back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanii nu muncesc?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Strakathus

25 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 13:45

De la: 9am178165, la data 2010-05-14 21:44:54Sigur ca muncesc, daca au unde!
Pogea a avut grija sa falimenteze 200000 de firme, bugetarii mor de foame sau pleaca in alte tari scarbiti de actuala putere, asa ca, nu mai intrebati asa ceva!!
Unde sa munceasca dom`le, unde, ca ar munci amaratii?!!!!!!!!!!!
Cum va ganditi sa puneti asa o intrebare?

Cum unde domnule? Sa-si faca firme si PFA-uri ca asa ne invatau pe noi atunci cand am fost disponibilizati de la patron. Pai! Sa se angajeze si ei la patron. Sa vada ce bine e sa stii cand pleci dar nu si cand si cum te intorci acasa. Da-i in benga de bugetari! La ce-s buni? Doar sa ia spagi! De la functionarii de la perceptie si pana la profesorii universitari! Doar asta stiu! Dai? Ai! Nu dai? Nu ai!
Huo! La oase! Auzi! Salariul mediu mai mare ca la particular...
Nu va e rusine sa va mai si plangeti? 33% din populatia capabila de munca lucreaza la stat (adica sta!) iar 40% plateste biruri ca sa aiba aia din ce sa stea!
Lasa! Asa va trebuie! Sa va vad pe toti facand coada la somaj, exact ca pe noi! Si sa va priveasca si pe voi dispretuitor cucoanele de acolo de parca ati veni sa le cereti lor pomana. Vai draga.. ce se agita astia... ce! o sa moara de foame?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 14:11

Dac ar fi recompensai pentru munca lor comparativ egal cu cei din Vest, n-ai mai fi deschis aceast tem !...
Pn atunci, putei specula linitii, n-are s v deranjeze cineva....

Raporteaza abuz de limbaj
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:43

cui te-ai adresat vasyy1971?cu raspunsul...

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:45

cui te-ai adresat vasyy1971? cu raspunsul.....

9am179937

34 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:37

V-ati luat la harta -trinta dreapta voiniceste-dar ar mai fi o solutie-pe care nu stiu de ce guvernantii nostri nu o pun in aplicare!Ridicarea salariului minim pe ec. sa suporte cei care au venit cu investitii si care isi scot profituri uriase de pe spinarea romanilor!sa suporte si ei costurile ca oricum si-au scos pirleala de pe spatele romanilor pina acum ei dau cu aluzii e vorba de firme din industria producatoare de masinii care platesc salarii de nimic dar atentie isi permit sa tina o gramada de inginerasi ratati ghiciti pentru ce?Pentru a controla mai bine exploatarea romanului de rind-RUSINE LOR!Rusine celor ce spun ca romanu nu vrea sa munceasca!Am fost taxata si eu cu aceasta ineptie.Pai daca nu sunt locuri de munca?UNDE?Spunet-mi!Intii creati locuri de munca si apoi spuneti ca nu vrem.Creati locuri de munca decente sau macar la nivelul de pe vremea lu Raposatu"La locuri de MUNCA salarii decente!Apoi vorbiti ca nu vrem sa muncim!Cind spun salariu decnt spun un salar din care sa-ti poti intretine familia si sa-ti platesti darile la stat.Deci degaba creati locuri de munca unde omu este injosit-da am auzit expresia"si o vaca poate sa invete"-adica respectiva persoana era sub nivelu de intelegere a nunui animal?Provin dintr-o familie de intelectuali si am sa lupt cit ma tin puterile,prin orice mijloace impotriva noilor metode inventate de romani-"munca ce presupune o anumita calificare si pe bani putini"-ce-i trist este ca inovatia a fost descoperita tot de romani si perfectionata.Spre nefericirea lor am citit ce faceau nemtii cu oamenii inainte de a-i gaza-ii puneau la munca extenuanta folosindu-se chiar de detinutii pe care ii aveau in dotare-si ce-i curios chiar o firma nemteasca aplica acest sistem in Romania zilelor noastre!Avem sindicat-dar sunt niste zdrente cumparate si pe deasupra sunt barbatii care reprezinta peste 3000 de femei!Niste hahalere!

Fosta membra 9am.ro

206 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:59

ba da , pe bani putini si trebuie sa pupe-n dos patronii, sa se inchine la ei, ca doar au creat locuri de munca si ...
n-am sa uit niciodata pe patriciu cand a venit cu explicatia ca inchide rafinaria, ca el a dat de lucru la 5000 de oameni.... asta am facut dupa 89, am schimbat un dictator, tatuc, cu o multime de mici dictatori, dar mult mai rai... legile fiind de partea lor...

9am187480

1 mesaj
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:53

Bugetarii nu muncesc, in special cei din invatamant, in ultimii ani au tot iesit in strada in loc sa faca educatie... ca doar eruau platiti din banii nostrii chiar daca nu munceau.

In administratia publica au program redus.... unul raspunde la telefon, o alta poarta o hartie, unul raporteaza iar al patrulea e seful, sunt supradimensionati numeric; dar isi acorda in afara salariului nejustificat si multe alte prime...sporuri de ras, de sughit sau de vitaminizare

Va va fie rusine ...

Luati atitudine...

Reduceti cheltuielile

Nu va mai plimbati prin lume la asa zisele simpozioane, conferinte, schmburi de experienta in domeniul lenii tot pe banii nostrii.

Se poate protesta si muncind....

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 13:06

Romnii sunt popor de muncitori , prin excelen !! ar preponderent agrar ....

...La cine se referea Preedintele , nu erau ranii , care dup "mprirea" pmnturilor , s-au trezit fr ajutor de a putea lucra parcela aia amrt ... nu erau muncitorii marilor platforme industriale , care nite mecheri le-au transformat n AFACERI cu fiare vechi i imobiliare .... nu se refera la cei ce tiu pentru ce se trezesc dimineaa...
... Se referea la clientela nepotistic ce sluiete prin cotloanele lungi i ntortocheate ale aparatului bugetar !!! Celor crora noi toi le pltim salarii !! Dar i facturile la telefon , combustibil , transport ... spor de revenire din vacan .....
i nu Preedintele trebuie s i "extermine" pe acetia !! Ci Guvernul !! Justiia !!
Nu Bsescu !! Bi dobitocule , sta de te-ai trezit tu la nceput de topic s gngui i tu un subiect !...
Mai terge i tu muciorii , nainte s deschizi gura , c nu-i frumos ... s-i nghii !!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului romanii nu muncesc?
Mergi la: