Info
x
Ce reprezinta forumul pentru noi
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 12:31
De la: yxz, la data 2010-06-04 12:28:39Mmm, sufleu de capsuni... Anul asta am tot felul de fructe si sunt singura la ele. Capsunele mele desi sunt mari sunt foarte aromate dar le stric pentru ca nu dovedesc sa le consum crude.
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 16:15
De la: norinmunti, la data 2010-06-04 12:31:48De la: yxz, la data 2010-06-04 12:28:39Mmm, sufleu de capsuni... Chiar azi am fost in piata si era un tanar care vindea cirese f frumoase inchise la culoare ....Mi-a spus ca este de la Iasi ....M-am gandit la fructele tale din gradina . Sant f gustoase si f dulci anul acesta .
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 18:58
-Ce este pana la urma un forum ?
Am putea spune ca forum este o comunitate. Dar ce este aceea o comunitate ? Cuvantul a fost folosit pentru prima oara in Roma antica. Forumul reprezenta o piata publica. Acolo se intalnea lumea si discuta. Dictionarul limbii romane explica cuvantul "forum" asa: intalnire de o importanta ridicata. Explicatia este insuficienta ,ba chiar inexacta. Dictionarul Webster explica cuvantul "forum" intr-o forma exacta: loc de intalnire unde se discuta pe marginea unor subiecte ce apartin diferitor domenii de inters. In realitate, daca cumperi un ziar, dupa ce il citesti, ai 2 posbilitati:sa il cumperi in continuare sau sa nu il mai cumperi. Asa se intampla si cu aceste forumuri.Lumea vine, vede si la un moment dat este posibil sa plece. (insa, se mai intampla sa revina ) Cel mai important este sa se stabileasca de la bun inceput tinta forumului. Acest lucru se realizeaza prin alegerea domenilor de interes. Aceste domenii fac o prima selectare a membrilor acestui forum. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 720 mesaje Membru din: 3/06/2010 |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:04
Forumul functioneaza ca o ferma ... Uneori trebuie sa discuti si cu grajdarul si atunci trebuie sa stii sa te certi ca la usa ...grajdului (se poate citi si cortului... )
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:07
Mancare pisici Vezi promotia Gourmet pentru pisici rafinate. Afla mai multe detalii! purina-gourmet.ro Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:15
Apare ,insa, o alta problema: moralitatea membrilor. O buna selectie a membrilor s-a facut inca de la inceput. Evident, daca decizi ca domenii de interes pentru forum povestirile erotice sau fotbalul , este foarte posibil sa ai ,apoi, drept membri ai forumului o gramada de pustani cu cosuri pe fata, frustrati si complexati din punct de vedere sexual sau o gramada de neciopliti ce ti-ar da oricand in cap daca nu tii cu echipa lor favorita. Desigur, nu toti cei interesati de sex sau de fotbal sunt ca cei de care vorbeam mai sus, insa inevitabil vor aparea si foarte multi din aceia. Nu spun ca domenii precum sexul si fotbalul nu trebuie abordate, insa ele prezinta un risc MULT sporit. Insa, revenid, chiar si dupa o buna selectie facuta de domeniile alese, tot este posbil sa apara indivizi ciudati pe forum. Se vor gasi intotdeauna oameni care sa aprecieze romanele foarte bune, dar care sa fie foarte prost crescuti si de aceea, sa dea o imagine proasta forumului. Multi dintre administratorii forumurilor romanesti au ales metoda sanctiunii. Ei lovindu-se de o gramada de oameni prost crescuti, au ales pedeapsa ca mod de rezolvare a problemelor. Greseala lor este ca de multe ori, chiar ei sunt vinovati pentru greselile acestor oameni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:29
Nu de multa vreme a aparut un site (www.andreigheorghe.ro);
Pe acest forum s-a comis o mare greseala:unii din moderatori sunt extrem de neciopliti...paradoxal, moderatorul sectiunii in care se discuta probleme filosofice, propune spre discutie subiecte precum:"Cum sa ii faci o felatie lui dumnezeu", "Santiago, curul tau e plin de hiv" s.a.m.d. Este de la sine inteles ca acest forum se va transforma intr-un loc in care alienatii mental (cu acces la internet) vor veni sa isi verse oful. Oamenii se simt bine intr-o comunitate atunci cand sunt liberi sa se exprime si cand nu sunt lezati de alti membri ai acelei comunitati. De aceea, nu regulile drastice formeaza o comunitate de valoare, ci modurile subtile de selectie a membrilor. O buna alegere a subiectelor, o buna alegere a moderatorilor (care au ca scop, nu numai moderarea discutiilor, ci si propunerea unor subiecte de discutie interesante si aducerea de informatii utile pentru cei interesati), cat si o grija foarte mare de membri. Imaginati-va ca alegand subiecte precum arta/literatura, avand moderatori foarte bine crescuti, pe acest forum nu vor exista neciopliti. De ce ? pentru ca acest forum nu e pe gustul lor. Este adevarat ca se vor gasi oameni care sa greseasca si dupa selectia despre care vorbeam, insa acestia trebuie educati. Trebuie sa li se explice ceea ce este acela un forum, de ce au gresti si cum sa faca ca sa nu mai supere pe nimeni. Sunt putine cazurile in care acestia vor continua sa strice buna desfasurare a forumului dupa ce li s-a explicat cum stau lucrurile. Se intampla ca dupa ce parasesc un forum in care regulile sunt foarte stricte si sunt aplicate intr-un mod barbar, acesti oameni sa se incadreze destul de greu intr-o noua comunitate. Acestia, au prezentat dificultati in adaptarea la o conduita deloc amenintata de o gramada de reguli stricte. Ei au nevoie de un tratament special din partea tuturor membrilor deja prezenti inaceasta comunitate. Doresc sa precizez ca cele mentionate mai sus sunt spicuiri dintr-un articol a lui Sebastian de pe Softpedia.Prin acestea n-am dorit sa jignesc pe nimeni si nici sa-mi arog vre-o importanta insa mie mi s-au parut niste idei ce ne-ar putea ajuta in mai buna intelegere pe acest forum. |
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:30
De la: 9am076753, la data 2010-06-04 16:15:38De la: norinmunti, la data 2010-06-04 12:31:48De la: yxz, la data 2010-06-04 12:28:39Mmm, sufleu de capsuni... Asa este draga Gina si imi pare rau ca nu esti mai aproape sa le poti savura pe ale mele. Pomii mei sunt adusi de la Cotnari unde la cirese li se spun "boambe"! Poate de acolo au fost si cele procurate de tine. Daca e asa iti poti inchipui ca si ale mele sunt la fel. Te imbratisez cu aceeasi caldura dintotdeauna!
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:33
De la: M_Elody, la data 2010-06-04 19:29:49Nu de multa vreme a aparut un site (www.andreigheorghe.ro); este vorba de ,,MIDNIGHT KILLER'' ? sau de alt andrei gheorghe ?
RADU_MAMII
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 19:37
apartine starului radio/tv , controversatului Andrei Gheorghe.
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 20:12
De la: M_Elody, la data 2010-06-04 19:37:17apartine starului radio/tv , controversatului Andrei Gheorghe. exact asta spuneam si eu, ,,13-14 cu andrei'',e clar atunci,respectivu killer e ateu declarat si inrait,asa se si explica perversiunile sexuale adresate lui dumnezeu,el uitand un lucru simplu,fara isusu biblic se poate trai tot la fel cum s-a trait si inainte de falsificarea bibliei,dar fara dumnezeu nimic nu poate exista,vorbind aici de adevaratul dumnezeu,nu de falsii dumnezei impusi prin puterea ,,sfintei scripturi'' Raporteaza abuz de limbaj
RADU_MAMII
|
|
Fosta membra 9am.ro 3484 mesaje Membru din: 3/06/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 21:44
fost-a Doamne cit a fost...si forumul asta...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 01:46
Florin si-a sters contul din cauza nesimtirii tale.Te roaga frumos sa incetezi cu minciunile si nesimtirile si sa recunosti public tot la fel cum ai putut sa inventezi toate minciunile,exact asa sa le desminti si sa iti ceri iertare public pe forum pentru toate minciunile si injuriile aduse mie,asta in cazul in care nu- iti doresti
sa justifici toate scornelile mintii tale bolnave in fata organelor competente. in atentia Doamnei Mariana Cherciu. |
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 01:57
Albinuto, nu ne cunoastem insa stiu ca raul e ca bata cu doua capete , unul mai gros , altul ceva mai subtire insa tot rau e . Ma gandeam si eu asa la ceas de noapte ca n-ar fi mai bine sa bem din cupa pacii ? Sa lasati ura si resentimentele ce incearca sa va-ntunece mintea si existenta si sa faceti loc linistii...
Intreb doar asa ca omul ce n-are somn la ceas tarziu si nicidecum ca as dori sa ma implic in aceste probleme... Regret ca Florin si-a sters contul insa sper sa revina asupra acestei decizii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 02:12
De la: M_Elody, la data 2010-06-05 01:57:21Albinuto, nu ne cunoastem insa stiu ca raul e ca bata cu doua capete , unul mai gros , altul ceva mai subtire insa tot rau e . Ma gandeam si eu asa la ceas de noapte ca n-ar fi mai bine sa bem din cupa pacii ? Sa lasati ura si resentimentele ce incearca sa va-ntunece mintea si existenta si sa faceti loc linistii... RODY LAS-O CA I-AM DAT RASPUNS PE TOPICUL EI FAVORIT.......ATUNCI ERA PREA BEATA CA SA RASPUNDA.... FORIN NU SI-A STERS CONTUL CI A FOST BANAT....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 02:28
De la: Merry, la data 2010-06-05 02:12:20Sincer eu regret, mai ales ca a-ti fost prieteni, putea-ti trece peste ,,unele amanunte'' si daca nu mai era loc de prietenie, a-ti fi putut sa va evitati cu gratie...De la: M_Elody, la data 2010-06-05 01:57:21Albinuto, nu ne cunoastem insa stiu ca raul e ca bata cu doua capete , unul mai gros , altul ceva mai subtire insa tot rau e . Ma gandeam si eu asa la ceas de noapte ca n-ar fi mai bine sa bem din cupa pacii ? Sa lasati ura si resentimentele ce incearca sa va-ntunece mintea si existenta si sa faceti loc linistii... Noaptea se zice ca-i un sfetnic bun . Va doresc o noapte linistita si somn usor . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 02:33
De la: M_Elody, la data 2010-06-05 02:28:22EU AM EVITAT PE CIT POSIBIL OMENESTE...DAR DACA O MANINCA SA STIE TOT OMUL CU CINE ARE DE-A FACE....De la: Merry, la data 2010-06-05 02:12:20Sincer eu regret, mai ales ca a-ti fost prieteni, putea-ti trece peste ,,unele amanunte'' si daca nu mai era loc de prietenie, a-ti fi putut sa va evitati cu gratie...De la: M_Elody, la data 2010-06-05 01:57:21Albinuto, nu ne cunoastem insa stiu ca raul e ca bata cu doua capete , unul mai gros , altul ceva mai subtire insa tot rau e . Ma gandeam si eu asa la ceas de noapte ca n-ar fi mai bine sa bem din cupa pacii ? Sa lasati ura si resentimentele ce incearca sa va-ntunece mintea si existenta si sa faceti loc linistii...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 02:35
Nu imi este frica de tine nesimtito ai uitat cind te-am ajutat ca erai beata morta si te-ai spart nasul de beata ce erai si te-am ridicat noi de jos.Acolo trebuia sa te lasam in propiul singe sa mori.Te-am spalat amindoi de singe ca nici nu stiai ce sa intimplat cu tine la cit de beata erai,nu iti este rusine la cit te-am ajutat sa scoti atitea minciuni.
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 03:19
De la: Albinuta, la data 2010-06-05 02:35:13Nu imi este frica de tine nesimtito ai uitat cind te-am ajutat ca erai beata morta si te-ai spart nasul de beata ce erai si te-am ridicat noi de jos.Acolo trebuia sa te lasam in propiul singe sa mori.Te-am spalat amindoi de singe ca nici nu stiai ce sa intimplat cu tine la cit de beata erai,nu iti este rusine la cit te-am ajutat sa scoti atitea minciuni. AM RASPUNS IN TREI MESAJE AICI SI NU A FOST PUBLICAT.....DE CE?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 03:21
TI-AM DAT RASPUNS PE TOPICUL TAU FAVORIT.......ATUNCI ERAI PREA BEATA CA SA RASPUNZI....
FORIN NU SI-A STERS CONTUL CI A FOST BANAT....TU AI VRUT-O TU SA TRAGI PONOASELE...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 11:01
Sa lasam azi supararile si ranchiuna de-o parte. E weekend, e-o zi minunata si soarele ne mangaie privirea...Sa lasam aceasta caldura si seninatate sa ne umple inimile si sa-ncercam sa fim astazi mai buni .
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 11:28
,,Cuvantul potrivit poate fi eficient, insa nici un cuvant nu a fost vre-o data la fel de eficient, ca o pauza la momentul potrivit''
Mark Twain Decat sa aruncam cuvinte grele la nervi , mai bine sa luam o pauza. Duminica placuta tuturor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MERRY_LOU 410 mesaje Membru din: 13/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 11:36
De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs. O ADUNATURA DE OAMENI FRUSTRATI .
To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!!
"Mintile sunt ca parasutele. Ele funcþioneaza doar atunci când acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 16:55
De la: PATRONUL, la data 2010-06-06 11:36:42Plin de curve cu 100 de conturi si de ofuscati,obsedati,excroci sentimentali si vre-o doua trei persoane serioase, care se intreaba deseori:-ce draqu'caut eu in cloaca asta?De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 16:58
De la: Merry, la data 2010-06-06 16:55:29Exagerezi , Marry.De la: PATRONUL, la data 2010-06-06 11:36:42Plin de curve cu 100 de conturi si de ofuscati,obsedati,excroci sentimentali si vre-o doua trei persoane serioase, care se intreaba deseori:-ce draqu'caut eu in cloaca asta?De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs. |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 17:04
De la: M_Elody, la data 2010-06-06 16:58:22De ce crezi ca exagerez?...De la: Merry, la data 2010-06-06 16:55:29Exagerezi , Marry.De la: PATRONUL, la data 2010-06-06 11:36:42Plin de curve cu 100 de conturi si de ofuscati,obsedati,excroci sentimentali si vre-o doua trei persoane serioase, care se intreaba deseori:-ce draqu'caut eu in cloaca asta?De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs. .tu sti cu cine vorbesti?... .am uitat sa-i specific pe cei ce sufera de mania grandorii...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 17:06
Mania grandorii,obsesii,paranoia,mania persecutiei,sintem toti aici mariana..
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 17:54
Or sa iasa copii frumosi........si plini de....'vleau si io...."
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 17:55
De la: nastasemihail, la data 2010-06-06 17:54:30Or sa iasa copii frumosi........si plini de....'vleau si io...." pfoai!!!! macar pe ei sa ii pazim...ca in rest..ne ducem naibii toti.
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 17:57
De la: anca_corina, la data 2010-06-06 17:06:06Mania grandorii,obsesii,paranoia,mania persecutiei,sintem toti aici mariana..ce anca nu este asa?
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|