9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:59
De la: chrysttyanad, la data 2010-05-18 14:46:59Credeti ca Geoana era mai bun?!!
Eu, personal, nu cred...Romani, oricum trebuie sa ne descurcam care cum putem...
La ce va asteptati? La minuni?
Minunile in politica nu exista...mai ales in politica.
Eu cred ca nu poate sa faca presedintele ceva pt romani...nu mare lucru...chiar de si-ar da sufletul sau l-ar vinde.
Romanii, imi pare rau sa o spun, s-au invatat niste hoti si niste putori; bineinteles ca nu toti, dar o mare parte da.
Romanul la serviciu daca merge nu isi face treaba cum trebuie.Daca seful lipseste,gata munca.Intr-un cuvant, s-o ia naiba de constiinta!
Unii asteapta ajutorul dat de stat stand cu tigara in gura si bandu-si zilele pe la baruri, pe drumuri etc.
Tinerii trebuie sa fumeze,sa bea...ca sa se poata da destepti! A! Sa nu uitam, vor sa aiba medii de 10, dar sa nu invete nimic
!Aia care invata au mai putin decat aia care nu invata!
Ala care a invatat pt un examen cat de cat ia nota mai mica decat ala care are casca ascunsa in ureche!
Sistemul educatiei e la pamant. Profesorii "se invoiesc" cand vor de la serviciu pt ca pur si simplu nu au chef azi!
Romanii trebuie sa arunce gunoiul in apa sau pur si simplu din masina, pt ca nu mai are rabdare sa ajunga la urmatorul cos de gunoi!
Sau pentru ca este mai usor asa...nu?!
Romanii ar vrea sa li se dea cat mai muuult...asa pe degeaba.
Furand de undeva ne furam singuri!
Daca toti am incerca sa ne schimbam si sa luam exemplu altora, din Occident, ar fi bine.
Dar asa...credeti ca o ceata de gogomani aflati la putere poate sa schimbe ceva?
Si daca ar vrea asta, nu ar putea, sa fim seriosi.
Forta e in inimile noastre...dar noi o folosim pentru alte lucruri.
Auzi, amice?
Geoana era cel putin, un om inteligent si nu se credea marele om de stat expert in toate si prost precum gardul, ca basescu! Geoana avea decenta sa admita ideea de profesionalism si ar fi urmat sfaturile consilierilor sai, oameni foarte bine pregatiti, nu ar fi actionat ca proasta in targ dupa capul lui stupid!!!!!!!!!!!!!
Nelegitimul traian basescu nu a fost nici macar un marinar priceput, singurul lui talent a fost acela de a redacta note informative catre securitate chiar despre fostii lui colegi. Pe aceasta baza perversa si-a construit impostorul basescu cariera. Cat despre talentele lui de politician, o gluma mai proasta si mai amara nici ca se poate!!!!!!!!!!
Iar comunistii pe care ii barfeste au absolvit macar un Stefan Gheorghiu, si l-au absolvit pe bune!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
|