back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce reprezinta forumul pentru noi

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:16

M_Elody,
inspirata tema acestei discutii. vad ca uneori moderezi discutiile, ceea ce pina la urma nu e rau.

prin subiectul propus n-ai facut decit sa aduci o canapea (materialul, culoarea si textura sunt la alegerea fiecaruia) pe care ai asezat-o in mijlocul unei camere goale. toti intram in camera, fiecare in felul lui, dar unii se aseaza pe canapea si incep sa vorbeasca.

din ce posteaza, ti-i poti imagina cum s-au asezat pe canapea si atitudinea pe care o au in ceea ce spun. unii stau intinsi pe spate ca la psihanalist si spun tot ce gindesc, altii intr-un colt sau pe marginea ei, in mijloc sau lateral, vorbesc rar sau grabit si de multe ori au doar de spus ceva despre ceilalti.

eu, recunosc ca mi-am lasat rapiera intr-un alt topic si in camera ta inca ma invirt in jurul canapelei.
mult mai interesanta decit canapeaua mi se pare oglinda pe care ne-ai asezat-o in fata canapelei...

asa cum am spus, interesant si inspirat.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:35

De la: 9am049573, la data 2010-05-22 14:16:05M_Elody,
inspirata tema acestei discutii. vad ca uneori moderezi discutiile, ceea ce pina la urma nu e rau.

prin subiectul propus n-ai facut decit sa aduci o canapea (materialul, culoarea si textura sunt la alegerea fiecaruia) pe care ai asezat-o in mijlocul unei camere goale. toti intram in camera, fiecare in felul lui, dar unii se aseaza pe canapea si incep sa vorbeasca.

din ce posteaza, ti-i poti imagina cum s-au asezat pe canapea si atitudinea pe care o au in ceea ce spun. unii stau intinsi pe spate ca la psihanalist si spun tot ce gindesc, altii intr-un colt sau pe marginea ei, in mijloc sau lateral, vorbesc rar sau grabit si de multe ori au doar de spus ceva despre ceilalti.

eu, recunosc ca mi-am lasat rapiera intr-un alt topic si in camera ta inca ma invirt in jurul canapelei.
mult mai interesanta decit canapeaua mi se pare oglinda pe care ne-ai asezat-o in fata canapelei...

asa cum am spus, interesant si inspirat.

Multumesc @573 pentru aprecierea facuta subiectului acestuia . Ai reusit sa distingi in mare ceea ceea ce doream sa transmit prin acest topic.Mai sunt insa si alte ,,obiecte de mobilier'' sau decorative pe care impreuna cu ceilalti colegi de forum, incercam sa le aflam rostul sau doar sa le admiram.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 01:54

De la: herra, la data 2010-05-22 09:44:27
De la: M_Elody, la data 2010-05-21 14:01:09
De la: Denis, la data 2010-05-21 13:57:06
De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier. Multi dintre forumisti sunt fie confiscati de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de sangeroase resentimente.
Unii se cearta intre ei, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba, cersind un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica.
Si totusi ce reprezinta forumul pentru fiecare ?

Si daca avem leptop?........................ .il putem duce cu noi peste tot si oriunde
Hai nu face pe naivul, Denis, ca stiu ca ai priceput. Intelegi ca nu ma refeream la spatiul in care stai si postezi .

daca se ia cineva dupa postarea ta, toti de pe aici ii consideri nedemni de "inaltimea inteligentei tale"!
lasa-ti resentimentele cand intri pe aici....ti-am mai spus, risti sa fii interpretata gresit.....

Asta-i unul dintre putinele topicuri care se respecta. E creat pentru uzul forumistilor si admir modul echilibrat in care intervine initiatoarea ca sa pastreze o atmosfera civilizata; in ceea ce ma priveste, nu mi s-a parut niciodata ca a avut resentimente sau o atitudine nepotrivita si am observat si la ceilalti useri un IQ foarte bun, nu cred ca ar interpreta gresit faptul ca tine la seriozitatea subiectului.
Sper sa nu degeneze nici pe mai departe, eu ii multumesc lui Melody pentru acest topic tocmai ca ma ajuta sa inteleg cu cine ma intalnesc in forum cand citesc alte subiecte

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 02:37

De la: Ingrid, la data 2010-05-23 01:54:13
De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier. Multi dintre forumisti sunt fie confiscati de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de sangeroase resentimente.
Unii se cearta intre ei, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba, cersind un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica.

Si daca avem leptop?........................ .il putem duce cu noi peste tot si oriunde
Hai nu face pe naivul, Denis, ca stiu ca ai priceput. Intelegi ca nu ma refeream la spatiul in care stai si postezi .

daca se ia cineva dupa postarea ta, toti de pe aici ii consideri nedemni de "inaltimea inteligentei tale"!
lasa-ti resentimentele cand intri pe aici....ti-am mai spus, risti sa fii interpretata gresit.....

Asta-i unul dintre putinele topicuri care se respecta. E creat pentru uzul forumistilor si admir modul echilibrat in care intervine initiatoarea ca sa pastreze o atmosfera civilizata; in ceea ce ma priveste, nu mi s-a parut niciodata ca a avut resentimente sau o atitudine nepotrivita si am observat si la ceilalti useri un IQ foarte bun, nu cred ca ar interpreta gresit faptul ca tine la seriozitatea subiectului.
Sper sa nu degeneze nici pe mai departe, eu ii multumesc lui Melody pentru acest topic tocmai ca ma ajuta sa inteleg cu cine ma intalnesc in forum cand citesc alte subiecte

pe bau-bau l-ai intalnit ?

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 08:44

De la: nastasemihail, la data 2010-05-21 05:24:05
De la: norinmunti, la data 2010-05-20 07:50:59
De la: nastasemihail, la data 2010-05-20 07:35:21De aceea spuneam ca atunci cind se va face unificarea a tot pe un al treilea creier se vor rezolva toate
Peste 2500 ani.
Cifra aia e un banc......

Buna dimineata nastasemihail! Intru aici nu ca sa fac un afront ci pentru ca iti sunt datoare cu un raspuns pe care mi l-ai pus nu mai stiu pe ce topic: sunt varsatoare dar nu cunosc corespondenta intr-o alta viziune a zodiilor. Daca poti spune-mi-o sa aflu ce sunt ca sa ma comport ca aceea si nu ca varsatoare care imi e mai tot timpul impotriva firii mele!

Ma referaem la an. Nu stiu nici eu momentul de inflexiune. Fiindca zodiile anuale se schimba in varsator.

Buna ziua nastasemihail! Abia acum am citit ceea ce ai scris! 1941 daca ma e valabila interventia mea! 7.02. O zi buna!

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 08:48

De la: norinmunti, la data 2010-05-23 08:44:25
De la: nastasemihail, la data 2010-05-20 07:35:21De aceea spuneam ca atunci cind se va face unificarea a tot pe un al treilea creier se vor rezolva toate
Peste 2500 ani.

Buna dimineata nastasemihail! Intru aici nu ca sa fac un afront ci pentru ca iti sunt datoare cu un raspuns pe care mi l-ai pus nu mai stiu pe ce topic: sunt varsatoare dar nu cunosc corespondenta intr-o alta viziune a zodiilor. Daca poti spune-mi-o sa aflu ce sunt ca sa ma comport ca aceea si nu ca varsatoare care imi e mai tot timpul impotriva firii mele!

Ma referaem la an. Nu stiu nici eu momentul de inflexiune. Fiindca zodiile anuale se schimba in varsator.

Buna ziua nastasemihail! Abia acum am citit ceea ce ai scris! 1941 daca ma e valabila interventia mea! 7.02. O zi buna!

Probabil dragon.
Acum vad ca au plecat multi. De la scandaluri. Si Anca. Bad.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 08:51

De la: nastasemihail, la data 2010-05-23 08:48:10
De la: norinmunti, la data 2010-05-23 08:44:25
Peste 2500 ani.

Probabil dragon.
Acum vad ca au plecat multi. De la scandaluri. Si Anca. Bad.

Nu au plecat, sunt pe aproape dar probabil subiectele scrise inca nu-i incita sa intre pentru a interveni cu pareri proprii.
Cat priveste dragonul nu-mi spune nimic daca nu sunt alaturi de el si cateva fraze.

Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil! Gresim ca sa avem ce sa iertam!
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 10:34

De la: radu_mamii, la data 2010-05-23 02:37:15
De la: Ingrid, la data 2010-05-23 01:54:13

pe bau-bau l-ai intalnit ?

Ei, dar cine mai crede in bau-bau?....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 01:44

Forumul este locul unde ne intilnim pt a putea sa schimbam citeva vorbe,unii mai pompoase ,vezi doamne inteligente,altii mai pe intelesul tuturor...
Forumul este locul unde ne facem noi prieteni...
Forumul este locul unde se indragostesc avatarele unele de altele...
Forumul este locul unde ne tachinam unii cu ceilalti...
Forumul este locul unde se pot discuta probleme serioase...
Forumul este locul unde te imbolnavesti de forumita...si poate continua la nesfirsit !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 08:38

De la: Merry, la data 2010-05-25 01:44:51Forumul este locul unde ne intilnim pt a putea sa schimbam citeva vorbe,unii mai pompoase ,vezi doamne inteligente,altii mai pe intelesul tuturor...
Forumul este locul unde te imbolnavesti de forumita...si poate continua la nesfirsit !!!

Forumul este locul unde exista o singura regula!...............care coincide cu viata din realitate!.........rezista cine poate!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 13:43

Denis tu crezi ca ai sa rezisti?...daca,da!...atunci nervi de otel si buna dispozitie iti doresc !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2010, ora 10:01

De la: Merry, la data 2010-05-26 13:43:07 Denis tu crezi ca ai sa rezisti?...daca,da!...atunci nervi de otel si buna dispozitie iti doresc !!!

Pauzele luuuuuungi ..................si dese sunt cheile marilor succese!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 10:03

De la: Denis, la data 2010-05-27 10:01:05
De la: Merry, la data 2010-05-26 13:43:07 Denis tu crezi ca ai sa rezisti?...daca,da!...atunci nervi de otel si buna dispozitie iti doresc !!!

Sa-nteleg ca te ghidezi dupa principiul: ,,Mai rarut , ca-i mai dragut''...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2010, ora 10:21

De la: Denis, la data 2010-05-27 10:01:05

Bine ai revenit?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 12:01

De la: Denis, la data 2010-05-25 08:38:38
De la: Merry, la data 2010-05-25 01:44:51Forumul este locul unde ne intilnim pt a putea sa schimbam citeva vorbe,unii mai pompoase ,vezi doamne inteligente,altii mai pe intelesul tuturor...

Forumul este locul unde exista o singura regula!...............care coincide cu viata din realitate!.........rezista cine poate!
Si cine nu poate ? Isi sterge contul si revine dupa o vreme...
Din pacate in viata reala e mai greu de facut ,,manevra'' aceasta.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 12:17

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:02

conexiune de informare pers.în ceea ce priveºte stabilirea unei medii ponderale a mentalitãþilor ce se exprimã/expune la un mom. dat, de cãtre o soietate în ansamblul sãu. fie ea exp.ºi-n mediul virtual.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:28

Pfoai, Mytcor, ce placere ai sa incurci neuronii oamenilor...

Bine ca nu e medie aritmetica...

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:06

De la: M_Elody, la data 2010-05-04 00:13:22
De la: Cronos, la data 2010-05-03 23:57:13

Forumul e o cautare de sine ! Conditia existentei sinelui depinde de un spatiu ! Aici e un spatiu virtual unde sinele se poate,culmea,exprima ! E ceva asemanator conditziilor din "raiul"biblic...acolo vom exista fara de fapt a fi intr-un spatiu ! Daca nu vom avea corp nici nu am avea nevoie de acel spatiu ...s-ar parea deci ca raiul nu exista ! Poate si forumul este o bucata dintr-un rai virtual ! Avem nevoie de el pentru a ne regasi ! Luptam ca si in viatza reala pentru a ne crea dreptul de a exista ! Ca si in viatza reala trebuie sa treci peste obstacole ! Obstacol nu mai este omul ,este constiinta acestuia ,de fapt sinele sau !
Un rai virtual. Frumos definit si cred ca aceasta e imaginea forumului ce ne-o dorim fiecare .

Este si un mod de comunicare si relaxare , care de multe ori este bine venit si asteptat de prieteni dragi noua .

GINA
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:48

De la: yxz, la data 2010-05-31 13:28:16Pfoai, Mytcor, ce placere ai sa incurci neuronii oamenilor...

Bine ca nu e medie aritmetica...

...lasã aritmetica, treci pe transcendente.

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:55

De la: mytcor, la data 2010-05-31 13:02:33conexiune de informare pers.în ceea ce priveºte stabilirea unei medii ponderale a mentalitãþilor ce se exprimã/expune la un mom. dat, de cãtre o soietate în ansamblul sãu. fie ea exp.ºi-n mediul virtual.

asta ti-ai notat cu creionul chimic muiat intre buze, pe un petic de ziar gasit prin haznaua in care salasuiesti?
Pata aia maroniu-vinetie de pe gura ta....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:01

De la: bad, la data 2010-05-31 14:55:39
De la: mytcor, la data 2010-05-31 13:02:33conexiune de informare pers.în ceea ce priveºte stabilirea unei medii ponderale a mentalitãþilor ce se exprimã/expune la un mom. dat, de cãtre o soietate în ansamblul sãu. fie ea exp.ºi-n mediul virtual.

asta ti-ai notat cu creionul chimic muiat intre buze, pe un petic de ziar gasit prin haznaua in care salasuiesti?

Fiecare se exprima cat il duce mintea ....sau cat nu il duce ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:16

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 19:33

De la: karpov, la data 2010-05-31 15:01:36

Ai dreptate Karpov. Mintea unora a capatat aripi...Si s-a dus... si-a uitat sa se mai intoarca.

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 19:37

De la: M_Elody, la data 2010-05-31 19:33:01
De la: karpov, la data 2010-05-31 15:01:36

Ai dreptate Karpov. Mintea unora a capatat aripi...Si s-a dus... si-a uitat sa se mai intoarca.

asta i se poate intampla cuiva care a si detinut candva,cumva sau din intamplare asa ceva prin gradina de sub craniu

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:11

Craniu foloseau piratii pe steagurile lor ,care erau arborate numai atuncea cand atacau o nava ,pentru a o cuceri ,lua prizonieri pentru muncile de zi cu zi .................................!
Eu cand vreau sa .......

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:32

De la: M_Elody, la data 2010-05-20 10:46:52
De la: Dorulet, la data 2010-05-20 10:32:21Cu pãrere de rãu....eu o sã intru din ce-în-ce mai rar pe 9am.
Þigãnia a ajuns la rang de artã....ºi nu-mi mai place absolut deloc!
Poate dupã ce se mai epureazã forumul mai discutãm.....pânã atunci, vã doresc tot binele din lume!
La revedere!
Regret , Dorulet ca ai luat aceasta decizie in special pentru ca esti un user ce postai cu inteligenta, insa recunosc, in privinta mediului ce s-a creeat, ai dreptate.

Acum poate are de facut ceva mai bun .......... dar se va intoarce cu siguranta ....era f activa candva ...si asa v-a fi ......

GINA
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:35

De la: Denis, la data 2010-06-01 16:11:57Craniu foloseau piratii pe steagurile lor ,care erau arborate numai atuncea cand atacau o nava ,pentru a o cuceri ,lua prizonieri pentru muncile de zi cu zi .................................!
Eu cand vreau sa .......
Azi te poti juca de-a piratii, poti fluiera, @616 ca doar e 1 iunie si-ti dam voie....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:57

De la: M_Elody, la data 2010-06-01 16:35:08
De la: Denis, la data 2010-06-01 16:11:57Craniu foloseau piratii pe steagurile lor ,care erau arborate numai atuncea cand atacau o nava ,pentru a o cuceri ,lua prizonieri pentru muncile de zi cu zi .................................!
Eu cand vreau sa .......
Azi te poti juca de-a piratii, poti fluiera, @616 ca doar e 1 iunie si-ti dam voie....

Ce pirati?Ce fluierat?

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:01

o sa fluieri curand a paguba, pe doua sisteme de operare
Stiu ca nu pricepi, asa ca ai rabdare

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce reprezinta forumul pentru noi
Mergi la: