Info
x
Lovitura de stat moderna ii
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:03
Basescu va incepe sa se atace ROMANIA, iar cu PONTA si ANTONESCU se joaca, cum face PUTIN in Rusia.
Ponta : HA, HA, HA. Antonescu; Discut cu el cand arata DEMOCRATIE Dupa alegerile din 2004 Basescu l-a arestat pe MARIAN IANCU de la Politehnica Timisoara si sub presunea ca va face PUSCARIA i-a cedat RAFO care acum este al lui BASESCU-PDL si pentru asta guvernul BOC-BASESCU au virat 360 de milioane de euro in contul RAFO-BOC-BASESCU si romanilor le spune ca este CRIZA. Tot dupa alegeri a fost arestat PATRICIU, hotu, mafiotu, coruptu, dar sub presiunea ca va face PUSCARIE trebuia sa-i treaca ROMPETROL pe numele lui si PDL. La fel a procedat PUTIN in Rusia cand a venit la putere si a facut comisii prezidentiele cu care conduce RUSIA, asa cumn si-a facut si BASESCU ilegal si abuziv cu care conduce romania si fabrica dosare penale si le prezinta mediei si arata ca lupta impotriva mafiei si consuma mai multi bani decat TOT PARLAMENTUL ROMANIEI. Sub presiunea dosarelor penale si ca ii baga la puscarie cu comisiile lui prezidentie, multi depuatati si senatori au fugit la INDEPENDENTI, adica in subordinea lui BasescuI si asa are parlament cu care conduce romania si face legi in 10 zile si ne pune CIP in CORP sa scape de noi repede. Asta este inceputul, dar va pune cu botul pe labele si ANTENA TV cu comisiile lui prezidentiale, mai mult are majoritate parlamentara si va ataca toata romania si pe toti romani. Astea se invata si se preda in Universitati AMERICANE, cum zice VALENTIN STAN si de unde a venit VLADIMIR TISMANEANU in 1989, dar mai intai pe la BUDAPESTA, UNGARIA, asa se conduce PLANETA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:07
De la: 9am173019, la data 2010-04-29 15:03:41Basescu va incepe sa se atace ROMANIA, iar cu PONTA si ANTONESCU se joaca, cum face PUTIN in Rusia. Ai bre ?
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:03
BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I
www.youtube.com/watch?v=L_J0LX2eMRY BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II www.youtube.com/watch?v=Ay9Vmh9A3zM BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III www.youtube.com/watch?v=DjTCixzJ6ps Raporteaza abuz de limbaj |

Ai bre ?