Info
x
Sa fii smecher in romania
|
9am176931 74 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:36
In Romania daca nu ai bani sau nu cunosti pe cineva ,undeva,cumva nu ai nici o sansa sa te ia cineva in seama,darmite sa te angajezi undeva.Prostii si icopetentii si mai ales taranoii te privesc cu dispret de pe functii inalte unde au fost protapiti de rude sau de cunostinte.Pentru tine nu mai sunt locuri,nimeni nu te cheama sa arati ce poti,toate posturile la care visezi sunt maritate de mult altora care nu conteaza, ce specializare au si la ce se pricep.Daca leafa este mare ,normal ca sau protapit acolo,de aia merge si va merge in continuare tara asta prost.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 19:04
De la: 9am176931, la data 2010-05-08 18:36:57In Romania daca nu ai bani sau nu cunosti pe cineva ,undeva,cumva nu ai nici o sansa sa te ia cineva in seama,darmite sa te angajezi undeva.Prostii si icopetentii si mai ales taranoii te privesc cu dispret de pe functii inalte unde au fost protapiti de rude sau de cunostinte.Pentru tine nu mai sunt locuri,nimeni nu te cheama sa arati ce poti,toate posturile la care visezi sunt maritate de mult altora care nu conteaza, ce specializare au si la ce se pricep.Daca leafa este mare ,normal ca sau protapit acolo,de aia merge si va merge in continuare tara asta prost. E destul adevar,in ceea ce spui....din pacate.. .si eu am probleme ..de pe urma crizei,care a lovit in tara noastra foarte puternic....eu personal,voi pleca in strainatate,am mai fost de atatea ori,si m-am tot intors,sperand ceva,ce nu se va intampla vreodata.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 19:59
De la: Ebony, la data 2010-05-08 19:04:18De la: 9am176931, la data 2010-05-08 18:36:57In Romania daca nu ai bani sau nu cunosti pe cineva ,undeva,cumva nu ai nici o sansa sa te ia cineva in seama,darmite sa te angajezi undeva.Prostii si icopetentii si mai ales taranoii te privesc cu dispret de pe functii inalte unde au fost protapiti de rude sau de cunostinte.Pentru tine nu mai sunt locuri,nimeni nu te cheama sa arati ce poti,toate posturile la care visezi sunt maritate de mult altora care nu conteaza, ce specializare au si la ce se pricep.Daca leafa este mare ,normal ca sau protapit acolo,de aia merge si va merge in continuare tara asta prost. Daca pleci si te intorci reusesti doar sa-ti amagesti sufletul ! Si aici se pot rezolva multe -conditia este sa prinzi un tren ! Sa ti se ofere o oportunitate -sa ai o idee sau sa faci o investitie care sa-ti aduca un castig nesperat ! Plecarea si intoarcerea inseamna dezamagire -e ca si cum te-ai intoarce la fostul sot ,de care te-ai despartit si sa speri ca se indreapta ! La noi nu se va indrepta ceva curand -trebuie sa ai noroc sau sa ti se ofere o sansa ! Uneori dorintele se indeplinesc -trebuie insa sa fii atenta ce iti doresti ! Raporteaza abuz de limbaj |