back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Curtea constitutionala= coruptie ??

 


 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
 
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:13

De la: 9am173019, la data 2010-05-04 15:02:51
De la: Victor2009, la data 2010-04-26 20:48:22Am deschis acest subiect in ideea de a afla si parerile dumneavoastra in legatura cu hotararea CM de a declara legea de functionare ANI neconstitutionala. Dupa parerea mea ANI este singura institutie care are ca scop depistarea coruptiei in randul alesilor nostri, deoarece puterea judecatoreasca este mai corupta decat toate celelalte puteri ale statului ROMAN,. De ce este declarata neconstitutionala aceasta lege ?Controlul averilor ºi adoptarea unui mecanism eficient de verificare a declaraþiilor de avere, a constituit o recomandare constantã a Uniunii Europene, de-a lungul procesului de aderare a României la Uniunea Europeanã, fapt consemnat ºi în documentul de poziþie comunã al Uniunii pe domeniul justiþie ºi afaceri interne . Si totusi Curtea Constitutionala formata din magistrati TOTI alesi pe spranceana de tovarasul ION ILICI ILIESCU pe o durata tot 9 ani reusesc sa puna capac luptei anti-coruptie din tara. In acest caz presupun ca Romania nu mai are nici o sansa de mai bine. Puterea judecatoreasca este corupta pana in maduva oaselor iar alesii nostrii pot zburda in voie.


ROMANIA STAT FEUDAL

Banii din creditele de la FMI se duc la BOIERII ROMANIEI, adica membri clasei poltice prin PROGRAMELE GUVERNAMENTALE:
RABLA, CASA VERDE, MARUL, CORNUL SI LAPTELE a lui Mircea Basescu, REABILITARERA BLOCURILOR la firmele lui Basescu si UDREA EUROCONSTRUCT si TEHNOLOGICA RADION, BAZINE DE INOT si altele.
Banii din creditele la FMI se duc la CORPORATIILE ACTIONARILOR DE LA FMI mercenarii si teroristii din decembrie 1989, semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara terorista a Romaniei TEODOR BACONSKY, EMIL HUREZEANU, SOROS, VLADIMIR TISMANEANU, respectiv: FORD EADS, BECHETL AUIRBUS, RENAULT si altele si mai mult sunt scutite de taxe si impozite de alte cateva zeci de miliarde de euro.
Mai mult, si-au facut firme de furat masinile romanilor de pe strazi, sosele, piete si toate drumurile romaniei.
Romanii sunt sclavi si sobolani umani dupa LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 si platesc ce consuma firmele clasei politice si creditele la FMI si dobanzile aferente.
Uniformizarea sariilor este de fapt o cacealma evreiasca pentru ca sa reduca salariile si pensiile la toti ROMANIA pentru ca GUVERNUL ROMANIEI SI INTREAGA CLASA POLITICA sa poata plati ratele la FMI, dar din slariile si pensiile romanilor, iar clasa poltioca refuza sa plateasca taxe si impozite la stat si asa reduse la cota unica, de fapt nu platesc nimic.


Ce exact le zici domnule parca am fi pe aceeasi lungime de unda mia-ai luat-o innainte..cu exceptia ca nu sunt corupti numai pana-n maduva oaselor ci pana-n ADN, [gena] si deci este TRANSMISIBILA SItrebuie sa avem grija ca la alegeri sa nu stampilam,nici urmasii,urmasilor urmasilor lor.

Raporteaza abuz de limbaj
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:06


Partidul Verde un partid mercenar si terorist condus de GDS

Priviti cine vrea sa ne implanteze CIP in KUR?

Si sa ne ucida printr-o simpla apasare de tasta de PC din america imperialista sionista si criminla terorista planetara.

Comisia PREZIDENTIALA BASESCU - VLADIMIR TISMANEANU.

S-au unit un INFRACTOR BASESCU, cu un MERCENAR si TERORIST actionar la FMI VALDIMIR TISMANEANU.

Unde merge antena 1 tv ?

Sa-l sustina pe BASESCU si comisiile lui mercenare si teroriste cu care conduce romania prin comisiile lui PREZIDENTIALE VLADIMIR TISMANEANU care conduce prin ordonate de urgenta ROMANIA SI se pisa pe PARLAMENTARII ROMANIEI si se sterge la ... cu ei SI DISTRUGE SI JEFUIESTE ROMANIA.

TICA, TICA TICA, TA......

Re: [romania_actualitati] "Ofensiva Verde" - ajunge la Buzau in 6 mai

PARTIDUL VERDE sutinut si dirijat de MERCENARII SI TERORISTI ADUSI DE AMERICANI in martie 1989 la Budapesta, Ungaria sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a romaniei, in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU fiul tortionarilor comuniºti evrei Leonte Tismãneanu ºi Hermina Marcushon, criminalii si assasinii poporului roman in perioada 1944-1964, emigreazã în 1981 în SUA si se angajeaza profesor de ºtiinþe politice la Universitatea Maryland, College Park, este trimis de CONGRESUL SUA care a finantat EUROPA LIBERA impreuna cu alti cetateni romani din FRANTA, OLANDA, SPANIA : TEODOR BACONSKY, EMIL HUREZEANU (actionari la FMI), DJUVARA si alti, sapregateasca atacarea ROMANIE in decembrie 1989.

www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27

Acestia sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei, DESMEBRAREA ROMANIEI si autonomie maghiara, actualii membrii ai comisiei PRZIDENTIALE BASESCU cel mai mare infractor al ROMANIEI si al CLSAEI POLITICE ROMANESTI.

ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Ana...

Vladimir Tismãneanu a fost numit de preºedintele Bãsescu în funcþia de preºedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai fãcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ÎPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu câteva zile înaintea publicãrii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost înlãturat de Tismãneanu dupã numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat înainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieºiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoº Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tãnase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile ºi Alexandru Zub.

BASESCU TREBUIE SPANZURAT IN VAZUL INTREGULUI POPOR ROMAN CA TRADATOR DE NEAM SI TARA care distruge si jefuieste romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI si sa se pisa toti ROMANII PE MORMANTUL LUI.
PUNCT
PUNCT.
PUNCT...

La finele anului 2004, în plinã campanie electoralã, fiul Tismãneanu la braþ cu tãticul FSN-PSD Iliescu-KGB strãbãteau Românica, Europa ºi SUA pentru a promova ultima lucrare a noului ºi vechiului Komintern: „Marele ºoc - Din finalul unui secol scurt. Ion Iliescu în dialog cu Vladimir Tismãneanu“.

www.curentul.ro/2009/index.php/2009101335422/Actualitate/Marele-...

UPS sau OOPS

JOS COMUNISTIIIII
FARA COMUNISTIIIII

si au ucis milioane de romani nevionavati in perioada 15-21 decembrie 1989, 15 martie 1989 TARGU MURES- AUTONOMIE MAGHIARA, 13- 151 iunie 1990 Bucuresti INCERCARE DE LOVITURA DE STAT care daca reusea se numea a doua REVOLUTIE a EUROPEI LIBERE SI GDS in ROMANIA si nu MINERIADA pentru ca VLADIMIR TISMANEANU si alti membri ai GDS-EUROPEI LIBERE SA ajunga in COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU si de acolo sa conduca si sa controleze GUVERNUL SI PARLAMENTUL ROMANIEI, fabricand dosare penale impotriva intregii clase politice cu ajutorul STS, SRI, CSAT, CSM si daca nu executa ordinele lor impotriva romanie si a poporului roman ii baga in puscarie.

PUNCT,
PUNCT,
PUNCT....

Unde este partidul verde cand se face trafic de arme si se da arme la grupari teroriste FRAC pentru a ataca VENEZUELA si altele din COLUMBIA la indicatia de ONU?

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu afirma, pe site-ulpersonal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol, scrie Mediafax.

Stanescu afirma, intr-un material publicat astazi pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.

Unde este PARTIDUL VERDE ATUNCI cand in ROMANIA se aduc explozibil nuclear radioactiv si bacteriologic si trebuie distrus pe teritoriul romaniei si PRESEDINTII DE SINDICATE subordonati FMI si GDS-EUROPA LIBERA o trateaza ca pe o binefacere pentru ca da de lucru la 10 000 de romani, dar unde se varsa si se depoziteaza aceste deseuri criminale radioactive, nucleare si bacteriologice.
UPS sau OOPS

RENUS CERNEA SPRIJINA jefuirea AURULUI DE LA ROSIA MONTANA POATE II DA SI LUI CATEVA ACTIUNII pnetru promovarea jefuirii romaniei.
PUNCT.
PARTID VERDE condus de mercenari si teroristi actionari de la FMI: emil hurezeanu, teodor baconsky, vladimir tismaneanu respectiv, EADS, FORD, RENAULT, AIRBUS si altele si sunt finantate din credite de la FMI cu peste 80 de miliarde cum zice ILIE SERBANESCU.
PUNCT.

2010/5/5 Remus Cernea

"Ofensiva Verde" - ajunge la Buzau in 6 mai:
remuscernea.ro/2010/05/ofensiva- ... -mai-2010/

Remus Cernea

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I
www.youtube.com/watch?v=L_J0LX2eMRY
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II
www.youtube.com/watch?v=Ay9Vmh9A3zM
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III
www.youtube.com/watch?v=DjTCixzJ6ps

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

206 mesaje
Membru din: 11/11/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:08

nu cred ca mai este cineva in tara asta care sa aiba incredere in curtea constitutionala, eu as merge atat de departe incat as propune sa fie desfiintata...
intr-un stat in care justitia nu-si face datoria (ok, stat e mult spus, in acest context), nu putem sa ne mai miram de ce fac politicienii...
chiar daca am importa un guvern din germania, rezultatele nu ar fi mai bune, economia oricum este a strainilor, suntem sclavi in propria tara, ba mai mult, romanii care muncesc in afara sunt platiti mai bine decat cei din tara, indiferent cine este patronul si renumele lui, iar legile, legile parca sunt date specilal pentru protejarea infractorilor, mass media subordonata mafiotilor..etc...
nu ne ramane decat sa ne resemnam si sa asteptam ceva de la occidentali, ca si la ei se impute treaba, acum de cand concurenta a devenit o iluzie iar banul e mai ceva ca ochiul dracului si mai puternic ca opricand..

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 00:52

De la: 9am171158, la data 2010-05-06 16:08:42nu cred ca mai este cineva in tara asta care sa aiba incredere in curtea constitutionala, eu as merge atat de departe incat as propune sa fie desfiintata...
intr-un stat in care justitia nu-si face datoria (ok, stat e mult spus, in acest context), nu putem sa ne mai miram de ce fac politicienii...
chiar daca am importa un guvern din germania, rezultatele nu ar fi mai bune, economia oricum este a strainilor, suntem sclavi in propria tara, ba mai mult, romanii care muncesc in afara sunt platiti mai bine decat cei din tara, indiferent cine este patronul si renumele lui, iar legile, legile parca sunt date specilal pentru protejarea infractorilor, mass media subordonata mafiotilor..etc...
nu ne ramane decat sa ne resemnam si sa asteptam ceva de la occidentali, ca si la ei se impute treaba, acum de cand concurenta a devenit o iluzie iar banul e mai ceva ca ochiul dracului si mai puternic ca opricand..



CURTEA PROSTITUTIONALA,SAU CURTEA CORUPTIONATA care apara coruptia,hotia ,jaful,crima asupra umanitatii,genocid prin infometare ,apararea ilegalitatilor facute de guvern,parlament,presedintie,mafie,etc

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 01:01

Aceasta institutie unde a fost in cei 20 de ani in care s-a DEVASTAT ABSOLUT TOATE MIJLOACELE DE PRODUCTIE,AGRICULTURA,TRANSPORTURILE FEROVIARE,NAVALE,AERIENE,TERESTRE,,,PENTRU CE ESTE PLATITA ACEASTA SLEAHTA DE GROHAITORI DACA EI AU DESFIINTAT UN MIJLOC DE VERIFICARE A ILEGALITATILOR DIN ROMANIA.PE CE PLANETA NE AFLAM?OAMENI BUNI VEDETI CE POPOR ESTE IN GRECIA? DESI SUNT MULT INNAINTEA NOASTRA ,EI NU VOR SA FIE CALCATI IN PICIOARE DE GUVERN ,NOI STAM SI CE Asteptam? sa ne lege BASESCU LATUL DE GAT? IMPREUNA CU BOACANA?SI CURTEA LUI DE SERVICIU?PROSTITUTIONALA?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

206 mesaje
Membru din: 11/11/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 14:28

bine punctat, dar care ar fi solutia? intreg sistemul judiciar este la fel ori o tara cu un asemenea sistem isi merita soarta ...
pana cand sistemul judicar nu va functiona cum trebuie, adica cinstit, pana atunci putem sa nu mai schimbam nimic din parlament, presedinte, etc., toti sunt la fel, doar frica de raspundere ii mai poate pondera...

Raporteaza abuz de limbaj
tomi

34 mesaje
Membru din: 27/08/2008
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:26

1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro

Raporteaza abuz de limbaj
Iisus

250 mesaje
Membru din: 12/08/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 August 2010, ora 08:52

Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei

Raporteaza abuz de limbaj
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
9am188648

241 mesaje
Membru din: 26/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2010, ora 13:24


Curtea Constitutionala este o institutie corupta infiintata de iLIESCU ca sa favorizeze coruptia.
Cand s_a propus reducerea de salarii a fost constitutional dar reducerea pensiilor fabuloase, nu s_a atins ca e neconstitutional. AR trebui desfiintata si acest mosnegi trimisi la AZIL.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 August 2010, ora 18:38

CORUPTIA=CONSTITUTIONALA

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 August 2010, ora 18:40

De la: 9am188648, la data 2010-08-27 13:24:01
Curtea Constitutionala este o institutie corupta infiintata de iLIESCU ca sa favorizeze coruptia.
Cand s_a propus reducerea de salarii a fost constitutional dar reducerea pensiilor fabuloase, nu s_a atins ca e neconstitutional. AR trebui desfiintata si acest mosnegi trimisi la AZIL.[/quote

LA 9?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CURTEA CONSTITUTIONALA= CORUPTIE ??
Mergi la: