back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Semnificatia zilei de nastere !!!

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:20

Horoscop Sagetator Iulie 2010

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Racului, din 10 iulie va intra in Leu, iar din 28 va trece in Fecioara. In prima parte a intervalului intuitia dv. va functiona foarte bine si va va ajuta sa luati decizii corecte. Spre finalul perioadei pot aparea blocaje in comunicare. Memoria nu va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este slaba si aveti tendinte de a va impune punctul de vedere chiar si cand nu aveti dreptate. Aveti o perioada proasta la nivel intelectual si ar fi bine sa evitati activitatile care cer efort intelectual intens.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea probleme cu amigdalele, gatul sau urechile.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de prost, fapt datorat prezentei lui Saturn in casa a 10-a. Situatia se anunta rea si pentru urmatoarele luni.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de ingrijorator. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 2-a indica o crestere a cheltuielilor. Va trebui sa actionati cu mare prudenta pentru a reusi sa va stabilizati situatia financiara.

Dragoste: In aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Leului, iar din 11 iulie va trece in Fecioara ceea ce indica o viata sentimentala delicata. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si il veti critica, ceea ce va duce la certuri.

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:21

Horoscop Capricorn Iulie 2010

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Racului, din 10 iulie va intra in Leu, iar din 28 va trece in Fecioara. In prima parte a intervalului memoria va va funtiona bine si intuitia va va ajuta sa luati decizii corecte. In a doua parte veti avea o perioada proasta pentru intelectul vostru. Veti avea disfunctionalitati de memorie, si capacitatea voastra de comunicare va fi mult diminuata. Ar fi bine sa evitati actiunile importante pe care doreati sa le realizati in viitorul apropiat. Este bine sa amanati si sa evitati sa desfasurati activitati care necesita efort intelectual mare.

Sanatate: In aceasta perioada, sunteti predispus la probleme cu ficatul sau cu coapsele, dar nu va fi nimic important. Sunteti predispusi la accidente, fapt indicat de prezenta lui Marte in Fecioara in casa a 8-a. Puteti avea si unele sensibilitati respiratorii, dar nu va fi nimic grav.

Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de bine si nu veti avea probleme deosebite. In perioada urmatoare nu se produc tranzite semnificative care sa afecteze relatia voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar situatia se prezinta ingrijorator. In casa a doua se afla Neptun in miscare retrograda ceea ce va aduce necazuri financiare.

Dragoste: In aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Leului, iar din 11 iulie va trece in Fecioara ceea ce indica o viata sentimentala dificila. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si veti provoca multe discutii.

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:22

Horoscop Varsator Iulie 2010

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Racului, din 10 iulie va intra in Leu, iar din 28 va trece in Fecioara. In prima parte a intervalului intuitia si memoria va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii. In a doua parte conjunctura astrologica va afecteaza memoria, capacitatea de comunicare si acuratetea in exprimare. La nivel intelectual veti avea o perioada slaba si ar fi bine sa nu va faceti planuri ambitioase pentru perioada urmaroare. Totul va va merge cu dificultate.

Sanatate: In acest interval puteti avea probleme cu genunchii si cu articulatiile si ligamantele. Tranzitul Soarelui prin Rac pe intervalul casei a 6-a va poate aduce unele probleme digestive, dar nu va fi nimic foarte grav.

Profesie: La serviciu lucrurile decurg linistit. In acest interval nu se produc tranzite care sa afecteze situatia voastra profesionala.

Bani: La nivel financiar stati relativ bine, fapt datorat tranzitelor lui Jupiter si Uranus pe intervalul casei a 2-a. Desi va cresc cheltuielile totusi reusiti sa faceti fata si sa va descurcati.

Dragoste: In aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Leului, iar din 11 iulie va trece in Fecioara , ceea ce indica faptul ca viata voastra sentimentala trece printr-o perioada grea. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si este posibila chiar si o separare sau despartire.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:22

Horoscop Pesti Iulie 2010

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Racului, din 10 iulie va intra in Leu, iar din 28 va trece in Fecioara. In prima parte ar fi bine sa va bazati mai mult pe intuitie deoarece va va ajuta sa luati decizii corecte. In a doua parte comunicarea voastra va deveni mult mai ineficienta si va avea o tenta mult mai superficiala. Folositi aceasta perioada pentru a va odihni si relaxa. Spre finalul intervalului situatia se va imbunatati si veti putea sa va implicati mai mult in activitati intelectuale importante.

Sanatate: Starea sanatatii voastre se prezinta destul de bine. Puteti avea unele probleme la nivel cardiac sau la nivelul coloanei vertebrale. Sunteti predispusi la probleme cu ligamentele si articulatiile.

Profesie: La serviciu situatia se prezinta destul de bine. Tranzitul lui Pluto in casa a 10-a va aduce schimbari in plan profesional. In perioada urmatoare puteti obtine rezultate neasteptate in acest domeniu.

Bani: Situatia voastra financiara va fi afectata. Cheltuielile cresc, iar veniturile scad ingrijorator.

Dragoste: In aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Leului, iar din 11 iulie va trece in Fecioara fapt care genereaza o viata sentimentala dificila. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata, il veti critica mereu si puteti declansa chiar o despartire.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:25

Exact, am probleme cu articulatiile...mai departe...nu comentez acest zodiac nemernic.

Raporteaza abuz de limbaj
tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:28

De la: yxz, la data 2010-07-06 16:25:21Exact, am probleme cu articulatiile...mai departe...nu comentez acest zodiac nemernic.

nu ai raportat adminilor?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:30

BERBECUL

Este un semn Masculin, Cardinal, de Foc, guvernat de planeta Marte. Are drept culoare rosul, metal corespondent fierul, iar piatra sa pretioasa este diamantul sau ametistul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a cuceri�.

Persoana iubeste aventura, este dinamica, energica, curajoasa si se plictiseste foarte usor. Are multa ambitie si o curiozitate fara margini. Este impulsiva, pasionala, patimasa. Doreste sa fie mereu in centrul actiunii si este mult mai interesata de lupta pentru a cuceri o persoana, decat de cucerirea in sine. Trebuie sa stie mereu ca mai are un obiectiv de cucerit si sa simta ca partenera (partenerul) are inca o parte misterioasa care trebuie descoperita. In caz contrar se plictiseste si rupe relatia. Are nevoie permanenta de aprobari, confirmari pentru a fi sigura ca ceea ce face este corect.

Ceea ce il atrage pe nativul in Berbec la partenera sa este temperamentul imprevizibil, capacitatea de a-l lingusi si de a-l surprinde mereu cu ceva nou. Se indragosteste foarte usor daca partenera pare inaccesibila si distanta. Acest lucru il ambitioneaza sa o cucereasca, dar odata atins obiectivul, dragostea dispare si se transforma in plictiseala.

Ceea ce il seduce este o partenera entuziasta, energica, atragatoare si care sa aiba o aura misterioasa. Partenera trebuie sa nu fie formalista, sa aiba curaj si spirit de aventura. Trebuie sa fie o companie interesanta si o iubita pasionala. Pentru a-l atrage sunt recomandate haine de culoare rosie cu croiala clasica, adecvate situatiei. Zona sa erogena este capul, in special fruntea si parul.

Defectele sale sunt destul de usor de observat. Este lipsit de tact, incapatanat si orgolios. Daca este laudat se straduieste sa obtina calitatile care i-au fost atribuite. Se poate schimba asa cum vrea persoana iubita. Daca stii cum sa-l iei poti obtine orice de la el si il poti modela destul de usor.

Isi iubeste copiii, dar este foarte autoritar cu ei. Orice dorinta a sa trebuie indeplinita instantaneu sau chiar mai inainte de a o spune el. Stie sa-si stimuleze copii si ii invata sa faca fata concurentei. Le insufla dorinta de afirmare si pasiunea pentru miscare si sport. Nu stie sa aiba rabdare cu ei si uneori ii forteaza prea tare.

Casa sa este frumos aranjata, in stil nonconformist, cu culori foarte puternice si vii. Este reprezentativa pentru personalitatea sa, care este foarte puternica si incearca sa se impuna in fata celorlalti. Pentru decorarea apartamentului prefera tot nuante de rosu.

Incercati sa-i mentineti treaz interesul si sa nu-l lasati sa se plictiseasca. Pentru a avea o relatie frumoasa trebuie sa il tineti mereu in priza si sa ii creati enigme pe care sa le dezlege. Daca reusiti veti avea un partener inteligent si iubitor, care nu se va indeparta niciodata de dumneavoastra.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Berbec este bine sa te apropii de el pe plan intelectual, eventual invitindu-l la teatru, imprumutandu-i sau cerandu-i o carte buna. Trebuie in permanenta sa tii pasul cu el, sa fii activ, dinamic, sa ai idei noi. Ii veti trezi astfel admiratia. Nu opuneti rezistenta prea mare in cazul unor neintelegeri, cedati in final - e o figura dibace pentru a-l face sa se simta bine, ca sef. Fiti eficient si punctual si economisiti-va in permanenta energia pentru a putea tine pina la capat pasul cu el.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Berbec nu trebuie sa te straduiesti prea tare. Adesea el pleaca singur, fara ca sa faci ceva deosebit pentru asta. Este suficient sa-l refuzi o data, de doua ori, in timpul elanurilor sale amoroase, sa te retragi in cochilia ta atunci cand el este plin de verva, sa contramandezi o iesire in societate, sau sa-l contrazici.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:31

De la: tobadornottobad, la data 2010-07-06 16:28:13
De la: yxz, la data 2010-07-06 16:25:21Exact, am probleme cu articulatiile...mai departe...nu comentez acest zodiac nemernic.

nu ai raportat adminilor?

N-au nicio vina...soarta haina...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:32

TAURUL

Este un semn feminin, fix, de pamant, guvernat de planeta Venus. Culoarea sa este galbenul, metalul corespunzator cuprul, iar piatra pretioasa smaraldul. Tendinta erotica dominanta a Taurului este de �a poseda�.

Persoana are un fizic frumos, un corp puternic care degaja impresia de forta. Este pasionala, senzuala si foarte fidela. Actioneaza mereu cu multa prudenta, este pragmatica, ii place stabilitatea si rutina. Este incapatanata, geloasa si posesiva. Din punct de vedere sexual dorinta sa poate lua proportii mari, dar nu va aduce niciodata ceva nou in acest domeniu. Acorda o mare importanta prieteniei. Nativul se simte stimulat de un cuibusor cald, linistit, frumos, unde totul sa mearga perfect. Apreciaza dragostea, gesturile tandre, mangaierile permanente. Stie sa daruiasca si sa primeasca afectiunea. Zona sa erogena este gatul.

Ceea ce il enerveaza sunt discursurile interminabile si abstracte, iar daca vreti sa-l convingeti, trebuie sa-i vorbiti frumos si cu multa dragoste. Nu accepta independenta si dorinta de libertate a partenerei deoarece nu este sigur pe sentimentele ei. Are mare nevoie de siguranta emotionala si de aici provine marea sa gelozie si posesivitate. Acorda prea multa atentie banilor si este cam materialist. Daca nu vreti sa il suparati atunci fiti cat mai econom si nu risipiti banii pe fleacuri. Iubeste stabilitatea si uraste orice schimbare. Are tabieturi fixe pe care le respecta cu strictete la orele programate. Nu incercati sa-l intrerupeti sau sa i le modificati deoarece veti declansa taifunul. Fidelitatea sa este proverbiala cu conditia sa fie multumit de relatia sexuala. Este foarte gelos si posesiv neadmitand sa fie contrazis in hotararile sale. De multe ori isi reduce partenera la rolul de simplu executant.

Ceea ce il seduce este o mancare buna, o ambianta romantica, o muzica buna, totul trebuind sa fie de calitate extra. Trebuie sa ii castigati increderea, sa stie ca se poate baza pe voi si atunci totul va fi bine. Apreciaza eleganta, dantela, matasea, lucrurile fine, rafinate si are un simt estetic foarte bine format. Iubeste natura si vrea sa aiba o veritabila sera cu plante in casa. Pentru al atrage este nevoie de o persoana care sa arate bine, sa se imbrace cu gust si sa fie o buna gospodina. Este un romantic de moda veche.

Defectele sale sunt inclinatia spre materialism, posesivitatea si gelozia. Daca este enervat devine violent si nu mai tine cont de nici o regula. Nu uita si nu iarta niciodata o insulta. Este dotat cu simtul umorului si reuseste sa se stapaneasca foarte bine. Are multa rabdare, dar daca reusiti sa-l enervati devine extrem de violent. Menajati-i sensibilitatile si bazati-va intotdeauna pe fidelitatea sa. Este un om corect, cinstit, este foarte muncitor, fiind gata sa faca orice efort pentru a-si face fericita familia.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Taur, un bun inceput poate fi intr-o atmosfera de intimitate, ca de pilda cea de la el de acasa. Va va fi recunoscator daca nu-l veti plictisi cu angoasele dumneavoastra si daca veti discuta un subiect care sa-l pasioneze, despre arta, de pilda. Accepta greu o prima intalnire si, de aceea, atunci cand acest lucru se intampla, cu siguranta ca va ia in serios. Fiind un mare gurmand, apreciaza o mancare buna si un vin pe masura, fara insa ca acestea sa fie servite intr-un local de un lux orbitor, caci spiritul sau de a economisi va fi socat. Cadourile pe care i le dati trebuie sa fie utile si de un bun gust desavarsit, altfel veti scadea automat in ochii sai, poate chiar il veti jigni.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Taur trebuie sa va straduiti din greu, mai ales daca legatura este veche. El devine nervos daca nu este multumit de latura erotica. Va fi foarte iritat daca vor aparea neintelegeri in camin, daca va fi ridiculizat pentru atasamentul sau fata de familie. Se va supara daca veti face dezordine, daca veti fi risipitor, etc. - adica exact ceea ce contravine principiilor sale de viata.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:33

GEMENI

Este un semn masculin, mutabil, de aer, guvernat de planeta Mercur. Culoarea sa este violetul, metalul corespunzator este mercurul, iar piatra pretioasa este agatul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a-si imagina�.

Persoana este dotata cu o cerebralitate excesiva, are un vocabular bogat, o fire intelectuala si acorda multa atentie comunicarii. Ii place sa vorbeasca la telefon si sa fie bine informata asupra oricarui eveniment. Nativul este superficial, estetic, orientat spre abstract si teorie. Are stari oscilante, sarind usor de la entuziasm la plictiseala. Este intr-o continua miscare, fiind vesnic preocupat si agitat. Ceea ce il stimuleaza este inteligenta si originalitatea. Pentru un Geaman prototipul femeii ideale este in primul rand femeia desteapta. Pentru a-l cuceri trebuie sa-i cuceriti mai intai mintea, iar restul vine de la sine. Pentru a obtine aprecierea lui trebuie sa aveti preocupari interesante, sa cititi mult si sa nu-l plictisiti cu fleacuri. Trebuie ca partenera sa sa fie independenta si sa aiba un viitor asigurat. Il sperie faptul ca trebuie sa aiba grija de cel de langa el. Trebuie sa fie lasat cat mai liber, iar daca flirteaza cu altcineva inseamna ca simte nevoia de asa ceva.

Pentru a-l seduce trebuie sa tineti pasul cu mintea sa, sa fiti o prezenta calda, stimulatoare. Trebuie sa va imbracati cat mai original si sofisticat pentru a fi apreciata de el. Daca ii creeati o ambianta placuta si relaxanta va uita de frica de a fi supus de partenera. Zonele sale erogene sunt mainile si bratele.

Lucrurile care il enerveaza sunt mojicia, lipsa de politete. Trebuie sa ftii foarte cocheta si sa aveti maniere perfecte. Nu trebuie sa-i propuneti o relatie stabila, de lunga durata, deoarece se sperie si fuge.

Defectele sale sunt infidelitatea, nehotararea precum si stilul de comunicare ironic si caustic. Este incapatanat in parerile sale si gaseste argumente pentru orice. Viseaza in secret la persoanele de sex opus, dar poate fi si fidel daca stiti sa-l cuceriti.

Se ataseaza de copii doar atunci cand acestia devin suficient de maturi pentru a fi interesanti. De obicei fuge de responsabilitate si evita complicatiile.

In casa lui vei gasi imense rafturi de carti si fiti siguri ca se straduieste sa le citeasca pe toate si isi face conspecte din cele care i se par interesante. Este pasionat de aparatele electrice si electronice. Este usor neglijent si imprastiat cu lucrurile sale, dar stie sa gaseasca obiectul necesar atunci cand este nevoie.

Este bine sa fiti mereu in garda langa un asemenea om deoarece are toane si capricii. Sistemul sau nervos este foarte sensibil si are o stare de agitatie permanenta. O viata sexuala regulata il va calma si ii va oferi stabilitatea si echilibrul de care are nevoie.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Gemeni ar fi bine sa etalati un anumit grad de cultura si de eruditie pentru a-l cuceri. Veti dobandi stima sa daca sunteti o persoana competenta intr-un domeniu anume. Trebuie sa-i treziti in permanenta curiozitatea si sa aduceti mereu un suflu nou relatiei, prin idei originale si chiar extravagante.

Este foarte usor sa termini relatia cu un nativ din Gemeni. Daca nu pleaca singur, potrivit obiceiurilor sale nomade, nu aveti decat sa va afundati in rutina existentei cotidiene, sa fiti plictisitoare, conformista, sa criticati ideile sale, indiferent care ar fi ele, si sa fiti foarte posesiva. Intoxicati-l cu problemele dumneavoastra; acestea sunt arhisuficiente pentru a-l determina sa plece in graba.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:34

RACUL

Este un semn feminin, cardinal, de apa, guvernat de Luna. Are drept culoare verdele, metalul sau este argintul, iar piatra pretioasa smaraldul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a simti�.

Persoana este sensibila, percepe starile reale ale partenerului. Nativul este romantic, fidel, generos, amabil si diplomat. Se retrage in cochilia lui daca ii ranesti sentimentele. Isi copleseste partenera careia ii ofera totul: iubire, hrana, protectie.

Pentru a fi stimulat are nevoie simultan de o prietena, o mama si-o iubita care sa se regaseasca in aceeasi persoana. Pentru el, idealul feminin este intruchipat de mama sa (pentru femeia Rac, tatal este idealul). Are un puternic atasament fata de mama sa. Pentru a-l cuceri trebuie sa fiti o persoana inteligenta, afectuoasa si cu un aspect frumos. Are nevoie de o viata sexuala satisfacatoare si de multa intelegere pentru toanele sale. Acorda multa importanta anturajului si ii plac intalnirile cu prietenii.

Zonele sale erogene sunt la nivelul pieptului, in special sanii. Ii place sa domine in pat. Daca vreti sa-l cuceriti imbracati-va in ceva mulat pe corp, fin si senzual. Prefera tonurile discrete de gri si nuantele de albastru.

Este foarte fidel, obisnuieste sa ajute in gospodarie, este un bun bucatar si isi rasfata partenera cu o gramada de atentii.
Este nefericit daca nu se simte iubit cu adevarat. Are nevoie de sarutari, imbratisari, gesturi tandre cat mai des (oricat de mult). Are nevoie de aceste lucruri pentru a fi sigur de dragostea dumneavoastra.

Este foarte sensibil la starile celorlalti si le preia cu mare usurinta. Toanele partenerei ii pot cauza boli de stomac. Cand se enerveaza nu isi exteriorizeaza starea ci se consuma interior. Aceasta ii distruge stomacul. Daca se supara se inchide in cochilia sa si trebuie sa fie ajutat cu multa finete, de catre partener, pentru a-si exprima trairile. Daca nu isi exprima starea se poate ajunge la instrainare intre parteneri. Tinde sa fie posesiv si gelos. Poate fi insensibil la sentimentele altora si ultrasensibil cu ale sale. Isi iubeste copiii in mod neconditionat, dar este prea pisalog, iar copiii sai vor fi tot copii si la 30 de ani.
Ambianta este foarte importanta pentru el. Isi petrece mult timp acasa si prefera sa primeasca vizite si nu sa faca. In casa sa exista multe obiecte inutile, distribuite intr-o harababura confortabila. Este cam dezordonat, neglijent si foarte comod.

Capacitatea sa intelectuala si forta mentala suplinesc carentele pe care le are. Este capabil de realizari importante daca are un mediu prielnic si este sprijinit de cei apropiati. Menajati-i sensibilitatea si veti avea alaturi un om care va poate face fericita.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Rac se recomanda o atmosfera romantica - de pilda o masa intima, la lumina lumanarilor, o muzica buna, o mancare gustoasa si un vin bun. Faceti-l sa rada. Nu va avantati in discutii speculative si incercati sa ascultati tot ceea ce povesteste - mai ales ca povesteste frumos. Remarcati-i un obiect deosebit de vestimentatie si faceti-i complimente. Discutati pe teme de arta, cereti-i sfaturi (se va simti in largul sau) si nu uitati ca-i plac copiii. Nu-l criticati si nu faceti nimic din ceea ce stiti ca l-ar deranja.

A pune capat relatiei cu un Rac este un lucru dificil pentru ca este incapatanat si are mereu tendinta de a relua legatura. Se simte umilit daca il critici continuu si nu suporta se se simta ridicol. Ii puteti amplifica deprimarea daca veti fi nelinistita si nervoasa. Daca il faceti sa fie nesigur pe el si nu ii dati acea incredere de care are atata nevoie se simte nefericit si va rupe relatia.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:36

LEUL

Este un semn masculin, fix, de foc, guvernat de Soare, avand drept culoare portocaliul, metal corespondent aurul, iar ca piatra pretioasa rubinul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a juca teatru�.

Persoana este orgolioasa, mandra, romantica, amabila, generoasa, placandu-i sa te copleseasca cu daruri. Este dinamica, energica si are o mare forta creatoare. Este o persoana cinstita, loiala si fidela daca stii sa ai grija de ea.

Lucrurile care il stimuleaza pe nativ sunt laudele care i se aduc pentru calitatile si manierele sale. Are nevoie sa fie incurajat, in caz contrar devenind nesigur pe el. Pentru a fi fericit trebuie sa stie ca are o partenera supusa, care il apreciaza pentru multiplele sale calitati fizice si intelectuale. Daca i se ofera motive de a fi gelos va izbucni cu o violenta teribila. Pentru a fi multumit are nevoie de intamplari excitante in care el sa joace rolul principal. Are un mare succes la sexul opus, dar daca stiti sa ii mentineti treaz interesul puteti fi sigura de fidelitatea lui. Zonele sale erogene sunt spatele si coloana vertebrala. Ii plac preludiile lungi. Se simte foarte bine daca este admirat de persoanele din jurul sau. Apreciaza foarte mult toaletele rafinate si o partenera care stie sa se aranjeze cu gust. Apreciaza materialele scumpe (matase, satin, voaluri) si se da in vant dupa culoarea portocaliu si dupa bijuterii din aur. Se simte ocrotit si puternic daca este bine imbracat si se afla in mijlocul atentiei.

Trebuie sa tineti cont de lucrurile care il enerveaza pentru a nu starni furia sa. Nu-i place sa fie tratat cu duritate, sau ca partenera sa joace teatru cu el. Trebuie abordat cu multa abilitate si delicatete pentru a obtine ceva de la el. Ii place sa fie generos, dar trebuie sa il rugati foarte frumos. Nu este recomandabil sa radeti de el, mai ales in prezenta prietenilor. Va deveni violent si brutal. Este mandru daca are o partenera preocupata de cariera, ambitioasa si plina de dinamism. Ii place ca cei pe care ii iubeste sa depinda exclusiv de el si sa poata sa-si etaleze generozitatea pentru a primi multumirile si laudele lor. Doreste sa domine intotdeauna si vrea sa aiba ultimul cuvant in problemele importante. Este foarte vanitos si din aceasta cauza poate fi manevrat cu usurinta. Cu o lauda si o privire admirativa poti obtine orice de la el. Are tendinta de a se da in spectacol si acesta este un defect destul de neplacut. Nu este o persoana ranchiunoasa si nu este periculos atunci cand face scandal. Daca tace cand a fost jignit atunci sigur pregateste o razbunare cumplita. Trebuie tratat cu multa subtilitate pentru a-l linisti.

Isi trateaza copiii de pe picior de egalitate, dandu-le multa independenta. Ii place sa fie generos cu ei si petrece mult timp pentru a sta si a se juca cu ei. Este un educator excelent si copiii il iubesc. Casa sa va fi spatioasa, confortabila, aranjata modern si cu simt artistic. Tot ceea ce are reprezinta un motiv de mandrie si fala pentru el. Pentru a fi fericita alaturi de el trebuie sa il apreciati pentru talentele sale si sa-i menajati micile defecte.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Leu ascultati-l cand va vorbeste despre viata sa, multumiti-i exagerat pentru orice cadou pe care vi-l face si evitati cu orice pret stridenta in vestimentatie si vorbaria inutila. Fiti sincera cu el, deschisa si mai ales aveti mare grija sa nu-l jigniti in demnitatea lui, caci e foarte mandru. Se bucura foarte mult cand primeste la randu-i cadouri si nu suporta zgarcenia.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Leu este suficient sa-l criticati, facandu-i observatii in toate domeniile - inclusiv in viata intima - aratandu-i ca nu e asa de bun precum se crede si monopolizand toata atentia asupra dumneavoastra si nu asupra lui. De asemenea fiind foarte posesiva, ingradindu-i libertatea, dovedind vulgaritate si vorbind urat.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:36

FECIOARA

Este un semn feminin, mutabil, de pamant, guvernat de Mercur. Are drept metal corespondent mercurul, culoarea violet, iar ca piatra pretioasa jaspul roz. Tendinta sa erotica dominanta este de �a critica�.

O asemenea persoana este foarte pretentioasa, meticuloasa, urmarind mereu perfectiunea si criticand tot ce exista in jur. Este dominata de o cerebralitate excesiva si pentru a o cuceri trebuie sa-i rapiti mai intai mintea si apoi inima. Isi petrece foarte mult timp analizand faptele celorlalti si facand planuri. Este inclinata spre barfa si ii place sa critice fiecare gest al partenerului. Este capabila sa gaseasca o greseala minuscula si sa o transforme intr-o calamitate nationala. Urmareste mereu o relatie de durata. Pentru a intra in atentia ei trebuie sa aveti si minte nu numai un aspect frumos. In spatele unui comportament retinut si timid se ascunde o natura profund erotica, iar cand spune o vorba romantica puteti fi sigur ca a luat-o gura pe dinainte si ca aceasta vorba este foarte reala. Pentru a-i provoca reactii afective unei asemenea persoane trebuie sa va comportati cat mai pragmatic, sa fiti muncitor, constiincios si comunicativ. Ii place sa discute despre munca si problemele sale si adora sa fie compatimita pentru sacrificiile si eforturile pe care le face. Are nevoie sa fie sustinuta si incurajata de mult optimism deoarece are complexe de inferioritate. Vrea sa atinga perfectiunea si incearca sa-i forteze si pe ceilalti sa o faca. Este preocupata de problemele de igiena si sanatate si poate fi un bun psiholog.

Persoana se simte descurajata cand se intalneste cu murdarie, dezordine si este paralizata de teama de microbi si boli. Este foarte ordonata si organizata si se mentine intr-o excelenta conditie fizica.

Pentru a seduce o astfel de persoana trebuie sa aveti un bagaj intelectual bogat si sa preluati initiativa. Este atrasa de hainele frumoase si elegante, dar discrete. Culorile preferate sunt roscat, maro si auriu.

Trebuie sa aveti mare grija alaturi de o astfel de persoana deoarece este foarte capricioasa si vesnic nemultumita. Ii place sa rascoleasca, sa aleaga si sa critice permanent. Cand se infurie se manifesta printr-o critica dura si pentru a o calma este nevoie de rabdare. Daca aflati cauza nemultumirii ei si incerceti sa o inlaturati se linisteste imediat.

Este foarte grijulie cu copiii si ii cicaleste intr-una. Modul in care ii iubeste este criticandu-i, pentru a-i face sa fie perfecti. Persoana ar trebui sa invete sa devina prietena copiilor sai si sa se apropie de ei cu multa dragoste si intelegere, fara a-i critica mereu.

Casa ii va fi foarte curata si bine organizata. Lucrurile vor sta numai la locul lor si va veti impiedica de foarte multe rafturi cu carti. Ii plac gaselnitele si face mici inovatii in decorarea apartamentului sau. Are gust si foarte mult simt practic. Daca stii sa-i suporti critica poti fi foarte fericit alaturi de un asemenea partener.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Fecioara trebuie sa fiti atenti si rigurosi in conversatiile pe care le aveti cu el. Nu trebuie plictisit cu subiecte perimate si ar fi bine sa nu fiti extravagant sau lipsit de realism. Discutia ar merge foarte bine pe o tema inteligenta, literara, sau in orice domeniu in care persoana are calitati. Fecioara apreciaza farmecul personal al interlocutorului, curajul si spontaneitatea sa.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Fecioara este suficient sa deveniti vulgar, zgomotos, dezordonat, extravagant in vestimentatie si cheltuitor. Daca il veti critica cu aceeasi promptitudine pe care o are si el, atunci se va supara si va pleca.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:37

BALANTA

Este un semn masculin, cardinal, de aer, guvernat de Venus si are drept metal cuprul, culoarea galben, iar piatra sa pretioasa este opalul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a armoniza�.

O astfel de persoana cauta intotdeauna armonia si dragostea. Ea cantareste, judeca si realizeaza un echilibru personal intr-o lume imperfecta. Are un excelent simt estetic si artistic. Este romantica si se va indragosti la o varsta frageda. Nativul din aceasta zodie este un tip rafinat, amabil, plin de farmec, are maniere frumoase si elegante. Este capabil, diplomat si inventiv, reusind sa aiba o buna reputatie si sa gaseasca mereu un compromis pentru a realiza intelegerea.

Pentru a fi sigur de dragostea sa este bine sa fiti in relatii bune cu familia sa si mai ales cu mama sa. Este putin narcisist si doreste sa fie admirat si laudat pentru frumusetea sa. Pentru a-l stimula este nevoie de putina agresivitate deoarece el este cam pasiv si chiar lenes. Trebuie sa va purtati foarte subtil si discret deoarece este foarte inteligent si va sesiza cele mai ascunse intentii. Este genul care asteapta sa-i pice totul de-a gata si trebuie impins de la spate pentru a trece la treaba.

Lucrurile care il sperie sunt dizarmonia, cearta, vibratiile negative ale rautatii. Nu suporta persoanele meschine, demodate sau egoiste. Pentru a fi apreciat de el trebuie sa fiti mereu atent imbracat, curat, ordonat si sa dati dovada de ambilitate si maniere. Este un observator atent si va va critica subtil dar usturator, fiind si putin ironic sau cinic.

Pentru a seduce o astfel de persoana trebuie sa aveti preocupari artistice, sa fiti atras de frumos si de viata sociala. Ii plac obiectele frumoase, lucrurile fine, delicate. Adora hainele elegante, in culori discrete. Culoarea care il excita este albastru-indigo. Trebuie sa ii stimulati imaginatia si sa va comportati cat mai delicat cu el pentru a fi sigura de dragostea lui. Este destul de fidel, in ciuda aerului sau usor libertin. Totusi trebuie tinut strans in mreje pentru a nu cadea in ispita.

Defectele sale sunt putine, dar trebuie luate masuri drastice de eradicare. Este cam lenes, nu repara nimic in casa, pozeaza in postura de tip fermecator pentru a-si ascunde adevarata fire. Este putin cam prefacut. Stie sa traga de timp pana cand lucrul respectiv ajunge imposibil de facut sau devine inutil.
Temperamentul sau este destul de linistit si uraste certurile. Este destul de greu sa discuti serios cu el pentru ca ia totul in joaca. Se infurie cand simtul sau justitiar este afectat.

Isi trateaza copii cu multa grija si ii alinta excesiv. Nu prea stie sa se impuna in fata lor si sa-i disciplineze. Este un parinte grijuliu si depune eforturi pentru a-si face fericita familia.

Casa sa va fi aranjata cu mult gust si cu un simt estetic desavarsit. Este foarte sensibil la ambianta in care traieste. Ii place sa necajeasca si sa fie necajit. Pentru a fi fericiti langa un astfel de partener este bine sa creati mereu situatii interesante si sa-i stimulati imaginatia. Traiti-va viata jucandu-va si fara a lua necazurile prea in serios. Desi nu se agita, nativul in Balanta reuseste sa se descurce destul de bine in viata.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Balanta trebuie sa ii faceti complimente, sa-l admirati, sa-l laudati. Nu ii faceti observatii atunci cand este prea cheltuitor si inconjurati-l cu obiecte de calitate. Fiti vesel, destins, intrebati-l despre tot ce e in legatura cu viata sa si discutati impreuna pe orice tema.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Balanta este suficient sa deveniti lenes, sa nu mai mentineti curatenia si sa va neglijati indatoririle casnice. Fuge intotdeauna de plictiseala, de indiscretii si de reprosuri interminabile.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:38

SCORPION

Este un semn feminin, fix, de apa, guvernat de Marte si Pluton. Are drept metal fierul, culoarea sa este rosu-grena, iar piatra sa pretioasa este topazul. Tendinta sa erotica este de �a domina�.

Persoana este pasionala, patimasa, radicala, extremista si este dotata cu un fler deosebit. Intuitia sa este foarte corecta si stie sa se bata pentru a-si impune ideile proprii. Are o fire dificila, ii place sa critice si sa faca ordine in viata celor din jur. Se maturizeaza tarziu si trece prin experiente dure si stranii. Are capacitati extrasenzoriale si este un veritabil hipnotizator.

Acorda sexului primul loc in preocuparile sale si nu refuza nici o ocazie care ii iese in cale. Pentru a fi fericit alaturi de el trebuie sa traiti din plin orice senzatie si orice placere. Adora sa i se spuna ca este misterios si enigmatic. Nu incercati sa-i descoperiti secretele deoarece va deveni furios. Tine foarte mult la discretie si la viata sa particulara. Nu povestiti nimic din ceea ce traiti cu el si nu divulgati secretele pe care vi le destainuie. Este destul de fidel daca stii sa ii mentii treaz interesul si sa il surprinzi mereu cu ceva nou si interesant. Este foarte gelos si se razbuna cumplit pentru cele mai mici greseli. Este o eroare sa incerci sa schimbi un astfel de om. Ori il accepti asa cum este, ori cauti pe altcineva.

Elementele prin care il puteti seduce sunt misterul si necunoscutul. Are nevoie de o libertate totala si de satisfacerea nevoilor emotionale si sexuale. Ii plac hainele deosebite si sofisticate. Deseori se imbraca in negru sau rosu.

Defectele sale sunt destul de multe. Este incapatanat, orgolios, dominator si tiranic. Posesivitatea sa este uriasa si nu admite sa fie inselat sau pacalit. Trebuie sa i se spuna intotdeauna adevarul deoarece daca este mintit devine violent. Daca aveti rabdare si ii explicati va intelege.

Temperamentul sau este impulsiv, agresiv. Se comporta fara menajamente si nu uita niciodata nimic. Este ironic, subtil si rautacios. Cand este suparat se cufunda intr-o liniste apasatoare. Trebuie sa fiti foarte atenti in comunicare si sa nu il suparati.
Isi trateaza copiii cu grija si afectiune, dar se poarta prea dur si posesiv. Incearca sa le modeleze viata asa cum vrea el si nu cum ar dori ei. Tendinta de a-i domina este foarte clara.

Casa lui este un loc linistit, dominat de semiintuneric si de umbre misterioase. Prefera materialele bogate si stofele grele, catifea.

Pentru a fi fericit, are nevoie de multa rabdare si intelegere din partea partenerului care trebuie sa il ajute pentru a-si depasi carentele. Este baiat bun, dar mult prea exigent si dur cu el si mai ales cu ceilalti. Este un om dintr-o bucata si trebuie sa fii foarte corect si direct in relatiile cu el.

Pentru a intra in gratiile sale trebuie sa aprobi tot ce spune si sa-l complimentezi in permanenta - cu foarte mare atentie insa si cu mult tact, caci simte minciunile si atunci veti obtine efectul contrar. Ii plac toaletele extravagante la partenera, hainele mulate pe corp si parfumurile fine.

Pentru a rupe relatia cu un Scorpion trebuie sa te comporti oscilant, dualist, dezordonat si frivol. Lipsa unei comunicari sincere, a tandretei si a pasiunii este tot ce poate fi mai rau pentru el. O polemica fara sens si fara argumente reale il poate exaspera, insa ceea ce-l irita cel mai mult dintre toate este neglijarea caminului. Atentie, rupturile cu Scorpionii pot fi foarte periculoase!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:39

SAGETATORUL

Este un semn masculin, mutabil, de foc, guvernat de Jupiter. Are drept metal corespondent cositorul, culoarea sa este albastrul, iar piatra pretioasa turcoazul. Tendinta sa erotica dominata este de �a explora�.

Este o persoana care iubeste viata din plin si incearca sa se distreze cat mai bine. Are un spirit justitiar deosebit, iubeste sporturile, jocurile, calatoriile si disputele intelectuale. Stie sa aprecieze confortul unui camin, dar are o puternica dorinta de libertate. Are multi prieteni, fata de care este amabila si generoasa. Este oscilanta si trece rapid de la o stare la alta, astfel ca este greu sa o cuceresti si sa o faci sa fie fidela si stabila.

Pentru a te putea intelege cu persoana trebuie sa-i respecti libertatea si sa-ti placa sportul si miscarea in aer liber. Este foarte multumita daca veti actiona independent si nu o impovarati cu grijile dumneavoastra. Incercati sa creati armonie pe toate planurile si lucrurile vor merge foarte bine.

Pentru a seduce un Sagetator trebuie sa jucati putin teatru si sa va aratati neinteresati de persoana lui. Va adopta imediat un stil bataios si va cauta sa va atraga atentia asupra calitatilor sale.

Pentru a-l atrage ar fi bine sa purtati haine de culoare albastra, asociat cu alb sau gri. Zonele sale erogene sunt soldurile, coapsele si genunchii. Iubeste reuniunile de familie, in care poate sa isi puna in valoare cunostintele. Incercati sa adoptati mereu un stil sportiv si degajat, purtandu-va cat mai natural cu putinta. Ar fi foarte bine daca ati evita sa purtati blanuri de animale, sau haine din piele, deoarece el iubeste foarte mult animalele.

Pentru a nu il descuraja trebuie sa evitati meschinaria, egoismul si lucrurile banale, marunte. Discutati mai mult despre filozofie, religie, alte civilizatii sau despre ocultism. Il enerveaza lipsa de imaginatie, prostia si incultura. Nu trebuie sa-l enervati cu fleacuri, sau sa va tineti scai de el. Daca nu iubiti miscarea, sportul, natura si calatoriile ii sunteti dusman.

Defectele sale sunt nehotararea, oscilatia, dificultatea in a lua decizii, nerabdarea si impulsivitatea. Stilul sau de comunicare este taios, direct, categoric, dar nu este rautacios sau socant. Se poarta ca un risipitor la capitolul timp si eficienta, dar este foarte zgarcit in materie de bani. Pentru a obtine bani de la el trebuie sa-i laudati generozitatea... Este o persoana optimista, face promisiuni pe care nu le poate tine, trage de timp si are dificultati in concentrare. Risca foarte mult la jocuri, in special la cele de noroc. Are un temperament dinamic, dar isi modifica rapid dispozitia.

Isi iubeste copiii si se bucura sincer pentru fiecare reusita a lor. Stie sa le stimuleze pasiunea de a cerceta si dragostea pentru calatorii. Casa ii va fi mereu curata, dar nu prea ordonata. Este usor neglijent si imprastiat. Va pastra la loc de cinste cartile si isi va etala cunostintele acumulate in decursul timpului. Ii place sa dea sfaturi si sa ajute. Este un intelept care stie ca rabdarea si dragostea pot invinge orice obstacol aparut intr-o relatie.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Sagetator este necesar sa fiti dinamic, direct, sa aveti simtul umorului si sa nu fiti prea conservator. Ascultati-l cu atentie, fiti in acelasi timp vioi si nu uitati ca nu-i plac firile prea sobre sau mohorate. Il pasioneaza sportul, excursiile si prefera spatiile deschise statului in casa. Iubeste animalele. Atentie! A nu se confunda inclinatia lui permanenta pentru prietenie cu un sentiment real de dragoste.

Ruperea relatiei cu un nativ din Sagetator este un lucru usor de realizat. El nu va insista niciodata intr-o relatie in care celalalt nu mai are ce-i spune. Pentru mai multa siguranta, e mai bine de stiut ca-l deconcerteaza si-l alunga de langa dumneavoastra cateva lucruri foarte clare: proasta dispozitie permanenta, inactivitatea, criticile, pesimismul, amestecul in treburile sale profesionale, contactele cu oamenii dificili, gelozia excesiva.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:40

CAPRICORN

Este un semn feminin, cardinal, de pamant, guvernat de Saturn. Are drept metal plumbul, culoarea sa este indigo, iar pietrele sale pretioase sunt onixul sau malahitul.Tendinta sa erotica dominanta este de �a disciplina�.

Nativul este tenace, perseverent, prudent si isi urmareste cu atentie scopul. Ambitia de a ajunge cineva in societate este cel mai important lucru pentru el. Este indragostit de cariera sa, alearga dupa putere si actioneaza calculat si rece. Este foarte pretentios in relatia cu partenerul si vrea ca acesta sa vada dincolo de reticentele si masca sa. Este foarte pragmatic si nu isi exteriorizeaza sentimentele prin gesturi tandre.

Pentru a-l atrage trebuie sa ii demonstrezi sentimentele intense pe care le ai fata de el si trebuie sa il sprijini in cariera sa. Este sensibil si nesigur, putand avea crize de depresie si un sentiment permanent de neliniste. Are nevoie de ajutor pentru a castiga increderea in el si in lupta pentru atingerea telurilor sale.

Pentru a-l seduce este nevoie de o puternica pasiune erotica. Viziunea lui asupra sexului este primitiva, pasionala si o va pastra toata viata. Zona sa erogena se situeaza la nivelul genunchilor. Daca nu se va simti satisfacut la nivel sexual, va deveni depresiv si se va refugia in alcool. Uraste divortul si va incerca sa pastreze aparentele, desi va trai separat de partenera. Adora imbracamintea sobra, simpla. Iubeste culorile inchise, in special negrul.

Lucrurile care il enerveaza sunt lipsa de seriozitate, frivolitatea, originalitatea si curentul avangardist. Este pasionat de lucrurile sigure, practice, de politica, dar si de stiintele secrete, ezoterice. Ritualurile sociale sunt foarte importante pentru el, asa incat, feriti-va sa faceti gafe in public. Nu-i plac gesturile tandre in vazul tuturor si prefera sa pastreze aceste lucruri pentru intimitate. Este fidel si puteti conta pe stabilitatea sentimentelor sale. Stie sa ierte, dar nu va uita niciodata.

Cel mai mare defect al sau este seriozitatea. Este convins ca are mari responsabilitati si se straduieste sa le duca la bun sfarsit. Nu stie sa fie spontan, vesel si este mereu rezervat, trist, pesimist, avand aerul unui om imbatranit prematur. Este zgarcit si putin snob, fiindu-i frica sa nu isi piarda averea sau rangul in societate. Are nevoie de un partener optimist care sa il scoata din depresiile sale si sa-l puna in valoare.

Temperamentul sau este melancolic, depresiv si destul de dificil. Pentru a-l ajuta trebuie
sa-i oferiti argumente cat mai bune si sa fiti mai pragmatic decat el.

Isi trateaza copiii cu multa seriozitate si responsabilitate. Este exigent si cere foarte mult de la ei. Ar trebui sa mai si zambeasca din cand in cand si sa renunte la figura lui incruntata.

Casa sa este curata, aranjata in stil traditional, clasic. Trebuie sa invete sa traiasca cat mai eliberat de prejudecati, sa renunte la traditii si la tot ce este invechit. Este foarte pragmatic, dar isi poate neglija sotia pentru a se dedica carierei.

Pentru a incepe o relatie cu un Capricorn trebuie sa ii dai dreptate intotdeauna si sa il asculti foarte atent, ca si cum el ar fi profesorul. Se simte bine atunci cand i se acorda incredere. Nu e un om sociabil si discuta numai lucruri serioase, cu riscul de a deveni antipatic. Complimentele ce i se adreseaza trebuie sa fie sincere, altminteri se ''prinde''.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Capricorn este suficient sa il criticati, sa fiti dezordonat si risipitor, sa-l tratati cu ironie si sa va manifestati gelozia. I se poate reprosa ca e prea lent, sau ca e prea calculat, de pilda. In general Capricornul pleaca singur, adesea fara o vorba, si nu se mai intoarce niciodata.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:41

VARSATOR

Este un semn masculin, fix, de aer, guvernat de Uranus. Are drept metal plumbul, culoarea sa este indigoul, iar piatra sa pretioasa ametistul. Tendinta sa erotica dominanta este de �a experimenta�.

Este o persoana originala, comunicativa, dornica sa daruiasca tot ce stie. Este atrasa de progres, de necunoscut si de aventura. Nu o intereseaza imaginea sa si vrea sa fie acceptata asa cum este. Toata viata va fi o idealista si o pasionata de cercetare. Cauta sa experimenteze si sa descopere lucruri spectaculoase. In dragoste doreste o daruire emotionala totala din partea partenerului, pe masura sentimentelor sale uriase. Nativul nu este genul de tocilar, ci mai degraba este un autodidact nonconformist.

Pentru a impresiona o astfel de persoana trebuie sa-i pui imaginatia la munca si sa-i promiti experiente interesante si originale. Adora nonconformismul, originalitatea, straniul si spiritualul. Trebuie sa fii la fel de indraznet si ciudat ca si ea pentru a-i starni interesul. Are un simt al aventurii deosebit de puternic si se plictiseste intr-o existenta banala. Culoarea care ii place este albastru-argintiu. Zona sa erogena este situata la nivelul incheieturilor sau al gleznelor. Are o fantezie erotica debordanta si este dotata cu multa forta si impulsivitate, la acest capitol.

Pentru a nu-l supara pe nativul din Varsator trebuie sa nu va cramponati de el si sa nu-i rapiti libertatea de miscare. El nu are nevoie de un gardian care sa-l struneasca, ci de un partener si tovaras spiritual. Are nevoie de spatiu si de libertate asa incat sa nu va speriati daca va pleca singur, pentru cateva zile, undeva in necunoscut. Pentru a-l pastra trebuie sa va tineti intotdeauna cuvantul si promisiunile facute. Iubeste corectitudinea si actioneaza mereu foarte direct si deschis.

Defectele sale sunt incapatanarea si tendinta spre anarhie. Este o persoana distrata care ia viata ca pe o gluma si doreste sa se distreze si sa traiasca totul la intensitate maxima. Temperamentul sau este puternic si isi traieste pasiunile cu mare intensitate. Se incapataneaza in discutii contradictorii si se balbaie cand este nervos. Se considera un neinteles si este mereu nefericit daca nu se simte liber.

Este o persoana care se casatoreste foarte greu, dar cand o face este destul de fidela. Puteti conta pe sprijinul sau in momentele grele.

Isi trateaza copiii cu respect si le da prea multa libertate, chiar de la o varsta frageda. Nu stie sa-i disciplineze si sa se impuna in fata lor.

Caminul nu prezinta prea mare importanta pentru el si este convins ca se poate acomoda si simti bine oriunde. Iubeste locurile largi, spatioase, ii plac culorile subtile, fine si simplitatea in confort. Ii place sa se simta relaxat si sa nu trebuiasca sa poarte lucruri sofisticate sau complicate. Este o persoana langa care nu te plictisesti niciodata si care iti ofera mereu surprize bune si rele.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Varsator trebuie sa-l admiri si sa-l lauzi. Urmatorul pas este de a purta discutii interesante cu el, pe orice tema, preferabil in domenii avangardiste sau oculte. Trebuie sa-l amuzati, sa afisati un entuziasm contagios si sa dovediti ca aveti idei originale.

Pentru a rupe o relatie cu un nativ din Varsator este destul sa-l criticati, sa fiti gelos si posesiv, ingradindu-i libertatea si cerandu-i socoteala pentru tot ce face.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 16:42

PESTI

Este un semn feminin, mutabil, de apa guvernat de Jupiter si Neptun. Are drept metal cositorul, culoarea sa este albastrul, iar piatra pretioasa acvamarinul (cristalul marin). Tendinta sa erotica dominanta este de �a uni�.

Persoana este romantica, sensibila, visatoare, atrasa de lumea spirituala, oculta si de trairea unei relatii sentimentale magice si unice. Poseda intuitie, mediumnitate si are perceptii extrasenzoriale. Are nevoie de intelegere si colaborarea partenerului pentru a putea evolua. Are nevoie de multa atentie, de un suport moral si fizic care sa vina de la partener. Trebuie sa aiba un punct de sprijin prin care sa se implice in realitatea fizica imediata. Trebuie ca partenerul sa fie la fel de sensibil, dar dotat cu mai mult simt practic.

Pentru a cuceri o astfel de persoana trebuie sa fii la fel de sensibil ca si ea. Este capabila de mari sacrificii si de o generozitate extrema. Are nevoie de un partener erotic deosebit sensibil si imaginativ. Are mereu incredere in partener si de multe ori greseste in aceasta directie. Trebuie sa beneficieze de stabilitatea oferita de partener si are nevoie de intelegere. Uneori simte nevoia sa fie singura si sa se izoleze de lume.
Culorile care ii plac sunt albul si albastrul deschis. Zonele sale erogene sunt picioarele, in special talpile. Este foarte supusa fata de initiativele erotice ale partenerului si adora sa-l priveasca pe acesta. Prefera hainele rafinate si lucrurile frumoase.

Lucrurile care il descurajeaza pe nativ sunt nesiguranta materiala si afectiva. Este capabil de o generozitate extrema, dar material nu prea este bogat. Nu trebuie sa il tratati la modul materialist deoarece nu suporta asa ceva. Este o persoana fidela in cel mai idealist mod si se daruieste pasional celui ales.

Cel mai mare defect al sau este idealizarea persoanei iubite. Este bine sa nu se grabeasca cu casatoria inainte de a verifica daca relatia merge. Ii este greu sa traiasca in realitatea concreta. Are o imaginatie bogata si reuseste sa faca din tantar armasar cand se simte ofensat.

Temperamentul sau este melancolic. Cand se infurie se blocheaza si nu isi mai poate exprima sentimentele. Daca este deceptionat se va refugia in consumul de droguri, alcool sau in abuzuri sexuale. Pestii sunt excelenti actori deoarece isi disimuleaza foarte usor starea si se pot exprima altfel decat sunt in realitate.

Este foarte apropiat fata de copiii sai si nu stie sa fie exigent si sa-i disciplineze. Ii place sa se joace cu ei si sa se izoleze de duritatea lumii reale.

Modul cum isi organizeaza caminul este foarte original, dezordonat si plin de imaginatie. Adora plantele, covoarele moi si culorile calde si blande. Se leaga foarte mult de amintirile sale si traieste deseori in imaginatia sa bogata.

Este o persoana foarte sensibila, dar daca reusesti sa o intelegi poti fi foarte fericit alaturi de ea.

Pentru a incepe o relatie cu un nativ din Pesti trebuie sa ii acordati atentie si sa ascultati cu intelegere ceea ce va povesteste despre problemele sale. Provocati-l sa se destainuie, nu il contraziceti prea vehement. Comunica mult mai usor cu un pahar in mana. Discutati impreuna despre literatura, fenomene supranaturale sau alte lucruri ciudate sau secrete.

Daca vreti sa rupeti o relatie cu un nativ din Pesti trebuie sa va straduiti deoarece nu este usor. Pestele va trai intens drama si poate reactiona imprevizibil. Se va desparti de dumneavoastra daca il veti critica, ironiza, sau ii veti ataca pasiunile. El este sensibil si vulnerabil si va receptiona in plin toate aceste lovituri, care il vor indeparta de partener. Acest lucru se intampla de multe ori destul de repede, tinand cont de firea lui fatalista si de tendinta sa perpetua de a se considera victima si de a atrage inconstient, dar sistematic, rautatile celorlalti asupra sa.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:08

Interpretarea nodului nord in zodii

Lectia de viata a unei persoane reprezinta misiunea pe care a primit-o persoana la nastere si pe care va trebui sa o rezolve pe intreg parcurul vietii. Ea se identifica prin analiza pozitiei Nodului Nord Lunar in zodie si in casa astrologica.
Lectia de viata este motivul pentru care o persoana a venit pe Pamant si pentru care va trebui sa dea socoteala Divinitatii, dupa ce va parasi Planul Fizic. Nerealizarea lectiei de viata duce la repetarea ei in viata urmatoare. Daca persoana nu isi cunoaste lectia de viata, sau nu se preocupa de realizarea ei, atunci va primi avertismente sub forma de boli.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:09

Nodul Nord in Berbec

In aceasta viata nativul trebuie sa-si dezvolte constienta si vointa. Este necesar sa actioneze independent pentru a-si realiza telurile prin mijloace proprii. In viata anterioara frica l-a impiedicat sa-si exprime personalitatea si sa isi atinga scopurile. In prezent trebuie sa renunte la compromisuri si sa invete sa ia decizii individuale si sa-si asume responsabilitati fara a arunca vina pe altii.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:10

Nodul Nord in Taur

Persoana are una dintre cele mai grele karme posibile. S-a nascut cu un puternic sentiment de culpabilitate si are o mare dorinta de purificare. Trebuie sa renunte la goana dupa avere si putere. Trebuie sa creeze liniste si armonie in mediul in care traieste si sa fie un sprijin solid pentru ceilalti. Este necesar sa-si indeplineasca misiunea in viata de zi cu zi incepand cu cele mai banale lucruri.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:10

Nodul Nord in Gemeni
Persoana are o judecata corecta si logica, dar are dificultati in comunicare si ii este greu sa-si modifice parerea sau sa accepte sfaturile celorlalti. In viata anterioara a trait numai dupa ideile si conceptiile sale si nu a acceptat sa dea socoteala nimanui. Are de invatat lectia comunicarii : prezentarea logica, stiintifica si corecta a tuturor informatiilor. De obicei, o astfel de persoana se inchide in sine si refuza comunicarea, sau spune orice numai adevarul nu.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:11

Nodul Nord in Rac

Persoana si-a negat originea in viata anterioara si a refuzat sa-si asume obligatii afective. S-a straduit sa actioneze cat mai impersonal, cenzurandu-si sentimentele. Si-a indeplinit sarcina fata de societate, dar nu a facut nimic pentru viata sa afectiva sau pentru familie. Realizarea echilibrului intre profesie si viata afectiva constituie scopul propus pentru aceasta viata. Trebuie sa-si orienteze energia pentru a-i face fericiti pe partenerul de viata si pe copii.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:12

Nodul Nord in Leu

Viata actuala reprezinta o proba continua a vointei pe care o are persoana. S-a nascut cu misiunea de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin fortele proprii. Trebuie sa-si puna in aplicare gandurile pentru a putea deveni o persoana puternica si hotarata. Sarcina actuala cere formarea unei gandiri proprii, care presupune actiuni individuale fara a beneficia de nici un ajutor din partea altora. Trebuie sa renunte la interesele colectivului in favoarea celor personale. Trebuie sa invete sa fie un sef corect si intelept, indiferent de domeniul pe care il abordeaza.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:12

Nodul Nord in Fecioara

Persoana a suferit foarte mult in vietile anterioare si in prezent retraieste unele din vechile spaime. Ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. A vazut multa suferinta in jurul sau si acum este foarte sensibila la emotii. In trecut, datorita lipsei de simt practic, nu a fost in stare sa acorde un ajutor eficient si prompt. Sarcina sa karmica ii cere sa devina utila in viata celorlalti, sa-si aleaga o profesie prin care sa-i poata ajuta direct, concret si palpabil.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:13

Nodul Nord in Balanta

Persoana are sentimentul ca sacrifica prea mult fata de cat primeste, in special in relatiile umane. Sarcina karmica a vietii actuale este autosacrificiul in favoarea fericirii altora. Persoana trebuie sa creeze o legatura afectiva armonioasa, si sa invete sa imparta succesele cu altii.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:14

Nodul Nord in Scorpion

Nativul a trait in belsug in viata anterioara si a fost un om comod. Scopul sau era dorinta de posesiune. Se agita foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Acest lucru l-a impiedicat sa se dezvolte afectiv si spiritual. Opunea rezistenta la schimbari si nu-si asuma nici un fel de risc, chiar daca se ivea posibilitatea unui castig. In prezent trebuie sa renunte la posesiune si la teama de a nu-si pierde averea. Va fi nevoit sa-si schimbe deseori modul de viata. In trecut era prizonierul traditiilor si al obisnuintelor. Va fi nevoit sa-si daruiasca bunurile materiale. Sarcina sa karmica este acceptarea valorilor spirituale pentru a putea sa se dezvolte continuu prin relatiile umane. Trebuie sa schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:15

Nodul Nord in Sagetator

In viata anterioara persoana si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala avand probabil o profesie in sfera comunicarii. Mintea agera si luciditatea le are si in prezent. A avut probleme deoarece nu putea sa ia hotarari asupra celei mai bune variante. Nu reusea sa se decida asupra celei mai bune solutii si deseori intra sub influenta altora, executand deciziile lor. In prezent trebuie sa isi formeze o conceptie corecta despre lume si viata in care sa fie prezent si Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:16

Nodul Nord in Capricorn

Mai multe vieti la rand persoana s-a impotrivit maturizarii, cerand celor din jur sa o trateze ca pe un copil care are nevoie de o totala daruire emotionala si afectiva. Era foarte legata de familie si acest lucru ii ingradea independenta. Chiar si acum incearca sa paseze celor din jur problemele pe care le are. In trecut acorda acest rol familiei, parintilor, fratilor sau prietenilor apropiati. Personalitatea sa este cea a �copilului vesnic� care se impotriveste duritatii vietii, dar fara sa faca nimic in acest sens. In viata anterioara i-a manipulat pe altii pentru a se situa ea in centrul atentiei. In prezent, cand da de greu, foloseste manipularea sau se refugiaza intr-o boala. Sarcina sa karmica cere afirmare in plan social, profesional, prin efort propriu, refuzand orice forma de ajutor.

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE !!!
Mergi la: