Info
x
Romanii nu muncesc?
|
alex30 1 mesaj Membru din: 26/04/2010 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:17
pai domnule basescu as putea sa afirm si eu la fel de bine un lucru...de ce primesc senatorii si deputatii salarii exorbitante pentru ca fac umbra pamantului? saracii tarani romani dupa cate au indurat si cu pensiil de tot rahatul care abia le ajung sa treaca de la o zi la alta tot de ei va luati? pai domnule basescu am ajuns sa ne plangem de mila pentru ca v-am votat...ati acordat subventii taranilor?? de unde proveneau banii?? din bugetul romaniei??care buget ??s-a dus deja pe apa sambetei datorita nesimtitilor de parlamentari care fac umbra pamantului degeaba...eu cred ca de acolo ar trebui sa incepeti sa mai taiati din tort...nu de la saraca clasa muncitoare...DOBITOCULE!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 00:42
www.kamikazeonline.ro/2010/05/protestul-grecilor-vs-bugetari-romani/
UN COLAJ SATIRIC DE IMAGINI DESPRE CUM SUNTEM NOI, ROMANII, DIVIZATI, VIZATI...Grupuri, grupulete, gupusoare...Hai la hora mica mare(!)...La miscare" Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187673 4 mesaje Membru din: 14/05/2010 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 06:29
De la: alex30, la data 2010-05-13 19:17:43pai domnule basescu as putea sa afirm si eu la fel de bine un lucru...de ce primesc senatorii si deputatii salarii exorbitante pentru ca fac umbra pamantului? saracii tarani romani dupa cate au indurat si cu pensiil de tot rahatul care abia le ajung sa treaca de la o zi la alta tot de ei va luati? pai domnule basescu am ajuns sa ne plangem de mila pentru ca v-am votat...ati acordat subventii taranilor?? de unde proveneau banii?? din bugetul romaniei??care buget ??s-a dus deja pe apa sambetei datorita nesimtitilor de parlamentari care fac umbra pamantului degeaba...eu cred ca de acolo ar trebui sa incepeti sa mai taiati din tort...nu de la saraca clasa muncitoare...DOBITOCULE!!! tip dotat Educat curat caut doamne domnisoare cupluri pntru a ne simit f bine impreuna fara impicati si obligati poze f reale mai multe poze si detali pe mes 14 May 01:15 Email: mariusxpress@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 08:30
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
caiustimar 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:03
TOP SALARII NERUSINATE!!! PENTRU CINE MUNCIM PE CINE TINEM IN SPATE!!!
VEST Topul salariilor barosane ale funcionarilor din primrii care sfideaz criza Daniel Dancea 4009 afiriVineri 14 mai 2010 TIMISOARADeclaraia de avere a Doinei Popa arat un salariu lunar de 5.000 de lei Funcionarii angajai n administraia public local rd n nas crizei n toate oraele mari din Vestul rii. Sumele lunare ncasate la Timioara, Arad, Oradea, Deva i Reia sfideaz efectele recesiunii. n acest timp taxele locale apas tot mai greu pe majoritatea locuitorilor oraelor mari. n timp ce veniturile mici ale pensionarilor sunt bgate la ap, angajaii primriilor nu au niciun stres. Salariile lor sunt frumuele. Unele primrii vor s ridice taxele locale pentru a asigura n continuare bani pentru salariile babane. Pe Aceeai Tem Vacanțe luxuriante de mii de euro pentru consilierii și angajații CJT, pltite din banii noștri Cum se pierd banii timiorenilor n hrtiile plimbate de funcionari prin primrie Angajaii Prefecturii Timi nu vor s fie iradiai pe gratis i dau n judecat guvernul Veniturile efilor din Poliia Comunitar s-au umflat din amenzi, premii i stimulente Cum s-a umflat leafa efilor din primrie TAGURI adevarul de searasalarii din primariitaxe locale Citii i: Top salarii bugetare/ Secretarul Consiliului local Galai, ia un salariu lunar de 7.729 de lei Lux n capitala Banatului E criz, nu sunt bani, trebuie scumpite taxele i impozitele locale, dar e nevoie i de o majorare a preului la gigacalorie. Acesta este filozofia dup care funcioneaz Primria Timioara. Prin plata real a costurilor lucrrilor publice s-ar economisi mult mai muli bani dect prin creterea impozitelor", susine unul din cei mai importani investitori din Banat, Ovidiu andor. Declaraiile de avere ale funcionarilor publici din primrie arat o criz doar de faad, n realitate unele lefuri ale bugetarilor sunt de-a dreptul nesimite. Un consilier oarecare, la una din direciile primriei, ajunge s ctige 4.000 sau chiar 5.000 de lei lunar. Cel mai mare venit lunar, din cei 350 de funcionari publici simpli" care au declaraii de avere pe site-ul, Primriei Timioara l are Doina Popa, consilier la Serviciul de Publicitate i Comer: 5.000 de lei. Citete i: Dinozaurii Moldovei de la stat sfideaz criza TOP SALARII MEDII N VEST 1. Primria Timioara: 2.100 de lei 2. Primria Arad: 1.200 de lei 3. Primria Reia: 1.200 de lei 4. Primria Deva: 1.160 de lei 5. Primria Oradea: 1.100 de lei Controleaz comerul pentru 5.000 de lei lunar Potrivit ultimei declaraii de avere postate pe site, Doina Popa (foto) a ncasat din salariu 60.000 de lei ntr-un an. ntrebat cum justific salariul, funcionara nu a gsit o explicaie pertinent. Am pus salariul brut, sau m rog, nu tiu ce e. O s verific declaraia fiscal", a spus Doina Popa. Referitor la activitatea pe care o desfoar, ci bani primete n mn i ce face practic, funcionara s-a eschivat. Sunt consilier la Serviciul de Publicitate i Comer i m ocup cu controlul comerului. n afar de asta mai am i alte activiti. Restul informaiilor le gsii la Personal", a mai spus Popa. Marius Ovidiu Duma lucreaz Direcia de Patrimoniu i declaraia de avere a lui arat o leaf anual de 54.000 de lei. E vorba de venitul din 2008. Atunci ocupam o funcie de conducere. Acum sunt simplu consilier i cu noile msuri o s ajung la 1.500 de lei pe lun", a spus Duma. Un alt salariu baban are Simina Dumitracu, care lucreaz la Direcia de Urbanism. Ultima declaraie de avere arat c a ncasat 55.360 de lei pe an, ceea ce nseamn un salariu lunar de peste 4.600 de lei. Sunt de 15 ani n primrie i sunt actual ef de birou", a spus Dumitracu, care a refuzat s explice ce face concret pentru banii cu care o pltesc timiorenii. Vox Timioara: Salariile ar trebui s scad de sus n jos, nu invers. S nceap cu parlamentarii, cu cei de la primrie", Dorel Moiese - lctu. Familii abonate la bani publici Documentul citat arat c nu numai Simina Dumitracu mulge" de la stat, ci i soul acesteia, Victor Dumitracu, ef de secie la Spitalul Judeean i profesor la Medicin. Din cele dou slujbe medicul ctig lunar 5.600 de lei, abia reuind s o echivaleze la salariu pe soia sa, angajat a primriei. Dac Simina i Victor Dumitracu iau salarii de la instituii publice diferite, nu puine sunt cazurile n care familii ntregi se nfrupt" numai din banii timiorenilor. Analiznd declaraiile de avere se poate constata foarte uor c sunt cazuri n care so-soie iau bani frumoi de la instituia de pe Loga. Adrian-Amedeo i Iudit Bere-Semedi sunt so-soie i lucreaz la Direcia de Mediu din Primria Timioara. Ultimele declaraii de avere arat c familia Bere-Semedi ncaseaz lunar peste 7.500 de lei. Ca i cum aceti bani nu ar fi suficieni, Adrian Bere mai ncaseaz anual 6.000 de lei ca secretar al Sindicatului Liber din Primria Timioara. TOP SALARII BABANE LA TIMIOARA 9.647 lei - Ioan Cojocari, secretarul Consiliului Local (foto jos) 7.684 lei - Gheorghe Coriolan Ciuhandu, primar 7.065 lei - Sorin Grindeanu, viceprimar 6.441 lei - Nicuor Miu, ef Direcia Patrimoniu, 5.800 lei - Smaranda Haracicu, ef Direcia Economic (surse: ultimele declaraii de venit depuse) ARAD Cel mai mare salariu din primrie ia city-managerul: 7.000 de lei n bugetul pentru acest an al Primriei Municipiului Arad, 17.560.000 lei au fost prevzui pentru cheltuielile de personal. Suma cea mai mare, adic peste zece milioane de lei reprezint salariile celor 673 de angajai ai Primriei Arad. Circa 1.250 de lei este salariul mediu al angajailor din primria Arad. Prime de vacan: 800.000 de lei Tot pentru acest an, primria a pus deoparte ali 800.000 lei pentru primele de vacan ale angajailor, 600.000 de lei premiile din fondul de salarii i dou milioane lei alte drepturi salariale. Bugetul pentru acest an a fost adoptat nainte s se ia n discuie reducerile drastic i impunerile FMI. O modificare a tuturor acestor categorii de cheltuieli se poate face prin rectificare bugetar", a declarat Corina Drghici, purttor de cuvnt al primriei Arad. Vox Arad: Pn la urm economia se face tot din banii notri, ai tuturor" - Rare Danciu, agent de vnzri. "La privat" e deja criz: 650 de lei salariu Ardenii sunt de prere c a sosit i rndul bugetarilor s strng cureaua. Eu lucrez n privat i nu mai primim bonurile de mas de circa cinci luni din cauza crizei. Pur i simplu nu mai putem reduce tot noi", a declarat Simina Popa, o ardeanc de 43 de ani. La rndul su, Rare Danciu, 38 de ani, agent de vnzri, spune: Nu in neaprat s le taie din salarii, cci unii dintre ei chiar ctig doar 650-700 de lei, dar pn la urm economia se face tot din banii notri, ai tuturor". (Claudia Adjudeanu, Adevrul de Sear Arad) TOP SALARII BABANE LA ARAD 7.000 lei - Claudia Macra, city manager (foto jos) 6.400 lei - Rzvan Popa, director tehnic 6.300 lei - Tma Petru, director economic 4.100 lei - Lilioara Stepnescu, efa secretariatului tehnic 4.000 lei - Pavel Neamiu, director direcia fiscal DEVA Primarul este cel mai bine pltit: 3.361 de lei Potrivit statelor de plat aferente lunii aprilie 2010, cel mai bine pltit salariat al Primriei Deva este primarul reedinei de jude, Mircia Muntean. Acesta a ridicat de la casieria instituiei luna trecut 3.361 de lei. ntre cel mai mare i cel mai mic salariu exist la Deva un raport de unu la 6,5. Astfel cel mai mic salariu ncasat n luna aprilie de un funcionar al primriei Deva a fost de 512 lei. Potrivit lui Nuu Silviana, ef-serviciu contabil n Primria Deva, salariul mediu net n instituie este de 1.160 de lei. Fondul de salarii bugetat pentru acest an este de 2,7 milioane de lei, cu 27 la sut sub cel de anul trecut. Vox Deva Dac ne uitm c oraul e plin de cini, nu mai exist trotuare, salariile de top de primrie par mari", Gheorghe Grun, pensionar Pentru contribuabilul Gheorghe Grun, salariile din Primria Deva par mari din perspectiva realizrilor din ora. Dac ne uitm c oraul e plin de cini vagabonzi, nu mai exist trotuare, fntnile arteziene sunt toate o ruin, curenia las de dorit la periferie salariile de top de primrie par ntr-adevr mari". (Adrian Slgean, Adevrul de Sear Deva) TOP SALARII BABANE LA DEVA 3.361 lei - Mircia Muntean, primar (foto jos) 3.020 lei - Augustin Socol, secretarul consiliului local 2.868 lei - Cosmin Costa, viceprimar 2.868 lei - Corina Opriiu, viceprimar 2.553 lei - Viorica Nicula, director economic ORADEA. Salariu mediu de 1.100 de lei n Primria Oradea salariul mediu pe 2010 este de 1.100 lei, potrivit purttorului de cuvnt al instituiei, Mirela Macra. Potrivit aceleiai surse, fondul de salarii al municipalitii este de 7,7 milioane de lei pentru acest an, n condiiile n care numrul de angajai este de 300, din care 22 sunt n concediu de maternitate. Vox Oradea La privat, asemenea venituri sunt posibile doar dac alergi de dimineaa pn seara. Acolo nu e program", Laureniu Dorel, agent comercial "Majoritatea bugetarilor lucreaz opt ore pe zi. Pentru ei, la ora 16.00 s-a nchis programul. A da orice s vd lumina soarelui cnd ies de la serviciu. Eu n-am ansa asta dect n cele trei luni de var. Dac bugetarii ar avea ritmul de lucru impus la privat, nu m-ar deranja s aib salarii mari", este de prere ordeanca Stela Ilea, 52 de ani, economist. Salariile mari ale bugetarilor sunt escrocherie pe fa. Eu abia mi-am gsit loc de munc. Mi s-a oferit un salariu de apte milioane i o s muncesc pe ture. Dar mi permit s refuz ? ", se ntreab retoric Camelia Popescu, 40 de ani, mam a doi copii. (Georgiana Anghel, Adevrul de Sear Oradea) TOP SALARII BABANE N PRIMRIA ORADEA 5.100 lei - Ioan Vila, secretarul Consiliului Local (foto jos) 4.426 lei - Miculescu Tnase, director economic 4.250 lei - Eduard Florea, director adjunct al Direciei Economice 4.100 lei - Lucia Iacob, arhitect-ef al oraului 3.700 lei - Diana Biru, directorul adjunct al Direciei Juridice REIA. Cel mai mare salariu: 4.000 de lei Cel mai mare salariu din Primria Reia este de 4.000 de lei, n timp ce cel mai sczut venit le revine debutanilor n administraie, care ctig n jur de 600 de lei. Suma lunar alocat pentru salariile angajailor din Primrie este de 180.000 de lei. Salariile din Primrie mi se par enorme. Ar trebui s vad i ei cum e s trieti din minim pe economie", a spus Maria Rotea, nvtoare. (Oana Bejenariu, Adevrul de Sear Reia) TOP SALARII BABANE N PRIMRIA REIA 4.000 lei - Maria Uzun, director economic al Primriei Reia (foto jos) 3.600 lei - Dorel Ianoi, director adjunct la Administrarea Domeniului Public 3.500 lei - Florin Nedelea, director adjunct al ADP 3.500 lei - Lucian Bucur, secretarul primriei 3.350 lei - Liviu Timofte, director ADP IMPOZITE I TAXE N VEST Primria Timioara vrea s majoreze impozitele i provoac scandal La Timioara s-a constituit un grup de consiliere, cu care reprezentanii primriei se sftuiesc pe marginea fiecrui proiect important pentru ora. Format din oameni incontestabili n diferite domenii aa-numitul Guvern al Timioarei" reacioneaz dur la proiectul de mrire i cretere a impozitelor locale. La dezbaterea public de joi seara, secretarul guvernului", Ovidiu andor, a prezentat punctul de vedere al Consiliului Consultativ. Problemele de balansare a bugetului local se pot rezolva prin alte metode aflate la ndemna executivului primriei, cum ar fi renegocierea contractelor pguboase i creterea gradului de colectare a impozitelor", a spus Ovidiu andor. Ideea creterii impozitelor i introducerea unei taxe de habitat a fost contestat vehement. Din modul n care este conceput acest demers nu putem nelege dect, fie o lips de respect fa de modul de afaceri, fie o lips de profesionalism n privina politicilor fiscale", a mai spus secretarul guvernului". ARAD. Majorare cu 20 la sut a taxelor Impozit pe Logan: 67 de lei Majorarea cu 20 la sut a birurilor locale strnge cureaua contribuabililor. Dac anul trecut ardenii plteau 192,67 de lei impozitul pe cldiri pentru construcii care dein toate utilitile, 2010 scoate din buzunarele acestora 232,19 de lei pentru o sut de metri ptrai. Pltim de ne uscm. Anul trecut am pltit impozit pe apartament circa 300 de lei, iar acum va trebui s dau aproape 350 de lei. Nu e o diferen foarte mare, dar dac e s tragi linie se adun", spune Codrin Ordan, un ardean. Nici proprietarii de autovehicule nu au scpat de vntoarea dup biruri. Impozitul pentru o Dacia Logan, cu capacitatea cilindric de 1.390 de cmc a ajuns, de la 58,8 de lei ct era anul trecut, la 67,2 de lei. n ceea ce privete ncasrile la bugetul local, n primul semestru a anului n curs s-au adunat peste 35 de milioane de lei, cu circa 15 la sut mai mult dect ncasrile din aceeai perioad a anului trecut. (Adrian Todor) TAXELE PENTRU MAIN TOP 3 IMPOZIT PE LOGAN 1. Arad - 67 de lei 2. Timioara - 60 de lei 3. Oradea - 56 de lei ORADEA: Nu s-au majorat taxele locale Impozit pe Logan: 56 de lei Impozitele i taxele au rmas aceleai pentru ordeni, n 2010. Au crescut uor doar impozitele pe terenuri, att n cazul persoanelor fizice, ct i n cazul persoanelor juridice. n 2010, pentru o Dacie, un ordean pltete un impozit de 56 de lei, iar pentru un apartament cu dou camere, situat n cea mai bun zon a oraului, impozitul este de 111,85 de lei. Poate impozitele nu sunt mari, dar salariile noastre sunt prea mici pentru ele", a spus ordeanul Tudor Vasile, de 56 de ani. n lunile n care mi pltesc impozitele nu-mi mai permit s cheltui mare lucru. i nu am multe proprieti. Am un apartament cu trei camere, un teren la ieirea din ora, unde nu este ap i canalizare, deci nu e cotat foarte bine, i un autoturism", mrturisete Manuela Popan, de 38 de ani. Anul trecut, din impozitele pe terenuri, case i maini, Primria Oradea a adunat la bugetul local peste 52 de milioane de lei. (Georgiana Anghel) DEVA Taxele i impozitele rmn neschimbate momentan Au adunat din taxe 110 milioane de lei Dei bugetarii se plng c le vor scdea veniturile, administraia public local din reedina de jude nu-i va recupera banii pierdui de pe spinarea devenilor. Taxele i impozitele pe anul n curs rmn neschimbate. Drile ctre primrie se modific doar dac se schimb legislaia, prin Hotrre de Guvern. Avnd n vedere c pn la ora actual nu s-a anunat nicio schimbare, impozitele i taxele locale rmn aceleai chiar i pentru anul 2011", a declarat Carla Popa, efa Serviciului de Taxe i Impozite. Potrivit datelor existente la aceast or, n anul 2009 devenii au pltit taxe i impozite locale n valoare de aproximativ 110 milioane de lei. Se ateapt ca majorarea cu 20 la sut a drilor de la 1 ianuarie 2010 s aduc n acest an un spor de 22 de milioane de lei la buget. Devenii ce dein apartamente cu dou camere pltesc un impozit de circa 78 de lei, iar cei de la trei camere 132 de lei. (Adrian Slgean) RESITA Impozite prea mari i venituri mult prea mici Impozit pentru dou camere: 80 de lei Un reiean cu un salariu de 630 de lei care locuiete ntr-un apartament cu dou camere pltete 80 de lei impozit pe cas. Anul acesta mi-am pltit impozitul. Nu tiu ce va fi la anul", spune Victor Constantin, taximetrist. Aleii locali din Reia nu au aplicat alte majorri la impozite, n plus fa de cele impuse de Guvern. Suntem printre singurele orae din ar care nu am majorat impozitele. i aa ele sunt prea mari, dac ne raportm la nivelul de trai al oamenilor. Ele ar trebui micorate, dar nu ne st n putere s facem asta", a declarat Tudoria Nicula, consilier local. De aceeai prere este i consilierul Tiberiu Pdurean. Raportat la veniturile reienilor, impozitele sunt exagerate. Sunt i familii care pltesc circa 300 de lei impozitul pentru cas i main", subliniaz alesul. Ca s i ajute pe reieni, aleii au eliminat termenul limit de plat a impozitelor pentru persoanele fizice. (Oana Bejenariu) TOP IMPOZITE APARTAMENT DOU CAMERE 50 metri ptrai 1. Arad - 115 lei 2. Oradea - 111 lei 5. Timioara - 98 de lei 3. Reia - 80 de lei 4. Deva - 78 de lei TIMIOARA Revoltai de impozitele mai mari Impozitul pe Logan: 60 de lei Primria Timioara a colectat, anul trecut, din taxele timiorenilor, peste 383 de milioane de lei. Anul acesta, dei este criz, administraia local are de gnd s-i jupoaie" pe timioreni de o sum cu aproape 20 la sut mai mare. Suma din veniturile proprii, fr cotele defalcate din TVA, este de 383 de milioane pentru anul 2009. Anul acesta am prevzut ncasarea a 442 de milioane de lei", a declarat Adrian Bodo, directorul Direciei Fiscala a PMT. Impozitul datorat pentru un apartament cu dou camere, cu o suprafa sub 50 mp, ntr-un bloc comunist, este acum de circa 98 de lei pe an. i posesorii de autoturisme vor scoate mai muli bani din buzunar. Pentru unii dintre timioreni, sumele sunt destul de mari. Normal c mi se pare mult, de abia m descurc cu pensia. Nu este logic s scumpeti impozitele cnd veniturile scad", a declarat Elena Sere, din Timioara. (Mirela Vldui) TOP 10 SALARII BABANE N PRIMRIILE DIN VEST 9.647 lei - Ioan Cojocari, secretarul Consiliului Local Timioara 7.684 lei - Gheorghe Coriolan Ciuhandu, primar Timioara 7.065 lei - Sorin Grindeanu, viceprimar Timioara 7.000 lei - Claudia Macra, city manager Arad 6.441 lei - Nicuor Miu, ef Direcia Patrimoniu Timioara 6.400 lei - Rzvan Popa, director tehnic Arad 6.300 lei - Tma Petru, director economic Arad 5.800 lei - Smaranfei Haracicu, ef Direcia Economic Timioara 5.100 lei - Ioan Vila, secretarul Consiliului Local Oradea 5.000 lei - Doina Popa, funcionar serviciul Comer Timioara Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:50
Pai daca muncesc numai gaozarii basiti si bociti,romanii de ce sa mai munceasca,si asa munca e pe gratis!!!
|
|
DiscutiiFaraSens 95 mesaje Membru din: 21/12/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:05
Asta pt mine e o dilema, nu stiu cum pot sa mai munceasca pt. bani care ii iau multi dintre noi. Nu stiu cum iti vine sa te trezesti dimineata sa pleci la munca in ficare zi multumit ca la sf de luna primesti 600de ron, nu mai zic sa fi si singurul care lucreaza in familie sa mai ai si 2 copii la facultate si culmea sa nu fi si cu pofta de munca adika na sal superi pe sefu ca esti cam aerian si nu pui suflet in ce faci!? vorbesc foarte serios, poate chiar ma lamureste cinvea, ca pe mama imi e jena sa o intreb...
All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 21:44
Sigur ca muncesc, daca au unde!
Pogea a avut grija sa falimenteze 200000 de firme, bugetarii mor de foame sau pleaca in alte tari scarbiti de actuala putere, asa ca, nu mai intrebati asa ceva!! Unde sa munceasca dom`le, unde, ca ar munci amaratii?!!!!!!!!!!! Cum va ganditi sa puneti asa o intrebare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 42 mesaje Membru din: 15/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 23:36
|
dulceatamirela 112 mesaje Membru din: 23/02/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:26
ROMANII muncesc ,SI CHIAR F. MULT, parlamentarii vizioneaza in timpul sedintelor filme PORNO, CITESC ZIARE,REVISTE,LIPSESC IN MASA DE LA SEDINTE,BARFESC. IN CONCLUZIE,D-LE PRESEDINTE BASESCU, CURATENIA DE PRIMAVARA AR TREBUI INCEPUTA CU STARPIREA SOBOLANILOR DIN PARLAMENT.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:32
Sintem ajutati....e clar....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:36
DATI PROPRIUL EXEMPLU PRIN MUNCA SI PENTRU MUNCA si salarii corespunzatoare(MAI MICI) daca se poate,ca am vazut ca pentru omul de rand totul este posibil,si veti vedea ca in ROMANIA sunt oameni minunati.SCADETI SALARIILE ACELEA COLOSALE ALE PARLAMENTARILOR si populatia va fi mai linistita.
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:39
pentru nastasemihail : esti ANAGRAMAT? sau suferi de scursuri de memorie?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:45
De la: mgrosu46, la data 2010-05-15 12:39:36 Ai calduri la maus fetita. vezi ca nu m-am legat de tine si nu am vorbit cu tine. Ptr calificativul pe care mi l-ai pus ai grija ca te raportez. Ca la scoala. Deocamdata, nu. Ca o bunavointa, am vrut sa spun ca ne ajuta toti...sa nu muncim. Distrugind locuri de munca. E prima si ultima oara cind discut cu tine. Fiindca esti violenta in limbaj. O singura astfel de exprimare la adresa mea si RAPORT. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:56
RASPUNS PT. nastasemihail : ai grija ca sunt fierbinte la coaie, sunt barbat, rezisti? Raspunsurile erau pentru TEMA dezbatuta...!
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 14:09
Pe ce sa munceasca Romanul?pe un salariu de trei lulele,ca sluga la staini in tara lui ,pentru ca ALESII nostrii ne-au vandut cu tot
ul? sapoi daca am ajuns ca si COANA MARE ,mama lui bok, sa dirijeze pe Roman,spunand ca nu munceste si nu ne revoltam,sunrem un popor de TREI LULELE.
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 14:22
De la: mgrosu46, la data 2010-05-15 12:36:13 Populatia mai tampita sigur ca o sa fie mai linistita. Oamenii normali la cap insa,isi dau seama ca asta este doar propaganda de doi bani basesciana si ca NU REZOLVA NIMIC DIN PROBLEMELE TARII.PS:Nene,esti un banal comunist basescian,oamenii muncesc dar PE BANI!Asta uita idiotul sef si tu admiratorul lui . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 16:15
pentru vaneamarin: POPULATIA inseamna inclusiv persoana ta !!!
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 08:37
De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 14:22:20De la: mgrosu46, la data 2010-05-15 12:36:13 De la: mgrosu46, la data 2010-05-15 16:15:34 Da,dar eu vorbeam nu de populatie in general ci de populatia mai tampita,doar aia s-ar bucura ca se scad veniturile altora pe principiul ca moare si capra vecinului.Populatia normala la cap ,ar dori indepartarea de la conducere a lui Basescu si a portocalelor sale mecanice care au distrus tara.Doar cei care sunt ceva mai tampiti s-ar linisti la masurile propuse de dumnevoastra,masuri care de fapt NU I-AR INCALZI CU ABSOLUT NIMIC! Doar populatia mai tampita si-ar canaliza eforturile catre directii imbecile si demagogice prin care Basescu,deturnand nemultumirea populatiei si atacand celelalte puteri ale statului ,isi intareste puterea lui. Spre exemplu cine a avut curiozitatea sa citeasca bugetul pe 2010 a observat ca Secretariatul General al Guvernului a avut fata de anul 2009 o marire de ...103,76%.Suma alocata acestuia,este in 2010 de 960milioane lei adica aproximativ DE TREI ORI MAI MARE decat a ambelor camere ale Parlamentului! Intelegeti,Secretariatul General al Guvernului consuma de trei ori mai multi bani decat intreg parlamentul si si-a dublat fondurile alocate in 2010 fata de 2009.Si presedentia si-a marit bugetul in an de criza dupa ce acesta, in 2009, fusese dublat fata de perioada lui Tariceanu .... Cu toate acestea nu ma intereseaza banii LEGAL ALOCATI guvernului si presedentiei ,nu acesti bani ar rezolva situatia grava a tarii. Doar demisia lor ar putea rezolva acest lucru si eventual returnarea banilor furati. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 12:36
ALO? MA AUZI vaneamarin! ai tendinta sa te contrazici singur si-ti voi argumenta:citeste cu atentie ultimul tau paragraf,s-au simtit bine bogatii tarii pana acum?acum au nevoie din nou DAR nici un bogat nu se ofera sa-i imprumute ca nici aceea nu au de unde;si le ramane singura solutie sa apeleze sa imprumute de la cel sarman.AFIRMI CA NU TE INTERESEAZA BANII....dar pentru ce muncesti nene ?afla ca pe mine ma intereseaza valoarea si pretul. SI DACA VREI SA MAI STII CEVA...basescu...este un SCORPION veritabil, din toate punctele de vedere, faptele lui vorbesc si vor vorbi deocamdata.E GRAVA AFIRMATIA TA, CA NU TE INTERESEAZA SOARTA FINANTELOR DIN ACEASTA TARA, CA POPULATIA VA RAMANE FARA BANII MUNCITI CU TRUDA SI SUDOARE, LA SALARIILE LOR nesimtite, aceasta AJUSTARE NU SE SIMTE.oricum banii lor sunt ai lor si numai ai lor,nu trebuie sa dea socoteala pentru ei, dar pentru munca pe care o presteaza si CAT si CUM trebuie sa stie POPORUL.CHIAR NU MA INTERESEAZA CA VECINA SI-A CUMPARAT DACIA DUSTER cum a facut-o si presedintele tarii , poate sa-si cumpere si loc de veci la GHENCEA SAU BELU, FIECARE CU PRIORITATILE SALE,INTELES-AI?poporul roman nu este dator nici lui vaneamarin nici lui BASESCU, nici lui BOC pentru explicatii, nu-i asa ca asta ai vrut sa zici?BANII AU FOST PAPATI DE FNI, de BANCA RELIGIILOR, de BANCA POPULARA ROMANA,ETC. DACA VREI IDEI COSTA, DAU MEDITATII IN PARTICULAR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 12:41
UITAI SA-TI SPUN: STII TROCUL exista de demult, insa tu vrei sa-l reinventezi se pare, ca tot e la moda...
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 12:43
De la: mgrosu46, la data 2010-05-16 12:36:35 Doamna,va rog sa ma credeti ca nu o spun cu rautate .Nu ati citit , nu ati inteles nimic,sau v-ati prefacut ca nu intelegeti nimic ce am spus eu . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 12:58
NU MA MAI COPIA CA NU SUNT SCURTA LA MEMORIE CA ALTII ..............CITESC chiar fff mult, inteleg chiar din FASA, nu sunt prefacuta, am chiulit la SCOALA VIETII .
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:09
Hello, ai iesit la pensie ? Romanii trebuie sa munceasca...
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:14
De la: mgrosu46, la data 2010-05-16 12:58:16 Doamna,poate dumneavoastra ati reusit performanta de a intelege din fasa, asa cum si Gigi Becalli a fost NASCUT filozof,va felicit,nu credeam ca cineva poate intelege lucrurile cand este inca in fasa .Daca ati citit ce am scris,daca intelegeti ce va spune cineva si daca nu sunteti prefacuta, atunci pur si simplu ,faptul ca nu ati inteles ce v-am spus eu mai sus este doar una din multele enigme inca neelucidate pe Pamant .
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:35
E super emisiunea APROPO TV de pe Protv-ora 13:30
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:44
FA SI TU MACAR PUTIN DIN CE A FACUT DL. BECALI IN TINERETEA SA....POATE CA ACUM LA BATRANETE NU PREA MAI POATE....dar timpul nu e pierdut.....vezi , mie nu imi este obida pe altii, ci pe aceea care se uita in ograda altuia(vecinului).....parca tot tu te cotraziceai, vezi ca am dovezi in acest sens, nu ma poti contrazice deloc;observ ca ai tupeu,deci ADIO!
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:51
a se citi contraziceai.NU AI UN COMPORTAMENT DIPLOMAT SI NICI UNUL asertiv.DECI adio! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 15:53
De la: mgrosu46, la data 2010-05-16 13:51:44 La revedere doamna.Imi pare rau ca nu suportati comportamentul meu dar daca va faceti un alt ID putem avea un nou inceput .Asa procedeaza si doamna Click dar, din pacate ,in cazul dansei,finalul este inevitabil,ma injura .
|
vasyy1971 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 12:44
De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 08:37:14De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 14:22:20De la: mgrosu46, la data 2010-05-15 12:36:13 Citeste prima data separatia puterilor in stat si dupa aceea comenteaza de unul si de altul care cat de cat a inceput sa miste ceva dar cu cateii si lingaii de la antenute si irealitati nu se poate face nimik in tara asta. Te rog mult sa te interesezi cu cat le-au scazut salariile celor de la irealitatea si antenute...le plangea cineva de mila? (a tu plangeai dar nu te-a vazut nimeni)si acum ce fac plang pe spatele bugetarilor care au salarii inimaginabil de mari intr-un stat sanatos.De ce oare fac asta ?Nu au un scop anume? Nu cumva vor sa distraga atentia prostimii si ei sa-si repatrieze banutii "negri" de afara? Cred ca esti informat cati bani sunt in paradisurile fiscale?Toate astea nu s-au facut pe timpurile astea sau facut atunci cand se inchideau televiziuni,la tv era totul roz si nu se intampla nimik. Si stii pe ce se bazeaza acei mancatori de rahat care nu au facut nimik pentru tara ? ca prostimea are memorie scurta dar se inseala amarnic. PENTRU MANCATORII DE RAHAT ,MANCATI MAI PUTIN SA VA AJUNGA LA TOTI ! :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ROMANII muncesc ,SI CHIAR F. MULT, parlamentarii vizioneaza in timpul sedintelor filme PORNO, CITESC ZIARE,REVISTE,LIPSESC IN MASA DE LA SEDINTE,BARFESC. IN CONCLUZIE,D-LE PRESEDINTE BASESCU, CURATENIA DE PRIMAVARA AR TREBUI INCEPUTA CU STARPIREA SOBOLANILOR DIN PARLAMENT.
ul? sapoi daca am ajuns ca si COANA MARE ,mama lui bok, sa dirijeze pe Roman,spunand ca nu munceste si nu ne revoltam,sunrem un popor de TREI LULELE.
Oamenii normali la cap insa,isi dau seama ca asta este doar propaganda de doi bani basesciana si ca NU REZOLVA NIMIC DIN PROBLEMELE TARII.
.Asa procedeaza si doamna Click dar, din pacate ,in cazul dansei,finalul este inevitabil,ma injura .