pai domnule,trebuiesc analizate cauzele care au dus la situatia de acum. Dupa dumnevoastra probabil aceste cauze sunt "sistemul" pe ansamblu de cand a existat el.Dupa mine aceste cauze sunt incapacitatea actualei conduceri ,a actualilor reprezentanti ai sistemului. Spre exemplu impozitul forfetar a condus la falimentul a 150 000 de firme, asta insemnand lipsirea statului de impozitele pe care aceste firme le plateau si un numar de cel putin 300 000 de someri in plus de care statul are grija.La fel,in toate institutiile bugetare au navalit hoarde de sefi,sefulti rude si amante PDListe care sunt platiti de aceste institutii fara ca ei sa produca sau sa faca ceva,sunt doar simplii politruci PDListi.Se pot adauga multe astfel de exemple,de balbaieli de masuri dezastruase sau pur si simplu sfidatoare . Va pot da dreptate doar intr-un singur fel ,in sensul ca daca sunt idioti si nesimtiti si hoti,evident ca au ajuns la dezastru si evident ca trebuie sa ia masuri dureroase(dureroase nu pentru ei ci pentru romani). De altfel aceste masuri au socat si FMIul care a tinut sa explice ca aceste masuri dure sunt cele propuse de actuala conducere a Romaniei nu de catre ei !Mie elegant din partea lui Basescu si a PDLului, imi pare sa cedeze puterea si sa isi recunoasca esecul. Nu ma astept insa din partea lor la eleganta ci,asa cum ne-au obisnuit,ma astept ca inceapa sa ii acuze pe toti ceilalti in afara de ei . Tin sa va atrag atentia ca nici Ponta nici Antonescu nu sunt acum la PUTERE ci in opozitie. Sa punem semnul egal intre acesti oameni si Basescu este cel putin ciudat .Nu ei au dezbinat Romania,nu ei au atacat institutiile statului ,nu ei conduc acum Romania. Intr-adevar PSDul a facut o mare greseala si are o parte din responsabilitatea situatiei de acum ,in sensul ca fara ei nu ajungea PDLul la putere. UDMRul are si el o mare responsabilitate deoarece fara ei nu am avea acum PDLul la putere. Vina cea mare insa ,daca ne dam seama ca in mod clar exista grade de vinovatie-un lucru evident -, ii apartinde PDLului si lui Traian Basescu. Dupa 1990 si pana acum au existat mereu oameni care au incercat sa faca bine Romaniei. Corneliu Coposu spre exemplu,iubit si admirat ACUM de toata lumea ,a fost huiduit si distrus mediatic in timpul FSNului acela condus de Iliescu si in care detineau functii Basescu,Blaga,Videanu,Berceanu etc.Dupa moartea Seniorului acesta a ajuns sa reprezinte moralitatea ,cinstea si onestitatea in politica.Un lucru corect, dar a trebuit sa moara inainte ca sa afle si poporul acest lucru. La fel stau lucrurile si cu Regele Mihai ,dupa ce Dumnezeu il va ridica din mijlocul nostru o sa se intreaca si Basescu si Iliescu si alte astfel de figuri triste pentru Romania sa-l laude. Istoric vorbind,clasa politica a avut oameni ca Vacaroiu,Seniorul,Ciorbea,Iliescu ,Constantinescu,Basescu,Tariceanu ,Boc etc. Sa compari insa guvernarile lui Vacaroiu si Boc cu guvernarea lui Tariceanu imi pare absurd ,incredibil de absurd. Sa il compari pe Emil Constantinescu cu Iliescu sau Basescu este iar incredibil de absurd .Sa il acuzi pe Ciorbea de guvernare ineficienta cand el a platit imprumutul la FMI facut de Vacaroiu asa cum si Tariceanu l-a platit pe cel al lui Nastase (si a incheiat si colaborarea cu FMI) este absurd.Ce a ramas insa in mentalitatea poporului .Adevarul ?Vax,ideile astea haioase ca "toti sunt vinovati" ,inclusiv noi poporul. Au ramas niste denumiri ca "Tapul",a ramas imaginea lui Ciorbea ca premier care a distrus tara , a ramas imaginea lui Tariceanu ca om care a furat petrolul tarii ,a lui Emil Constantinescu care facea trafic cu tigari... Partea vinovata a sistemului domnule ,are un nume:FSN. Sigur ca nici ceilalti nu sunt mereu "Alba ca zapada" ,va dau dreptate aici. Sigur ca si in FSNul acesta exista partide mai curate ,mai murdare,mai reformate sau mai obediente fata de un "tatuc" asa cum este PDLul acum si cum era PSDul la inceputurile sale.Sa ii compari insa pe unii cu altii si sa ii bagi intr-o oala comuna este absolut absurd. Pai domnule,Crin Antonescu nu este Miki Spaga,generalul Oprea,Basescu ,Videanu sau Udrea. Tariceanu nu este Boc sau Vacaroiu iar Emil Constantinescu nu este Basescu sau Iliescu. Trebuie sa intelegem lucrurile clar sau nu vom reusi nicidata sa schimbam nimic ! Trebuie sa trecem dincolo de demagogie si zbierete la fapte .Daca in prezent analizam promisiunile lui Traian Basescu si ale PDLului si le comparam cu faptele atunci il lasam dracu' de sistem si ne dam seama sec dar logic, ca am fost mintiti de Traian Basescu,inselati, si ca inteligenta noastra a fost dispretuita. PS:Pana la alegeri posibil sa mai apara si alte partide. Ce nume insa ne-ar face sa avem incredere in acele noi partide ,cuvantul lor de onoare ? Dupa mine singurele solutii reale de salvare acum sunt in ordine: 1)demisia actualei puteri. 2)revenirea monarhiei. 3)poporul roman sa renunte la votarea demagogilor,a celor care zbiara mai tare, si sa invete sa sanctioneze nerespectarea promisiunilor electorale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.
),rusii,mogulii,comunistii,minerii etc .Domnul Basescu si cu guvernul sau (Blaga,Udrea,Videanu) isi dau chiar si salariile lor ca sa ajute tara !
...eu donez ce mi-a mai ramas din indemnizatia de copil pe 2-3 luni si cu mai dati voi, hai sa angajam sa fie impuscat.....ca odata a fost greu, nu?
Stai linistit.....,,nu mor caii cand vor cainii''!
ei o mica teapa nu conteaza,nu?
ne-a luat !