Info
x
Buna tuturor romanilor
|
abiul 8 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 15:28
cred eu ca filozofia asta e sa ia mintile cum si televiziunile sant la fel de cei in timpu lui degeratu al aclamau si ziceau ceausescu si poporu acum sau fatat milionari sau vreo matusa care chipurile a murit si era asa de bogata ia facut peste noapte miliardari un om cinstit sa se ridice la rangu lor nu poate ca e cinstit si cu cinstea nu se face avere uni din lideri de sindicat care vai doamne sat cu cei slabi adica noi si ei fura ce e grav ca neau furat pe noi fratilor si munca de un cincinal cum zicea ceausescu a acestui popor acum santem in situatia de a zice ca nu mai avem tara asa e ca sa vandut totu noi nam mai ramas cu nimic degeaba esiti in strada ca pe astea nui doare nicaeri dei durea tipau asta ce denota ca trebuie sai facem sai doara si sa iasa un vlad tepesi ca alfel in romania nu va mai fi ordine si liniste credetima au abolit pedeapsa cu moartea si cine unu care statea capra si ceauseasca al bate la fundulet la uzlina in delta la vanatoare cand erau acum a fost presedinte si din umbra conduce PSD pacat ca aceptam asa de usor sa devenim sclavi moderni pacat de istoria acestui popor si de resursele ce le arein sfarsit europa si america a rasuflat usurat ca a distrus statu comunist care avea datoriile date si incepea sa devina o a doua elvetie nu le convenea asta acum santem sup tutela lor asta sia dorit oare acest popor nu cred pacat de ce istorie frumoasa a avut aceasta tarisioara care a tinut piept unui imperiu acel otoman cand europa tremura era romania care ai scotea din dilema asta e viata santem o generatie slaba am ajuns sclavi unor smechieri ce au stiu sa va zica niste povesti care sau prins de voi mare pacat
Raporteaza abuz de limbaj
erdy
|
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 05:22
ASA......SI.....
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:43
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:45
De la: tomi, la data 2010-05-12 16:43:451001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro Si doctorii .................. Raporteaza abuz de limbaj |