Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 06:48
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 08:33
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Mintea domnului Marinescu,cata este ea, a ramas blocata pe rusi si pe ideea absolut cretina ca Base chipurile ne-ar salva el de rusi.Asa vrea Marinescu asta, sa ne salveze Base de ceva:de moguli,de rusi,de pensiile nesimtite,de tatari,de Iliescu,de mineri,de violatorii de copii etc.Quasare,tu trebuia sa te nasti ceva mai devreme si cand rusii intrau in tara,si sa faci rezistenta in munti .In felul asta faceai ceva destept, nu ca acum, cand doar bati campii aiurea masturband de zor niste idei portocalii cretine.
Avand mintea setata pe rusii care stau la frontiere asteptand sa fie debarcat Basescu ca sa poata sa ne "inrobeasca"si sa isi puna slugile lor ,nenea Quasaru spune timid dar ferm  ca el nu crede ca Base este vinovat de ceva ci recesiunea globala,criza care afecteaza tot globul.Stand in transee saracu' cu mana pe arma ca sa impuste rusii ,nici nu a mai avut timp sa sa uite in jur si sa vada ca toti au iesit din criza in timp ce noi ne afundam si mai tare.Nu realizeaza ca ne indreptam catre dezastru ci zambeste fericit si tamp ca "ne apara" Base de rusi!  Nu a mai avut timp sa realizeze ca AM AJUNS PE ULTIMUL LOC IN UE PE TOATE PLANURILE,LA TOATE CAPITOLELE, de cand magistral "ne apara" Base,Boc si Nuti Udrea de... rusi  .De unde aveam cea mai mare crestere economica in UE si eram in clasamentul saraciei pe la jumatate pe vremea lui Tariceanu,am ajuns sub Base sa avem cea mai mare scadere economica, si sa fim cei mai saraci .Nu-i nimic,Quasaru' nu se supara,vede in Base un fel de Rambo care lupta cu rusii ...Idiot !
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 09:56
De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 08:33:33De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Mintea domnului Marinescu,cata este ea, a ramas blocata pe rusi si pe ideea absolut cretina ca Base chipurile ne-ar salva el de rusi.Asa vrea Marinescu asta, sa ne salveze Base de ceva:de moguli,de rusi,de pensiile nesimtite,de tatari,de Iliescu,de mineri,de violatorii de copii etc.Quasare,tu trebuia sa te nasti ceva mai devreme si cand rusii intrau in tara,si sa faci rezistenta in munti .In felul asta faceai ceva destept, nu ca acum, cand doar bati campii aiurea masturband de zor niste idei portocalii cretine.
Avand mintea setata pe rusii care stau la frontiere asteptand sa fie debarcat Basescu ca sa poata sa ne "inrobeasca"si sa isi puna slugile lor ,nenea Quasaru spune timid dar ferm ca el nu crede ca Base este vinovat de ceva ci recesiunea globala,criza care afecteaza tot globul.Stand in transee saracu' cu mana pe arma ca sa impuste rusii ,nici nu a mai avut timp sa sa uite in jur si sa vada ca toti au iesit din criza in timp ce noi ne afundam si mai tare.Nu realizeaza ca ne indreptam catre dezastru ci zambeste fericit si tamp ca "ne apara" Base de rusi! Nu a mai avut timp sa realizeze ca AM AJUNS PE ULTIMUL LOC IN UE PE TOATE PLANURILE,LA TOATE CAPITOLELE, de cand magistral "ne apara" Base,Boc si Nuti Udrea de... rusi .De unde aveam cea mai mare crestere economica in UE si eram in clasamentul saraciei pe la jumatate pe vremea lui Tariceanu,am ajuns sub Base sa avem cea mai mare scadere economica, si sa fim cei mai saraci .Nu-i nimic,Quasaru' nu se supara,vede in Base un fel de Rambo care lupta cu rusii ...Idiot !
 Dom' Vanea, iar incepi cu aiurelile astea liberaloide? Dl. Marinescu poate nu era nascut atunci cand LEGIONARII rezistau in munti, dar sigur domnii liberali Balaceanu Stolnici, Amedeo Lazarescu, Ionescu Quintus, Paleologu erau nascuti si luptau de zor cu Securitatea ca informatori ai ei, turnandu-si asa, la oha, compatriotii! Stolnici chiar furniza securistilor planurile locuintei din Germania a lui Vlad Georgescu de la Europa Libera, tot dintr-un patriotism adevarat! Si acesti stimabili si demni de respect liberali sunt cei care au reinfintat PN in '90, dupachipulsi asemanarea lor!
iarasi incepi cu performantele guvernarii Tariceanu? Mai stii altceva? Ii acuzi pe altii ca sunt setati pe Basescu dar tu repeti in nestire aceleasi texte aberante despre Tariceanu! Ai mai descoperit alte performante in afara de CINCI km de autostrada si 11 MILIARDE de RON deturnati?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 10:33
De la: black10131307, la data 2010-10-14 09:56:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 08:33:33De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Avand mintea setata pe rusii care stau la frontiere asteptand sa fie debarcat Basescu ca sa poata sa ne "inrobeasca"si sa isi puna slugile lor ,nenea Quasaru spune timid dar ferm ca el nu crede ca Base este vinovat de ceva ci recesiunea globala,criza care afecteaza tot globul.Stand in transee saracu' cu mana pe arma ca sa impuste rusii ,nici nu a mai avut timp sa sa uite in jur si sa vada ca toti au iesit din criza in timp ce noi ne afundam si mai tare.Nu realizeaza ca ne indreptam catre dezastru ci zambeste fericit si tamp ca "ne apara" Base de rusi! Nu a mai avut timp sa realizeze ca AM AJUNS PE ULTIMUL LOC IN UE PE TOATE PLANURILE,LA TOATE CAPITOLELE, de cand magistral "ne apara" Base,Boc si Nuti Udrea de... rusi .De unde aveam cea mai mare crestere economica in UE si eram in clasamentul saraciei pe la jumatate pe vremea lui Tariceanu,am ajuns sub Base sa avem cea mai mare scadere economica, si sa fim cei mai saraci .Nu-i nimic,Quasaru' nu se supara,vede in Base un fel de Rambo care lupta cu rusii ...Idiot !
Dom' Vanea, iar incepi cu aiurelile astea liberaloide? Dl. Marinescu poate nu era nascut atunci cand LEGIONARII rezistau in munti, dar sigur domnii liberali Balaceanu Stolnici, Amedeo Lazarescu, Ionescu Quintus, Paleologu erau nascuti si luptau de zor cu Securitatea ca informatori ai ei, turnandu-si asa, la oha, compatriotii! Stolnici chiar furniza securistilor planurile locuintei din Germania a lui Vlad Georgescu de la Europa Libera, tot dintr-un patriotism adevarat! Si acesti stimabili si demni de respect liberali sunt cei care au reinfintat PN in '90, dupachipulsi asemanarea lor!
iarasi incepi cu performantele guvernarii Tariceanu? Mai stii altceva? Ii acuzi pe altii ca sunt setati pe Basescu dar tu repeti in nestire aceleasi texte aberante despre Tariceanu! Ai mai descoperit alte performante in afara de CINCI km de autostrada si 11 MILIARDE de RON deturnati?
Stim amandoi Black ca nu doar legionarii au rezistat in munti si si taranisti,liberali sau chiar oameni neinregimentati politic.
In privinta lui Balaceanu Stolnici ai dreptate,este o javra si nu am absolut nimic de spus.Cu ceilalti insa nu mai ai deloc dreptate si vorba cuiva,esti doar un om rau .Cati ani de puscarie a facut fiecare ?Dan Amedeo Lazrescu a primit 20 de ani si a fost eliberat in 1964 cu restul detinutilor politici,Paleologu(lotul Noica,alaturi de Steinhardt) a primit 14 ani de puscarie si inca inainte de 1989 a fost primul caz de asumare publica a semnaturii sale de colaborare cu Securitatea (Base nici acum nu recunoaste !) ,Qvintus care a fost la Canal 5 ani cu parintele Galeriu ....Semnatura si angajamentul era obligatorii la iesirea din puscarie si putini au fost cei care nu au semnat . Anticomunistul de Base cati ani de puscarie a facut pe vremea comunistilor ? Cat a suferit el din cauza comunistilor si de unde are el dreptul moral de a condamna un regim pe care de fapt l-a slujit cu credinta ?
Vezi Black,dupa ce te bate cineva bine si constant,dupa ce te infometeaza si te aduce la stadiul de animal ,poti ajunge sa cedezi si sa le semnezi amarata aia de hartie. Poate si Maniu daca nu murea semna bucata ai de hartie iar acum il acuzai tu si cu alti "anticomunisti" PDListi ca a colaborat cu securitatea. Cand o face insa cineva doar ca asa este el jigodie,pentru avantaje ,atunci este o grava problema.Chiar nu iti dai seama cat de absurd si ce denaturare ingrozitoare a lucrurilor se produce atunci cand cei care au stat in puscariile comuniste sunt acuzati ca sunt turnatori iar tortionarii sau jogodiile care faceau asta pentru avantaje materiale sau sociale ,se transforma in acuzatori ?!  .Asta este tupeul lui basescu si nimic altceva iar tu despre oamenii care au stat in puscariile comuniste, nu ar trebui sa indraznesti sa vorbesti Black.Daca poporul nostru ajunge sa vada in cei care au stat in puscariile comuniste niste turnatori, iar in secursitii tupeisti care i-au tinut acolo niste anticomunisti ,atunci suntem distrusi ca popor...
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:35
De la: black10131307, la data 2010-10-14 06:48:08De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Doi capsomani la bere, e perfect!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 18:34
De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 10:33:46De la: black10131307, la data 2010-10-14 09:56:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 08:33:33De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Stim amandoi Black ca nu doar legionarii au rezistat in munti si si taranisti,liberali sau chiar oameni neinregimentati politic.
In privinta lui Balaceanu Stolnici ai dreptate,este o javra si nu am absolut nimic de spus.Cu ceilalti insa nu mai ai deloc dreptate si vorba cuiva,esti doar un om rau .Cati ani de puscarie a facut fiecare ?Dan Amedeo Lazrescu a primit 20 de ani si a fost eliberat in 1964 cu restul detinutilor politici,Paleologu(lotul Noica,alaturi de Steinhardt) a primit 14 ani de puscarie si inca inainte de 1989 a fost primul caz de asumare publica a semnaturii sale de colaborare cu Securitatea (Base nici acum nu recunoaste !) ,Qvintus care a fost la Canal 5 ani cu parintele Galeriu ....Semnatura si angajamentul era obligatorii la iesirea din puscarie si putini au fost cei care nu au semnat . Anticomunistul de Base cati ani de puscarie a facut pe vremea comunistilor ? Cat a suferit el din cauza comunistilor si de unde are el dreptul moral de a condamna un regim pe care de fapt l-a slujit cu credinta ?
Vezi Black,dupa ce te bate cineva bine si constant,dupa ce te infometeaza si te aduce la stadiul de animal ,poti ajunge sa cedezi si sa le semnezi amarata aia de hartie. Poate si Maniu daca nu murea semna bucata ai de hartie iar acum il acuzai tu si cu alti "anticomunisti" PDListi ca a colaborat cu securitatea. Cand o face insa cineva doar ca asa este el jigodie,pentru avantaje ,atunci este o grava problema.Chiar nu iti dai seama cat de absurd si ce denaturare ingrozitoare a lucrurilor se produce atunci cand cei care au stat in puscariile comuniste sunt acuzati ca sunt turnatori iar tortionarii sau jogodiile care faceau asta pentru avantaje materiale sau sociale ,se transforma in acuzatori ?! .Asta este tupeul lui basescu si nimic altceva iar tu despre oamenii care au stat in puscariile comuniste, nu ar trebui sa indraznesti sa vorbesti Black.Daca poporul nostru ajunge sa vada in cei care au stat in puscariile comuniste niste turnatori, iar in secursitii tupeisti care i-au tinut acolo niste anticomunisti ,atunci suntem distrusi ca popor...
Mascarada anticomunistã
Posted by ciprian blidaru pe august 8, 2009
Dupã 1990, anticomunismul a devenit vocaþia multor intelectuali sau oameni politici, care au invocat mereu, în sprijinul convingerii lor, disidenþa practicatã înainte de revoluþie. Dacã, în alte pãrþi, revoluþia a fost de catifea, la noi disidenþa a fost una de catifea, fumul ei revoluþionar ieºind doar din þigãrile pufãite tacticos, prin ungherele boemei cãlduþe.
Critica anticomunistã, câtã se pretinde ea cã a fost, a vizat, în special, perioada ceauºistã, mult mai mult decât anii de groazã ai stalinismului în România. Pânã ºi victimele închisorilor bolºevice s-au putut manifesta, dupã ce i-a eliberat Dej, în ’64, din puºcãrii. Explicaþia ciudatei libertãþi de miºcare ºi de exprimare avea sã vinã cu anii, producând un ºoc dureros. Mulþi dintre acei oropsiþi sau sfinþi ai închisorilor au fost mai degrabã dracii închisorilor. Intelectuali ca Paleologu, Dan Amedeo Lãzãrescu, Quintus, Bãlãceanu Stolnici, ºi lista poate continua, au fãcut turnãtorie de cea mai joasã speþã. Cei mai mulþi au continuat pactul cu diavolul ºi în perioada regimului ceauºist, când aveau sã se bucure de tot felul de privilegii, de genul cãlãtoriilor în strãinãtate, precum ºi de condiþii materiale bune, menite sã asigure liniºtea creaþiei ºi, totodatã, somniferul pentru o conºtiinþã împãcatã. Aceºti intelectuali, care s-au pretins mereu mari cosmopoliþi ºi pro-occidentali, au fost cât se poate de ataºaþi de regimul naþionalist-comunist – dupã cum îl etichetau – condus de Ceauºescu, faþã de care nu numai cã nu au protestat, ci cu care chiar au colaborat strâns ºi avantajos.
Sã nu o uitãm aici nici pe Mona Muscã, politiciana care a pozat, mult timp, într-o fiinþã superioarã moral, ce predica, pe unde apuca, buna cuviinþã, cinstea ºi caracterul, fãrã de care nu faci nimic în viaþã, cum nu uita ea sã adauge mereu. Dânsa ne-a demonstrat, însã, cã s-a descurcat destul de bine în viaþã fãrã aceste calitãþi, lipsa lor desãvârºitã înlesnindu-i succesul obþinut printr-un parvenitism abject. Toate aceste scârnãvii venerabile, defuncte sau în viaþã, ca ºi mulþi alþi disidenþi de colþul mesei, de tipul lui Liiceanu sau Pleºu, au devenit mari anticomuniºti dornici de compãtimirea ºi de admiraþia celor din jur, pe când rezistenþa anticomunistã din munþi, doar pentru faptul cã aparþinea, în bunã mãsurã, unei miºcãri politice controversate, care a fãcut ºi rele ºi bune – aceea legionarã – este þinutã la indexul istoriei ºi nu este pomenitã mai deloc. Aceastã judecatã strâmbã ne demonstreazã, încã odatã, cã de supravieþuit prin cotloanele ºi ungherele istoriei nu supravieþuiesc decât cameleonii ce-ºi schimbã mereu culoarea, pentru a putea înghiþi rahatul politic al momentului.
Farsa anticomunismului românesc este uºor de demascat. În România, nu a existat un comunism autentic, de credinþã sincerã, ca în alte þãri, precum Cehoslovacia, Polonia ºi Ungaria, unde s-a manifestat un partizanat puternic de stânga. Pe fondul înrãutãþirii situaþiei din þãrile respective, au putut sã aparã revolta ºi disidenþa adevãratã, în sufletele celor care crezuserã într-un ideal comunist, trãdat de mai toþi liderii fostului bloc sovietic. Comunismul a fost mai degrabã mimat în România de cãtre promotorii sãi, astfel încât era greu sã se nascã o reacþie de respingere vehementã în sânul sãu, ca în alte þãri.
Cu alte cuvinte, noi nu am avut comuniºti adevãraþi ca sã putem avea anticomuniºti pe mãsurã. De aceea, agitaþia anticomunistã retroactivã a unora ascunde, de fapt, mascarada profitorilor politici de ieri ºi de azi.
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 19:13
De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:12:26De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Ba sa stii ca daca am scapa de fraudulosul de basescu NU AR MAI AVEA CINE SA TINA IN BRATE INFRACTORII: UDREA, ANASTASE, RITZI, VIDEANU, BERCEANU. Nimeni n-ar mai bloca activitatea parchetelor si instantelor, ar fi si portocalii urmariti penal in mod corect. A....., si n-ar influienta nimeni deciziile Curtii Constitutionale!!!!!
Si nu ar mai avea cine papa transele de la FMI si nici cine sa fure banii romanilor!!!!!!!!!!
Multumit??????
Serios?!?Nu cumva Basescu era presedinte in '90 sau mai bine precizat din '90 si pana in 2004?Pai daca nu,cine a fost pana atunci este exonerat de orice fel de raspundere ???De catre cine,de catre tine?Ma indoiesc!Nu a avut Iliescu 3 mandate(2 constitutionale si unul asa care nu se pune inaintea Constitutiei si inca unul Constantinescu??Pai punem in carca lui Basescu inca 4 mandate?Sa fim seriosi,borfasii au aparut inca de la "Revolutie"nu dupa!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 19:26
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-14 19:13:01De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:12:26De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Ba sa stii ca daca am scapa de fraudulosul de basescu NU AR MAI AVEA CINE SA TINA IN BRATE INFRACTORII: UDREA, ANASTASE, RITZI, VIDEANU, BERCEANU. Nimeni n-ar mai bloca activitatea parchetelor si instantelor, ar fi si portocalii urmariti penal in mod corect. A....., si n-ar influienta nimeni deciziile Curtii Constitutionale!!!!!
Si nu ar mai avea cine papa transele de la FMI si nici cine sa fure banii romanilor!!!!!!!!!!
Multumit??????
Serios?!?Nu cumva Basescu era presedinte in '90 sau mai bine precizat din '90 si pana in 2004?Pai daca nu,cine a fost pana atunci este exonerat de orice fel de raspundere ???De catre cine,de catre tine?Ma indoiesc!Nu a avut Iliescu 3 mandate(2 constitutionale si unul asa care nu se pune inaintea Constitutiei si inca unul Constantinescu??Pai punem in carca lui Basescu inca 4 mandate?Sa fim seriosi,borfasii au aparut inca de la "Revolutie"nu dupa!
Bai Gabitzule,tu iti bati capu' cu maruntisuri de genul asta cand rusii stai la frontiere ?  .Fa un apel catre romani  si spune-le ca doar Base lupta cu rusii, restul politicienilor fiind oamenii Moscovei  .Uita de petrolul dat de Base anul asta rusilor,ala nu se pune pentru tine.
|
|
|
9am242961
7 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 23:42
Pinala urma tot un partid social democrat se potrivesteca o manusa Romaniei
Raporteaza abuz de limbaj
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 03:31
Partidele socialiste si cele nationale traditionale rominesti, au aparut practic in acelasi timp. Nu se poate spune ca cele socialiste sint mai moderne. Iar cele traditionale, au avut niste succese notabile in politica romineasca. Mai putin in perioada crizei.
As fi curios cum ar rezolva aceasta criza.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am242963
10 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 08:56
In 6 ani la Ministerul Transporturilor, Papura Voda a facut o mare laie bucalie pentru aceasta tara!!!
A vindut 16 mineraliere pe 1 dolar bucata, a vindut mii de vagoane si locomotive diesel-electrice la fiare vechi s-a acordat contracte baietilor destepti din zona asfaltarilor. Si bineinteles s-a opus constructiei de autostrazi. Ca Primar in Capitala s-a impropietarit amanta cu parcarile Dali, a primit mita de la Luxten prin fiicele sale angajate pe mii de euro pe luna, de la Casuneanu sub forma de terenuri si mertzan, s-a impropietarit singur cu vilute din fondul statului s-a distrus efectiv parcul Bordei. Ca mare sef peste acesta tara s-a ajutat fratele in comertul ilegal cu arme, a impropietarit-o pe cea mare cu un apartament de un milion de euro de la Popoviciu, a facut-o pe cea mica europarlamentara si i-a ajutat pe marii mahari pudelei sa-si insuteasca si inmiasca averile. Si mai nou lucreaza la dezmembrarea tari pe mina bozgorilor. Asta-i marinairca, mare producator pentru buzunarele lui, a familiei lui s-a hotilor din gasca pudelista si distrugator de tara
|
profesor2010
438 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 23:26
Dece se teme Basescu sa-si dea demisia ?
Pentru cã vca sfârșii mai rãu decât cizmarul.... bine asta pe merite!
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
opris_anna_maria
228 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 22:12
De la: 9am242963, la data 2010-10-15 08:56:25In 6 ani la Ministerul Transporturilor, Papura Voda a facut o mare laie bucalie pentru aceasta tara!!!
A vindut 16 mineraliere pe 1 dolar bucata, a vindut mii de vagoane si locomotive diesel-electrice la fiare vechi s-a acordat contracte baietilor destepti din zona asfaltarilor. Si bineinteles s-a opus constructiei de autostrazi. Ca Primar in Capitala s-a impropietarit amanta cu parcarile Dali, a primit mita de la Luxten prin fiicele sale angajate pe mii de euro pe luna, de la Casuneanu sub forma de terenuri si mertzan, s-a impropietarit singur cu vilute din fondul statului s-a distrus efectiv parcul Bordei. Ca mare sef peste acesta tara s-a ajutat fratele in comertul ilegal cu arme, a impropietarit-o pe cea mare cu un apartament de un milion de euro de la Popoviciu, a facut-o pe cea mica europarlamentara si i-a ajutat pe marii mahari pudelei sa-si insuteasca si inmiasca averile. Si mai nou lucreaza la dezmembrarea tari pe mina bozgorilor. Asta-i marinairca, mare producator pentru buzunarele lui, a familiei lui s-a hotilor din gasca pudelista si distrugator de tara
SE TEME DE DOSARUL @ FLOTA @ DACA MAI EXISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 17:55
De la: black10131307, la data 2010-10-14 18:34:06De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 10:33:46De la: black10131307, la data 2010-10-14 09:56:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 08:33:33De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Vezi Black,dupa ce te bate cineva bine si constant,dupa ce te infometeaza si te aduce la stadiul de animal ,poti ajunge sa cedezi si sa le semnezi amarata aia de hartie. Poate si Maniu daca nu murea semna bucata ai de hartie iar acum il acuzai tu si cu alti "anticomunisti" PDListi ca a colaborat cu securitatea. Cand o face insa cineva doar ca asa este el jigodie,pentru avantaje ,atunci este o grava problema.Chiar nu iti dai seama cat de absurd si ce denaturare ingrozitoare a lucrurilor se produce atunci cand cei care au stat in puscariile comuniste sunt acuzati ca sunt turnatori iar tortionarii sau jogodiile care faceau asta pentru avantaje materiale sau sociale ,se transforma in acuzatori ?! .Asta este tupeul lui basescu si nimic altceva iar tu despre oamenii care au stat in puscariile comuniste, nu ar trebui sa indraznesti sa vorbesti Black.Daca poporul nostru ajunge sa vada in cei care au stat in puscariile comuniste niste turnatori, iar in secursitii tupeisti care i-au tinut acolo niste anticomunisti ,atunci suntem distrusi ca popor...
Mascarada anticomunistã
Dupã 1990, anticomunismul a devenit vocaþia multor intelectuali sau oameni politici, care au invocat mereu, în sprijinul convingerii lor, disidenþa practicatã înainte de revoluþie. Dacã, în alte pãrþi, revoluþia a fost de catifea, la noi disidenþa a fost una de catifea, fumul ei revoluþionar ieºind doar din þigãrile pufãite tacticos, prin ungherele boemei cãlduþe.
Critica anticomunistã, câtã se pretinde ea cã a fost, a vizat, în special, perioada ceauºistã, mult mai mult decât anii de groazã ai stalinismului în România. Pânã ºi victimele închisorilor bolºevice s-au putut manifesta, dupã ce i-a eliberat Dej, în ’64, din puºcãrii. Explicaþia ciudatei libertãþi de miºcare ºi de exprimare avea sã vinã cu anii, producând un ºoc dureros. Mulþi dintre acei oropsiþi sau sfinþi ai închisorilor au fost mai degrabã dracii închisorilor. Intelectuali ca Paleologu, Dan Amedeo Lãzãrescu, Quintus, Bãlãceanu Stolnici, ºi lista poate continua, au fãcut turnãtorie de cea mai joasã speþã. Cei mai mulþi au continuat pactul cu diavolul ºi în perioada regimului ceauºist, când aveau sã se bucure de tot felul de privilegii, de genul cãlãtoriilor în strãinãtate, precum ºi de condiþii materiale bune, menite sã asigure liniºtea creaþiei ºi, totodatã, somniferul pentru o conºtiinþã împãcatã. Aceºti intelectuali, care s-au pretins mereu mari cosmopoliþi ºi pro-occidentali, au fost cât se poate de ataºaþi de regimul naþionalist-comunist – dupã cum îl etichetau – condus de Ceauºescu, faþã de care nu numai cã nu au protestat, ci cu care chiar au colaborat strâns ºi avantajos.
Sã nu o uitãm aici nici pe Mona Muscã, politiciana care a pozat, mult timp, într-o fiinþã superioarã moral, ce predica, pe unde apuca, buna cuviinþã, cinstea ºi caracterul, fãrã de care nu faci nimic în viaþã, cum nu uita ea sã adauge mereu. Dânsa ne-a demonstrat, însã, cã s-a descurcat destul de bine în viaþã fãrã aceste calitãþi, lipsa lor desãvârºitã înlesnindu-i succesul obþinut printr-un parvenitism abject. Toate aceste scârnãvii venerabile, defuncte sau în viaþã, ca ºi mulþi alþi disidenþi de colþul mesei, de tipul lui Liiceanu sau Pleºu, au devenit mari anticomuniºti dornici de compãtimirea ºi de admiraþia celor din jur, pe când rezistenþa anticomunistã din munþi, doar pentru faptul cã aparþinea, în bunã mãsurã, unei miºcãri politice controversate, care a fãcut ºi rele ºi bune – aceea legionarã – este þinutã la indexul istoriei ºi nu este pomenitã mai deloc. Aceastã judecatã strâmbã ne demonstreazã, încã odatã, cã de supravieþuit prin cotloanele ºi ungherele istoriei nu supravieþuiesc decât cameleonii ce-ºi schimbã mereu culoarea, pentru a putea înghiþi rahatul politic al momentului.
Farsa anticomunismului românesc este uºor de demascat. În România, nu a existat un comunism autentic, de credinþã sincerã, ca în alte þãri, precum Cehoslovacia, Polonia ºi Ungaria, unde s-a manifestat un partizanat puternic de stânga. Pe fondul înrãutãþirii situaþiei din þãrile respective, au putut sã aparã revolta ºi disidenþa adevãratã, în sufletele celor care crezuserã într-un ideal comunist, trãdat de mai toþi liderii fostului bloc sovietic. Comunismul a fost mai degrabã mimat în România de cãtre promotorii sãi, astfel încât era greu sã se nascã o reacþie de respingere vehementã în sânul sãu, ca în alte þãri.
Cu alte cuvinte, noi nu am avut comuniºti adevãraþi ca sã putem avea anticomuniºti pe mãsurã. De aceea, agitaþia anticomunistã retroactivã a unora ascunde, de fapt, mascarada profitorilor politici de ieri ºi de azi.
deci : tot in "MASCARADA ANTICOMUNISTA " a intrat si raportul facut de Tismaneanu - baiat bun, d'al nostru ,cu state vechi in partid - scris si citit cu aplomb de dl. presedinte in Parlament, este ? hai zi ca nu !  iar aseara, la emisiunea lui Gadea, Dana Grecu a dat citire unor pasaje din el si , doamne, ce bine semana cu ce face azi Bas' in Romania cu acea perioada de instalare si intarire a comunismului in anii 46-58 !
|
profesor2010
438 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 22:40
Pentru cãODATÃ ȘI ODATÃ.... TREBUIE SÃ DEA SOCOTEALÃ
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 22:58
De la: gabigabi, la data 2010-10-22 17:55:31De la: black10131307, la data 2010-10-14 18:34:06De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 10:33:46De la: black10131307, la data 2010-10-14 09:56:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 08:33:33De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-10-13 18:26:11De ce se pune astfel intrebarea aceasta?S-ar rezolva toate in Romania daca Basescu si-ar da demisia?S-ar gasi bani dea moca,sau fara dobanzi impovaratoare ?S-ar putea sustine pensiile si reduce varsta de pensionare daca el ar pleca de la Cotroceni?Eu cred ca nu el este cauza actualei recesiuni globale de altfel,criza afecteaza tot globul,iar Basescu nu este decat un presedinte al unei tari neinsemnate pe harta planetei,cel putin din punct de vedere economic....Ca sa-l consideri pe Basescu "acarul Paun"trebuie sa fii ori tampit,ori scarba in slujba rusilor,ca ei isi doresc de fapt sa-l inlature cat mai grabnic cu unul care sa le fie lor sluga si sa ne inrobeasca iar la turbinca lui Ivan cel nenorocit.
Mascarada anticomunistã
deci : tot in "MASCARADA ANTICOMUNISTA " a intrat si raportul facut de Tismaneanu - baiat bun, d'al nostru ,cu state vechi in partid - scris si citit cu aplomb de dl. presedinte in Parlament, este ? hai zi ca nu ! iar aseara, la emisiunea lui Gadea, Dana Grecu a dat citire unor pasaje din el si , doamne, ce bine semana cu ce face azi Bas' in Romania cu acea perioada de instalare si intarire a comunismului in anii 46-58 !
Sa nu-mi spui ca dupa ce ai stins televizorul, dupa ce l-ai urmarit topita pe "domnul" Gadea, te-ai trezit la poarta cu o Volga neagra din care au coborat niste tovarasi imbracati in haine de piele, care ti-au spus sa-ti faci valiza pentru ca tocmai ai castigat o excursie la Canal! Madam Grecu asta a ta, vajnica coprofaga platita de motanul Felix ar trebui sa aiba decenta si sa nu se mai lanseze in probe din astea de mancat c...t viteza, cu polonicul, macar din respect pentru cei care intr-adevar au suferit in anii aia de intoarcere la Evul Mediu! Strabunicul meu a avut de suferit atunci, a stat ascuns in paduri, pentru ca nu voia sa se inscrie in colectiv, bunicul meu la fel, pentru ca luptase impotriva poporului sovietic si ranit fiind, luat prizonier, a refuzat sa se inscrie in divizia Tudor Vladimirescu, a tradatorilor de tara. Cati romani au fost asasinati atunci? Cata libertate de exprimare aveau atunci? Catora dintre ei le-au fost distruse vietile in lagarele si puscariile comuniste? Acum poti sa spui orice, sigura cenzura este decenta pe care ti-oi autoimpui! Dar la antenele si irealitatile pe care mi le citezi, nu e cazul sa discutam de decenta!
|
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:35
Lasa mai black10131307 ,ca vor muri acum si mai multi cu masurile noastre de austeritate
|
9am243135
11 mesaje
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 01:23
AJUTOR financiar. om de afaceri, 35 ani, simpatic, civilizat, ofer minim 1.000 ron lunar unei fete dragute si educate, preferabil studenta, din Bucuresti, pentru relatie discreta, rog e-mail cu poze si tel. sau sms de prezentare; 0729.874.882 0729.874.882 ; vlad1002@gmail.com >>> 22 Oct 11:00
|
CRACIUNITA
7 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 11:09
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:51
"Comunismul e ca SIDA, odata ce te-a atins nu mai poti scapa de el" spunea cineva si ii las pe sceptici sa caute cine a scris asta.
Basecsu e un comunist convins, un toarras de nadejde al "cauzei". In putina lui cultura, faptul ca astazi vrea sa fie apelat cu "domnule" si nu cu "tovarase" este suficient pentru a-i pacali pe batranii anti-comunisti, batrani care mai cred in schimbarea de caracter si nu doar de blana a lupului [chior] de mare...Noi, astia mai tineri si cu ceva mai multe carti citite, stim bine ca un individ nu prea scolit, ajuns nemeritat "in fruntea bucatelor" nu numai ca nu se poate reforma pe el insusi si normal ca nu-i poate reforma nici pe cei apropiati lui -gen eba, nutzy, roberta, mioara s.a. pasarici- dar'mi'te sa "reformeze Statul".
Pentru a putea reforma Statul, trebuie sa incepi in primul rand de la tine, sa'ti faci o curatire temeinica a CV-ului, sa'ti faci mea culpa pentru "umbrele" trecutului in fata norodului, astfel incat acesta sa te si creada si sa marseze la ideile tale.
Or, toarrasul basecsu, acest Cahul/Kabul al poiticii dambovitene, este orice in afara de un om reformat: nu are vreo mapa profesionala, dosarul de la Secu "nu exista", vrea sa'si subordoneze toate institutiile statului -si nu numai!- in numele asa-zisei "reforme", adica o vrajeala ieftina care pt. noi, romanii, inseamna un drum spre nicaieri, la "ce'o iesi" ca de nu iese tot Tariceanu/Iliescu/mogulii/criza_mondiala sunt de vina!
El, toarrasul basecsu, e animat de cele mai bune intentii  , dar si drumul spre iad tot cu bune intentii este pavat! Si pentru ca intelegem asta, tovaraselul ne face ba "zoaie", ba"gaozari", ba "tiganci imputite" sa cum ii mai vine la gura aia de comunist spurcat! Si, din cand in cand isi mai trimite armata de postaci jegosi sa mai arunce cu laturi, caci -remember!- si in 2007 tot astia erau cei care ne umpleau inbox-urile cu mesaje anti-322 si "vederi" cu purcelusi...
JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!
|
dalina
388 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 13:56
De la: profesor2010, la data 2010-10-22 22:40:38Pentru cãODATÃ ȘI ODATÃ.... TREBUIE SÃ DEA SOCOTEALÃ
SA-TI IMPRUMUT O SOCOTITOARE?
SAU UN ABAC!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 16:06
De la: dalina, la data 2010-12-26 13:56:44De la: profesor2010, la data 2010-10-22 22:40:38Pentru cãODATÃ ȘI ODATÃ.... TREBUIE SÃ DEA SOCOTEALÃ
SA-TI IMPRUMUT O SOCOTITOARE?
SAU UN ABAC!
NU AI NISTE FURADAN ? ........SA NU I-L DAI IMPRUNUT,CA NU-L MAI VEZI..........IL BEA ASTA DIN REPUBLICA TRANSILVANIA !!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 17:37
De la: 9am242963, la data 2010-10-15 08:56:25In 6 ani la Ministerul Transporturilor, Papura Voda a facut o mare laie bucalie pentru aceasta tara!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 17:44
De la: 9am178165, la data 2010-12-26 17:37:46De la: 9am242963, la data 2010-10-15 08:56:25In 6 ani la Ministerul Transporturilor, Papura Voda a facut o mare laie bucalie pentru aceasta tara!!!
DUPA CUM VAD ESTI MUCI........AI BAUT PREA MULTA " SAMPANIE ".........ERA DIN PIVNITELE ,IMPARATULUI IULIAN,SAU DIN PRODUCTIA REGELUI MIHAI ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 18:06
De la: 9am178165, la data 2010-12-26 17:37:46De la: 9am242963, la data 2010-10-15 08:56:25In 6 ani la Ministerul Transporturilor, Papura Voda a facut o mare laie bucalie pentru aceasta tara!!!
|
DE_NEINVINS
14 mesaje
Oras: Tg Mures
|
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 23:05
De la: 9am187671, la data 2010-05-14 06:21:48Poporul plinge,tipa,Guvernul fura,Basescu minte,Romania fierbe ! CINE A FURAT BANII ?
Penurie mare de locuri de munca,cum sa demisioneze ?!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 11:50
De la: vasile_vali, la data 2010-12-26 13:51:32"Comunismul e ca SIDA, odata ce te-a atins nu mai poti scapa de el" spunea cineva si ii las pe sceptici sa caute cine a scris asta.
Basecsu e un comunist convins, un toarras de nadejde al "cauzei". In putina lui cultura, faptul ca astazi vrea sa fie apelat cu "domnule" si nu cu "tovarase" este suficient pentru a-i pacali pe batranii anti-comunisti, batrani care mai cred in schimbarea de caracter si nu doar de blana a lupului [chior] de mare...Noi, astia mai tineri si cu ceva mai multe carti citite, stim bine ca un individ nu prea scolit, ajuns nemeritat "in fruntea bucatelor" nu numai ca nu se poate reforma pe el insusi si normal ca nu-i poate reforma nici pe cei apropiati lui -gen eba, nutzy, roberta, mioara s.a. pasarici- dar'mi'te sa "reformeze Statul".
Pentru a putea reforma Statul, trebuie sa incepi in primul rand de la tine, sa'ti faci o curatire temeinica a CV-ului, sa'ti faci mea culpa pentru "umbrele" trecutului in fata norodului, astfel incat acesta sa te si creada si sa marseze la ideile tale.
Or, toarrasul basecsu, acest Cahul/Kabul al poiticii dambovitene, este orice in afara de un om reformat: nu are vreo mapa profesionala, dosarul de la Secu "nu exista", vrea sa'si subordoneze toate institutiile statului -si nu numai!- in numele asa-zisei "reforme", adica o vrajeala ieftina care pt. noi, romanii, inseamna un drum spre nicaieri, la "ce'o iesi" ca de nu iese tot Tariceanu/Iliescu/mogulii/criza_mondiala sunt de vina!
El, toarrasul basecsu, e animat de cele mai bune intentii , dar si drumul spre iad tot cu bune intentii este pavat! Si pentru ca intelegem asta, tovaraselul ne face ba "zoaie", ba"gaozari", ba "tiganci imputite" sa cum ii mai vine la gura aia de comunist spurcat! Si, din cand in cand isi mai trimite armata de postaci jegosi sa mai arunce cu laturi, caci -remember!- si in 2007 tot astia erau cei care ne umpleau inbox-urile cu mesaje anti-322 si "vederi" cu purcelusi...
JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!
|
9am187740
190 mesaje
|
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 10:05
LOCUL LUI BASESCU CU GASCA LUI DE HOTI, GENERATOR DE GENOCID A POPORULUI ROMAN ESTE INCHISOARE PE VIATA, CU APA SI PAINE, CUM A BATUT JOC ,SI BATE JOC DE MILIOANE DE SARACI..SA PRIMEASCA INGRIJIRE MEDICALA, MEDICAMENTE CA NOI, MURITORI DE RAND DUPA 40 ANI DE MUNCA.ASTA AR FI CORECT DE AR FI BUNUL DUMNEZEU , SI AR FACE MINUNE IN ROMANIA , TARA SATANEI DE BASESCU.  PACAT CA MULTE ZIARE CENZUREAZA, PARCA SARACIA, UMILINTA, DISPERAREA OAMENILOR SE REZOLVA CU CENZURA SECURITATI LUI BASESCU.
|
9am173376
112 mesaje
|
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 17:20
DE CATUSE.
SA DEIE DUMNEZEU S-O VAD SI PE ASTA!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 17:42
De la: 9am187740, la data 2010-12-30 10:05:17LOCUL LUI BASESCU CU GASCA LUI DE HOTI, GENERATOR DE GENOCID A POPORULUI ROMAN ESTE INCHISOARE PE VIATA, CU APA SI PAINE, CUM A BATUT JOC ,SI BATE JOC DE MILIOANE DE SARACI..SA PRIMEASCA INGRIJIRE MEDICALA, MEDICAMENTE CA NOI, MURITORI DE RAND DUPA 40 ANI DE MUNCA.ASTA AR FI CORECT DE AR FI BUNUL DUMNEZEU , SI AR FACE MINUNE IN ROMANIA , TARA SATANEI DE BASESCU. PACAT CA MULTE ZIARE CENZUREAZA, PARCA SARACIA, UMILINTA, DISPERAREA OAMENILOR SE REZOLVA CU CENZURA SECURITATI LUI BASESCU.
PE ZIUA DE AZI TE-A TRIMIS CINEVA LA ......ORIGINI ? DACA NU IA DE AICI !
www.youtube.com/watch?v=VWp3H4TyPXw
|
|
|